Når kattungene åpne øynene?
 Katter følge person av livet for mange århundrer, og interessen for dem aldri svekker. Ideen om avl nye arter tilhører engelsk og kinesisk, som har vært å skape luksus jakt og katter har noen funksjoner, herunder struktur og utvikling. For eksempel er det antatt at de kittens øynene åpne i 12 dager, og øyelokkene er delt inn i 5 til 14 dager. Imidlertid er orientalske og Siameser sphinxes begynner å se på dag 3. Denne prosessen er avhengig av lengden på svangerskapet - jo lengre varig graviditet i katter, jo tidligere i kattunger åpne øyne. Arter med kort syn snarere enn langhåret. På den tiden påvirker også antall kattunger i kullet, arvelighet, alder katter, levekår. Ja, kattunger som lever i et mørkt sted, syn før jevnaldrende som er tent i reiret. Hvis du etter 14 dager kattungen er fortsatt blind, øyelokkene dukket pus og væske, bør dette gi opphav til bekymring. Tiny kjæledyr kan hjelpe deg selv, vaske øyelokkene limt teblader eller avkok av kamille. 
 Milepæler i sikte kattunge
 Prosessen begynner med et rift i øyekroken og dannelse av små åpninger. Etter separering av tallet på toppen og bunnen og åpne øyne, er at barnet i stand til å skille bare mørke og lys. Først observert i barn skyet hornhinnen og elev er nesten umerkelig. Gradvis kattunge begynner å se ting i en avstand på 3 m. På dette punktet i sine melketenner er kuttet. Lyseblå øyne i de tidlige dagene kontraindisert i sterkt lys. Etter tre uker starter prosessen med pigmentering at noen individer kan endelig bli dannet bare 12 måneder gammel. Av den femte uken i små rovdyr ser klarere og blir akutt.
 Siamese kattunger, samt representanter for rasen Ojos Azules i ungdomsårene avvike lyse blå tone av hornhinnen, som til slutt blir mer falmet. Brilliant, klare og rene øyne indikerer en god utvikling av et kjæledyr og sin gode helse.
 Funksjoner av katt
 Visjon i katter er svært forskjellig fra menneskets oppfatning av verden. For eksempel kan de ikke skille fine detaljer, men også som mennesker kan være daltonykamy. Forskerne fant at katter Det er flere grunnleggende farger og, i motsetning til mennesker, er svært kompetente i 25 nyanser av grått. Evolution presenteres rovdyr slik funksjon knyttet til den rike fargen på sine ofre. Videre synes de respons påtale kattunger i en horisontal retning mer aktive enn i vertikalplanet. Funksjonen av jaktinstinktet forbundet med den bevegelsen spesifikke mus. Katter er den tredje øyelokket, demonstrere de under sykdom eller full tilfredshet. Den vertikale struktur av eleven gjør det mulig å se godt i mørket og endre konfigurasjonen i større grad enn andre individer. Som mydriasis kan dømme den følelsesmessige tilstand av dyret. Videre kan øynene indikere et dyr knyttet til menneskene rundt dem. Stirrer og hyppige blinking tyder på et dypt engasjement for de rettigheter og følelser av kjærlighet.  
Kan du få ormer fra katter?
 Listen over de ormer, parasitter i katter og mennesker er vanlige arter. Anbud murlыkayuschye husholdninger er bærere av ulike sykdommer. Animal, gå utendørs kan bringe sine poter helminth egg, parasittiske på mannen plukket opp en skitt gate. Problemet, hvis du får ormer fra katter til mennesker er alltid aktuelle og svært bekymrede foreldre som er bekymret for helsen til barn.
 Forskere sier at ormer fra katter til mennesker ikke blir overført. Det er bare de ormer som er svært syke dyr. De foretrekker å slå seg ned i tarmkanalen, selv om de ofte er parasitter i vev og katter. Den farligste parasittangrep på mennesker er rundormer (ascarids) som akkumuleres i tynntarmen. Egg er parasitter i kattehår, som slikker kroppen kan spre dem over overflaten. Sykdommen er ledsaget av rus og allergier. Dø i kroppen av katten, parasitter og råtnende dyr giften giften kroppen.
 De vanligste typene helminthiasis er:
 - Alveococcosis;
 - Opisthorchiasis;
 - Toxocarosis og toksaskarydoz;
 - Dypylydyoz;
 - Diphyllobothriasis.
Kan du få ormer fra katter?
 Katter smittet med runde ormer (nematoder), bendelorm (cestoder) og flate typer (trematodes). Keith kan teoretisk være bærer av 100 arter av ormer, men noen av parasitter refererer til byohelmytam utvikle mellomlagring. Ormer er en fare for barn og unge kattunger, selv om det er en høy sannsynlighet for smitte og voksen. Infeksjon av ormer er vanskelig å diagnostisere, men som ull, vzdutomu underliv, avmagring, svakhet og tilstedeværelse i avføring katt slim og blod kan anta det verste. Lesjoner av innvollsorm er ekstremt farlig, er ledsaget av oppkast, hoste, diaré, og kan ende opp med fatalt for en kattunge.
 For katten og mannen er farlig dyfylobotrytoz, untsynaryoz, dypylydyoz, teniasis, echinococcosis. Av spesiell bekymring er dypylydyoz, som er kilden fluer og lopper. Eggene sine faller i dyr danner agurk bendelorm, er i stand til å vokse til en lengde på 70 cm.
 Markkur
Kan du få ormer fra katter?
 1.  Som et forebyggende tiltak nødvendig hygiene. Forebygging er alltid billigere enn kur. Etter søppel boksen eller kontakt med hjemmefavoritten bør vaske hendene grundig. Dyr skal behandles etter vandre ben og tidvis lever av ormer piller, resept veterinær. Dosen avhenger av vekten av et kjæledyr. Selv om katten alltid sitter i leiligheten, kan han få ormer fra egg rå fisk, kjøtt, spist insekter og gnagere.

