Uttrykt fjærkledde venn - kan lett bli kjæledyret ditt, som du vil ha stor glede å ta omsorg og kjærlighet, og gjør det mulig selv om du har veldig liten stue.
Hvordan kan jeg lære å snakke sitt bølgete papegøye?

 Vi er selvfølgelig snakk om popuhaychykah fordi disse fjærkledde innbyggere har for lengst opphørt å være et sjeldent og eksotisk vanlig leilighet, kjøpe denne vennen er et blunk, men vise bekymring og forsvarlig behandling er noen ganger litt vanskelig.
 Derfor er de fleste fans av fuglene ofte får det bølget papegøye og de er billigere og mindre pirkete omsorg.
 Selvfølgelig, å få disse samtalene en venn, jeg ønsker å snakke, han lærte, fordi det er så spesiell og annerledes ferdighet disse pets, dette kan bare ikke bli funnet i katter eller hunder, uansett hvor mye du jobbet med dem.
 Liten og ressurssterk, tilsynelatende ikke tro at denne fuglen kan lære menneskelig språk, men ikke alle på en gang, hvis oppkjøpet av den fjærkledde venn til å gjøre det riktig, så mest sannsynlig, noen få måneder vil du oppnå stor suksess i å utdanne sine kjæledyr.
Hvordan kan jeg lære å snakke sitt bølgete papegøye?

 Det ser ut til at den bølgete papegøye på et intelligensnivå kan sammenlignes med 3-4 år gamle barn, forresten, vokabular de også omtrent den samme.
 Og forresten, at de ikke snakke butikk i dyrebutikker og andre "eksperter", store og små raser har omtrent samme utviklingsnivå, og derfor taler de vil være like, hvis, selvfølgelig, de gjør.
 Men husk at, som mennesker, fugler har også en viss kapasitet som er det svært vanskelig å krysse. Derfor, hvis kjæledyret noe betyr ikke at du bør ikke bli sint på ham og skjelle papegøyer, fordi den andre fornærme lett, men å gjenopprette tillit er ikke så lett, og noen ganger til og med umulig.

 Hvis fjær miste tillit i sin herre, mest sannsynlig vil snakke mye verre eller slutte å snakke, prøver å trekke unna og så lite som mulig kontakt med sin overgriper. Gleden av dette innholdet papegøyer du får, så vær forsiktig og varsom, ikke glem at før deg og gitt deg en forsvarsløs skapning.

 Hvordan kan jeg lære å snakke bølgete papegøye?


 Å kom ditt ønske oppfylt og din fjærkledde venn endelig snakket, må du følge noen generelle retningslinjer som gjelder ikke bare til kjæledyr trening, men samlet sin innhold. Så hvor skal jeg begynne?

 Anbefaling №1


 Det hele starter med kjøpet, er det antatt at, i likhet med alle fuglene, peresmeshnytsы, papegøyer, uavhengig av kjønns fugler kan lære å kopiere menneskelig tale, men bare presentere case hanner.
 Men hvis du fortsatt har en kvinnelig, fortvil ikke, kan læringsprosessen bli forsinket og vanskelig, men til slutt, jentene si klarere og sterkere enn gutter.
 Velge en fremtidig favoritt, best å ta hensyn til de rolige og fredelige papegøyer som altfor aggressive fugler blir utsatt for verre læring og bli vant til tyngre person. Fredelig papegøye heller se deg "leder" av flokken og begynner å følge deg.
 Fortrinnsvis dama var ganske liten, bare lært å spise alene, så han innser raskt at menneskesamfunnet - er nå hans konstant sirkel.
Hvordan kan jeg lære å snakke sitt bølgete papegøye?

 Den sikreste alternativet - mate ungen alene, varme og bli hans andre "mamma", i så fall fuglen nesten fra fødselen prychepytsya til deg fra begynnelsen og vil ta deg en full "lederen" av flokken.
 Denne metoden, selvfølgelig, en god hjelp for å lære fuglen å snakke, men å ty til det bare være opplevd fjærfe som har i mange år engasjert i avl papegøyer.

 Anbefaling №2


 Husk at hvis du vil at fuglen snakker, må det isoleres fra andre individer av samme art, ellers vil den ikke trenger å kommunisere med deg papegøye vil runde opp alle deres behov for å kommunisere til en annen fugl til " hans "språk.
 Husk at fugler - veldig sosialt skapninger i behov for oppmerksomhet og omsorg, selv holde hele dagen alene - en stor belastning for dem, så prøv å unngå slike situasjoner.

