Akne i Cats: årsaker og behandlinger
 Mange tror at akne - det er bare en tenårings problem. Faktisk kan akne vises i våre brødre. Ganske vanlig anses acne i katter som ser ut som svarte prikker eller røde kviser på haken er ofte dyr. Noen ganger kan det være komedoner på leppe linje.

 Årsaker

 Til tross for det faktum at misbruk er ikke uvanlig grunn er det fortsatt ikke godt forstått. Veterinærer tror de er assosiert med dårlig omsorg, samt utvikling av kontakt eller atopisk dermatitt, ledsaget av ulike lidelser, blant annet utarbeidelse av overflødig fett eller feil funksjon av hårsekkene. Siden dette problemet kan støte på individer av enhver rase, kjønn og alder, avhengig eksplisitt her.

 Symptomer på akne hos katter

 Oppdager et problem vanskelig. Komedoner er en blanding av talg og keratinized epitel og vises som svarte prikker, og mer - som skitt på haken av dyret. Over tid, kan de utvikle seg til pustler, som er dekket i tilfelle avsløring skorper. Noen ganger de er ledsaget av andre lidelser. I dette tilfelle kan vise symptomer på bakterielle infeksjoner som oppstår pustler, papler, sveller haken. I de mest vanskelige situasjoner i cat hår kan falle ut, kan dyret lider av kløe. Katter vanligvis bærer sykdommen en gang, bare feil tilnærming til sin behandling og omsorg den tilbake igjen.

Akne i Cats: årsaker og behandlinger
 Diagnostisering av Acne


 For å være effektiv må behandlingen korrekt identifisere årsaken til sykdommen. Veterinæren bør gjøre en hud skraping. Denne analysen viser tilstedeværelsen av en soppinfeksjon, demodicosis, allergier, eller mye verre - eosinofil granulom og nematoder. Hvis det er mistanke om bakteriell infeksjon, eksperter anbefaler å gjøre mer og biopsi av huden.

 Hvordan å behandle akne?

 Mange mener at det viktigste - er å velge salven. Faktisk her er viktig integrert tilnærming. Denne medisinen er ikke alltid veldig nødvendig, da det ble ansett som tidligere. For eksempel, i milde tilfeller, kan det ikke trenger. I slike situasjoner, bare bruke spesialdesignet Anti seborrhea. Disse produktene inneholder benzoylperoksyd i små konsentrasjoner, mindre enn 3%. For å vise dietten for dyret. Det er nyttig å gi spesielle pet kosttilskudd høy i fettsyrer.

 En annen ting - alvorlige tilfeller av akne, ledsaget av utseendet på sekundær infeksjon. Å behandle innvortes eller utvortes bruk antibiotika. I behandlingen av vitamin A blant annet lokal bruk - ulike salver eller emulsjoner som inneholder ikke mer enn 005% netthinnen. Gjelder for huden bør være svært forsiktig, fordi de kan føre til irritasjon. I de mest alvorlige tilfellene er det tilrådelig å ta muntlig retinoider. Men det er veldig sterk teratogen agent, innredet med omsorg både mennesker og katter, da det kan føre til utvikling av fødselsskader i neste generasjon.

 I nærvær av alvorlig betennelse foreskrive en kort kur med narkotika, kortikosteroider. Vel etablert seg Prednisolon. Hvis sykdommen ble forårsaket av en gjær infeksjon, vil du trenge sterkere medisiner.

 Til slutt, for å hindre gjentakelse av akne, ikke glem å rengjøre katten haken og erstatte plast bolle eller glass til stål, for å forebygge allergi.
Verakol for katter, spesielt anvendelse av
 I veterinærpraksis tilfeller av mage-tarmkanalen og i små kattunger og voksne katter er vanlig. Interessant, dette problemeiere står overfor, selv når deres kjæledyr ikke er sett på gatene og viser sjelden lesbarhet av mat. Og grunnen er at det er mange muligheter for overføring av viral infeksjon. Og det kan bare vinne spesialverktøy. Slike som Verakol for katter.

 Når effektive medisiner?

 Verakol - et medikament som skal brukes ved behandling av inflammatoriske gastrointestinale sykdommer, inkludert infeksiøs etiologi har. Dette homeopatisk medisin som har en mild effekt, basert på egenskapene til urter som tradisjonelt er brukt til å behandle sykdommer i tarmen. Egentlig er en slik sammensetning den viktigste fordelen av midlene. Faktisk har studier vist at under behandlingen overveldende hvis livstruende pet der, bruk av verktøy som sulfonamider og enkelte antibiotika er ikke alltid berettiget. Deres metode fører til dysbiosis og at mye mer farlig å endre dyrs atferd (selv voksne). I motsetning Verakol katt tabletter eller løsninger for injeksjon gir ingen slike bivirkninger.

 Verktøyet aktiveres ikke bare den normale funksjon i tarmen, men leveren, slik at kroppen til å trekke seg fra eventuelle giftstoffer, inkludert de som samler seg som et resultat av behandling med antivirale midler.

Verakol for katter, spesielt anvendelse av
 Indikasjoner


 Verakol gir ikke bare å fornye, men krampeløsende og anti-inflammatorisk effekt. Den normaliserer tarmperistaltikk, hindre utvikling av magesår, hemmer veksten av nesten alle patogene mikroorganismer, særlig effektive mot streptokokker og stafylokokker. Derfor er det foreskrevet ikke bare i infeksjonssykdommer, men også i behandling av luft i magen, dårlig fordøyelse i strid med bryst, kolikk og gastritt.

