Hva som er den normale temperaturen i hunder?
 En viktig indikator for helsen til hunder er temperaturen av legemet. Selvfølgelig, det avhenger av mange faktorer - rasen og kjønn på hunden, fysiologisk status, seksuell syklus, individuelle egenskaper. Av denne grunn er det nødvendig å måle temperaturen i en hund i normal tilstand - dette vil bidra til å definere den normale temperaturen for et bestemt dyr. Ytterligere temperaturmåling hjelper til å oppdage helseproblemer hund. Men når temperaturen umiddelbart panikk er ikke nødvendig - ved varmt vær, stress, kan fysisk stress hos hunder temperaturen stiger. Hvis en hund uvel, bør du måle temperaturen. Økt kan tyde på betennelse.
 Hva er normalt?
 Til å begynne, må du vite at normal temperatur i hunder. Normalt er det noe høyere temperatur rettigheter. Typisk er voksne hunder kroppstemperatur 375? C - 385? C. Hvis det er en dukke, så kan det være vanlig temperatur i området fra 39? C. Men med alder, den normale temperaturen for en hund kan endres. Spille rollen selv vekten - den store hunder kroppstemperatur kan være lavere enn i små. Hvis hunden er bekymret eller redd, for eksempel i kvister estrus, mens også mulig kortvarig økning i temperatur. I alle fall, er dette tallet veldig individuelt.
 Når å måle temperaturen på en hund?
 I en sunn hundens kroppstemperaturen måles før vaksinasjon under graviditet eller fødsel (det antas at den skarpe reduksjon i temperaturen indikerer rask levering hos hunder). Noen avl valper adoptert for å måle temperaturen på et bestemt tidsplan. Men alt i alt en frisk hund hele tiden måle temperaturen er nødvendig.
 Men avslag på mat, generell slapphet, blek tannkjøtt og tunge, varm tørr nese, diaré, kramper - alle symptomer som indikerer et dyr plager. Det er derfor nødvendig å måle temperaturen i en hund. Pasienten hund kan til og med føre temperatur kart, daglige feste resultater (for eksempel, kan du bruke morgen og kveld).
 Hva og hvordan å måle temperaturen på en hund?
 Måle temperaturen kan være vanlig medisinsk termometer. Og egnet kvikksølv termometer og elektronisk. Hver har sine fordeler. Hvis kvikksølv er billigere enn e vil betydelig fremskynde prosessen temperaturmåling.
 Det er viktig å fremheve hundene skille termometer - ingen av familiemedlemmene ikke å bruke det (rent hygieniske grunner). For noen hunder ikke kjøpe noen termometre. Du kan nå gå til måling. Å gjøre dette bør forsiktig og nøye, for ikke å skade hunden. Måle henne temperatur rektalt bør - gjennom endetarmen. Det er usannsynlig at hunden vil nyte prosessen, men over tid kan det bli vant til det. Termometeret bør være forberedt på å måle - null skalaen, smøre tuppen av termometeret med vaselin.
Hva som er den normale temperaturen i hunder?
 Måle temperaturen på hunden på to måter - ved å sette den på siden eller holde seg på bena. For uerfarne vert første alternativet er bedre. Så bør hunden bli satt til side, og løft på haleroten, og deretter gå inn i 15-2 cm termometer i anus. Det er viktig å innføre termometeret langsomtIkke å skade hunden og ikke skremme henne. Du kan også prøve å gå inn i hunden termometeret ved å plassere dyret i en stående posisjon. Det er viktig at kjæledyr ikke er rykninger, eller måle temperaturen vil være problematisk.
 Elektronisk termometer hos hunder bør holdes omtrent et minutt. Men litt mer kvikksølv - 3-5 minutter. Måle temperaturen bør være i en avslappet atmosfære, er det viktig å forsiktig snakke med hunden, kan du mate den med noe velsmakende. Men etter inngrepet, er det viktig å gi dyret en godbit.
 Etter måling av temperaturen på termometeret skal vaskes med varmt såpevann, desinfisere den med alkohol. Du må også huske å desinfisere hendene.  
Monsters havdyp, hva er de?
 Vår planet kalles blå. Dette er høyden på 200 kilometer så henne første mann, som gikk ut i rommet - Yuri Gagarin. Og ikke rart - fordi 70% av planeten er dekket av vann.
