Dessverre, som vi ikke ønsker å akseptere dette faktum, men våre kjæledyr, som alle levende vesen, utsatt for alle slags sykdommer. Og hvis en mann som en rasjonell skapning, syk, innser at han trenger å beholde profilen og ta medisinen, men søt puhnastyky behandle denne saken svært tvilsomt at, til tider, gjør helbredelsesprosessen i en skikkelig kamp.
 I alle fall, hvert halvår, hver forsvarlig eier møtt med behovet for å mate kjæledyr vitaminer eller drive forebygging mot ormer som ikke er så lett som det kan virke ved første øyekast.
Hvordan kan du gi katten din en pille?

 Enhver eier som bryr seg om helse og sikkerhet for sine dyr sikkert lurer på hvordan du kan gi en katt en pille slik at helse og katter ikke forverres, og ikke overlate for en traumatiske konsekvenser?
 Det er viktig å gi medisinen, slik at hele mengden, som er registrert i oppskriften, fant seg i maven på dyr, som igjen er ikke alltid den første gangen. Men hva?
 Alle mer eller mindre løst enkelt, hvis katten er rolig og tillitsfull, men her er hva du skal gjøre hvis et dyr er ganske mobile, lunefull, og noen ganger til og med aggressiv? Ikke fortvil, det finnes noen virkelige måter å takle selv de mest temperaments kjæledyr, men har fortsatt å lide.

 Hva du bør vite før du prøver å "mate" katten?


 Først må du sjekke med veterinæren alle viktige spørsmål som kan hjelpe deg i denne vanskelige saken, som det viser seg, ikke alle legemidler har de samme metoder for søknaden.
 •  Husk å oppgi en bestemt tablett kan knuses til pulver og bland det med vann, fordi det er noen medisiner som skal inn i kroppen av den syke dyret nødvendigvis på en helhetlig måte. For eksempel, dersom medisinen i en spesiell konvolutt, og gni den inn i pulver og blandet med vann kan ikke være, fordi hele handlingsprinsipp er å oppløse tabletten tidlig i de dype deler av kroppen bare etter oppløsningen av skallet. Det faktum at det er stoffer som ikke får det ønskede miljø (i munnen, for eksempel) mister sine medisinske egenskaper.

 •  Finn ut om du kan blande medisin med mat, som kjøtt, melk eller fløte. Det samme gjelder for alle andre godbiter eller kattemat.

 •  Det kan analogene ved injeksjon eller flytende suspensjoner, fordi noen ganger også katten få et skudd enklere enn å plage henne med bitter pille.

 •  Den klassiske måten


   Hvis kjæledyret ditt har full tillit til deg og er ganske balansert være, så kanskje du kunne gjøre det riktig første gang uten mye arbeid, vil alt avhenge av eierens dyktighet og temperament av katten din.
   Derfor er det viktig å plante en katt som han ikke kvalte pillen og følte seg komfortabel under prosedyren. Det mest populære alternativet: ta dyret i fanget og la ham på kne tilbake, så å si, "ansikt til ansikt".
   Det er en annen måte, vanskeligere for kjæledyr, men mindre trygt for eieren, for å sette dyret på gulvet, opp igjen, sitte på samme kne og låse katten, slik at hun ikke har muligheter til å bryte ut.
  Hvordan kan du gi katten din en pille?

   Å starte et kjæledyr bør roe ned, kan du klappe bak øret, og ikke vise at du er nervøs. Hvis sel klarte likevel å slappe av, kan du starte prosedyren. Vi må handle raskt og selvsikkert: katt sette sin venstre hånd på hans hode, tommelen og pekefingeren forsiktig skyve den til sidene av kjeven.
   Under denne innflytelsen det avslører refleks munnen og prøver å flykte. Pass dyr holder sin albue og underarm, dyttet høyre hånd tablett på samme roten av tungen og kjeven stengt med sin venstre hånd, trykke forsiktig hånden til katten er ikke razomknula ikke prøvd å spytte ut p-piller.
   Så, vent til den begynner å svelge refleks og med spytt svelge en pille. Å svelge skjedde raskere, kan du fortsette å holde en lukket kjeve med den andre hånden til å stryke katten opp med en retning fra halsen til magen.
   Deretter kjeven måtte gi avkall på og se hva som virkelig svelget tabletten, fordi det er noen smarte individer som bare later til å takle oppgaven, og deretter forsiktig spytte bitter pille.

   Og hva hvis dyret motstår?


