Som for den eksterne strukturen kan skilles fiske troppen Perciformes

Perciformes (latinske ordet Perciformes) - den vanligste gruppen som tilhører klassen av beinfisk. Likeledes er den mest tallrike avløsning av virveldyr i ferskvann og marint vann.
 Avløsning omfatter ca ett hundre og femti familier som er gruppert tjue eller tjueen podotryadu. Totalt har troppen seks tusen arter. Til slutt kan nå fra en centimeter til fem meter.
Som for den eksterne strukturen kan skilles fiske troppen Perciformes

 Særtrekk
 Den første karakteristikk - noen stråler minne svømmere er ikke skilt skarpe pigger.
 Det andre kjennetegnet - bukfinnene er ofte direkte under brystet sjelden før dem.
 Den tredje karakteristisk - i noen fisk svømmeblæren vanligvis fraværende og er ikke knyttet til tarmen.
 Den fjerde kjennetegn - baser av pectoral er enten vinkelrett eller skrått i forhold til aksen av legemet.
 Den femte karakteristiske - ikke fett svømmer.
 Den sjette kjennetegn - er zharebnыe vinger.
Som for den eksterne strukturen kan skilles fiske troppen Perciformes

 Oversikt over samlinger
 Abbor er et medlem av størrelsesorden ca. Ett hundre og seksti arter av dyr. De fleste av dem er i industrisektoren er viktig. Slik som, abbor bor i Kaspihavet og Svartehavet. Andre live i elver.
 Familie Maze - Uvanlig fisk, som karakteristiske Sekk-formede utvekster gjellehulen. De brukes for pusteluft. Habitat brakkvann i Afrika og Asia, samt ferskvann Malayarkipelet.
 Familie Skumbryevыe - Marine og tropisk fisk. Habitat av havet. I vårt land, er de i hovedsak funnet i Svarte og Østersjøen. Ofte migrere.
 Tunfisk - Habitat vann hav. Noen individer kan nå hastigheter på opp til nitti miles i timen. Av denne grunn er de laterale musklene i kroppen har en sterkt utviklet system av blodkar.
 Familie Bыchkovыe - En slags liten fisk. Ferskvann habitat vann. De er preget av fusjoner og bukfinnene prysasыvatelnaya trakt. Mat - bentiske virvelløse dyr.
 Cichlid - I sin sammensetning inkluderer et stort utvalg av dyr. Vitenskapen vet allerede om 1300 arter. Og ikke beskrevet omtrent to tusen arter av dyr. Dette er en av de største familier av virveldyr. Hvis du endelig bestemmer de brakte lite furry ball av lykke kalt kattunge, så med all glede og positive aspektene ved enhver "kotovoda amatør" vil felle og ubehagelige oppgaver, som ikke kan unngås, men du kan minimere dem ubehagelig virkning.
 I sin essens, katter og hunder er veldig ryddig dyr, så lærer dem å holde fattigdom på rett sted er mye enklere enn det kan virke ved første øyekast uerfarne eiere. Ikke de mest behagelige hauger og pytter i bortgjemte deler av huset eller leiligheten absolutt ikke være fornøyd ingen, så for å håndtere en lignende fenomen bør første dagene av utseendet på en ny furry venn hjem til deg.
Hvordan lære katten din til potten?

 Hvis du ser gjennom litteratur om opplæring om huskatter, så beskrev det metoder kan variere, men det teoretiske grunnlaget er det samme: jo tidligere du begynner å lære en kattunge til potten, jo bedre. Selvfølgelig kan situasjonen være annerledes, men hvis du ikke ønsker mye mørke om dette temaet, er det best å få en fluffy klumper bare når det banker på minst to måneder.
 Vanligvis på denne tiden min mor-katt legger alle elementene nødvendig kunnskap i sin puhnastykiv, er kattunger allerede begynt å gå alene på toalettet og så hele prosessen med å bygge en ny tilpasning er mye enklere.
 Ofte er de nye eierne nok bare for å vise hvor du holder fattigdom og ungen etter det klarer eier. Men hva om du fikk nepryuchennoe dyr? Ikke bekymre deg, katter er veldig intelligente og smarte dyr som, med riktig læring, raskt forstår hva de ønsker.
Hvordan lære katten din til potten?

 Så, hvordan å lære en gris til potten? Mange uerfarne eiere tillate en rekke tabber, det første savner i sin menighet, begynner å gråte og baby nese poking i resultatene av sin virksomhet, og dermed truer små og forsvarsløse dyr.
 Husk at kattungen - det er den samme lille gutt som ikke har lært å oppføre seg ordentlig og kulturelt, for at han trenger å "vise" at det er nødvendig, og over tid, hvis du ikke endrer den tålmodighet og kjærlighet til kjæledyret , vil din innsats bringe de første positive resultater.

 En viktig faktor i denne ordningen er de rette forholdene som må legge til rette for katten din hvis du vil at det bare gikk på sitt brett.

