Hvor lenge varer et svangerskap i katter?
 Uerfarne eiere av katter mener at graviditet i sine elever kan ta to måneder. Faktisk er det - gjennomsnittstall. Varighet "interessant stilling" kan være mer, og mindre enn to måneder - det hele avhenger av rase, hvor mange kattunger er forventet, samt noen andre faktorer. Så hvor lenge graviditet i katter?

 Estimert kalender

 Den gjennomsnittlige varigheten av svangerskapet i disse dyrene kan være 58-72 dager. Videre, hvis mange kattunger (fem eller flere), kan levering skje tidligere. Hvis katten er bare 1-2 kattunge, fødselen vidsunutsya på et senere tidspunkt. I den korthårede raser svangerskap varer bare 58-66 dager, og den langhårede - er 62-72 dager.

 Katter britiske rocke svangerskap varer 63-67 dager og et gjennomsnitt av de samme - Scottish katter. Men representanter for Siamese rasen er vanligvis kortere.

 Hvordan beregne tid?

 Graviditet hos katter måles fra dato dekning - selvfølgelig, hvis det kan være klart definert. Det faktum at de fleste av unnfangelsen skjer innen 24 timer etter samleie (minst - 50 timer). De første tegnene på graviditet er sett i 2-3 uker. Men det er bare i yngre individer, som nylig var et år gammel. For eksempel, i en treårs katt disse symptomene kan ikke fremstå som lyse. I alle fall, for å etablere det faktum av svangerskapet er gjennom ultralyd.
Hvor lenge varer et svangerskap i katter?


 Hvordan er graviditet?

 Etter 3-4 uker i katter hevet og avrundet, og deretter slå rosa brystvorter, noen ganger rundt dem begynner å skrelle av huden og øker med svart og brun. Dyret på dette tidspunkt øker appetitten, men aktiviteten avtar. Ofte er det døsighet. Ved slutten av den første måneden av magen er økt med 15 cm og er mer avrundet. På denne tiden embryoene er følbar.

 Ved utgangen av 5-6 uker vil det ikke ha bakterier og frukt, vil de slippe inn i bukhulen og ta en sylindrisk form. Katt Belly betydelig øke. Palpate denne gangen ikke fordi det kan skade kattungene.

 De mest raskt utvikle fremtidige kattunger på 42-50 dag. Deres størrelse kan nå 8 cm hår begynner å vises. Etter den 50. dagen du er i stand til å se bevegelse av frukt.

 Tegn på tidlig fødsel

 Hvordan vet du at den viktigste perioden i gang? Først av alt, for å endre atferden til katter. Bare en uke før fødselen hun kan slikke seg oftere, spesielt i magen. Noen ganger hunder blir mer rastløs. Du kan se hvordan din menighet ikke finner et sted og kjører rundt i huset, ute i pantry eller på badet. Dette betyr at hun begynte å se etter en komfortabel "reir", som ønsker å skjule. Det er derfor det anbefales å utarbeide en katt "hus". Og selv om hun ikke ønsker å føde der, umiddelbart etter fødselen med kattungene må være forberedt på å sette i "hjem".

 Det finnes andre former som nærmer seg. For 12-24 timer før denne hendelsen en katt kan én grad (375) fallende kroppstemperatur. Andre funksjoner legmann ikke vil være så merkbar. Dette er et avslappet forhold bekkenet, sacrum mobilitet, fremveksten av råmelk, tilstedeværelse av slimete sekret vulva.

 Mest fødsel varer vanligvis opptil 24 timer, hvorav opptil 8 timer - under åpningen av livmorhalsen og sammentrekninger, dvs. sammentrekning av glatte muskler. Sammentrekninger av alternativ kraft, utvise fosteret. Normalt er denne prosessen ganske lett, og katten alene, uten medisinsk behandling, kan føde første og påfølgende kattunger. Men det er bedre at hjemme å se prosessen i tilfelle komplikasjoner forårsaket veterinær eller (hvis noen erfaring og kunnskap) alene løse problemet.

Tarmbetennelse hos katt: symptomer, behandling, forebygging
 Tarmbetennelse - en alvorlig virussykdom. Ofte er denne betegnelsen oppsummerer en gruppe av lidelser assosiert med betennelse i tarmepitelet. Mest tarmbetennelse hos katt er vist i en ung alder, spesielt hvis katten ikke er vaksinert i tide eller ikke hygieneregler følges nøye. Imidlertid, og til dette ansiktet og voksne, i de tilfeller hvor legemet er svekket ved feilernæring eller kronisk sykdom.

 Viral tarmbetennelse hos katt og dets funksjoner

 Sykdommen kan utløses av en rekke virus, og meget farlig. For det første kan de lett overføres fra syke til friske dyr, og for det andre, i stabile omgivelser. Farlig de har og hva som kan være en lang tid i kroppen ikke selv avslørende, og så plutselig gi nesten alle kjente symptomer. Imidlertid, hvis dyret et sterkt immunsystem, kan eieren selv ikke ta hensyn til symptomer på sykdommen, som de vil bli redusert til lungelidelse. Videre vil disse funksjonene rask stopp, men katten i lang tid være en bærer av viruset som er farlig for andre studenter.

 Uavhengig for å behandle sykdommen ikke fordi en bestemt type virus kan bestemmes bare av resultatene av laboratorieprøver. Forebygging er redusert til vaksinasjon, styrke immunforsvaret og overholdelse av hygiene.
Tarmbetennelse hos katt: symptomer, behandling, forebygging


 Koronovyrusnыy tarmbetennelse hos katt

 Begrepet refererer til lesjoner i det øvre lag av den intestinale epitel. Symptomer inkluderer:


 Dyret oppfører seg rastløs, mister appetitten, knapt reagerer på eieren.

