Akvariefisk omsorgMovement akvariefisk gi hypnotiserende effekt, de slappe sliten, irritabel og bringe trøst til ethvert hjem harmoni og fred. Krever imidlertid all denne skjønnheten spesiell omsorg, så hvis du bestemmer deg for å få akvariefisk, er det nyttig å lære om noen av de funksjoner og innhold av omsorg.
Akvarium - er ikke bare en "bank" av fisk, er et mikrokosmos av visse flora og fauna. Og for å støtte mikromiljøet i harmoni med lanseringen av akvariet bør ordne overnatting levedyktig fisk og andre organismer, og holde den i denne tilstanden. I tillegg til omsorgen for akvariefisk kan håndtere selv student, hjelpe voksne må kanskje bare begynnelsen, når du starter akvariet.
Fremfor alt må vi bestemme antall og type fisk, som du vil holde i en tank. Ikke glem at i naturen er det kjøttetende akvariefisk som er i stand til å spise de andre innbyggerne i akvariet. Derfor, når du kjøper en bestemt type selger konsultere sin felles sameksistens med andre arter. Også være klar over miljøparametre som trengs for et behagelig liv akvariefisk: hardhet og surheten i vannet, lufting, filtrering og frekvensendringer vann og hekken lys.
Den viktigste faktoren for et behagelig liv akvariefisk er vann, bør det bare forsvares. Imidlertid perioden påstand også avhengig av type fisk, fordi noen bare ikke kan leve i vann, samlet hele dagen. Det faktum at klor som finnes i vannet, ikke har tid til å forsvinne helt i løpet av 24 timer, men 2-3 dager er nok renset vann til livet.
Daglig omsorg for akvariefisk
Daglig omsorg for akvariefisk er svært enkel at den kan håndtere enda et barn. Så, i morgen lys fisk bør inkluderes (ingen tidsbegrensninger ikke, gjør det hvis du foretrekker det) og deretter mate fisk, se og ønskelig å overføre dem til å sørge for at ingen fisk ikke begynte å flyte buken opp. Hvis så fant, bør det umiddelbart fanger nett. Det er også ønskelig å se om det var yngel, når de skal identifisere og fange vidsadyty, eller rumpetroll spiser fisk. Etter 20 minutter av fôring garn trenger å samle restene av matrester. På kvelden, gjenta prosedyren omsorg - fôr, matrester samle inn, undersøke og slå av lyset.
Avhengig av ditt akvarium filter, er det nødvendig å vaske. Også, en gang i måneden bør du rengjøre bunnen av akvariet - hevert å suge bøtte nederste laget av vann med alt avfall, bør spesiell oppmerksomhet rettes mot området under materen. Vann er ønskelig å helle i en ren bøtte for å slå tilbake inn i akvarievannet slått sammen i tilfelle av drenering for mye væske. Etter rengjøring av bunnen av filteret bør vaskes rene og refill, samlet vann. Det er fornuftig å være før rengjøring eller under trening omsorg og alger og planter - nye anlegg, sviske gammel, etc.

Mat for akvariefisk

Mat for fisk som selges i dyrebutikker, er han i live og tørr. Tørr mat - er grunnlaget Daphnia (gammarus, bloodworm, Cyclops), eller rett og slett tørket "stuffing". Vanligvis er sammensetningen av foret skrevet på pakken, og bør velges på grunnlag av den type fisk som lever i deg. Levendefôr - er, faktisk, levende eller frosne spiselige insekter og andre organismer. Frossen mat skal kaste i akvariet i små biter, uten is. Nezamorozhennыy levendefôr er det mest nyttige, men det bringer den mest stresset. Daphnia og Duckweed i tanken kan helle alt på en gang - disse organismene ikke ødelegge vannet, de er enda til en viss grad kan rense det. Motyl vanligvis frosset, og kan lagres i en levende form av pre-pakket inn i en fuktig klut og satt i kjøleskapet på nederste hylle. Deretter møll ikke kan helle i hull stativer og sette den avdelingen der hullene gjort i dagene. Motyl vil flytte, og nedi hullet hvor den vil ta tak i fisk. En liten overdose slik forferdelig mat, så trekke møll mens han var i live, ikke.
Nødsituasjoner av akvariefisk

Tegn på misbruk mikro akvarium:

