Hvordan lære York toalett? Praktiske tips og råd
 Yorkshire Terrier - en meget hendig hund i den forstand at det ikke nødvendigvis er to ganger om dagen for å gå en tur. Det kan være lett å lære på toalettet hjemme, så gjøre med katter. Derfor er den viktigste oppgaven å utdanne lille venn i den første fasen for å forstå hvordan de skal undervise York til toalettet.
 Isolasjon
 Nøkkelen regelen i utdanning av riktig hund atferd - ikke bruk vold. Tålmodighet og vennlighet - det er det som er nødvendig for å oppnå ønsket resultat.
 Å starte valp å isolere rommet utpekt til toalettet. I en klemme, kan du blokkere tilgangen til de fasiliteter som ikke overstiger hunden "business". Det er ikke vanskelig å begrense plassen hvor valpen kan gå uten å vite det. For dette formålet må du kjøpe en dyrebutikk spesiell barriere 50 cm høy. Barriere installert i døråpningen, og en hund vil ikke være i stand til å gå inn i rommet. En voksen mann lett overvinne hindringen.
 Med slike strukturer kan konstrueres troppen kjæledyr hvis du trenger å forlate huset. Deretter valpe ikke kan trenge inn der det ikke er behov nachudyty. I paddock kan du la leker og klut prostelyty toalett.
 Fremgangsmåten for trening
 Å lære din valp til toalettet York, først må du bestemme plasseringen av hunden toalett. På dette stedet bør sette hvilken som helst sak. Og det bør være kluten, som tidligere ble brukt til å fjerne urin valp. Han føler instinktivt ønsker å lukte og deretter gjentok hans "exploits".
 Når Little York vil spise normalt ønske å gå på toalettet i det der i 15-20 minutter, senest. Pohoduvavshy valp, må du lokke eller ta den med til hvor er toalettet og vente. Hvis han forsøker å bevege seg bort til et annet sted, vær forsiktig det tilbake. Når hans karakteristiske knebøy bør umiddelbart sette den i toalettet. For det første kan du ikke gjøre det. Ikke skyld på dyret, er det bedre å kose. Han visste ikke riktig hva det er du plutselig ta tak i det og bære et sted. Vi trenger tålmodighet. Etter hvert vil han forstå situasjonen og resultatet vil bli oppnådd.
 Skiftende taktikk
 Noen dager senere må endre taktikk. Når barnet vil spise, så det bør være stengt en kort stund i toalettet, blokkerer hele veien til utgangen. Ja valp "leveres" håpløs situasjon: han ønsker å bruke badet, og det kan bare gjøres her.
 Hver gang en fottur på rett sted for toalettet til slutt skape en vane. Etter at prosessen må oppmuntre valp. Deretter husker han akkurat denne sekvensen.
 Det viktigste i denne taktikk - regularitet, tålmodighet og utholdenhet. Viser valp hvor den skal gå på do, så å vente til instinkt og vane vil ikke gjøre triks. Ved vellykket gjennomføring av den "operasjonen" alltid reagere godhet og glede.
 Og hvis du ikke fungerte
 Anta, uansett grunn, York fortsatt gå på toalettet på gulvet eller teppet i rommet. Vi må dekke gulvet av aviser til å klappe dem gikk på toalettet. Aviser bør endres. Nå gradvis (si, en gang om dagen) skal fjerne en avis. Overraskende, terrier, vant til toalettet bare til aviser, ignorere sted gratisaviser. I mellomtiden, over tid, vil det bare være én avis og er et sted der, etter din mening, bør være en hund toalett.
 I denne prosedyren, er det viktig ikke å skynde. Ikke komplisere livet hund for fort endring i antall aviser. Disse endringene bør være langsom.
 Bare på denne måten kan garanteres York for å lære valgt toalettartikler.
Hvorfor muldvarp dårlig utviklet syn?
 Føflekker - en kjøttetende pattedyr, andre dyr tilpasset bedre til den underjordiske livsstil. Relatert til den rekkefølgen de zemleroykoobraznыh. I møte med jord føflekker sjelden valgt. Klønete ved første dyr, hvis det er nødvendig, er ganske smidig. Vanlige unike dyr i Europa, Afrika, Amerika og andre regioner. De lever i parker, skoger, enger, hager, plener. Føflekker er aktive hele året, ikke ekskludere noen en dag.
 Legend føflekker syk se hvorfor. De angivelig blendet av Guds underjordiske handlinger som resulterte i ødelagte hager. Ifølge legenden, gjorde Gud et løfte om å returnere føflekker visjon om hver av dem kan grave åser, hvis antall er lik antall stjerner på himmelen. Andre legender forteller at føflekker traff bakken som et resultat av Guds straff for skade paradis trær, og deres øyne vil avta. Føflekker unngå sollys. Ifølge legenden, de krype ut av hullene bare en gang i uken. Dette er sabbat før soloppgang.
 Øynene har føflekker. Sikret bevegelige århundrer, de er veldig små i størrelsen. Føflekker nesten se ingenting. Hvorfor muldvarp dårlig utviklet syn? Unødvendige organer har en tendens til å bli svekket og evolusjonsprosessen kan forsvinne helt. Dette skjer med føflekker. Av alle sansene syn i mindre utviklede føflekker alle. På grunn av permanent oppholds under bakken, øynene som organer av visjon, føflekker nesten ikke nødvendig. I mørket eller de faktisk ikke er spesielt nyttige. Jordiske muldvarp øyne bare hindre, faktisk, de uunngåelig falt i bakken. Derfor, etter hvert begynte de å forsvinne.
