Lindring av ører hos hunder: nyansene av prosedyren
 Pet eiere ønsker sine kjæledyr var ikke bare sunt, men vakker, oppfylle visse standarder for rasen. Det er for dette formålet gjennomført hjelpe ører hos hunder. Det er ingen funksjonell grunn til det ikke, alt avhenger av den visuelle effekten.

 Nyanser prosedyrer

 Hjelpe - en kosmetisk operasjon, i hvilken dog er nesten avskåret del av øret. Denne prosedyren er nødvendig ikke for alle arter. Obligatorisk holdt for Dobermann, American Staffordshire Terrier, boksere, kaukasisk Shepherd, ryzenshnautserov og noen andre raser. Det faktum at disse sakene danne Chowder må oppfylle visse standarder. Dermed i den kaukasiske Shepherd nesten helt fjernet øret. I Pit Bull reserve en tredjedel av øret, og Grand Danois og Dobermans nesten ører beskjæres. Skjemaet kanten av øret kan være forskjellig, avhengig av preferansene til eierne.

 Å utføre operasjonen eller ikke?

 Lindring av ører hos hunder kan være praktiske grunner. Noen veterinærer mener at denne transaksjonen er en god forebygging av ørebetennelse siden lange ører hund forverre luftsirkulasjon, og dette kan føre til betennelse. Lindring er ofte utført i service- og kamphunder raser. Lange ører i kamper kan sterkt berørt. I tillegg korte, litt utstående ører frem i disse hundene ser mer imponerende, aggressiv og selv skremmende. Men generelt, er et presserende behov for denne operasjonen ikke, og hver eier må bestemme selv hvordan det skal være hans kjæledyr. Vær oppmerksom på at hvis operasjonen vil finne sted lett, krever ekstra behandling.

Lindring av ører hos hunder: nyansene av prosedyren
 Opinion lovgivning


 Interessant, i mange europeiske land, inkludert Storbritannia, kopping ørene ble ansett inhumane og derfor forbudt ved lov, bortsett fra i tilfeller der kirurgi er utført av en veterinær indikasjoner. Hale docking hos hunder er også forbudt, med unntak for dyr som er i militærtjeneste. I vårt land, er fortsatt mulig prosedyren. Selv om det har nå på utstillinger for å danne ører hos hunder ser ikke så tett som før, så gjør kirurgi eller ikke - dette er valget av eieren.

 Funksjoner lettelse ører

 I dag er det mange videoer som gir innsikt i hvordan lettelsen er gjort. Men likevel, gjør operasjonen kan bare spesialist.

 Teoretisk, det beste alternativet - en lettelse ører svært unge valper under 7 dager. Men dyr i denne alderen er nesten umulig å forutsi hva som vil være den andelen av snuten og kropp når de vokser opp. Derfor er det bedre å utsette lettelse og bruker mellom to og tre måneder. Dette vil være etter den første vaksinasjon, så eierne kan unngå brudd vaksinasjonsprogram.

 Jo før valpen vil avlaste, vakrere da vil danne ørene, siden en alder hos hunder er ikke like intens dannet arrvev og mer smidig. I tillegg, er sirkulasjonssystemet ikke utviklet fordi operasjonen for dyret å være mindre sensitive. Det er derfor det er bedre å behandle øret valper i en alder av to måneder, ikke forsinke denne prosessen på et senere periode.

 Hunder som er eldre enn 7 dager, er denne operasjonen utføres kun i narkose. Umiddelbart etter inngrepet valp i løpet av uken vil måtte bruke spesielle beskyttende krage. Deretter sømmer vanligvis fjernet. Følsomme dyr etter operasjonen kan foreskrive smertestillende medikamenter.
Drontal for hunder, spesielt bruken av
 For at ditt kjæledyr alltid vært frisk og glad, må du jevnlig bli forhindret fra ormer og andre parasitter, fordi dette problemet før eller senere møte alle hundeeiere. Forhindre sykdom er alltid lettere enn kur. Men dette krever et effektivt medikament som kan anvendes for forebyggelse og behandling - som Drontal for hunder. Hva er den rette?

 Generell informasjon om stoffet

 Drontal Plus er en såkalt antelmintiske narkotika. Den har et svært bredt spekter, med hell takle tape og rundormer i alle faser av sin utvikling. Bruksanvisning viser at det er effektivt mot parasitter slike arter som nematoder (Uncinaria stenocephala), og helminth Toxocara canis og Toxocara leonina, ehinokokkiv Echinococcus multilocularis etc.

 Produktet Drontal - tabletter er blek gul. Det er sammensatt av følgende aktive ingredienser: praziquantel, pyrantel-embonat og febantel.

 Hvordan stoffet?

 Drontal pluss smakfulle kjøttet raskt absorbert, for varmblodige dyr det har lav toksisitet. Virkningsmekanismen er basert på det faktum at de deltagende stoffer som hemmer enzymene produsert av parasitter, skade deres membraner og muskelvevet, noe som gradvis fører til paralyse og påfølgende død av helminth. I dette tilfellet er den samme hunden dette stoffet ikke virker. For pattedyr er det trygt, fordi det har ingen teratogene eller эmbryotoksycheskymy eller sensibiliserende egenskaper. Og vurderinger fallskjerm fra både veterinærer og eiere av hundene. Bivirkningene av medikamentet ble observert, unntatt i sjeldne tilfeller av allergi hvis dyret er følsom for en komponent Drontal. I tillegg er det ikke anbefalt for gravide å gi sukam.

