Den mest giftige edderkoppen i verden
 Edderkopper lange før mennesket begynte å bebo Jorden. Alle av dem - rovdyr (unntatt bare edderkopp Bagheera Kipling). Og menneskeheten veldig heldig at naturen ga edderkopper betydelige former - enten de er på størrelse med en katt, er det usannsynlig planeten forble minst noen foruten disse leddyr. Forresten, edderkopper er ikke i orden av insekter. I en egen klasse, fordi de har fått sine lemmer 8 (av insekter - 6), og mangel på værhår og funksjoner i fordøyelsessystemet.
 Frykt for edderkopper - Arachnophobia - kanskje en medfødt instinkt for folk flest. Det finnes mange versjoner å forklare innholdet i frykt, men det mest sannsynlige er mulig å vurdere to av dem. Først folk ubevisst redd for alt liv som er svært forskjellig fra seg selv. Strukturen, livsstil og vaner av edderkopper egentlig har ingenting å gjøre med noen av skapningene rundt oss.
 En annen opprinnelse av frykt forbundet med kvinner. Mødre, bestemødre og andre medlemmer av det kvinnelige kjønn som flykter skriking fra rommet der han så en edderkopp ubevisst danne årsaks barn "Spider - betyr fare." Vokser opp, barn passere denne "program" sine barn. Og dette skjer i århundrer på slutten. Faktisk, edderkopp, levde under en sokkel på kjøkkenet eller på balkongen spletshyy Wide Web ikke utgjør en alvorlig fare. I en verden av edderkoppdyr er virkelige mordere, som møter en person bedre pensjon. Et bitt kan være dødelig.
 Rating fare edderkopper
 Blant de edderkopper der de 10 mest farlige representanter.
 1. Den mest giftige edderkoppen i verden
   Åpner ti gul edderkopp Sak. Med dimensjoner på 10 mm, er denne gutten i stand til å bite hans sak omfattende vevsnekrose hos mennesker. Bor gul (gull) edderkopp i Europa.


  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Nesten dobbelt så mange i farlig ornamental tarantella. Funnet i Sør-Øst Asia. Bite smertefullt, forårsaker alvorlig hevelse i mennesker.  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Chinese Bird kan ikke kalles en gigant - størrelse ikke mer enn 20 cm. Men denne edderkoppen er en tarantella arter av dødelig bitt som alle vet.  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Spider-mus funnet i Chile og Australia. Hans navn var en feil, en lang tid australiere mente at edderkopper som mus som lever i underjordiske huler. Størrelse Spider - 1-3 cm. På et møte med ham kan få heldig mann: spare giften edderkopp mus noen ganger gjør "tørre" biter.


  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Til tross for sin beskjedne størrelse i 6-20 mm bite chilensk eneboer edderkopp fører til en smertefull død. Det lammelse av indre organer, så vel som skarpe nyresvikt og hemolytisk anemi. Habitat edderkopper Desert - Western USA (Nebraska, Iowa, Indiana, USA).


  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Klapperslange bitt er mindre farlig enn giften edderkopp Redback (rød tilbake). Dette er en av de varianter Karakurt som ham på ryggen Redback er røde prikker. Redback Karakurt skilles bare av plassering: Australia.


  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Black Widow, eller det samme - Karakurt, kvinner spiser hannen etter som parring. Ved å åpne en motgift biter drept alle som møtte edderkopp. Rikelig svette, kontinuerlig oppkast, kramper og muskel herding ble en forløper for død.


  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Tre ledere åpner Sydney Voronkov edderkopp. Med sin imponerende størrelse - opp til 7 cm, edderkopp alltid klar for kamp! Hvis andre edderkopper prøve å unngå møter med mannen, ikke angripe ham, Voronkov edderkopp - en typisk aggressor.


