Avl akvariefisk - et svært populært tidsfordriv blant fans skape komfort i ditt hjem. Det er vakkert, imponerende, og viktigst av alt - omsorg for fisk i akvarium krever ikke mye tid. Og likevel på scenen for kjøp og forberedelse av akvariet, bør oppkjøpet av beboerne gjøre sitt ytterste for å deretter nyte denne lille mirakel hjemme.
 Trinn 1: Kjøp et akvarium
 Ikke bli overrasket, men ta vare på fiskene i akvariet begynner med kjøp av disse. Tross alt, størrelsen og formen av tanken forårsaker komfort - således er kvaliteten og varigheten av fisk i den.
 Når du velger størrelsen og formen på akvariet, husk:
 - Et stort akvarium vannet er forurenset sjeldnere enn små;
 - Størrelse på tank skal få plass under antall og størrelse på fisk som skal bebo - jo større fisk, til mer volum være akvarium (på grunn av hva fisken skal leve i det, bør du tenke på forhånd);
 - En form for akvariefisk også må oppfylle, snarere - liggende konstruksjon som er egnet for dem (enkelte fisk kan svømme i en helt tom tank, alger og andre nødvendige steiner, den tredje - jord nederst);
 - Formen på akvariet bør tillate maksimal lys og lett å vedlikeholde den (ren, endre vann) - på grunn av for bisarre proporsjoner bør forlates.
 Trinn 2. Dekorer akvariet
Akvariefisk og deres omsorg

 Alger, snags, mini berg, stein - for oss er det et ornament akvarium og fisk for - vitale eksistensbetingelser. Derfor er omsorg for fisk i akvarium manifestert i det faktum at, ideelt sett, må akvariet skape de nødvendige betingelsene for det som pleide å fiske i naturen. Dette krever betydelige utgifter av tid og krefter, men deretter helt berettiget. Du vil at fisken skal være lykkelig?
 På bunnen av akvariet bør helle sanden. Dekorere akvariet kan være tuff stein, steiner i ulike former og farger, drivved, kalkstein, alger og mose, glass, hav grus. Dette betyr ikke at alle de ovennevnte vil være i en tank, ellers vil det bli meningsløst utseende, og viktigst av alt - akvariefisk forsvinne fra øynene dine i en masse tang og snags.
 Hvordan ville du ikke ønsker å dekorere akvariet til det maksimale - velg kun smykker som virkelig trengs for sine innbyggere. Etter dette punktet bør du allerede være definert slik at fisken vil leve i tanken, for å undersøke hva som kjennetegner deres vaner og levevilkår.
 I tillegg til å velge dekorasjoner for din tank unngå elementer med skarpe kanter, eller akvariefisk kan bli skadet. Før du dekorere tank skjell, glass, stein, vaske og desinfisere dem (du kan bare helle kokende vann). Ikke bruk kunstig alger og andre ikke-naturlige dekorasjoner.
 Når tanken er fullstendig dekorert, fyll den med vann og la stå en uke før for å avgjøre hans fisk.
 Trinn 3. Velg fisk
Akvariefisk og deres omsorg

 Så, er huset klart til å fiske. Nå er det på tide å kjøpe sine innbyggere. Du gikk selvfølgelig vår kommune og har bestemt deg for hvilken type fisk som vil leve i akvariet ditt. I alle fall huske noen enkle regler for valg, som i fremtiden vil lette omsorg for fisk i akvariet:
 - Velger akvariefisk med hensyn til deres generelle forhold til innhold, funksjoner, fôring, varmekjære (eller, holodostiykosti);
 - Akvarium fisk bør komme godt overens med hverandre, så ikke prøv å "slå" med fisk rovdyr og småfisk, ellers sistnevnte kan ikke være i tanken i den nærmeste fremtid;
 - Ikke kjøp fisk som krever spesielle fengselsforhold - ikke risikerer din tid til å tilfredsstille sine lyster;
 - Frisk fisk energisk, mobil, er karakteristisk for sitt slag farge, gjennomsiktige finnene, skalerer tett og elastisk magen.
 Trinn 4. Feed din fisk
 En full omsorg for fisk i akvariet er bare mulig med riktig kosthold. Den nåværende livet mye enklere fisk verter, tilbyr et utvalg av forskjellige typer fôr. Men skal man tørrfôr ikke stoppe - fordi jo mer mangfoldig fisk mat, slik at de er sunnere, mer aktiv. I tillegg til hoved fôr akvariefisk kan fullføre fôring kjøtt flak av havregryn, hakket salat.
 Ett av hovedproblemene i fôring av fisk - deres fedme. Ikke overfeed innbyggerne i akvariet, fordi det kan krenke deres reproduksjon, redusert levetid. Hvordan å bestemme frekvensen av mat for fisk? De bør sluke mat i 5-7 minutter, og alt annet må være unødvendig. Mate fiskene nok tid på dagen (yngel - 2 ganger).
 Trinn 5. omsorg for akvariet
Akvariefisk og deres omsorg

