Hemmelige avstemninger kjærlighet til mops, ligger sannsynligvis i sin godmodig og hengiven mann karakter. Disse trofaste "godseier" alltid og overalt følge sine herrer, pluss at de er gode kjæledyr for de som liker å igjen slappe av og ligge på sofaen, som Pug - inaktive dyr som tilbringer mesteparten av sin fritid på sin side.
 Men til tross for hans kjærlighet igjen ta en lur, de kan ikke anses som helt inaktiv, mops glad for å spille rundt med sin herre, som å gå eller selv i stand til å reise lange avstander. God og vennlig - Pug kan være en ekte medlem av familien, de elsker å motta besøkende og er stor som levende leker for barn.
Hvordan ta vare på søte mops hund?

 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en slik venn, må du lære å ta vare på mops fordi, til tross for at omsorg for denne kjæledyr er i stand til å håndtere selv et barn har sine egne spesifikke øyeblikk.
 I verden er det mange versjoner som forteller oss om opprinnelsen til denne type hund, de vanligste er enige på det faktum at de er fra det gamle Kina.
 Det de levde bare i velstående hjem og rynkete rynker i pannen, som ikke var på den tiden så dypt som minner om en karakter, på grunn av det de kaller "imperial mark." I Europa Pug fikk ca 400 år siden, en spesiell berømmelse først i Frankrike og deretter i England: innholdet av en slik edel hund hus ble ansett som et tegn på god smak.
Hvordan ta vare på søte mops hund?

 Oppmerksomhet denne fantastiske hunderase ikke er lurt og kunstelskere: mops, ofte andre firføtte oppstå i malerier, graveringer, i bronse og leire figurer samt leker. Over tid ble fans av denne rasen blir mer og mer i dag - det er en av de mest populære hundene.
 Før du starter denne valpen veie alle "proffene" og "cons", fordi denne babyen som et resultat bli medlem av din familie trenger din oppmerksomhet og omsorg. For travle mennesker og de som huset ser veldig sjelden, er denne rasen ikke egnet, fordi overalt Pug brukes til å følge master, og hvis det er alltid der, begynner hunden å gå glipp av, og selv blir syk.
 Før du velger en valp, sørg for å gå rundt flere barnehager, se ulike alternativer og bare da gjøre ditt valg: valp, som vil slippe ditt valg må vinne din oppmerksomhet i de første minuttene av kortet ditt.
 Sørg for å forhånds ozadachtes emisjonskurs, som kan variere fra kvalitet blodlinjer. Sørg for å inspisere alle valpene fra kullet, må de bli matet, sterk og aktiv, ikke tynn og enkel.

 Hvis du er ute etter utstillingen kopi, så ta hensyn til farge: håret bør ikke være noen hvite tegninger på bena og bryst, uansett, beige eller sort farge valp.

 Naturen og opptreden


 Som vi allerede har sagt Pug - er for late studenter - stille og kompatible, som nok en gang sole seg i horisontal stilling.
Hvordan ta vare på søte mops hund?

 Men under tidevannsenergi, denne hunderase i stand til å bli en ekte orkan, løpe og hoppe, for å delta i aktiv lek med eieren, men slik munterhet mangler ikke mer enn 5-10 minutter, etter at de er sendt til hedret par hviletid.
 Denne type hund er flott for nybegynnere oppdrettere og erfaren fredelig, myk og øm, de raskt forstå den "språklige rettigheter" føler at de ønsker og er i stand til å uttrykke sine ønsker.
 Egentlig bortskjemt kjæledyr så kan alle som er i stand til å gi den riktig pleie og nok tid for kommunikasjon og opplæring. Forresten, er det verdt å merke seg at noen ganger er ganske sta individer som absolutt ikke ønsker å bli utsatt for standard metoder for opplæring, men tålmodighet og omsorg, til slutt, gjør jobben sin.

 Innhold og Pleie


 Til tross for at denne hunderasen krever spesiell omsorg komplekset er det ingenting: vekt på ull, brettes over øyne og ører, som noen ganger hoper seg svovel, valper eller knytte dem til riktig holdning.
 Det bør bemerkes at mye Pug fade fordi de bare ikke passer som kjæledyr med allergi. De må gre en gang i uken pusse tennene med rustfritt stål ull i retning av vekst. Du kan gjøre dette oftere Pug-lignende kam og med forvente denne prosedyren.
Hvordan ta vare på søte mops hund?

 Foldene i ansiktet - er den mest sårbare sted disse hundene, fordi ikke bryr seg, kan de utvikle en rekke sopp eller infeksjonssykdommer. For å unngå at dette skjer, er det nødvendig en gang i uken for å ta vare på dem, fortrinnsvis med følgende fremgangsmåte for å lære eleven fra barndommen.
 For å gjøre dette, ta hunden på hendene, løfter forsiktig fold og gni direkte inne i nesen og over den vanlige baby lotion som ikke inneholder alkohol og parfyme. Rengjøre under øynene, fortsette så lenge bomullspinne er helt ren. Hvis du merker at dukker opp mellom foldene var noen sykdom, sørg for å ta kontakt med veterinær, vil han forklare hvorfor du bruker i denne situasjonen.
Hvordan ta vare på søte mops hund?

