Rabies i hunder: Symptomer og forebygging
 Rabies - en virussykdom, som kan være gjenstand for både dyr og mennesker. Det er vanligvis overført fra bitt spytt. For å unngå smitte, bør du unngå kontakt med smittede personer. Men dette er ikke så lett, spesielt i de tidlige stadiene av viruset. Slik fastslår rabies hos hunder, i tide til å ta affære?
 Tre stadier av sykdommen
 Det bør bemerkes at symptomene vises umiddelbart. I voksen hund kan ta 3-6 uker før det vil være mulig å påvise rabies. I denne perioden kortere valper - 5-7 dager. Denne rabies forekommer i tre etapper. Og på et tidlig stadium kan ikke alltid å forstå hva som skjer til dyret. Dessuten er det også en såkalt atypisk (silent) formen av sykdommen, hvori dyret er avslappet, det vil si uten særlig aggresjon. Finn ut hva denne raseri kan bare lammelse av underkjeven eller nedre ekstremiteter. Noen ganger kan det virke som en podavylos dyr bein. Men ikke prøv å trekke det selv - du kan enkelt få infisert.
 Generelt rabies hos hunder gjennom tre stadier: melankolsk, manisk depressiv.
Rabies i hunder: Symptomer og forebygging


 Første etappe, prodromal

 For melankolsk stadium, noe som tar 2-3 dager, karakterisert ved at visse forandringer i oppførselen til dyrene. Denne hunden kan bli aggressiv og irritabel. Men det kan være ganske apatiske eller uvanlig hengiven. I noen tilfeller er hunden prøver å unngå folk gjemmer seg i et mørkt sted, og ikke lenger svare på anropet. Hun svelget et tap, oppkast noen ganger oppstå. Appetitt dyr er også i endring: det kan nekte å spise, og samtidig helt svelge uspiselige gjenstander som steiner. Hele tiden ønsker å drikke, men ikke svelge og kan ikke slukke tørsten.

 Fase misbruk

 Manisk stadium tar omtrent tre dager. I de fleste hunder, fungerer det for aggresjon. På dette tidspunktet, kan dyret trygt angripe alene i en pakke. I tillegg er det helt i stand til å angripe mannen, til verten. Angrepet skjer lydløst, uten forvarsel eller aggresjon bjeffer. Dyret er aggressive, noen ganger - bare forferdelig. Hunden ikke bjeffe, men gir en utvidet sutre. I tillegg har hun regelmessig nok og rasende tygge eventuelle gjenstander, inkludert pinner eller jern, noen ganger bite dem så mye, som bryter tennene. Dyret er hele tiden prøver å bryte fri. I denne tilstanden kan det kjøre en stor avstand til 50 km.