   Dyrene trenger å kjøpe mat av høy kvalitet.

   Når avgjort i kattehuset, sjekk det tester for parasitter. Måter hvordan du får ormer hjemme, det er mange, inkludert folk, men den mest effektive ty til en spesialisert institusjon.

   Husdyr, når det er mulig, bør beskyttes mot å jakte på gnagere, som er en utømmelig kilde til farlige sykdommer.

   Hvordan å behandle katter
   Dyreeiere bør være kjent med hvordan å få ormer hjemme. De mest effektive medikamenter mot ormer er antelmintiske narkotika:
   - "Parazyntel"
   - "Dyrofen"
   - "Polyverkan"
   - "Febtal"
   - "Drontal"
   - Suspension "Pratsytsyd" (to ganger i året)
   - "Kanikvantel"
   - "Tsystal-Cat"
   Dose beregnet hver gang individuelt. Detaljer finner du i bruksanvisningen. Legemidler menneskelig gitt til dyr ikke oppmuntret. Etter den første behandlingen bør vente to uker og gjenta prohonku parasitter.
   Veldig enkel å bruke slipp "Barer" som er brukt på manken katt og frata eieren av å bekjempe det under zapyhannya piller inn i munnen hans. Hvis ingen annen utvei, bør dyret spelenat, for å avsløre hans munn og raskt sette pillen, eliminerer muligheten bite seg selv. For å bøte raskt kom inn i mage-tarmkanalen, må den trenger melk. Utleier er også nødvendig screening for ormer og egg drikke bort hele familien "Vermoks."  
Hvilke dyr i hi om vinteren?
 Dvalemodus (dvalemodus) er en langsom prosess med liv og metabolske perioder. Dette reduserer kroppstemperatur, nedsatt puste og puls, hemmet nerveaktivitet og andre prosesser i kroppen.
 Mange dyr i vinter er vanskelig å få noe å spise og de velger en måte å overleve å gjøre det til varme dager. Før dvalemodus, spiser de med en hevn, og dermed samler energien de trenger i dvalemodus.
 Dvalemodus dyr - er skapt av naturen, en perfekt måte å redde deres avkom fra forholdene fremmed for sitt normale liv.
 Dyr som går i hi om vinteren, det er så mange. De fleste av dem lever i et temperert klima, preget av varme somre og kalde vintre, er hvor det er vanskelig å finne noe å spise. Noen av dem er omtalt nedenfor.
 Bjørn
 Den mest kjente dyrelivet som blir sovende i vinter, er en bjørn. Det bør bemerkes at det anses grunne dvalemodus. Det er snarere en lur. Kroppen hans temperaturen er ikke så lavt som til andre dyr som er sant dvalemodus. Det samme gjelder for hans hjerte. Dette betyr at hvis du prøver å ta på ham i denne tilstanden, kan det fort våkne opp og umiddelbart begynne å slåss. Bears - dyr som går i hi om vinteren, ikke mister orientering i rom og tid.
 Imidlertid kan Bears være i denne tilstanden uten å berøre mat og vann i sju måneder. Dette er mulig fordi fettet akkumulert over sommeren, et lag som kan nå 15 cm. Bjørn i sommer ikke bare ta mat, han brutalt overspise. Denne prosessen er noe som minner om slaktegris og er 30 fulle måltider spises per dag mann.
Hvilke dyr i hi om vinteren?
 Hedgehog normal
 Jerzy engasjert i aktiv og travel 4-7 måneder, dele perioden inn i tre stadier: oppvåkning, fruktbarhet, forberede seg på en lang dvale. Med utbruddet av kaldt vær synke de i dvalemodus. Hovedårsaken til dette fenomenet er mangelen på pinnsvin i mat moll - kalde. De ikke mate aksjer for vinteren, fordi spise insekter. Derfor har de å hamstre fett i sommer og vinter oppstå i dvalemodus. I tillegg, deres ufullkomne termoregulering, noe som gjør det nødvendig lang vinter dvale.
 Gopher
 Gopher på forekomst i dvalemodus forholde seg til dyr i en tilstand av sløvhet mest lang, for å være mer presis, til ni måneder av året. Og markert konjunktur sitt opphold i denne tilstanden. En kort periode med aktivt liv ispedd lange sløvhet etter som igjen kommer vitalitet. Erstattet det lang dvale og t. E. Denne funksjonen av kroppen deres er arvelig.
 Frosker
 Frosker i sammenligning med dyr som oppstår i dvalemodus eller er i en døs, kan være i en tilstand av depresjon dypere liv - i suspendert animasjon. Men, bremser stoffskiftet ned så mye som mulig, og overlevelse på bekostning av innenlandske energireserver. Avhengig av variasjon, kan frosker dykke inn i dvalemodus i å grave hullet i sprekkene som de strømmet bokstaver og på bunnen av dammer.
 Flaggermus
 Flaggermus i vinter, finne en passende ly, faller inn i en døs for 7-8 måneder. Søvnen blir avbrutt hver 2-3 uker oppvåkninger å finne en varm ly og matchmaking, som vinter for dyrene - perioden fruktbarhet.
 Til dyr som går i hvilemodus, omfatter også gnagere, australske echidna, chilenske opossums, hamstere, Sony, gjengen og grevling.  
Яндекс.Метрика