For å nevne en kattunge?
 Love of Pets, konstant pleie, vennlighet og god omsorg - svært viktige poeng i utdanning av kjæledyret ditt. Hans navn er også en viktig del av omsorg. Selvfølgelig, komme opp med et kallenavn kattunge - det er ikke et problem. Men hver gang tenke på hvordan å navngi kattunge, er det viktig å vurdere noen finesser. Faktisk, i noen tilfeller kallenavn må være et rungende, mens andre - understreke sin eleganse.

 Klitschko for fullblods kattunge
 Hvis du velger et kallenavn fullblods kattunge som har en stamtavle, bør ta hensyn til at hans navn må begynne med en bokstav på vegne av mor katt i henhold til antall kull. For eksempel, kattunger, bør katter Marthas tredje kull være av kallenavn som vil begynne den tredje bokstaven "P". Samsvar med denne politikken er obligatorisk for offisiell klaring for kjæledyr pass, en beregning. Også i noen tilfeller kallenavn stamtavle kattunge kan bestå av to eller fire ord, eller etter at hans navn skal være navnet på kennelen. Men alle kravene til et offisielt navn for dokumentet hjemme du kan kalle det å bruke redusert milde versjonen av kallenavn.
 Hvis stamtavle kattunge du skal kjøpe i barnehagen, som regel, vil hans navn allerede være valgt. Planteskoler plassert omfattende utvalg av databasenavn for kattunger. Det er med dette navnet vil leve katt eller delta i utstillinger. Også den offisielle moniker trenger voksen dyr utseendet i det av deres avkom, som i slektsforskning og fødselsattest av kjæledyret kattunger mor og far er spesifisert i de formelle navn, de var i barnehagen.
 Velge et navn for kattungen
 Hvis katten din er enkel, plukket opp på gata eller donert av venner, velge kallenavn ingen grenser. Som du vet, kallenavnet for alle slags dyr, og med en kattunge er betinget signal som danner en viss reflekser. Derfor bør valget av navn for dine hårete kjæledyr nærmer grundig.
 Ifølge studien, de fleste kattunger kalt upretensiøs: Murka eller Barsik. Men det skjer at eierne finne utrolig fantasi og oppfinnsomhet, og foretrakk Boniface, Snehvit, Sirens og selv human navn. Selvfølgelig, det er en smakssak. Men hvis eierne ønsker å gi kjæledyret "riktig" navn, må du ta hensyn til følgende:
 - Feline kallenavn bør være den samme - eller dvuslozhnoy og kort;
 - Det er ønskelig at det ble kåret hvesende lyder.
 Forholdet mellom naturen av dyret og sitt kallenavn er ikke bevist, men til tross for dette, samfunnet var visse stereotypier av som oppfatter vi visse kattenavn. For eksempel katten Vaska ikke forbundet med stamtavle tykke og store jordbruks katt. En raskere Barsik assosiert med hjem, vakre holenыm kjæledyr. Samtidig mellom egenskapene til eieren og kallenavnet valgt for katten sin er en viss sammenheng. Ifølge psykologer, uttrykksfulle valg av kallenavn for kattunge oftere reflekterer ønsket av sin eier for å uttrykke seg. Mindre kreative hjem kostnads ​​enkle kallenavn.
 Katter selv er milde, grasiøs, lunefull, uavhengige vesener. Noen ganger, for å velge navnet på kattunge, heller se på hans oppførsel, tegnfunksjoner: munter, lat, liker å spise eller foretrekker å sove. Også, noen ganger er det nødvendig å vurdere hvordan katten ser ut, fordi i korte dyr kallenavn Lohmatyk åpenbart ikke er hensiktsmessig. Og navn som Nightmare Typhoon eller ikke kombinert med en lat katt respektert. Når et navn har vært verdt å prøve å ringe en kattunge. Hvis dyret reagerer, vil da denne moniker som ham og svare på ham kattunge være fornøyd.  
Hva å mate ter av Pierre?
 Denne hunden kalles ofte pocket: vekten av terrier ikke overstiger 3 kg, høyde på manken - ikke mer enn 20-28 cm. Toy Terrier kan være dlynnosherstnыmy eller kort, brunaktig farge - enten svart og tan, rød, fawn, blå. Toi har en lang hals, edelt hode med en konveks pannen bred, høyt plassert, stående ører.
 Hva er en "dårlig"
 Toy Terrier skiller leken livlig karakter, elsker mennesker selskap, til tross for den bittelille skjema - en modig forsvarer. Han krever avreisen utsatt for virussykdommer som er følsomme for mekaniske og termiske effekter. Det særegne ved denne rasen er skjøre og tynne bein. Denne dog ikke i noe tilfelle overfeed - de tynne ben ville være vanskelig å motstå den ekstra vekt.