 Velge riktig skuffen


 Det første du bør ta hensyn - dette, selvfølgelig, selv skuffen. I dyrebutikker nå kan du finne tre hovedtyper av kattesand: lave og høye skuffer med mesh, høye skuffer uten maske, kan suppleres med faste sider, og den tredje typen - toalett med hette-hus eller toalett.
 Det er de mest praktiske skuffer som fullt ut tilfredsstiller alle dine grunnleggende behov mustachioed ett, er den andre versjonen, rekkverket kan være 5-10 cm i høyden.
 Ikke vær redd, preodolyma denne høyden selv for en liten kattunge som vokser svært raskt og, bokstavelig talt, for noen seks måneder, en liten og lav trau for ham at det vil være like ubehagelig. Derfor velger flere toalett, bør katten føler seg vel i det, finne et sted å grave og vmostytysya akkurat der det er praktisk.
 Modeller med hetter eller helt lukket hytter, toaletter - god passform for de katter som er vant til etter å gå på toalettet raking rundt, inkludert vegger og luft. For slike tilfeller for å beskytte din reparasjon kan gå toalett med hette, men husk at lære ham katten vil være vanskeligere enn vanlig.
Hvordan lære katten din til potten?

 Skuffer med mesh - et godt alternativ, men hvis du er vant til å bruke filler, det vil bare helle den hvor som helst. Mange eiere lurer på hvordan å være en katt brett? Dersom et spørsmål oppsto, så du kan ha lagt merke til at din favoritt foretrekker å gå "store" og "små" behov på forskjellige steder, for eksempel representanter puhnastykiv må installere to brett.

 Fyllstoff


 Totalt er det flere typer fyllstoff, de fleste av dem mye lettere å ta vare på en katt, som de absorberer dårlig lukt og ganske lett å rengjøre. Hun har tid til normale sand og avis papirer som ikke kunne takle lukten av urin og våte poter voksen dyr, etter toalett kunne gå rett til master seng.
 •  Komkuyuschyesya fyllstoff. Denne typen er laget av naturlige materialer, som for eksempel sagflis, papir, leire, og i noen elite varianter kan også legge sandeltre chips eller rødt sedertre, hvis naturlige lukten virkelig liker dyr. I kontakt med væsken hranulky går inn i en liten ball som er lett å fjerne bladet, og forble ren filler kan bli liggende i skuffen, og brukes videre.

 •  Absorberende fyllstoff. Vanligvis laget av solid sorbent moderne, som har høy absorpsjon og god nøytraliserer lukt. Shodyvshy i en "sand", vil katten din forblir tørr med anførselstegn, for eksempel all urinen absorberes raskt i pelleten, forlater overflaten tørr.

 •  Hvilken type du velger, kan forstås bare testet den på min katt at deres oppførsel alene forteller deg at hun liker mer. Husk at komkuyuschyesya fyllstoff er ikke anbefalt for unge kattunger som kan spilles med klumper og uhell svelget, dessuten, på grunn av den brukte leire i sin sammensetning, kan de legge igjen en stor mengde støv.

   Hvordan trene en kattunge i skuffen?


   Først må du finne hvor du skal plassere brettet i huset ditt, er det bedre at det var et toalett eller bad, rolig og behagelig sted der dyr kan trygt uten å bli distrahert av små barn eller andre dyr gjør sin fattigdom.
   Mange katter kan være ubehagelig, så det er best å brett var ikke i ferd med å passere eller oversikt, men ikke så liten at det gjorde kattunge kan ikke finne. Ta med babyen for første gang til skuffen, sette den i, gjøre noen bevegelser raket i fyllstoff, og er interessert i en kattunge, er det mulig å raskt ta opp instinkter.
   Hvis ikke, første gang, prøve å la en baby, se hans oppførsel: hvis du ser at det begynner å bli nervøs og se hvor prymostytysya, straks ta det til badet og satt på skuffen.
  Hvordan lære katten din til potten?

   Hvis det fortsatt du finne det første håndfull av gjørme, eller et sted i hjørnet, ikke hastverk med å skrike, eller enda verre, slo dyret. Bringe den til "åstedet" pozhuryte lik, men streng og alvorlig tone, og deretter ta skuffen.
   Ta papir og mette det i nadelannoy kalyuzhtsi, flytte den til skuffen slik at han fikk "en viss lukt." Men stedet av pytter Vask grundig og deretter pobryzkayte sitronsaft for å fjerne lukt. Hvis du etter alt manipulasjoner katten fremdeles ikke ønsker å gå til riktig sted, spesielt hvis du hadde gått og stoppet brått, og deretter vise det til veterinæren.
   Det kan være at dyret er syk og derfor oppfører seg så merkelig. Husk at i alle fall, kan bare tålmodighet og riktig tilnærming gi positive resultater, men ikke skrikene og "tykannya" i en dam.  
  Яндекс.Метрика