Hva å mate britisk kattunge?
 I familien var den etterlengtede mirakel - en liten kattunge med flott stamtavle og stolte navn - brite. Det første spørsmålet mot deg - hva å mate? Ikke glem at huskatter tilhører familien katt, og dette - rovdyr. Nære slektninger til vår "murok" - tigre, geparder, gaupe, løver. Og katten din er også en av dem, bare i miniatyr. I motsetning altetende hund, kattemat svært krevende.
 Som i naturen er en familie matet levende mat, katten trenger dobbelt så mye protein enn fett, hun trengte kalsium, vitaminer, fosfor. Katter kan ikke lære det du spiser selv! Vann - alltid frisk og ren filtrert eller avgjort, kan kokes. Bolle med vann skal alltid være komplett.
 Kattunge raskt voksende appetitt han vanligvis utmerket, men ventrikkelen er veldig liten, så mate britisk kattunge trenger 5-6 ganger om dagen. Når den lille briten blir seks måneder, kan det bli matet 3 ganger om dagen, og åtte måneder for å gå to ganger om dagen fôring.
 Frykt ikke overfeed - til overspising små kattunger, i motsetning til de store kattene ikke er utsatt. Mat skal være varm. Varm mat eller alternativt fra kjøleskapet for å gi ikke!
 Under intensiv vekst av kattunger trenger en vitamin. Ta kontakt med veterinær eller oppdretter som bedre å legge til vitaminer barnet ditt til å spise.
 Balanse diett enklere når du er klar til å mate kattunge mat. Slik at du vet nøyaktig hva kjæledyret var alt det trengte. I tillegg tygge tørr mat er bra for tennene. Du kan også mate hermetisert katt: "Gimpet" og "Royal Canin". Det er viktig å huske på at mat for voksne katter, kattunger matet kategorisk umulig. Motsatt er mat for kattunger ikke egnet for voksne brite, med mindre gravid eller ammende katt.
 Tørr mat for britisk kattunge anbefaler at du velger en klasse «Premium» eller «superpremium: Hills, Nutro Choice, Iams konge, Canin Eagle, Pack Nutra Gold, Purina Pro Plan. Samtidig ta hensyn til alder av kattungen, som er utformet for å mate. For eksempel de populære britiske katteoppdrettere bruke tørr mat for kattunger Hills. Den kommer i to former: opptil 4 måneder. og fra 4 måneder. 1 år.
 Billig fôr, til tross for sin omfattende annonsering edle briter absolutt ikke kan mate de er ikke balansert med innhold av næringsstoffer, i stedet for slakteavfall der, hud, bein, og til og med fjær. Alt dette fører til utvikling av urolithiasis. Merk: Det er bedre å mate en kattunge naturlig mat enn å gi ham en billig tørr mat.
 For en katt, spesielt hvis kastrert, bedre å kjøpe spesiell mat for forebygging av urolithiasis. Det er mer enn et lavt askeinnhold, magnesium og fosfor. For katter er det ikke sant. Hermetisert gi så mye som ville kattunge spiste på en gang, og tørr mat er ikke bortskjemt og kan fylle i butikken.
 Vi anbefaler følgende forhold: tørr mat - 50-75%, henholdsvis hermetisert - 50-25%. For britiske kattunger anbefalte vitaminer "Gimpet baby Tabs", men vi må huske på at denne metoden for fôring ikke bør gis tid, bare kurs og doser bør være dermed mye mindre enn den naturlige fôring.
 Hva å mate din lille Brit, hvis du bestemmer deg for å naturlig fôring? Si med en gang: du må mye mer innsats.

 Kjøtt. Biff gitt hakket, frisk, ikke mindre enn 30 gram. dag. Kjøttet må være tidligere i fryseren i minst 3 dager. Chicken Boneless gitt bare kokt, tre ganger i uken.
 Biprodukter (hjerte, lever, lunger, lever) - biff, kan du enten gi rå (også peremorozyv) eller kokt. Kylling - bare kokt, tre ganger i uken, men leveren - ikke mer enn en gang.
 Fisk - helst sjø, bare kokt mager, beinfri, 1-2 ganger i uken, katter, katter - ikke mer enn en gang per uke (helst mindre) og kastrert generelt er det ikke nødvendig å gi den provoserer utviklingen av urolithiasis.
 Eggeplomme - kokt form av grøt 1-2 ganger i uken. I rå form kan gis bare plomme vaktel egg.
 Kokt melk, honning og kan bare kattunger under 3 måneder. Du kan erstatte den gjennomsnittlige fettinnholdet i melkeprodukter.
 Ost gir ikke sur blanding med rømme, rå (vaktel!) Eggeplomme, en dråpe honning, 3-4 ganger i uken.
 Spirer korn - hvete eller havre, bare legge mat.
 Kashi - 3 måneder, hver dag, flytende melk, ingen sukker, ris, semulegryn, havre.
 Grønnsaker rå eller kokte, finrevet som: gulrøtter (kan påvirke fargen), blomkål. Grønnsaker blandes i et forhold på 1: 2 med kokt kjøtt eller fisk. Gi, som alternerer med korn.
 Tørrgjær blandes med mat 3-4 ganger i uken. Stor innvirkning på paljetter pels.
 Vegetabilsk olje legger bare et par dråper mat annenhver dag.