 Før du svarer på spørsmålet om hvordan og hva du skal mate en terrier, bare si tydelig hvordan å mate babyen din er ikke nødvendig. Alvor alle typer kjøtt, - kjøtt, fjærfe, fisk. Det er strengt forbudt å mate terrier av søtsaker, krydret, salt mat, svinekjøtt, elv og rå fisk fra havet, bønner, hvitt brød, pasta, pølser og pølse.
 Fôring Tid
 Enhver dog kan ikke mate hva man spiser selv når det gjelder en slik klump, en rimelig spørsmål om mat, dens sammensetning, kvalitet og hyppigheten av foring er spesielt viktig. La oss starte med hyppigheten av fôring.
 Ifølge ledende eksperter, ser ordningen med fôring terrier som dette:
 • 1-2 måneder - 6 feedings en dag;
 • 2-3 måneder - 5 feedings en dag;
 • 3-4 måneder - 4 fôring per dag;
 • 4-10 måneder - tre måltider om dagen;
 • over 10 måneder - 2 fôring per dag.
 Vær oppmerksom på at halvt år tillatt en fôring leketøy en dag - i morgen, men du kan legge igjen og to fôring - morgen og kveld.
 Dietten valp
 Nedenfor er et eksempel diett valp på 6x fôring (1-2 måneder):
 1.  Ost (utvannet yoghurt).
   Kjøtt (liten nastruhane).
   Cottage cheese med yoghurt.
   Godt kokt melk grøt eller velling.
   Kjøtt med grønnsaker.
   Kjøtt.
   I løpet av dagen forsøke å opprettholde mellom foring med jevne mellomrom. Daglig fôring bør være stramt til valpen kunne opprettholde en obligatorisk åtte timers natt pause. Hvordan du finner ut om du har bestemt deg for den delen for barnet? Observere ham etter fôring. Hvis leketøy etter bryst svulmende sider - du åpenbart overfed det! Litt redusere mengden av mat og deretter se hunden. Husk at nedohodivlya også uakseptabelt - det, men lite, men må få all nødvendig for normal vekst av valper og voksne liv av terriere.
   Hva er "god"
   Grunnleggende reglene for fôring leketøy:
   • Mat må være riktig balansert, inneholder de riktige proporsjonene av karbohydrater, proteiner og fett;
   • Mate leketøy skal kun tilberedes mat uspist mat i bollen kan ikke forlate;
   • i kosten bør ikke spise fra felles bordet;
   • Unngå krydder, pickles, røkt, osv.;
   • Dyr skal ha fri tilgang til væske;
   • Hvis en terrier drevet hjem mat i kosten for å angi flere vitaminer og mineraler.
   Hovedregelen: noen hund, selv en liten dekorativ og som av terrier refererer til ulven. Fordi diett leketøy 2/3 bør bestå av proteiner: kjøtt, innmat, fisk, meieriprodukter og egg. Resten - hele korn, frukt og grønnsaker, squash, gulrøtter, epler. I mellomtiden Kjøtt er bedre å gi som strohanynы eller små biter (men ikke hakket!). Med slakteavfall bedre hjerte og lever. Fisken bør gis kokt - marine magre varianter av meieriprodukter - (! Melk ikke til) i form av yoghurt eller cottage cheese. KENO gi bokhvete, ris, havregryn.
   Industri feeds eller hjemmelaget mat?
   Den neste store problemet som bekymret eiere leketøy: som er bedre - industriell mat (hermetikk, tørr mat) eller hjemmelaget mat?
   Definitivt vanskelig å svare på. Og hjemmelaget mat kan være nyttig hvis du følger reglene for fôring, mate fersk mat produsere balansert kosthold. På samme tid, kan industrielt og mat skade hvis den er defekt eller utløpt.
   Snakker av bokser, hovedkravet, vi oppmerksom på at å plassere en rekke eksperter for å mate en økonomi klasse industriell produksjon, slakteavfall erstatte lav kvalitet trengte hund animalsk fett med vegetabilsk, hermetisert tillegg av smakstilsetninger, smakshjelpemidler. Dessverre er disse feeder allment annonsert i media tilgjengelige på hyllene i nesten alle butikker og attraktiv pris.
   God mat bør inneholde kjøtt av høy kvalitet, animalsk fett, korn, det er godt balansert. Dette kan gi hundemat. Toev fordel er at de er små, spise litt. På deres mat kan ikke lagre og kjøpe hermetisert la litt dyrt, men utmerket kvalitet - super-premium eller premie, og i original emballasje. Mat kjøpt i bulk, kan være utløpt. Det er ikke ønskelig å mate i åpne gateliv fordi det ikke blir respektert lagringsforhold (luftfuktighet, etc.)
   Hermetisert eller tørr mat?
