Hvordan lære en hamster er i hendene?
 Hvis du kjøper for deg selv eller for barnet ditt hamster er, selvfølgelig, du ønsker å gjøre det mørt og hengiven venn. Det er viktig å huske at det er umulig å gjøre dyret umiddelbart forelsket i deg - hamster bør trene regelmessig, gradvis få hans tillit og hengivenhet. La oss snakke om er hvordan man skal lære en hamster hender i denne artikkelen.

 Når begynne å spille med dyr?
 Ifølge zoologer, hamstere er spesielt aktive om kvelden eller natten. Så håndtere dyret beste natten når han våkner opp fra søvnen. Og lære å velge tid for studien, med fokus på atferden til kjæledyret ditt - fordi hvis hamsteren "ikke heie", så å etablere kontakt med ham at du er usannsynlig å lykkes. Se nøye for å forstå oppførselen Hamster - hvis han rolig går til buret vыlyzыvaetsya eller spise den med dyret kan gjøre, og hvis kjæledyret viser aggresjon (f.eks piper eller hisses faller på ryggen eller oppfører veldig rastløs), bedre opplæring utsatt.
 Hva du skal gjøre for ikke å skremme ikke irritere dyret?
 Ifølge eksperter, for å temme hamster hender kan være i flere etapper. La oss se på hver av disse i mer detalj nedenfor:
 1.  "Introduction" av master hånd og stemme. Fordi stjernene i hamstere dårlig utviklet, ikke stole på hva han vil huske din visuelle bildet - raskere minne dyr vidkladutsya din duft og lyden av stemmen. Derfor må du alltid snakke med en disippel, og hver kveld kort dyppe hånden i buret sitt, hamster at det kunne vel obnyuhaty.
   Hva må man huske på dette stadiet? Eksperter anbefaler eiere hamstere starte prosessen med trening, holder seg til følgende regler:
   - Ikke senk bur side, hvis det lukter mat, fordi hamster kan prøve å prøve å snakke fingrene;
   - Når du vasker hendene, ikke bruk såpe for søt, og alltid skylle hendene godt med vann;
   - Før du begynner å trene dyr kan gni fingrene i litt gress, noe som gjorde sitt kull (dette vil berolige hamster og hans tillit);
   - Hvis dyret oppfører seg aggressivt, og du er redd biter, slitasje hage hanske, pre-revet gress for sengetøy.

   Mate for hånd. Nå er det på tide å ta vare på at "invasjon" av hånden til territoriet til eleven forbundet ham med noe hyggelig. Ta fingrene eller andre korn frø og tilby sin hamster. Vente til dyret begynner å fryktløst ta mat fra fingrene og deretter gå videre til neste trinn.
  Hvordan lære en hamster er i hendene?

   Første taktil kontakt. Nå er det tid for å sikre at kjæledyret fikk på hånden. For å gjøre dette, legg på åpne palme godbiter for hamster, og vent til den klatrer på den. Bare prøv på dette punktet ikke beveger seg, for ikke å skremme dyret. Når hamsteren begynner fryktløst klatre på hånden forsiktig berøre hans shersttsi fingrene på den andre hånden. Gjenta flere ganger, hunden vant til det faktum at du berører den, og var ikke redd.

   Ta dyret for hånden. Prosessen med trening er nesten over, du bare ta hamsteren din for hånden. For å gjøre det trenger du følgende: vente til dyret klatre til håndflaten din og andre hånden forsiktig dekke den ovenfra, og bære frem buret. Hvis cellen er veldig liten og det ikke passer bare to hender, bare runde av en hånd og løfte dyret på den ene siden, men ikke ta ham av Scruff ikke å skremme!
   Vel det er alt du har lært å hamsteren din i armene. Nå som han var ikke redd, hold kjæledyr til hjertet, forsiktig med begge hender for å føle din varme dyr og kunne ikke falle til gulvet.  
Hvorfor papegøye risting?
 Eiere papegøyer trenger å vite så mye om detaljene i atferd og egenskaper av sine elever. Etter pernate skapninger forstår mye vanskeligere enn for eksempel en katt eller en hund - dette ingen tvister. Så mange eiere av fugler gå seg vill når møtt med uforklarlige symptomer som skjelvinger, sotryasayuschaya corpuscle papegøye. La oss snakke om er hvorfor papegøye skjelvende, prøver å vurdere de viktigste årsakene til dette fenomenet, og angi hvordan du går frem i hvert enkelt tilfelle.
 Grunnene til at papegøyer kan riste hjem
 1.  Stress relatert til "flytte" til et nytt sted. Hvis du tok i sin fjærkledde venn nylig, kan han riste første gang på grunn av stress opplevd på grunn av endringer i vanlige levekår. I dette tilfellet, være tålmodig og prøve ikke å bli nervøs igjen en fugl - etter en stund det tilpasser seg det nye miljøet og bli vant til deg personlig.

   Stress forbundet med kraftige støt. Hvis huset er et annet dyr (katt) eller et barn i alle aldre, er det fullt mulig at papegøyen redd, fordi han var redd. Prøv å beskytte fjærfe fra de samme situasjonene som kan skremme henne, da - da papegøyen vil ikke lenger skjelve.

   Nedkjøling. Dersom leiligheten er kald eller bur med en papegøye er over, kan fuglen godt fryses. I så fall flytte buret på et varmt sted eller dekke det med et tykt stoff, forlater avdekket bare forsiden. Du kan også sette i nærheten av cellen (ikke nærmere enn 05 meter) bordlampe lys og sende det på brettet design. Bare på denne måten være så forsiktig med å overopphetes kjæledyret fugl.