 Utstyre speil bur, papegøye kommunisere aktivt med skjermen, legger bjelle på en tråd, kan det gjøre ditt kjæledyr mens du ikke vil.

 Anbefaling nummer 3


 Det er mulig at i de tidlige dager etter kjøpet papegøye er sjenert og løpe rundt i buret ved synet av deg, er det helt greit, la et par dager for å justere fugl, bare legge til buret korn og vann.
 Men etter noen dager, blir papegøye vant til deg og vil følge nøye med dine handlinger, da, og du kan starte leksjoner. Først - oppnå tillit, mens det ikke ville være usannsynlig fugl ønsker å prate med deg. Enkel tilnærming til buret og la en hånd på henne mens du sier navnet på et kjæledyr.
 Forresten, bør den først høres fra papegøyen når det skjer - vil bli enklere.

 Etter en uke, og kan fortsatt fuglen blir vant til hendene dine og stoppe henne sjenert, så kan du gå videre til neste - stakk hånden inn i buret og dra forsiktig fingeren fugl. Kanskje ikke umiddelbart, men etter hvert vil det ta tilbudet og sitte på den, står det at du stoler papegøye.
 Fra dette punktet kan du begynne systema leksjoner i kommunikasjon. Engasjere seg i en rolig og fredelig atmosfære, lurer du på hvorfor papegøyer si? Det faktum at på denne måten de viser interesse for deres leder, sprute ut følelser som de ikke møter opp i løpet av dagen. Fordi papegøyer - svært omgjengelig og vennlig fugler.

 Anbefaling nummer fem


 Snakk med kjæledyr rolig og selvsikker tone, bedre hvis det er å trene en kvinne eller barn, som papegøyer lettere å simulere høye lyder.
 Til det var fjær, bevisst som mulig, prøv å kommentere hver av hans handling, for eksempel hvis du helle mat, så si "Kesha vil spise! "Eller bare" Spis! "Å gå fra celle sier" Gå vekk! "Og så videre. Begynn lærer fjær med liten to-stavelse ord og gradvis flytte på.

 Selvfølgelig kan den første suksessen oppnås i ca en måned eller to, og tydelig tale papegøyer begynne i 5-7 måneder. Det viktigste i hele denne venture, er å huske at bare tålmodighet og arbeid på den delen av eieren kan gi håndfaste resultater. Parrot, av natur, intelligente og sosiale fugler som trenger omsorg og oppmerksomhet.  
 Alle vet at god og hyggelig mann som alltid lukter godt og ser godt vedlikeholdt, er det det samme gjelder under til våre yngre brødre: hund eller katt med en skinnende glatt hår ser veldig frisk og glad.
 Men, har du sannsynligvis allerede lagt merke til at de fleste dyr ikke er en høy tilbøyelighet for renslighet og orden i naturen, de bade hvis ikke, i regn og noen ganger i vann, men hjemme alt avhenger av viljen til eierne.
Hvordan å bade en katt eller hund hjemme?

 Vask eller ikke å vaske? Spørsmålet virkelig kontroversielle, de eksperter sier at kjæledyr skal bade minst to ganger i året, og noen er ivrige motstandere av bading, å tro at dyret er i stand til selvstendig å ta vare på seg selv. Hvert utsagn har noen sannhet, er imidlertid at hjemmet ikke alltid riktig tilnærming til dette problemet, forvrenger de reelle behovene til sine elever.
 For eksempel er det noen tilfeller som lar sine hunder eller katter å sove i sengen sin, og derfor finner det nødvendig å bade dem nesten hver noen dager. Naturligvis gjør dette dreven anstrengelse uanvendelig, fordi innholdet av dyret bade mye mindre, og vanntemperaturen er langt lavere.
 Hvordan å bade en katt eller hund til ikke bare skade dyret, men med en slik prosedyre for å oppnå imponerende visuelle resultater? Pels, skinnende, glatt og raschesannaya fratatt mulige parasitter og sykdommer, og dyr glad og fornøyd - det er det jeg ønsker å oppnå i første omgang.
Hvordan å bade en katt eller hund hjemme?