  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Shestyhlazыy kamel edderkopp er sjeldne - i ørkenen i Afrika, Namibia, Sør-Amerika. Dødelig gift for mennesker er nesten umiddelbar død.  Den mest giftige edderkoppen i verden
   Og til slutt, den mest giftige edderkoppen i verden - den brasilianske vandrende edderkopp. Ikke veving duk, vandrer edderkoppen i subtropisk Sør-Amerika, zapovzayuchy mennesker i huset. Stikket forårsaker kvelning og død. Behager bare at det er en motgift.
   Selv om sannsynligheten for å møte de farligste edderkoppene - ubetydelig, skal på tur, må du følge med økt forsiktighet.  
Hvordan ta vare på en skilpadde hjemme?
 I en familie med barn, ganske ofte infisere en rekke dyr. De siste årene har sett en trend hvor dyreelskere blir stadig nekter puhnastykiv og fugler for uvanlige kjæledyr, som for eksempel skilpadder. Turtles ganske upretensiøs og enkle for vedlikehold hjemme. I tillegg eksperter oppmerksom på at skilpadder ideelt slå rot i urbane leiligheter, er det bare viktig å vite hvordan man skal ta vare på en skilpadde hjemme.
 Riktig vare på en skilpadde - garantien for helse
 Uansett hvor rart det kan høres, men dyrene lider ofte i fangenskap, og det er på grunn av kjedsomhet av deres lidelse og døende som en skilpadde, som alle andre dyr, er det viktig å gi de nødvendige betingelser for vedlikehold. Før bestemmer seg for å kjøpe en skilpadde, er det viktig å finne stedet hvor den vil ligge, det er ikke et leketøy for et par dager og i urbane områder skilpadder kan leve lenge - ca 30 år. Legg også merke til at i tillegg til kostnaden ved kjøp fra tid til annen i innholdet må tildele noen penger. Rasjonell og balansert kosthold er viktig i omsorgen for en skilpadde.
Hvordan ta vare på en skilpadde hjemme?
 Det er viktig å vite at det å holde en skilpadde terrarium bør kjøpe - den vanlige boksen vil gjøre. Ulike arter av skilpadder på ulike måter må utstyre og levekår i terrarium. Denne regelen er i omsorgen for skilpadder spesielt viktige for de som eiere av uvanlige dyr som lever i klima med kalde vintre eller raske temperaturendringer, som for alle slags skilpadde lys og varme er nødvendige forutsetninger for et normalt liv og helse på dyret. Overnatting på gulvet for skilpadder kan være en langsom død.
 Ulike arter av skilpadder må ta hensyn til ulike funksjoner i sin vedlikehold og stell av dyr - svømming skilpadder, klipper negler og nebb, vyhulyuvannya skilpadder, omsorg for henne rustning og med kommunisere med dyret inntar en viktig rolle i omsorg for reptiler. De fleste dristig kjæledyr elskere som velger å kjøpe skilpadder, erverve eller land representanter for denne arten av reptiler, skilpadder eller vann krasnouhymy. Svært sjelden hjemme kan bli funnet gjørme skilpadde, som omsorg er mye mer komplisert enn de foregående arter, dessuten kan det gi en ubehagelig lukt i leiligheten. Hver av disse typene har sin egen karakteristikk skilpadde stell og vedlikehold.
Hvordan ta vare på en skilpadde hjemme?
 Hvordan ta vare på Tortoise
 Den vanligste typen hjem anses å være sentralasiatiske skilpadder, som lett kan kjøpe spesialitet dyrebutikker. Omsorg for land skilpadder ganske enkle, men krever eierne av høy og regelmessig oppmerksomhet. I omsorg for denne type skilpadde er viktig å arrangere et sted å bo, vier spesiell oppmerksomhet til ernæring og hygiene regelmessig.
 De færreste vet at skilpadder er svært følsomme for en rekke mikroorganismer, bakterier og virus. Derfor er det ønskelig å holde land skilpadder i terrarium - glass, tre eller plast - spiller ingen rolle. Terrariumdyr størrelser overskrider størrelsen på dyret minst 3 ganger. Selges i pet spesielle jordsmonnet for land skilpadder. De trenger å dekke bunnen av terrarium høyde på 3 cm eller så. Det er også viktig å be om en slags skilpadde ly der hun ville skjule fra nysgjerrige øyne, kan du bare boksen.
 Tortoise spiser for det meste planteføde, inkludert gress, frokostblandinger, og fra tid til annen i sitt kosthold bør inneholde fisk og kjøtt.
 Den optimale temperaturen for å holde land skilpadder serier + 22-32 grader. Plassere bolig Animal nødvendig i lys flekk og vinter terrarium lampe skal lyse til en bolig skilpadder matet ekstra lys og prohrivavsya jord som er spesielt viktig.
 Vyhulyuvannya Tortoise også viktig. For dette dyret nok til å produsere under tilsyn av gresset i sommer og i vinter kan du gi henne litt krype på gulvet varm med ingen utkast. Husk at sommeren skilpadde kan gjemme seg i sanden, så ofte på reptiler henge fyrtårn for dyr, slik at du da kan finne. Men det er bedre å ikke slippe skilpadde av arten, og sørge for at gaten er ikke i direkte sollys.
 Klippe klørne og nebb Tortoise anbefales bare når deres lengde forhindre det flytte eller spise. Armor i land skilpadder tidvis nødvendig å smøre en spesiell krem, spesielt under skifte ham. I tillegg bør omtrent 1 hver 5-7 dager turtle vaskes i varmt vann - ca 30 grader. Ganske myk svamp til å tørke henne skall, bein og hode. Forsiktighet bør utvises at det ikke kommer vann inn i nese, ører og øyne av dyret. Etter inngrepet, svømming skilpadde tørk og plasser i et varmt sted.
 Det er viktig å vite at skilpadder er veldig redd for trekk, så de trenger for å ta vare på dem på alle måter, som det utkast den hyppigste dødsårsaken av dyr.
Hvordan ta vare på en skilpadde hjemme?
 Hvordan ta vare på Trachemys
 Akvaterarium - de beste overnattingssteder chervonovuhyh skilpadder. Den optimale vanntemperaturen for vannlevende skilpadder + 25-28 grader. Vann skilpadde elsker å svømme og nesten hele tiden i vannet. Men på bostedet dyret må ordne øy, hvor det vil hvile fra svømming fra tid til annen. Med mindre øy, kan dyret rett og slett drukne. Island området bør være minst 25-30% av det totale arealet akvaterariumu.
 Akvaterarium må være utstyrt med en spesiell vannfiltre, vann varmelampe, og øya hvor dyret vil ha en god tid.
 Ved å spise Trachemys spesielt kresen, som behov og grønnsaker og animalsk mat. Fra animalsk mat for vannlevende skilpadder spesielt viktig kokt fisk, en kilde til kalsium nødvendig for dyret. På de andre animalske matvarer bør bemerkes møll, stuffing, granulat feed. Vegetabilsk mat er ofte representert med gress eller vannplanter. Matevann skilpadde anbefalte daglige dyr prestasjoner og 2-3 år gammel og 2-3 ganger i uken eldre dyr.
 I vann skilpadder bør regelmessig avskåret spiker, men nebbet kuttet er ikke nødvendig, da det vil være ubehagelig er en liten nebb. For vannlevende skilpadder er svært viktig å kommunisere med sine herrer, fordi hver dag det skal gis minst et par minutter av oppmerksomhet og da hun vil være lojale og lykkelig bosatt i ditt hjem.  
Яндекс.Метрика