 Mange katteeiere praktiserer blandet mat, bør tørr mat alltid, og som agn 1-2 ganger om dagen kattunge gi naturlig mat. Slik mat for din lille brite mindre ønskelig. I alle fall bør som med naturlig, med blandet diett mates daglige vitaminer.
 Hvorfor kan ikke gi kjæledyret ditt, og i alle aldre:

 Bein av fisk og kylling - kattunge kan kvele, skade spiserøret, etc.
 Svinekjøtt, lam, kjøtt av alle fuglene, unntatt kylling, er det dårlig absorbert.
 Fatty, salt, stekt, krydret, røkte produkter, pølser og hermetikk for mennesker - forstyrret stoffskifte.
 Søtsaker - sukker, søtsaker, kaker, etc. De svekket immunsystem, kjedelig hår. I sjokolade inneholder teobromin, fører det til alvorlig forgiftning hos katt (katter og voksne) inntil døden.
 Poteter, bønner - ikke absorberes av kroppen, forårsaker mage-tarmkanalen.
 Salt og krydder - skade kattunger.
 Eggehvite.
 Vitaminer og mineraler for mennesker - Kattunger sin balanse av vitaminer, mineraler og sporstoffer.
 Medisiner for mennesker - kan forårsake forgiftning, nyresvikt og død.

 Til slutt, husk at det vi begynte å snakke katter - rovdyr og kattunger også, bare små. Den viktigste kilde til livsopphold av katten i naturen - jakt. Så i dag, de britiske slektninger, verksted katter, fugler ikke stoppe og mus, som spiser godt. Mangel på muse hår kattunge i kosten edel vellykket erstatter svovel fôr og spesielle forberedelser "Sherstovyt."
 Vokse sunne og utdannede britiske kattunger, og alle premiene på utstillinger arter vil være din. I alle fall hvis ikke mesteren, sunn og glad katt med skinnende hår i hjemmet ditt vil leve lykkelig alle sine dager.  
Pankreatitt hos katter: symptomer, behandling, forebygging
 Pankreatitt - en sykdom i bukspyttkjertelen, som finnes hos mennesker og katter. Husk at dette organ er å regulere metabolismen av sukker og insulin, så vel som for syntesen av enzymer som er nødvendig for fordøyelsen. Pakreatyt katter, betyr derfor betennelse i bukspyttkjertelen, hvorfra det er verre å takle disse funksjonene. Og i dyr som hos mennesker, kan sykdommen ta skarp og kroniske.

 Årsakene til pankreatitt

 Inflammatoriske prosesser i kroppen oppstå på grunn av forskjellige faktorer.

 Utviklingen av sykdommen er avhengig av:

 tar visse medisiner (antibiotika, kreft narkotika, noen insektmidler);

 metabolske sykdommer (høy blod kalsium);

 skade av bukhulen;

 kirurgi.


 Kort sagt, de faktorene som påvirker blodtilførselen til at kroppen.
 Pankreatitt hos katter er også en konsekvens av visse smittsomme sykdommer, inflammatorisk tarminfeksjon av ormer og sykdom i gallegangene. Genetiske trekk ved noen korte arter øker risikoen for pankreatitt.
Pankreatitt hos katter: symptomer, behandling, forebygging


 Symptomer

 Katter er stadig inflammatoriske prosesser av denne typen kan beskrives som treg.

 Tegn på pankreatitt i disse tilfellene er:

 apati;

 dehydrering;

 tap av appetitt;

 vekttap;

 oppkast;

 magesmerter;

 sjelden - feber og rask puls.


 Hvis alvorlig pankreatitt tatt, da begge kan utvikle arytmi, blodforgiftning, åndedrettsorganene. Alt dette tatt sammen fører til en tilstand farlige for livet dyr.

 Diagnostisering av pankreatitt

 De ovennevnte symptomer er ikke spesifikke for sykdommen. Så for å begynne å utelukke andre mulige årsaker til denne tilstanden. Veterinæren skal oppnevne i slike saker av generell og biokjemisk analyse av blod og urin. Av betydning er måling av enzymer (amylase og lipase) i bukspyttkjertelen. For diagnose ved hjelp av røntgen og ultralyd.

 Behandling av sykdom

 Mer nylig ble det antatt at en diett (faktisk, sult) og resten - de viktigste metoder for å håndtere pankreatitt. Dette er delvis sant. Men de - bare en del av en pakke av tiltak som bør iverksettes for å løse oppkast og dehydrering, smertelindring og forhindre mulige komplikasjoner. Så, for å unngå dehydrering, kan du bruke en dropper med ulike kolloidale løsninger. Hvis du trenger smertelindring, ved hjelp av medikamenter som butorphanol. Fjern oppkast hjelper spesialverktøy (Reglan og Serenyya).

 Fasting i dag anses ikke nødvendig. Det er bevist at når maten kommer inn i magen, betyr det ikke forverrer pasientens tilstand dyr. Derfor er det nødvendig å mate katten - selvsagt etter visse regler. I noen tilfeller kan kreve spesielle kosttilskudd (pankreas enzymer, vitamin B12). Mat skal være myk, lav-fett. Forresten, god mat - den mest pålitelige forebygging av pankreatitt. I tillegg til behovet for å kontrollere nivået av glukose i dyr og hindre hypervitaminose. Gitt at utløse utvikling av pankreatitt kan forgiftning, er det nødvendig å overvåke kvaliteten på produkter og dyreatferd.
Яндекс.Метрика