 Den siste etappen, paralytisk

 Den tredje fasen av rabies hver bit som farlig. Dette stadiet varer 4-5 dager. I denne perioden er det en hund progressiv lammelse av gangart er ustø, usikker, det er vanskelig å svelge vann og mat. Vanligvis avsluttes dette stadiet med et komma og død av dyret.
 Vær og risikoen for rabies
 Generelt er disse symptomer og andre sykdommer. Men i alle tilfelle, er de fatale for hunder. Den endelige diagnose kan sette i en veterinærmedisinsk klinikk basert på laboratorie sykdom, klinisk status, og avhengig av den totale epidemiologisk mønsteret i området. Det antas at rabies hos hunder ikke kan helbredes. Så syke dyr for å bli ødelagt. Kanskje den mest effektive metoden for å slåss - er forebygging, dvs. spesielle vaksiner. Når noen av disse symptomene bør oppsøke lege umiddelbart, fordi ellers utsatt for risiko ikke bare hunden og dens eier, men alle de andre.
Hvordan lære en papegøye å snakke? Mosjon og detaljerte anbefalinger.
 Skapning i huset - det er alltid hyggelig, og bli den stolte eier av et mirakel - fugler dobbelt fornøyd. Selvfølgelig vil de fremtidige eiere trenger bare å gi kjæledyret en god tilstand for sin nye ennå ikke kjent miljø, omslutter den med omsorg, trøst og oppmerksomhet.
 Mange kjøper papegøyer, i håp om at han ville si. For at dette skal skje, må du jobbe hardt. La oss se hvordan å lære en papegøye å snakke, må du ta hensyn og hvordan bygge klasser fra kjæledyr til å oppnå de ønskede resultater på raskest mulig tid.
 Note
 Parrot imiterer ham hørte stemmer og lyder, så det kan tilskrives samtalen svært betinget. Det bør alltid tas i betraktning, som en gang si et ord eller en setning, fugl mest sannsynlig vil huske det for resten av livet. Parrot kan ikke vet betydningen av enkelte ord, men husker noe et par år - han kan med letthet. Snakker fugl - det er ikke fengende leketøy, kan du slå av, så først ikke lære ham ubehagelige ord.
 Hvor skal jeg begynne
 Først av alt, må du ta kontakt med dyrebutikk og ta kontakt med en selger på evnen til fremtidig elevlæring talespråk. Før du kjøper en papegøye gjør ikke vondt å lese faglitteratur, som du får den første grunnleggende informasjon. Du må vite at den enkelte vil gjennomgå opplæring bare i fullstendig isolasjon fra sine slektninger. Hvis du kjøper et par fugler lærer å snakke praktisk talt umulig, og prøver å ikke gi noen resultater, fordi fugl morsmålet kommunikasjon vil dominere. Generelt vil papegøyen lære alt alene og hans familie nå blir du. Det er bedre å kjøpe en ung mann, de vanligvis mottagelig bedre utdanning av kvinner, selv om det finnes unntak. Det finnes papegøyer med varierende grad av talent, de, som folk, er kunnskapsrike og ikke. Det antas avkom "snakker" fugler vedta denne tendensen, da dette tillit - du bestemmer. 
 Så, har huset et nytt familiemedlem. For å begynne, er det nødvendig å temme fuglen, for å etablere vennlige forbindelser med det. Det bør være rolig i ditt nærvær, ville sitte på skulderen min og spise med hendene. Mens dette trinnet ikke er passert, skal undervisning ikke bli tatt.
 "Retningslinjer
 Tenk stadier, hvordan å lære en papegøye å snakke bølgete.
 1. Sett med en fugl trenger en rolig og koselig atmosfære, velger en tid da papegøyen rolig.
 2. Nær bør ikke være hans søster.
 3. Det første du må lære - et kallenavn. Du vil ha den samme tonen i hennes gjenta, vel, hvis det inneholder høres A, K, O, P, R eller T.
 4. Nå dvuhslozhnыe lære enkle ord høres de samme anbefalingene.
 5. Lær ett ord å forvirre papegøyer ikke.
 6. Å si ordet suge pause for å klappe den gjentas.
 7. Ikke glem å rose og gi en godbit papegøyer.
 8. Etter å ha gransket ordet kan gå videre til den neste.
 9. Lessons bør være kort og bli gradvis mer komplekse.
 Du kan bruke i undervisningen tape, miste rekord flere setninger. Gjentatt lytting papegøye er lett å huske.
 Det er viktig å gjennomføre klassene regelmessig, periodevis gjenta fraser studert.
 Ikke kjefte på fuglen, hvis noe ikke fungerer. Vær tålmodig, og kjæledyret ditt vil tale på slutten av måneden klasser.
Dog Food Happy Dog: komposisjon, arts anmeldelser
 Kjæledyr diett ikke mindre viktig enn folk. Til hunden var sunn og aktiv, bør hun spise en balansert, som tilbyr alle stoff i tilstrekkelig mengde. Det er derfor dyr ikke kan matche maten fra bordet vårt. For hunder kan det rett og slett være ubalansert.
 Heldigvis, i dag er dette problemet lett løses ved hjelp av forberedt feeds. Selvfølgelig snakker vi om produkter produsenter som er troverdig. Disse produktene omfatter hundemat Happy Dog. Hva er dens egenskaper?