 Forsvarlig behandling av fisk i akvariet - det er også å holde dem rene. Først av alt, er det betimelig erstatning vann. Denne prosedyren bør gjøres en gang i uken (i et stort akvarium - en gang i måneden). Vannet som strømmer inn bør være den samme stivhet og temperaturen i akvariet. I tillegg bør det være pre-filtrert og avgjort.
 Glass akvarium ren ved hjelp av en spesiell skrape og dekorative elementer kan rengjøres med den samme fisken som lever av alger. Bebo flere akvarium Ancistrus - disse kalles "sykepleiere tank" - og alle beslag-steiner er polert til en skinne!
 Sjekk som bakken - det er viktig for fisk og planter, tjener til å opprettholde den ønskede biologiske balansen i akvariet.
 La vare på fiskene i akvariet vil bringe bare hyggelige følelser og akvariet blikkfang med sin skjønnhet!  
Hjem Aquarium. Avl akvariefisk.Nyttige tips og råd for barn og studenter som ønsker å ha fisk hjemme.
Mange varianter av akvariefisk er i stand til enkelt å tilpasse seg akvarium innholdet, uten å miste evnen til å reprodusere.
Det sier seg selv at du ikke vil være i stand til fullt ut å reprodusere i akvariet sitt miljø, men Fish fortsatt trenger minst en delvis etterligning av det naturlige miljøet.
Husk at fisken føler seg bra i en stor akvarium, slik at forholdet mellom lengde og bredde-forholdet bør være 10: 1, og bыstroplavayuschyh fisk - og med 15: 1.
Ingen holder til et stort antall akvariefisk, siden mangelen på plass, de også begynner å føle ubehag.
Varianter akvariefisk
Av den enorme gruppen av virveldyr mest tallrike er antall arter av fisk. Forøvrig har planet mer enn 20.000 arter.
Gruppen i tall større enn amfibier, fugler, pattedyr og krypdyr sammen. Akvariefisk avl for en stund, og klassifisere dem etter ulike kriterier.
Fisk er ferskvann og marine (unntatt saltsjøene i Utah (USA) Dødehavet (Israel), Kaspihavet og brus innsjøer i Afrika, alle farvann som er på fastlandet - ferskvann).
Det alle kilder til ferskvann en liten mengde av salt eller andre urenheter. Det er en indikator på alle vann organer er delt opp i ferskvann og salt. Fisk hovedsakelig delt på grunnlag av arveanlegg:
- Viviparous;
- Ikromechuschie.
Også fisk dividert med temperaturen. I denne klassifiseringen er det to hovedtyper - kaldt vann og varmt vann, de er tropisk. I tillegg er det en biologisk klassifisering av fisk som du sannsynligvis ble undervist i skolen.
Klassene er delt inn i fiske penner, penner - familien, familien - ved fødselen, fødsel - arten. Alltid grunnlag av denne klassifiseringen vil være basert arter.
Avl akvariefisk
All fisk som nevnt ovenfor, delt inn i levendefødte og ykromechuschyh. Siste spredd blant planter eller steiner, holder eggene i munnen eller legg den i spesielle spilleautomater, som er laget av luftbobler.
I vivipare arter yngel er uavhengige. Siden fødselen sin, kan de spise mat for voksen fisk, for eksempel tørket dafnier, som selvfølgelig må slipe til størrelse.
Oppdrett av fisk er en meget interessant og spennende hobby. Dette er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.
Forresten, kan ungdommene avle generelt akvarium. Bare i dette tilfellet, må du være så forsiktig som voksen fisk er i stand til å spise deres bare ble født avkom.