 Oppblåsthet og som det er ganske smertefullt når du prøver å ta på kattunge hveser og løper vekk.

 Oppkast og diaré (krakk med rødt).

 Temperaturøkninger ikke alltid.


 Den viktige rollen som rettidig avbøtende tiltak, fordi det muterte viruset kan føre til bukhinnebetennelse. Veterinærer i slike tilfeller foreskrive antivirale retnings utviklet spesielt mot denne typen virus. I komplekse terapi er viktig kvalmestillende og febernedsettende. Dyret må holdes varm og matet små porsjoner, lett fordøyelig mat.

 Rotavirus enteritt: Funksjoner

 Denne sykdommen vises plutselig og er ledsaget av en skarp smerte, så pus kan skrike og bøy temperaturen stiger. På grunn av hyppig oppkast og diaré, er det tegn på dehydrering. Hvis tiden ikke løse ved hjelp av dyre svekker, det er en sterk feber. Det er ganske farlig sykdom, men kureres - terapi ordningen er om lag det samme som i koronovyrusnom enteritt.

 Parvovirus enteritt

 Denne sykdommen kalles feline distemper eller panleykopenyey. Selv parvovirus enteritt kan herdes, er sannsynligheten for død høy, fordi sykdommen kan ta ikke bare tarmene, men også nervøse og pulmonale former.

 Symptomer:

 høy temperatur;

 diaré;

 oppkast;

 nektet å spise;

 hoste;

 hevelse i slimhinnene.


 Behandling av sykdommen skal være omfattende, inkludert motta antivirale legemidler og legemidler som lindrer symptomene, øke immunitet og så videre. I rekonvalesensperioden bør være spesielt forsiktig med å lete etter katten - ikke skape utkast i leiligheten, skifte sengetøy ofte. Og i alle fall ikke til å forlate kjæledyret alene i lang tid - stresset undergraver de allerede svekkede forsvar.
Hvordan trene en katt? Tips for å lære grunnleggende kommandoer
 Det antas at trening katter - det er ubrukelig og umulig, fordi disse dyrene gjør ingenting utsatt. Men det er en myte! Hvis du lurer på: "Er det mulig å trene en katt? "- Svaret er utvetydig:" Ja! ".
 Du kan også trene katter hjemme, må du velge riktig tilnærming. Alder katter, som regnes som den mest gunstige for trening - 7-8 måneder. Dette er den perioden når katten er allerede gammel nok til å forstå dine behov, og kan prøve å oppfylle dem.
 Observasjon - et viktig poeng før trening katter
 Før du begynner å trene, må du se på atferden til kjæledyret ditt, hva han liker å spille at karakteren har. Slike observasjoner vil tillate å bestemme hva triks du kan lære raskeste dyr. For eksempel, hvis katten din er i tennene baller, leker, kan hun gi etter trene dem til deg. Hvis du ser en slik en favoritt tidsfordriv kjæledyr, deretter videre til trening, men ikke glem om kampanjen, som spiller en viktig rolle.
 Husk at katter selv - er vilkårlig skapelse, og hvis de ikke liker noe, de er nesten umulig å få. Det er også viktig å vite at katter velger å mestre deg selv og ikke alle adlyde. Hvis du kommer til å lære en katt triks, gjøre det uten innblanding av andre familiemedlemmer, eller tid vil være bortkastet.
 Hvordan å trene en katt - de viktigste metoder for opplæring.
 1. Identifisere den beste kvaliteten pet
 Som nevnt ovenfor, er det nødvendig å se på dyrene og utvikle det er kvaliteten som går best utføre.
 2. Promotion - ja! Straff - nei!
 Når du utfører trikset, bør oppmuntres pet behandler eller ros. Straff skal slettes, i dette tilfellet vil det bare negativt. Siden hver dyre deres individuelle vaner, er det, for å oppmuntre hverandre vil eie. Katter også skiller gode ord bør brukes som en forfremmelse hyggelige ord, stryke, men ikke de som du kaller henne hele tiden fordi hun ville godta som normal bakgrunn og ikke betale noen oppmerksomhet. Disse ordene er: "Godt gjort! "" Clever! "" Good! ".
 3. Varighet på trening
 Glem lang trening, fordi katten kan nekte å utføre triks, selv tilbød deg en godbit. Små kattunger tog bør ikke være lenger enn tre minutter om dagen, og voksne katter kan bli utsatt i lang tid og trening. Men det er viktig ikke å bli involvert, samt utføre den samme handlingen gjentatte ganger føre til negative følelser i katt og det stopper dem utføre det hele tatt.
 4. Ikke gå glipp av det rette øyeblikket
 Vær oppmerksom på de handlingene som du vil tildele til kjæledyret ditt. For eksempel, etter kommandoen "Sitt! "Du gir katten din en godbit, og hun oppdro ham på bakbena. Det kan bli droppet av tidspunktet for førstelaget, og hver gang pet godbitene vil se, vil stå på bakbena i håp om å få den ønskede dessert. Så problemet er at etter kommandoen umiddelbart oppfordre noen måte.
 Ikke bry deg om katten din ikke å trene for en lang tid, hun likevel lære noen triks og vil overraske deg og dine gjester.
Яндекс.Метрика