 Hvorfor skal jeg ta hensyn til kosthold hund?

 For normal utvikling av kjæledyret ditt trenger det samme stoffet, og du - proteiner, karbohydrater og fett. Men deres andel i dette tilfellet er ganske annerledes. Det avhenger av mange faktorer: en alder av dyret, og hans måte å leve på, og den som art den tilhører. For små hunder eller, tvert imot, større raser krever ulike andeler av protein og karbohydrater.
 Hvis deres kosthold er ikke balansert, kan underskuddet oppstår eller, alternativt, det overskytende av visse stoffer, som i sin tur føre til ulike sykdommer. Og hvis underskuddet å eliminere stoffer er ganske enkelt - du trenger bare å legge den til maten, så bli kvitt virkningene av hypervitaminosis, dvs. overflødige næringsstoffer mer kompliserte. Dog Food tyske mark Happy Dog - dette er bare den perfekte balansen mellom alle komponenter.

Dog Food Happy Dog: komposisjon, arts anmeldelser
 Selskapets historie

 Varemerke Glad hund har et tysk selskap Interquell. Dette er en familiebedrift med en meget interessant historie, som begynte i det 18. århundre fra en liten bedrift - mølle, behandling hvete og andre kornsorter. Årene gikk, forbedret teknologi, og i 1950 ble det mulig å produsere cerealflak og spesielt behandlet tørt kjøtt. Så var det streng Happy Dog. Alle disse årene har selskapet ikke har stått stille.
 I løpet av de siste 10 årene har det fullt modernisert produksjon, og takket være de nyeste vitenskapelige utviklingen var den andre i form av salg på den tyske zoorynku. Like imponerende resultater selskapet har oppnådd og internasjonalt. I dag, Happy Dog mat selges ikke bare i Europa, men også i mange land i Asia og Sør-Amerika. Og han holdt fortsatt i Bayern.

 Hvis du undersøke vurderingene av selskapet, vil du se at de er for det meste positiv, fordi selskapet bruker for produksjon av høy kvalitet på råvarer og gjøre store anstrengelser for å utvikle allergi mat (dessverre, denne sykdommen har en tendens til selv hunder). Så det viktigste punktet - er å velge riktig mat, er det riktig for ditt kjæledyr.

Dog Food Happy Dog: komposisjon, arts anmeldelser
 Sortiment linjeskift


 Utvalget av selskaper representert med tre linjer:

 En av dem er konstruert for valper, og det er et allsidig produkt, og de som skal bli matet små valper eller omvendt, store raser.

 Den andre linjen er designet for voksne hunder. Det står for de tre grupper av dyr av ulike arter - små, mellomstore og store.

 Den tredje linjen i hundemat andre halvdel av livet, en slags dyre pensjonister. Det særegne ved dette produktet er at det er beriket med de såkalte ballaststoffer bør stabilisere fordøyelsen. Sammensetningen av strømmer i tillegg innbefatter C-vitamin og L-karnitin, et stoff som er ansvarlig for immunsystemet.


 Funksjoner fôret for Happy Dog valper

 Dietten hund avhenger av sin alder. Åpenbart til valper til dem være aktiv og sunn, trenger vi visse sporstoffer og mineraler. Men denne maten bør være lett fordøyd.
 I dag kan du finne i butikkene og hundemat Happy Dog, utviklet spesielt for valper i alderen fire uker til ett år, noe som er egnet for alle, uavhengig av rase. Det er også animalske proteiner og frø, og en balansert mengde av vitaminer og mineraler.
 Dette tørr mat kalt Natur crog Welpen. Den inneholder ikke kjemiske fargestoffer og smaker, soya, konserveringsmidler, mais gluten. Men det er biff og biff talg, fjærfe leveren hydrolysat (dvs. proteiner), hvete, grønne havre, solsikke, mais mel og ris, som gir inntekter mineraler og gulrøtter, persille, brønnkarse som en kilde til vitaminer.
Яндекс.Метрика