 Tap av mol er et resultat av degenerering. For eksempel, gull føflekker fra Afrika, øynene er helt deheneryrovaly, zatyahnuvshys hud. I kaukasiske føflekker øyne liten, ikke mer valmuefrø, skjule skinn. Nord pungdyr føflekker er underutviklede øyne, gjemt under huden uten den vanlige linsen og elev og synsnerver rudimentær.
 Europeiske eller vanlige føflekker har øyne som ligner valmuefrø, som ligger mellom stigma og ører lukket hår av hodet mitt. Men mens deres øyelokkene er i stand til fritt å engasjere eller bli nominert, og om nødvendig, er svært nyttige. Men mens føflekker kan skille natt fra dag tid.
 I føflekker, den virtuelle fravær av fullstendig godt kompensert utmerket hørsel og luktesans. Høre åpninger i huden klaffene er lukket, som beskytter øret fra å treffe bakken. For mange føflekker meter blomstre bokstavelig talt noe mat. Så sørg for å bryte gjennom denne tunnelen, og vil plassere maten i pantry. Tross alt, føflekker som daglig spiser så mye veie deg, du trenger mye mat.
 Come føflekker kan være opp til fire eller flere kilometer. Nettverks fôr gallerier kontinuerlig oppdatert og utvidet. Føflekker ganske følsomme for ulike lyder. De kan føle seg fin vibrasjon som er utilgjengelige mange dyr og mennesker. Irritert av eksterne lyder, føflekker ønsker alltid å gå bort fra lydkilden, finne et rolig sted.  
Dzungarian hamster som stell og vedlikehold
 I verden er det morsomme dyr, observasjon som alltid ufrivillig smil og oppriktige glede barn. Noen av disse dyrene kan kalles Dzungarian hamstere (Dverghamster sungorus), populært kalt dzhunharyky. Disse små rastløs opprettet for å gi en masse hyggelige følelser og uplift sine små eller store eiere.
 Dzhunharyky perfekt tilpasset vedlikehold i fangenskap. De er veldig omgjengelig og vennlig, lett temmet, men alltid forbeholder oss retten til sin egen mening. Først av alt, er det fordi de Jungar hamstere er nattdyr. I løpet av dagen de vanligvis sove og begynne å være aktiv selv i løpet av kvelden. Noen ganger eiere, noe som hindrer sove en natt aktivitet dzhunharykov prøve å justere tempoet i livet hamstere, men slike forsøk alltid mislykkes. Men kvelden tilbrakt med disse unge dyr, deres eiere alltid positive ladninger på dagen fremover.
 Bryr Dzungarian hamster ganske enkel og krever ingen spesielle ferdigheter. Dzhunharyky ganske ryddig dyr og nesten ingen lukt, men av og til er det nødvendig å rydde opp etter dem.
 Inneholde beste Sibirsk dverghamster i et akvarium eller en romslig ledning bur, fordi dette dyret er preget av høy mobilitet. På bunnen av buret eller akvarium er best å sette sagflis, om sin tykt lag på noen få centimeter. Husk følgende obligatoriske attributter dzhunharyka hjem som et hus, mater og drikker.
 Siden disse hamstere er svært mobile, sett så hjulet står ikke inaktiv. Du kan organisere en labyrint av passasjer eller korrugerte slanger. Det er også nødvendig å sette et stykke kritt dzhunharyku stein for sliping tennene.
 Jungar hamstere levere mye glede til barn, fordi kjærlighet å sitte på hendene, ofte de sovner. Men problemet dzhunharyka en tur bør være svært forsiktig: rommet han var glad yurknet på noen spor, men på gata kan fort gå seg vill i gresset.
 Den viktigste diett er dzhunharykov frokostblandinger, ulike frø, bønner, erter i slag. Med jevne mellomrom, de trenger også å gjødsle frukt og grønnsaker, noen ganger kan du gi pounded eggeplomme, kokt bacon og frisk. Mye glede kan ta med kjæledyret ved å plassere i et bur noen friske kvister, best - bjørk. En spesiell delikatesse av disse dyrene anses små insekter og kokt kjøtt. Videre bør kokt kjøtt definitivt gi gravide og ammende kvinner hamstere.
 Ved mating må ikke glemme at dzhunharyky utsatt for diabetes, så bør utelukkes fra kostholdet matvarer rike på monosakkarider.
 Jungar hamstere svært fruktbare i naturen de lever i store familier. Men bedre å holde dem hjemme alene, fordi samlivs selv to voksne kan føre til aggresjon i dem.
 Hvis du ønsker å holde et par hamstere, er det bedre å lære dem til hverandre siden barndommen. Dette bør holde dem i et mørkt bur har en flyttbar skillevegg og to separate hus. Når dyrene vil reagere på hverandre rolig, kan du fjerne partisjonen og sette et stort hus i stedet for to små (helst ny), og sette cellen til lys. Så, på grunn av kjærligheten til mørket dzhunharyky vil leve sammen.
 Utvilsomt, dzhunharykov innholdet bringe mye glede og god hurrarop til alle medlemmer av familien.  
Яндекс.Метрика