 I så fall må du bade dyret? Hvis kjæledyret ditt er på gata hver dag, for eksempel hunder, så i hvert fall etter hvert kommer hjem, må du tørke labber og buk vått håndkle, og minst noen måneder, og helt bade dyret.
 Utenfor kjæledyret på sin shersttsi samler støv, skitt og andre skadelige stoffer fra som periodevis er viktig å bli kvitt. Her, for eksempel, katter, samvittighetsfulle representanter for våre yngre brødre, hvis noen problemer med dyr pels ikke er observert, og de kan ikke bade, som de slikke seg selv og "badet".
 Men små kattunger eller valper bade fortsatt har, som barn, som menneskebarn, egentlig ikke har lært å ta vare på seg selv, og hvis fra fødselen "bad day" for dem fornøyde mor eller mamma-katt-hund nå, når kjæledyret ditt til å bry seg, du har å forholde seg til dette.

 Hva vaskemidler brukes til kjæledyr?


 Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot andre sjampo og vaskemidler som du har tenkt å bruke for å bade kjæledyret, fordi det avhenger i stor grad på hans helse, trivsel og utseende.
 Det bør bemerkes at huden er mye tynnere dyr og menneske sårbare på grunn av ytre påvirkninger, den er beskyttet av tykt hår. Det er derfor det er viktig å huske på at dyr av noe slag ikke kan bade bruke vanlige sjampo eller dusj geleer som er laget for mennesker.
 For våre yngre brødre bading bør bruke bare profesjonelle kosmetikk for dyr mykere sammensetning og inneholder et sett av elementer og stoffer som beskytter den sensitive huden på dyret.
Hvordan å bade en katt eller hund hjemme?

 Å vaske katter og hunder kan bruke en generell måte, men i et rent hygieniske formål og bare hvis det er oppgitt - ". For katter og hunder" Hvis du kjøper eller dermatologiske behandlingstilbud, er det svært viktig for den spesielle dyret bruk spesialisert sjampo.
 For eksempel, sjampo for hunder mot lopper lagt tjære, som sliter med noen hudsykdommer hos hunder, men det er kontraindisert for katter. Alle pleieprodukter hår dyr er delt inn i tre priskategorier: superklasse, mellomstore og økonomi alternativer.
 Hvis du kommer til å ofte bade kjæledyret ditt (hvis dette er nødvendig), er det best å velge de midler super, som de inneholder godartede stoffer som gjenoppretter protein strukturen i håret, balsam og Antistatisk.
 I den rimelige massemedium, og enda bedre økonomi versjon benyttes "hard" rengjøringsmidler, som sammen med smuss og støv vasket beskyttende overflatelaget av huden på dyret, noe som påvirker den beskyttende funksjon av organismen pet. Disse verktøyene kan brukes kun i sjeldne, så å si, "brann" saker, og da bare å vaske bort skitt, hvis dyret er mye zabrudnylos.

 Hvordan å bade?


 Det er dyr som med denne prosedyren er ganske rolig, og det er de som er skikket til vann og redd. Det ville være bedre hvis du underviser svømming dyr med barndommen hans, kanskje han vil vokse, det er ikke lenger nødvendig, siden kjæledyret lære å ta vare på seg selv uavhengig av hverandre (dette gjelder ikke dlynnosherstыm hunder).
 Bade en katt eller liten hund bolle kan velge normal, men for en stor pet slik kapasitet er ikke nok, så du må dele bad med ham.

 Vanntemperaturen bør være litt over temperaturen av dyret, noe som betyr at omtrent 40 ° -42 °, ikke mer, fordi i naturen dyr ikke bade i varme kilder til samme hjemme varme, noe som betyr at kjæledyret ikke er nøyaktig kaldt. Hvis dyret ditt med langt hår, er det best å gre godt, og deretter sende svømmetur.
 Ivareta sikkerheten for kjæledyret ditt - ører og øyne dyr er svært utsatt for vann, som ved inntak kan føre til betennelse.

 Så før bading etablissementer i ørene bomull tamponchyky dyr, hvis dyret du vyslouhoe som spaniel, ledningen pent binde dem, men umiddelbart etter bading utgivelsen at dyret er igjen uten ører.
 Når bading Sørg for at øyet dyret ikke får vann eller sjampo, prøver hele tiden å holde hodet over vannet. Bad tid bør ikke overstige 10 minutter, og i denne tiden må du utelater pet i vannet, god såpe sjampo, skyll grundig med rent vann.
 Etter vannbehandlinger vikle ditt dyr i et varmt håndkle, vente til mesteparten av vannet er absorbert. Så en annen tørt håndkle og vikle dyret igjen, samle eventuelle gjenværende fuktighet. Mange eiere tror mye om hvorvidt hunder eller katter tørt hår tørketrommel? Du kan, men det er bedre å gjøre det på et kjølig modus, eller enda bedre - poluvlazhnuyu pels kam og la tørke dyret selv.  
Яндекс.Метрика