 Siden den historiske øyeblikk har vært mer enn 50 år, men i dypet av plass blir ikke oss nærmere og klarere. Og hva jeg skal si om det, og når vår lille hjemplanet av mysterier for oss minst.
 Uerfaren person kan virke utrolig, men forskere insisterer på at 95% av jordens hav forbli uutforsket før nå. Hvis det kommer til havbunnen, disse tallene er enda mer deprimerende - 99% av havdypet absolutt ingen forstått!
 Det er vanskelig å forestille seg hva hemmeligheter ligge under multimeter vannlag som monstre bor i stummende mørke på havets dyp. Men det faktum at forskerne var i stand til å lære om dybden av beboerne er fantastisk, og noen ganger rett og slett forferdelig.
Monsters havdyp, hva er de?
 Ser på bildet av denne yascheroholovoho vesener, bare husk historien om den lange utdødde dinosaurer. Kanskje fordi fisken de kalte så uvanlig - Bathysaurus ferox eller Batyzaurus? Han bor i varme hav på dybder nådde 3500 meter, og regnes langt den mest studerte av alle dypvanns rovdyr. I motsetning til sine forfedre, Batyzaurus små - opp til 65 cm i lengde. Men en slik beskjeden størrelse ikke forstyrrer denne skapningen være en real storm av alt liv som omgir den. I denne nådeløse dødelige monster tenner som vokser enda språk! Kjeven hans gang somknuvshys å ofre liv og det kan ikke bli utgitt under noen omstendigheter. Et annet uvanlig trekk ved denne monster - han hermafroditt.
Monsters havdyp, hva er de?
 I motsetning Batyzaurusa hans nabo store dyp (opp til 3000 meters dyp) har et enkelt navn og uttalt kjønnskarakteristika. Dessuten er det typisk for såkalte Kjønnsdimorfisme: hunner som når en meter i lengde, er mye større enn menn som knapt vokse til 4-5 inches. Dette er - dyp breiflabb. Men selve udylschykamy kalles alle de samme kvinner - predator, har forferdelig toothy munn og ryggfinnen, en veldig "agn" (kalt yllytsyy) som om suspendert fra sin skimrende i de mørke dypet av "agn" - Esko. Den sistnevnte er fylt med slim kjertelen, som bioluminescent levende bakterier.
 For sin glød bakterier trenger oksygen. Utvide eller innsnevring av veggene i blodårene som fører blod til kjertelen, fisken er i stand til å vilkårlig justere glød Esko. En hud vedheng gjennom å justere lengden på sin stav, udylschyka hunner dyktig føre sine byttedyr rett til sin toothy munnen. Hva om menn? De oppfører seg like fantastisk. Med et vakkert syn og lukt, mannlige breiflabb bruke sine naturlige evner disse utelukkende for å finne hunner. Nærmer objekt for begjær, biter den mannlige inn den mot sine skarpe tenner. Gradvis han vokser fra en kvinnelig tunge og lepper, nå denne parasitten ikke vil trenge noe syn heller ikke lukte - fôring på blod av en venn, er han stadig å miste sin uavhengighet og blir et vedheng til å produsere sperm av kroppen hennes.
Monsters havdyp, hva er de?
 Konkurrer i uvanlig med de ovennevnte monstre vanskelige, men mulig - "rosa flekket lyutsyan og demonstrerer hans ekstraordinære språk I denne deep-sea fiske en." Cross "i form av en parasittisk rakoobraznoho som velger sitt offer alene det Penetrating gjennom gjellene,. Han fryder seg ut av språket av fisk og målbevisst suge blod fra det. Men lyutsyan ikke omkomme Hans tale rett og slett atrofi og kreft-yazыkoed, nedfelt i dette stedet, nå spiller rollen som fisk språk, lever i munnen på sin store venn og feeds restene av maten hans. Det er ikke klart hva som gjør et fellesskap Lucian, men i å gjøre det han ser ganske frisk og glad så skummel nabolag.
Monsters havdyp, hva er de?
 I den beskrevne oss "skrekkfilmen" kalt "Monstre fra dyphavet" det er mange av serien, men det er å være tilsynelatende kan forårsake bare et smil: Fisk - slipp. Denne dype-resident fra hans miserable mens godt uttrykk "person" så forskjellig fra sine kolleger - monstre. Men dette Gelatin-lignende skapning - en predator! Men ikke så blodtørstig. Det strømmer på bløtdyr og kråkeboller, beveger seg langs bunnen av havet og er anerkjent av mange eksperter innbyggere havdyp mest uvanlige av dem.  