 Blant annet skal hunder av denne rasen alltid pusse tenner og klør kutte, vanligvis nok tid 1 til 2 uker for negler og en ganger i uken i kjeven. Mops ikke trenger økt fysisk aktivitet, men de trenger daglige turer samt en kort live spill.
 Husk også at Pug ikke tolerere høy fuktighet i luften og varme, noe som er grunnen til at de kan gjøre vondt. Det er viktig å huske at disse hundene er utsatt for fedme, så sørg for at de ikke overspise og ikke unnlate å gå, noe som bidrar styrte de ekstra pounds dyr.
 Når det gjelder effekt, er det i det vesentlige den samme som for alle andre tetrapoder, er det viktigste balanse og kvaliteten av maten. Hvis du foretrekker tørr mat, sørg for å se opp for sin kvalitet, hvis du tviler, er det best å gå til matlaging naturlig mat som kjæledyret ditt vil ha stor nytte.
Hvordan ta vare på søte mops hund?

 Pug kjent for gode tiggere, sine store øyne bedende, ofte lar ingen sjanse for eieren, som er grunnen til at elevene blir ofte svært overspise, husk å se opp for dette øyeblikket!
 Og til slutt, husk at Pug - veldig kjærlig og vennlige dyr de møter i forkant av dine gjester er alltid prøver vmostytysya å håndtere hvis du satte seg på sofaen for å slappe av, ta en aktiv del i alle familieaktiviteter og elsker å sove i ett seng med eieren.
 Hvis du er klar til å lage en kjærlighet ikke bare for sin søte utseende, som i alle bilder, men også en spesiell temperament, så ikke nøl et øyeblikk og gå for det nye medlemmet av familien din!  
Morsomme kallenavn for katter
 En liten kattunge morsom, fluffy baller vkatyvshyysya i livet ditt krever en passende kallenavn. I dag er det ikke moteriktig å kalle kjæledyr hverdagslig Murzyk Vasco og, faktisk, vanskelige navn eller typen Archibald Theodore nå også ut av tjeneste. Mer erfarne unge eiere med en aktiv livsstil komme opp med morsomme kallenavn for katter.
 Velge et navn for kjæledyret ditt, sørg for å ta hensyn til naturen av katten. Hvis interessert slå noen iboende dyr egenskaper og vaner, få en solid liste over morsomme og morsomme navn:
 - Dirty katt noensinne lazayuschuyu i deponier, kan kalles Sweeney eller Kusma, som er farget, svært like.
 - Sonny staselig bumpkin logisk kallenavn vil gi Kissel. Kanskje et navn og ikke gi kjæledyret oppjaget, men du kan med naboene dele interessant observasjon.
 - Anerkjente navn Chubais ofte kalt staselige, sikkert rød katt, noe som en berømt politiker.
 - Sieve lykkelig liv Fat Cat er et morsomt kallenavn Baton dato. Det er lite sannsynlig at barnet ditt er absolutt en fan av brød brødene pølse, men forekommer også i våre liv.
 Elskere av alkoholholdige drinker kan komme opp med ideen om lys som kalles en menighet skrutrekker til ære for den selvtitulerte drink eller tequila like populær Cactus vodka.
 Minne hendelser og opplevelser i forbindelse med firbente kjæledyr kan også gi navn til barnet. Disse kvinnelige navn for katter ledsaget av interessant fabel, som gjenfortalt flere ganger, samle nye og nye detaljer:
 - Karas - kallenavn amatør titulerte fisk, fiske med henne voruyuscheho hage.
 - Katt vil ikke gå glipp av husholdnings føtter, uten å tenke to ganger kalt hæl - er denne delen av kroppen Minx litt oftere.
 - Animal, ulychennoe i spoiling verts sko, sandaler fortjener kallenavn eller joggesko. Hvis du bor pet mannlig er alltid mulig å endre navnet under den.
 - En liten katt obozhayuschuyu aromatiske urter, kalt hjem for moro persille. Født fra hennes kattunge forlatt i Fars hus, oppkalt Dill.
 - Cat plantet til garasjen, ble offisielt oppkalt filler, og senere bosatte seg i en av arbeiderne, holdt det morsomt navn.
 Noen ganger hjemme, ringer katter, gi navn ikke representerer utseendet av kjæledyr. Så i våre hjem er det gigantisk fluffy smule av rørende navn eller liten zamorыshy heter dørvakt. Komisk slikt navn er klart synlig i samme avviket kallenavn og utseende av dyret. For denne serien av hvite puhnastyk, som ble kåret til Malevich eller jet svart Kefirchyk.
 Morsomt utseende som studenter, som er kalt alle slags navn multpersonazhiv. Så det vyslovuhi Cheburashka, Winnie matet Puhy eller nakne Goblins og tusser. Disse kallenavn som spesielt barna som ser på kjæledyr favoritt tegn.
 Noen ganger hederlig rett til å komme opp med kallenavnet katt eller katt tilby yngre familiemedlemmer. Baby-babble, minneverdig og meningsfylt for foreldre er navnet på en firbente familiemedlem. Da ungen hadde vokst ganske ofte spurt om hva er navnet på Buba Pynbu eller uforståelig. Så minnet om det første ordet er lagret i kattens kallenavn.
 Forskere sier at katter, reagerer på kallenavnet, høre bare de første tre eller fire bokstaver i navnet. Så ringer en katt kult navn, prøver du først av alt til deg selv, med vekt på sine egne kløkt og triviell syn på ting.  
Яндекс.Метрика