   Hvis du fikk en temperaments katt, som til sammen har selv praktisk talt umulig, tro meg, og disse er, enkelte veterinærer gi dette rådet: vikle eller dyr innpakket i en tykk klut, ark, teppe eller jakke unødvendig, slik at bare ett hode.
   Når katten er verge, til hele fremgangsmåten beskrevet ovenfor. Men av erfaring kan vi si at en sterk og sunn katt bare noen få minutter knuser all din teppe og pakket det være ikke så lett oppgave, men du kan likevel prøve.
  Hvordan kan du gi katten din en pille?

   Men det er et annet alternativ. Hvis veterinæren ga nikk, kan tabletten Smuldre flat stump gjenstand til et pulver, og bland det med mat eller en liten mengde vann. Væsker må nok til å passe inne i en liten sprøyte, for eksempel 2 ml
   Pulver røres grundig med vann for å rekruttere sin sprøyte uten nål, ta katten og hell medisinen direkte fra sprøyten. Hoved stempel skyv dyret gjorde det å drikke og slukt av en skarp jet katt kan bli skremt og løpe vekk.
   Denne metoden er ikke alltid effektiv hvis medisinen er bitter, fordi katten kan være rikelig spytt, og du kan ikke forstå, jeg fikk den nødvendige dosen hos dyr.
   Mulig å blande medisin med mat eller mat som rømme. Tabletten skal igjen knust til pulver, blandes med en liten mengde fett rømme, deretter spredt katten sin på nesen.
   Vær forsiktig, for eksempel, kan noen stoffer fra ormer ikke blandes med mat som inneholder fett, så pass på å lese instruksjonene.

   Katt, følelsen tut noe fremmed, vil slikke ens lepper og tvinge ut full batch av narkotika.
   Husk at i den viktige saken kan ikke vise frustrasjon eller sinne mot dyr, og bare fokusere her vil være det beste assistenter.
   Hvis du har en katt, har du sannsynligvis virkelig nyte det og ta vare på henne. Hvis du tar med deg et kjæledyr på en spasertur eller enda mer i reisen, vil han sikkert ta seg av transport komfort. Det er mange enheter å flytte kattene. Men hvordan du velger og gjennomføring unngå feil? Hvordan å sikre din komfort fluffy en?
  Hvordan velge en god overføring for katter?

   Hva bør være en overføring?


   Til startliste kravene som gjelder for bære katt:
 •  Hardbunn. Dette kriteriet er avgjørende, siden følelsen av en solid og pålitelig støtte under potene pet vil føle seg mer komfortabel og raskere hvile. Hvis bunnen er myk og prohybayuschymsya, vil katten være spent og nervøs.

 •  Sørg for at vinduer eller tilgjengelighet av såkalte inspeksjonshull. Katten bør se hva som skjer rundt for å navigere og komme seg. Hvis dette hullet er ikke, kan din elskede kjæledyr opplever mye stress.

 •  Vær spesielt oppmerksom på festene. Ikke undervurder dyrene og vurdere dem dumme. Noen av dem er så flink og smart, som enkelt og raskt kan håndtere enkle låser og hoppe ut av overføringen. Hvis du ønsker å unngå slike problemer, velger Overfør med komplekse og utspekulert hemmelige låser.

 •  Mengden av overføringen skal være tilstrekkelig til å sikre at dyret var i stand til å bevege seg på innsiden, endre sin posisjon. Hvis katten må hele tiden være i en posisjon av pidibhanymy poter og hale, så det er ikke akkurat som en reise. Når du velger størrelsen på overføring til en kattunge, husk at dette vil snart bli til en liten ball i den voksne dyr. Så kjøp transfer "for vekst."

 •  Spiller en viktig rolle og styrke. Dersom stor og sterk katt ønsker å flykte fra deres midlertidige tilfluktssted, vil han gjøre dette vanskelig. Så vurdere påliteligheten av festene og komponenter, kvalitet og styrke av materialer og sømmer.

 •  Hvordan velger jeg?


   Hvordan velge en overgang for katter? Det finnes ulike arter dvele ved hver eneste detalj, liste opp fordeler og ulemper.

   Bag-bæring


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   Bag-bæring - dette er trolig den enkleste og vanligste alternativet. Det ser ut som en vanlig bag, men vanligvis har en boks for dyr.
   Fordeler poser perenosok:
 •  Hvis du lagrer den ikke tar opp mye plass.

 •  Denne enkel bæring.

 •  Bæreveske lett å bære. Du kan ta hennes hånd på håndtaket eller skulderkast (hvis lange stropper).

 •  Den relativt lave prisen.

 •  Nå mer om ulempene:
 •  Hvis et dyr ønsker å bruke badet, stoffet bæreveske trolig klappe. Dette er ikke den mest behagelige situasjon. I tillegg kunne posen lett bli våt i regnet.

 •  For det meste er disse poser har et skjelett, hvilket betyr at den nederste er ustabil, at dyret ikke kan like.