   Mangel på vitaminer. Når du starter papegøyer, må samle informasjon om hvilke vitaminer og i hvilke mengder det bør gis. Og klart å følge råd fra eksperter - hvis kjæledyret er usannsynlig å riste uten noen åpenbar grunn.

   Sykdom. Det hender også at papegøyen begynner å skjelve på grunn av sykdom. Derfor nøye se atferden til fugler - hvis hun avdekket noen flere symptomer sannsynlig å besøke en veterinær. Og farlige symptomer vil bli behandlet:
   - Bird nekter å spise;
   - Det klør for mye;
   - Din papegøye trekker aktivt på sine fjær, slik at i noen tilfeller ser det selv på huden blod;
   - Papegøyer begynne diaré;
   - Fjærkre vanskelig å flytte, og hun var veldig halt;
   - Parrot forsøker å bevege seg, og nesten aldri fly;
   - Bird gjør lyder, du noen gang hørt om det.
   Disse symptomene kan indikere, som virussykdommer og patologi av forskjellig art (ikke smittsom). For eksempel kan du legge merke til noen av disse symptomene, hvis fuglen skadet eller brenne munnen, hvis en kald hvis den er skadet nebb. Og dessuten, mange regnet karakteristiske symptomer på forgiftning.
   Men ingen mann i gata, selvfølgelig, ikke være i stand til å finne ut hva hans syke papegøye. Så hvis fugle flagrer og du ikke ser årsakene til dette fenomenet, i tillegg til en mulig sykdom, må se til veterinæren. Husk, bare i gang tiltak for å hjelpe deg raskt krefter kjæledyret ditt, og kanskje til og med redde livet hans.  
Konstant rivende øyne kattunge - hva gjør jeg?
 Ofte kattunger rennende øyne. Kattunge med squints og gnir dem konstant labben. I noen tilfeller er dette på grunn av særegenheter av rasen, andre at kattunger på et tidlig alder fortsatt ikke vet hvordan de skal ta vare på øynene. Ofte, men dette kan bli et alvorlig sykdom hos dyr. For å finne den riktige løsningen på dette problemet, er det nødvendig å starte å finne ut hvorfor tårevåte øyne kattunge:
 Virusinfeksjoner
 Rennende øyne forårsaket av ulike virusinfeksjoner på grunn av svak immunitet kattunge. Det er fortsatt et dyr ikke gjort alle de nødvendige vaksinasjoner, mens kroppen hans er ikke sterk, ulike bakterielle og virale infeksjoner (mykoplasmose, chlamydiosis, toksoplasmose, etc.) kan være en årsak til øyekatarr.
 Allergi mot ytre stimuli eller mat
 Noen eksterne irritanter som støv og poppel lo, pollen, husholdning kjemikalier, langt hår som faller i hans øyne, og mat, som en eller annen grunn ikke passer kattungen kan forårsake allergiske reaksjoner.
 Har adskilte raser
 Kattunger noen raser (persisk, britiske, etc.) er "flat" ansikter. På grunn av de anatomiske trekk i skallen knust Nasolakrimal kanalen. I dette tilfellet, vannaktig anses normalt og bare må nøye seg av dyr. Å være ute tårer forårsaket ikke inflammatoriske sykdommer, kattunger trenger daglige spesielle midler til å tørke øynene. Men økt slozotochyvosti endring eller sluppet fra hans øyne tårer kan vitne om Nasolakrimal kanalen obstruksjon, viral betennelse.
 Tarmproblemer
 Problemene i tarmen som kan føre til rennende øyne, inkluderer tilstedeværelsen av ormer i tarmen fallende hår, dårlig fôring.
 Dessuten vil kattunge rive øynene med alvorlige sykdommer som grønn stær, tarmslyng århundre al.
 Hvordan takle problemet slezyaschyhsya øye kattunge
 Hva hvis en kattunge rennende øyne i hver av de mulige tilfeller? Det første trinnet er å fastslå årsaken tårer. Gjør den til din egen er problematisk fordi det i de fleste tilfeller må du ikke bare se gjennom en kvalifisert tekniker, men også ulike tester, vattpinner. Hvis årsaken slezyaschyhsya øye kattunge er allergisk, må du fjerne brann, forårsaker allergisk betennelse. Også, for å forbedre helse kattunge ofte foreskrive hormoner som gjør at raskere å fjerne allergisk betennelse.
 Ved deteksjon av infeksjon legemidler er valgt i henhold til typen av bakterier og virus. Etter behandling er det viktig å gjentatte vaskinger med hornhinnen i øyet, som "nedolikovani" infeksjoner kan forverre inflammasjon, fremmer utviklingen av forskjellige komplikasjoner som krever mer komplisert behandling.
 Oppdage tilstedeværelsen av mekaniske skader på øynene, tarmproblemer, hornhinne patologi og foreskrive riktig behandling er en veterinær fordi det er et alvorlig problem som ikke kan stå forsømmelse.
 Hvordan hjelpe kattungen hjemme
 I den innledende fasen av øyebetennelse som følge av en viral infeksjon hjemme kattunge kan vaske øynene. For denne tilnærmingen enkel kokt vann, te, drops "Diamond Eyes". Øynene skal være grundig rengjort med en bomullsklut og tørk dem tørre. To ganger daglig bør innpode øyedråper for øynene, bare for kattunger (tsyprovet, dyksametazon, travmatyn, etc.), kan du kjøpe på apoteket eller veterinær dyrebutikk. Hvis vasking og drypping i løpet av uken vil være ineffektiv, er det viktig å se en spesialist for å diagnostisere sykdom og behandling.  
Яндекс.Метрика