   Som er bedre - hermetisert eller tørr mat - også et grunnleggende problem. Hvis det lille utsatt for dannelsen av tannstein, så er det bedre å gi tørr mat, fordi det bidrar til å rense tennene. Hvis en hund, på grunn av deres individuelle egenskaper, drakk væske, for å forebygge sykdommer i urinveiene er det bedre å gi hermetisert eller tørr mat, men dynket i vann. I utgangspunktet blande tørr mat og hermetikk er ikke ønskelig i alle fall, dette gjøres best innenfor samme merke.
   I alle fall bør valget av fôr til terrier oppsøke veterinær. Vanligvis anbefales å velge en hund for en ting, og ikke bland forskjellige feeds. Fordøyelsessystemet leketøy i dette tilfellet er konfigurert på én type fôropptak mens du kjører regelmessig, uten forstyrrelser - som smurt. For aktive mobilforings hunder, gravide og diende bedre kjøpe super industrielle mate (protein - 25% fett, 15%), eller ultra-klasse (protein - 30%, fett - 20%). Hvis terrier som fyldig, er det bedre å velge mat med lite fett - høy eller middelklassen (7-11% fett).  
Hvordan behandle Ringorm hos katt?
 Disse koshatnyky søker alltid å beskytte sin elskede katt på noen problemer. Men disse kan forekomme, inkludert ikke mulig forekomst av lichen som kan alt annet være smittsom. Og så må du vite hvordan du skal behandle herpes i katter.
 Hvordan identifisere Ringorm hos katt?
 Selvfølgelig kan en nøyaktig diagnose bare sette veterinær. Likevel er det tegn som klart indikerer at dyret plukket en skorpe. For det første er det et utslett katt, som etterhvert vokser i størrelse og kan bli belagt med en skorpe. Ikke umiddelbart, kan det ta flere dager å vises foci av alopecia, som er en klar kant rundt. Veterinærer gi denne profesjonelle navn - alopecia.
 I tillegg er disse hud uestetisk utseende, kan de forårsake betydelig ubehag og dyr kløe. En touch er dekket med tykke skorper, som består av hud flak.
 Men disse symptomene indikerer ikke bare at en katt kan være en skorpe. Så kan manifestere og andre hudsykdommer. Og som med eventuelle hudproblemer bør ta kontakt med eksperter for å stille korrekt diagnose. Spesielt vetlechebnytsah for dette formålet ikke bare resultatene fra laboratorietester, men den såkalte LD diagnose - diagnose basert lysrør Wood.
 Hvis veterinæren bekrefter ringorm (offisielle navnet trichophytosis), så bør du umiddelbart starte behandling. Fordi avhengig av stadium av sykdommen, kan behandlingen vare enda flere måneder. Og du må være forberedt på det faktum at huden kan forbli hårløse katten området selv etter healing.
 Hvor ble det av katt herpes?
 Hver innehaver av søte katter etter diagnose lurer på hvor alle kan være herpes? I de fleste tilfeller skjer prosessen med å smitte gjennom kontakt med infiserte dyr eller har ting.
 Mest zoster utvikler hvis katten svekket immunforsvar, er mikroskopisk huden, preparerte hun. Egentlig, forklarer dette hvorfor zoster fører listen over sykdommer hos hjemløse dyr.
 Hvordan da å forklare zoster i huskatter, som ikke produserer på gaten? I dette tilfellet, kan dyret plukke opp porene sopp, så som biter av smuss fra skoene til eieren. Det finnes raser av katter, den mest utsatt for smitte lichen. Spesielt disse inkluderer og perserkatt.
 Katt Ringorm Behandling
 Universell behandlingsregime av katter forlate kan ikke være. Veterinær lege foreskriver behandling basert på resultatene av undersøkelsen. Men klart, for å ta katten vil bli utstedt spesifikke soppmidler og antiseptiske midler må bruke lokalbehandling av berørte huden. Denne eieren har til å være veldig presis. Siden herpes - en smittsom sykdom. Spesielt beskyttes mot kontakt med katten barn - de er mest utsatt for smitte.
 Likevel, tilbake til behandling. Forberedelsene til en bestemt katt oppnevne en lege. Men vanligvis anbefaler spray "Termykon" vaksine "Vakderm" salve "Yam-BC". Vanligvis alvorlige former krever utnevnelsen av tabletter som inneholder et soppdrepende antibiotikum (ketokonazol eller itrakonazol). Men den brukes sammen med terapeutiske sjampo også inneholde soppdrepende medisiner.
 Forresten, behandling ikke trenger å stoppe det som kalles øyet, og når det er negativt for dermatofytter avling. I dette tilfellet, kan du være sikker på at zoster trakk seg tilbake.  
Яндекс.Метрика