 •  Dette alternativet er bare egnet for transport av kjæledyr for korte avstander.

 •  Ramme bag-bærer


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   De ligner på ovenfor, men med en betydelig fordel - rammen. Den beskytter overføring av belastning og gi komfort dyret ved hard bunn. Men denne posen vil ta opp mer plass enn rammeløse. Selv pet komfort, selvfølgelig, viktig.

   Ryggsekk


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   Oh, og det er noen modeller. Hjemmet er veldig praktisk, spesielt hvis man er på reise med kjæledyret ditt, og hendene opptatt. Men dyret mest sannsynlig i denne overføringen ikke ville være veldig behagelig, som de fleste modeller av en slik plan ikke gir tilstrekkelig plass for bevegelse og for å lage en komfortabel stilling. Ikke det beste valget generelt.

   Bærer på hjul


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   Denne modellen er en bag på hjul. Det er bedre å velge en ramme overføring, de klappe den mest praktiske og komfortable. Dette alternativet er enkel å bruke og passer for elever med betydelig vekt. Hjemmet trenger ikke å bære en katt i armene, vil hele byrden falle på rattet. Men slike modeller er selvfølgelig ganske omfangsrik.

   Kurver


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   Det kan være vevd kurver av flettet kurver eller plast.
   Fordeler med perenosok:
 •  Dette alternativet er sterkere enn stoff bag.

 •  Mange elever praktisk og komfortabel i en slik overføring.

 •  Flettet kurver økologisk, som er laget av naturlige materialer som ikke avgir giftstoffer og flyktige bestanddeler (plasten i noen tilfeller er dette ikke sier).

 •  Nå ulemper:
 •  Flettet kurv kan ikke vaskes, mens noen "forvirring" (for eksempel hvis kjæledyret bestemmer seg for å gjøre fattigdom i transitt) absorberer materiale raskt lukt, og deretter bli kvitt dem er vanskelig.

 •  Noen plast kurver er ikke like robust og sterk som vi ønsker.

 •  Flettet kurver lett passere væske (både inne og ute, for eksempel i regn).

 •  Defekte plast avgir skadelige stoffer.

 •  Plastbeholdere


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   Dette alternativet er svært vanlig, er det valgt mange katteeiere.
   Her er fordelene med perenosok:
 •  Plastbeholdere er enkle å bruke og nesten universell. Hva er viktig for mange, er dette alternativet som passer for fly og lange reiser.

 •  I denne overføringen pet vil være komfortabel og avslappet. Gjennom vinduet kunne han se at det skjer. En hard bunn katt vil føle fred og sikkerhet.

 •  I denne boksen kan du sette mat og vann til kjæledyret.

 •  Denne overføringen er enkel å rengjøre.

 •  Nå ulemper:
 •  Defekt plast, først, kan være skjør, og for det andre kan frigi giftige stoffer.

 •  Ganske imponerende størrelse.

 •  Metallbeholdere


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   De er som beholdere av plast i sin konfigurasjon, men laget av metall.
   Les mer om fordelene med:
 •  Styrke. Metallbeholder fast noen annen overføring.

 •  Pålitelighet. Metallbeholder inni kjæledyret ditt vil være beskyttet mot eventuelle ytre påvirkninger.

 •  Nå ulemper:
 •  Betydelig vekt.

 •  Defekt metall kan ruste.

 •  Metallet kan være oppvarmet og avkjølt slik at den indre temperaturen av overføringen, vil avhenge av de ytre klimatiske forhold.

 •  Plastbeholdere


  Hvordan velge en god overføring for katter?

   Det er beholdere kombinert med metall og plast, som kombinerer fordelene med to typer perenosok. De er holdbare og likevel lys og beskytte kjæledyret mot overoppheting og sterk kjøling.

   Nyttige tips


   Noen tips for kjærlig og omsorgsfull verter:
 •  Ikke slurve. Hvis det er verdt å bære mistenkelig billig, mest sannsynlig vil være lav kvalitet.

 •  Kjøpe disse apparatene i spesialforretninger med en uklanderlig omdømme.

 •  Vurdere dine mål. For eksempel, hvis du reiser med et kjæledyr sjeldent metall beholder du er usannsynlig å være nyttig. Og for de beste flygningene å velge en solid plastbeholder.

 •  I butikken vil sikkert ta ditt kjæledyr. Definere egnede modeller tillater å velge dyret. Det vil reise å overføre katten, slik at hun bør vurdere sin midlertidig husly.

 •  Sniff overføring. Harsh eller ubehagelig lukt bør skremme deg.

 •  Ta vare på kjæledyret ditt, og han vil møte deg hengivenhet og hengivenhet!  




  Яндекс.Метрика