 Sammensetning Verakola

 Instruksjoner for bruk av produktet viser at det inneholder noholystnyk skjoldbruskkjertelen, hvit arsen og hellebore hvit og bitter gourd. Noholystnyk skjoldbruskkjertelen har choleretic effekt og fremmer tilheling av sår. I tillegg er det spesielt effektivt mot diaré hos unge individer. Molekyler hvit arsen molekyler blokkerer enzymet katalase. Den resulterende kjemisk reaksjon ødelegger patogene flora. Hvitt arsen, til tross for en slik "gift" navnet er en del av mange legemidler, inkludert de for behandling av dyspepsi nyfødte. Veratrum album - krampeløsende, fordi virker direkte på den glatte muskulatur av mage-tarmkanalen. Eliminerer spasmer og bitter gourd. Denne funksjonen er effektiv for kolikk (symptomene vanligvis godt merket - katt prøver å unngå bevegelser, merkelig hump tilbake, prøver å krølle til en ball).

 Doseringen og kontraindikasjoner

 Beregne dosen og foreskrive det kan bare spesialist. Veterinær gjør det på grunnlag av de medikamentfrigjøringsformer og egenskaper ved et bestemt dyr. For eksempel, når du bruker injeksjons med milde eller moderate sykdoms kattunger oppnevne 05 ml Verakola to ganger om dagen, og voksne dyr - 15 ml Dette tilsvarer 1,5 tablett narkotika. Kursets varighet oppnevner veterinær. Verakol teknikk kan kombineres med andre stoffer. Den har ingen kontraindikasjoner og bivirkninger.
Kan jeg fjerne klørne på katter?
 Alle eiere av katter har kommet over som kjøpte dem skrape er, heller, interiør og elev glad for å lage riper i sofaen, dørstokker eller bakgrunn. Det ville synes at i dette tilfellet den eneste løsningen er å kvitte seg med klørne. Bruken er enkel nok. Men hva er konsekvensene av å fjerne klørne på katter? Ikke vondt dyret?

 Hvorfor klør?

 Dyrs rettigheter talsmenn insisterer på at fjerning av klør uakseptabelt. Og deres argumenter er velbegrunnet. Naturen har gitt dem god grunn katter. Det er fra denne "justering" avhenger legendariske smidighet dyr og følelse av balanse. Disse kvalitetene katter på grunn av den spesielle strukturen av klør, noe som kan ta ulike posisjoner mens du går, zalezanyy trær, grave hull. For ikke å nevne det faktum at dyre klør trenger for forsvar. Dessverre, over tid, bærer deres ytre del ut. Og for å fjerne døde deler klør og slipper ny spiss, katt skrape noen passende overflate. Videre på denne måten markerer sitt territorium, og det gjør henne til å føle seg komfortable nok. Det bør frata dyr av alt dette?

Kan jeg fjerne klørne på katter?
 Operasjonen


 Å fjerne klørne på katter med spesialverktøy. Faktisk, med stigninger og den delen der kloen vokser. Denne operasjonen blir utført bare på de forlabbene. Uansett kan sies veterinær hefter, i hovedsak tilsvarende en kirurgisk amputasjon. I en mer human versjon med spesielle tenger avkuttet spissen på spikeren. Men selv da, hvis alle reglene, klør langsgående sprekker kan vises. Dette fører til avbrudd av sin riktige vekst, som i sin tur truer ubehagelige komplikasjoner

 Medisinske og atferdsmessige konsekvenser av fjerning av klør

 Beskrevet ovenfor operasjonen er utført under narkose bare, som selv bærer en viss risiko. I tillegg kan det forekomme komplikasjoner på grunn av tap av blod eller for infeksjon. Hvis fjernet for stor tå område, kan det føre til smertefulle opplevelser når han går. Hvis rommet er for lite, så er det da fremdeles kan vokse klør, men blir deformert, noe som krever ytterligere kirurgi.

 Blant de atferdsendring skal gjøres redusert aktivitet, aggresjon, irritabilitet. Denne katten tyr til ikke lenger klør og tenner. Noen dyr slutter å bruke skuffen som føler ubehag når du prøver drypping filler.

 På sikkerhets katter uten klør, bør man være forsiktig på forhånd. Faktisk, bør de ikke forlate huset fordi redusert evne til ikke bare å beskytte, men å flykte. Fjernarbeid er nødvendig for å sikre at for å redusere de glatte overflater nummer, eller er truende skader.

 Alternativ fjerning

 Det er ikke nødvendig å ty til drastiske tiltak. Ganske regelmessig med klør - akkurat som vi gjør en manikyr, dvs. kutte ikke mer enn en millimeter på spissen og kun med spesielle pinsett, for ikke å berøre den følsomme delen.

 Å skrape var et effektivt verktøy, bør det undervise. Dette bør gjøres hvis din favoritt er ikke ute av ung alder. Hver gang du ser en katt vil scratch møbler eller tapet, bare holde det for riper, dekselet som bør være tilstrekkelig røff og tøff. Husk denne kolonnen til høyre for dyr formet refleks.
Яндекс.Метрика