Forberedelse for avl fisk

Hunner og hanner i avl begynne å lage mat for ca 2-3 uker før gyting. I noen tilfeller har de å plante ut. Noen ganger er den ikke trenger, spesielt med hensyn til viviparous fisk. En svært viktig rolle i dette tilfellet vil spille mater du ønsker å få mest mulig mangfoldig.
Forbedrer diett for 7-10 dager før gyting. Fiskene gi levende fôr, men for noen varianter av akvariefisk spille en viktig rolle planteføde.
Hvis mellom normale og prednerestovыm forskjeller innhold er fraværende, kan denne situasjonen føre til at gyte prosessen vil være veldig treg eller være vanskelig.
Dersom vilkårene for akvariefisk er upassende, kan du få dårligere avkom. I noen tilfeller er denne situasjonen rett og slett umulig å oppnå gyting.
Når hunnen begynner å forberede seg gyting, vil det øke magen.
Når du vil koke fisken å avle, vil svært viktig punkt være det riktige valget paret. Hvis du velger rik nok til å ta ungfisk gyting, som er malt i de lyseste fargene.
Hos noen arter kan du støte på det samme problemet som aggressive hanner. Dette problemet er svært alvorlig, spesielt under gyting. Løse det på følgende måte: du velger den største kvinnelige til dens dimensjoner var større enn hannene. Ikke i noe tilfelle skal plukker for gyting gamle, syke eller umodne individer.
Det faktum at avkommet, de vil, men at det vil være sunt - det er det store spørsmålet.
Noen ganger plantet for gytefisk er ikke et par, men, for eksempel, en kvinne og to menn. Hvis du har omsorg for din akvariefisk riktig, kan de gyte nesten hele året.
Opprette vilkår for avl akvariefisk
Å legge forholdene til rette for gyting fisk, må du betale svært mye oppmerksomhet til gyteplassene. Fisker noen arter kan reprodusere absolutt noen akvarium. Men noen ganger hender det at en vellykket reproduksjon vil påvirke både den totale størrelsen på gyteplassene og vannstand.
Når frøet er mottatt, vil den største bekymringen av deg lagre det. Av de ovennevnte har du sannsynligvis kan konkludere på hva sæd er ikke nødvendig å holde i nære akvarier. Også, ikke gyting nye skip for oppdrett av fisk.
Dimensjoner gyting, vil vannstanden være avhengig av hvilke arter av fisk du nå formere seg.
De fleste kommer på følgende måte: de fleste av de totale plantet akvarium planter, og resten er igjen fri.
Husk at mange fiskearter som gyte i vannmassene eller på overflaten, krever ikke jord. Hvis man bare et slikt tilfelle, og kvaliteten på jordsmonnet mest egnede planter med små blader, for eksempel, være aktuelle skjøt rychchyy eller kushyru.
Dersom fisken gyting forekommer i det nedre lag av vann, sette på undersiden av steinen.
Den viktigste rollen i gyte spille vanntemperatur og lysforhold. All time klokke slik at vanntemperaturen i gyte var konstant siden hennes plutselige endringer negativt påvirke prosessen med avl fisk.
Nivået av lys for hver fisk en. For noen typer du må utstyre en lys nok lys til å være mye mer sollys, andre vil trenge moderat lysstyrke.
Situasjonen er lik med vann. Noen typer lufting nødvendig for vellykket gyting, mens andre bare vil utsette egg i stående vann.
Fisken gyter sete i kveld, som de gyter i morgen. Partnere i gyte sted samtidig. For å være vellykket gyting, bør gyte vann være myk og frisk. For å gjøre dette, vil vanntanken fylles opp. Dette bør gjøres en gang om dagen for fem eller seks dager. Vann tilsettes er ikke svært store deler.
❧ i noe tilfelle ikke vil tillate at gyting av krepsdyr eller bløtdyr.
Hvordan ta vare på avkommet
Ulike typer akvariefisk rogn utvikler forskjellige tider. Ved en periode på 20 timer, og i andre delene 10 dager eller noen ganger enda mer.
Nybegynner akvaristen kanskje ikke merke til at det var bare yngel og hell dem når man skal endre vannet i akvariet. Fisken som gyter, yngel vises helt hjelpeløs. Noen ganger larvene før de klekkes fra egg, festet til veggene i akvariet eller planter. I denne perioden av fôret er ikke verdt.
Når plommesekken er helt tom, og det vil ikke næringsstoffer nødvendig for overlevelsen av yngel, de begynner å flyte. Når deres svømmehastigheten øker, kan du starte fôring.
Mangel på mat, så vel som dens overkant kan føre til døden av yngel. Ingen måte du kan ikke gå glipp av øyeblikket da larvene begynner å mate på seg selv, så det vil bare trenger et par timer til Malek døde av sult.
De fleste ung fisk matet dam støv, som inneholder store mengder av næringsstoffer. Mate yngelen gitt ofte, men små porsjoner.
Å sørge for at de virkelig begynte å spise, må du holde styr på dem gjennom et forstørrelsesglass. Et par dager lenger matet dam med støv, som yngelen er betydelig øke. De vil trenge en stor feed.
I akvariet, hvor yngelen skal vokse, må du vedlikeholde optimal temperatur. I noe tilfelle ikke la vannet ble uklar.
I akvariet, hvor de vil leve yngel, må du installere kompressoren og daglig skifte av vannet slik at det fortsatt ren. Filtre er i ferd med å bli brukt bare etter en tid, når yngelen er betydelig vokse og være i stand til å motstå vannføring.
Nøye bør spore vekst av yngel, betimelig å overføre dem til en god mat. Også må du identifisere de fisk, som i sin utvikling og vekst bak de andre fiskene.
Hvordan å mate fiskene i akvariet
Matvarer
Når du kjøper alltid ta hensyn til kvaliteten på mat, samt live mat skal ha en levende, og ikke mer. Fisk kan mate og fôr plante, som planter blir ofte brukt:
- Kabomba;
- Lemni;
- Kushyr;
- Vallysneryya;
- Naiad og andre.
De ble brakt med antall forblandinger er gode og tørr mat. De fleste erfarne akvarister bruker for sin fisk levende mat:
- Crank (mygglarver);
- Artemia;
- Auloforus;
- Koretra;
- Veslonohye hoppekreps (Cyclops);
- Vetvystouhye krepsdyr (Daphnia);
- Tubifex;
- Эnhytreus;
- Moyna;
- Rotatorier.
Hvis du skal bruke den levende fôr, bør det være før vi går i skyllevannet. Det bør bli renset med vann, hvis temperatur bør være omtrent den samme som i akvariet.