Kan dyr hjelpe bekjempe sykdommen?
 Det antas at folk med kjæledyr er mindre utsatt for ulike sykdommer. Og jeg må si at denne ideen har lenge vært støttet av vitenskapelige faktorer. Ja, det er enda en spesiell linje for behandling, kalt anymaloterapyey. Det har lenge blitt observert at de som har en hund eller katt hjemme, mye mindre utsatt for stress. Og selv om du kommer hjem veldig sliten og irritert, kan dyr hjelpe å glemme problemene, humør løft.
 Men ender dette bare hjelpe kjæledyr. Det finnes en rekke alvorlige sykdommer som kan overvinne raskt og effektivt dersom ta hjelp av dyrene. Det eneste du må huske på at denne behandlingen tilnærming eller sine egne dyr eller dyr av visse arter som hester.
 Kjæledyr
Kan dyr hjelpe bekjempe sykdommen?
 Så hvis du har en hund hjemme, vil det bidra til å kurere aterosklerose, takle stress og hjertesykdom, og glemme revmatisme. Hvordan disse sykdommene av kjæledyr er enkel - behovet for å gå sine kjæledyr minst to timer per dag uunngåelig fører til at livet blir mer mobil. Dette betyr at problemene er selv. Som for sykdommer som ryggsmerter eller isjias, kan den dog virke som en utmerket varmeapparatet. I som varmeputer kan også handle katt.
Kan dyr hjelpe bekjempe sykdommen?
 Snakker av katter, må man merke seg det faktum at forskere har lenge bevist sin mirakuløse effekt av stryke. Hvis du er enda et par minutter om dagen for å gi kjæledyret ditt, stryker henne over håret, er det lett å bli kvitt stress, men vil være normalyzovano blodtrykk. Katter Ideelt hvis du lune barn. Disse dyrene krever mye oppmerksomhet, så han hang opp barnet slutter å eie.

Kan dyr hjelpe bekjempe sykdommen?
 Hvis boligen lider av depresjon eller sykdom krever et langvarig opphold i sengen, kan være den perfekte følgesvenn fugl. De er som ingen andre, hurrarop, og i tillegg bidra til migrene. Hester og delfiner universelt Doctor
Kan dyr hjelpe bekjempe sykdommen?
 Hester generelt er utrolig dyr som er i stand til å endre syn på livet, selv hos personer som ikke har noen problemer. Som for de som lider av konsekvensene av traumatisk hjerneskade, problemer med muskel-skjelettsystemet eller polio, hesten bokstavelig talt i stand til å sette folk på beina. Videre er det et bredt spekter av psykiske sykdommer der kommunikasjon med hester hjelper mer enn noe annet.
 Fra et vitenskapelig synspunkt dette er slik at når man kjører kroppen svingende i tre retninger. Hvis minst en time i uken til å engasjere seg i ridning, er forbedring av pasientens garantert. Ofte barn fanget i noen forferdelig psykologisk situasjon, resulterende tjent en masse problemer, ta den med til veddeløpsbanen. Som et resultat av dette går problemet med tiden selv.
 Esoterica si at en person som rir en hest, etablert psykologisk kontakt, på grunn som det er helbredelse. Uansett var det ikke, og uansett hva synspunkt du øver, men faktum er fortsatt - hester hjelpe bekjempe sykdommen, noe som gjør dem uunnværlig hjelperen av mannen.
Kan dyr hjelpe bekjempe sykdommen?
 Som for delfiner, de er avgjørende for depresjon. Forskere ikke fullt utforsket naturen av deres innvirkning på mennesker, men trygt si at den mentale tilstanden til personen og hans sinn er delfiner har størst innvirkning blant dyr.
 I dag, i mange byer er det enda barer og restauranter hvor du kan ikke bare drikke kaffe og tilbringe tid med venner, men også for å kommunisere med dyr. Mange mennesker er villige til å betale penger for noe å være i stand til å tinker med en løsrivelse vennlige valper eller katter.
 Du kan enkelt lage et hjem kjæledyr som vil bringe ditt liv til et nytt nivå.  
Яндекс.Метрика