Drontal for hunder, spesielt bruken av
 Dosering


 Selvfølgelig, for å gi den ønskede effekt tabletter må strengt følge doseringen. Den beregnes individuelt basert på dyret. For små hunder som veier 05-19 kg dose "Drontal Plus" vil være bare en fjerdedel av en tablett. For mellomstore hunder som veier 2-5 kg ​​krever halv tablettene med en masse 6.10 kg dosen er én tablett. Men for store hunder trenger en dose på 4-5 tabletter (31-40 kg i vekt og 41-50 kg, henholdsvis). Dermed bør legemidlet gis til en kurs på én tablett per 10 kg, best om morgenen fôring, blande medisiner med mat.

 De programfunksjoner

 Drontal - stoffet er trygt. Den brukes også for deworming valper som allerede har nådd en alder av to uker. Men det er en påminnelse. For svært unge hunder bedre ikke kjøpe "Drontal Plus" og "Drontal Junior" er designet for valper. Denne suspensjonen som barna svelge mye enklere. Det faktum at flasken er praktisk dispenser ved hvilken et legemiddel blir innført direkte i munnen på dyret. Ett klikk - 1 ml suspensjon. Dosering her er som følger: 1 ml per kg kroppsvekt. Suspensjonen kan også blandes med konvensjonelle mat.

 Drontal fordeler ligge i det faktum at stoffet er oppgitt én gang. Du trenger ikke å følge en diett eller gi dyret et avføringsmiddel. I valper forebyggende ormer er en rekke ganger i 2 uker, deretter den 8. april og under 12 uker. Etter at forebygging bør gjentas 4 5 og 6 måneder. Hos voksne dyr profylakse anbefales en gang i kvartalet. Noen ganger er det nødvendig å vaksinasjon eller sammenkobling. Behandling med naturlig utnevne en lege og bare hvis det finnes hensiktsmessige indikasjoner.
La i hunder: årsaker og behandlinger
 Herpes - en av de mest vanlige infeksjonssykdommer hos dyr. Pet eiere er ofte møtt med spørsmålet enn å behandle herpes hos hunder. For å besvare dette spørsmålet, se inn i naturen for sykdom.

 Hva er herpes?

 Vanligvis, når folk snakker om sykdommen, mener ringorm - en soppinfeksjon i huden, som er manifestert av spesifikke symptomer. Faren for det er at det ikke bare kan overføres fra dyr til dyr, men fra hund til menneske. I tillegg, kan forurensningskilder bli indirekte forurenset jord og andre lignende gjenstander. Interessant, under visse vilkår, sporer forlate (Microsporum canis) kan leve i årevis.

 Hunden herpes vises vanligvis på huden av stammen, lemmer og hode. Oftest denne sykdommen forekommer i langhårede raser, samt hunder som har gjennomgått noen hud sykdom eller skade. Det er nødvendig å identifisere en rekke utløsende faktorer, dette medisiner som undertrykke immunsystemet, dårlig kosthold, stress situasjon (dette gjelder de fleste dyr, tatt fra ly). Svært ofte er det en tendens til å frata unge hunder, fordi deres immunsystem er blitt dannet. Hvordan gjør en skorpe? Du kan se og behandle hjemme?

 Symptomer

 Tegn på sparing er tilstedeværelsen av et dyr kroppen sirkulær region falt fra ull. I noen tilfeller kan dette område signifikant utseendet av skalaer på huden betennelse. Ofte dyret begynner å klø, så klør føles. Det er interessant at denne sykdommen kan noen ganger virke som hunder har flass - et fenomen som vi ikke er vant til å assosiere med dyrene. I tillegg, kan huden danne akne (spesielt i haken).

 Fordi herpes er lik andre hudsykdommer, uavhengig detektere den umulig. Bekrefte sin tilstedeværelse kan bare laboratorietester, generell og biokjemiske blodprøver, urinanalyse, og tok sopp kulturer og noen andre metoder.
La i hunder: årsaker og behandlinger Slik Cure Ringorm hos hunder?

 Fra begynnelsen til tune inn på det faktum at prosessen er lang og veldig dyrt, spesielt hvis du har noen dyr hjemme. Legen din vil sannsynligvis foreskrive en helhetlig behandling, som inkluderer muntlig stoff som griseofulvin, lagt til normal feed. Ta disse midlene bør være forsiktige. Når stoffet er stadig gjør dyreforsøk for å observere om det er undertrykkelse av benmargen. Drektige dyr er kontra medisiner. Han erstattet ketokonazol eller andre lignende midler. I kombinasjon med disse stoffene er spesiell vaksine. Den viktige rollen lokal behandling, det vil si bruk av ulike soppdrepende kremer og sjampoer. Dette øvrig vil bidra til å holde rent og miljøet, noe som er viktig i behandlingen av lav. Veterinærer anbefaler bruk av klorheksidin sjampo to ganger i uken

 Omsorg for syke dyr

 Hvis du har omsorg for en hund skal være, først, for å utføre alt resept. For det andre er det nødvendig å fullstendig rent miljø. Samling kan gjøres 05% løsning av natriumhypokloritt. Men vær oppmerksom på at enkelte ting må kastes.

 I behandlingen nøye se, slik at dyrene ikke var bivirkninger. Jo før du finner et slikt problem, jo ​​lettere vil det være å løse. Og ikke glem å observere god personlig hygiene. Spesielt forsiktig med å være mennesker med svekket immunforsvar. I dette tilfellet kan det være best å behandle hunden på sykehuset.
Яндекс.Метрика