Silo industriell produksjon er vanligvis solgt i form av granuler, flak, halm eller tabletter. De inneholder eggeplomme, lever, fisk, kjøtt, chips, bloodworm, havre og potetmel, vitaminer, alle disse komponenter er brukt i forskjellige kombinasjoner.
Fôring voksen fisk
Fisken skal fôres en time etter at du slår lyset i morgen eller en time før du slår den av om natten.
Noen akvariefisk krever fôring en gang om dagen, andre - to ganger om dagen, trenger litt mat en gang i løpet av få dager, og det er andre som har matet bare en gang i uken. Overflødig fôr er ekstremt skadelig for fisk. Det er bedre å gi dem litt mindre fôr.
For mye fôr kan forårsake infertilitet hos fisk og sterkt redusere deres liv. Overflødig mat vil forurense vannet.
Hvis maten var igjen, men hadde ennå ikke synke, gjør mot dette: Ta et stykke papir og sette den ut i vannet, og når den blir våt, fjerner du det.
Fisk kan bli matet levende mat som møll. Han kan leve i jorden tanken til ett år. En gang i uken, må fisken være sulten dag.
Etter type fisk forsyning kan deles inn i:
- Planteetere;
- Rovdyr;
- Fry eater;
- Altetende.  




Яндекс.Метрика