- Tydeligvis syk eller død fisk;
- Etsende ukarakteristisk lukt;
- Veldig gjørmete vann.
Hvordan håndtere problemet:
- Der vannet er fine, men én bestemt rybtsi dårlig, bør det være vidsadyty i en beholder med rent vann samles;
- Hvis det er et problem med vann, bør du ordne planlagt tankrengjøring, vaske alle filtre;
- Også i gjørmete vann kan brukes smektoy - pakke med narkotika helles i akvariet og hele 20-30 minutter skal bosette til bunnen, så det bør otsyfonyt;
- Hvor er ganske trist (lukt, mange døde fisk) bør vidsadyty alle levende fisk, og akvariet vask, desinfisere, skyll jord, planter og grave altfor grundig rengjort og deretter gjøre en kjøre tank fra bunnen av.
Faktisk, omsorg og vedlikehold av akvariefisk er ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast. Bare i omsorgen for fisken bør observere to jern regler: først - klart og spesifikt vet hva betingelsene for de nødvendige fisker, og følge dem strengt. Og den andre regelen - alle bør lytte til sunn fornuft, som ikke overfeed fisken, ikke glem lyset av og på, ikke forstyrre deres hyppig rengjøring, men ikke føre til en situasjon hvor akvariet er som en sump.  
Ansiktsuttrykk og gester Rettigheter
 Hver av oss, i tillegg til et stort vokabular, språk har en spesiell non-verbal kommunikasjon som kan fortelle mye om motstanderen kjenner følgesvenn. Ansiktsuttrykk og fakter formidle sin sanne menneskelige ånd og dypeste, skjult selv fra tanken. Hvordan lære å tyde hva som faktisk tror på den andre?
 Noen, selv de mest umerkelige bevegelser av en annen person, er vi i stand til å oppfatte med synet, kalt kynesycheskymy følelser. Gester, ansiktsuttrykk, kroppsholdning og selv utsikt ha litt informasjon kynesykoy studere, en av de mest interessante områdene i psykologi.
 Mimikk
 I informasjonsoverføring hovedrollen tilhører, selvfølgelig, ansikts - ansikts muskelbevegelser variert, uttrykker visse følelser. Ifølge forskere, mistet helt ubevegelig i ansiktet eller usynlig ledsager minst 20% av den overførte informasjon. Noen av de seks grunnleggende følelser som kommer til uttrykk under samtalen, overføres strengt regulerte bevegelser av ansiktsmusklene, som er hvorfor det ansiktsuttrykk ofte mer intuitiv og kjent selv for folk som bor på forskjellige kontinenter.
 - Umiddelbart. Rynkete nese, underleppen og ottopыrennaya soschurennыe øyne ligner ansiktsuttrykk når noe mann kvalt.
 - Glede. Lepper ufrivillig smile og øye kommer til subtile rynker.
 - Rente. Litt hevet øyenbrynene og utvidet øyne ledsaget av en liten strekk lepper smil.
 - Anger. Rynke, tett komprimert lepper og nesebor utvidede kan være ledsaget av rødhet vanlig person.
 Utsikt
 Visning, eller som det kalles, øyekontakt, ikke minst i samtalen. Den berømte aforisme amerikanske filosofen RU Emerson sier: "Uansett kan sies munnen på mannen, men hvis hans syn lyver ikke tro mine egne øyne, ikke ører." Jo flere to personer som bærer på en dialog, ser på hverandre, jo mer hver av dem interessert i samtalen. Og han som slår øynene, sannsynligvis trist eller deler ikke visningen av samtalepartner.
Ansiktsuttrykk og gester Rettigheter
 Constrict eller strekke eleven - en av de mest nøyaktige og sannferdig bevis stemningen på personen. Optimisme, glede og vilje til å kommunisere speiles i de store, åpne øyne. Dette gir mer sollys reflekteres i eleven, forårsaker øynene til å skinne og tiltrekke seg oppmerksomheten til andre.
 Sinne og depresjon imidlertid føre til ufrivillig sammentrekning av elevene. "Øyne som hodet pins" eller "snake eyes" bare for denne serien.
 - Running øyne snakker om å prøve å skjule noe eller snakker løgn.
 - Blinker - eksitasjon eller intern ubalanse.
 - Strålende øyne uttrykke spenning eller hvis en person er syk, kan det tyde på en høy temperatur.
 Utenfor
 Språkansiktsuttrykk og fakter ville være ufullstendig uten den karakteristiske holdning til mannen. Til tross for at flere folk betaler mer oppmerksomhet til ansiktsuttrykk, kroppsspråk noen ganger mer veltalende og sannferdig. Ifølge observasjoner av forskere kysetykov, jo høyere status av en person, jo mer avslappet og fri holdning det tar.
 Den psykologiske tilstand uttrykt ved viss holdning. Ikke rart droppet skuldre eller hodet høyt på forskjellige poler av menneskelige følelser og viser ganske annerledes psykiske tilstand.
 I dialogen bør ta hensyn til plasseringen av legemet i forhold til samtalen. Ofte mer lukket, tar opp mindre plass i verdensrommet positurer si at mannen var skjuler noe eller nedohovoryuye. En gratis stillinger karakterisere en person som ren og sann følgesvenn.
 Ubevisst forsøke å komme nærmere den andre snakker et annet tegn godt synlig plassering mennesker. Jo mer sympati og stole på kilden er, jo større helningen ufrivillig legeme i sin side.
 Gester
 De fleste bevegelser lett leses av andre mennesker. I tillegg til veldefinerte bevegelser av hender er like viktig som intensiteten av gester. Uavhengig av nasjonalitet, utdanning og opplæring, de fleste øke antall tegn når spenningen øker følelser. I alle kulturer er like håndbevegelser som uttrykker de mest grunnleggende begreper (godkjenning eller fornektelse, frykt, glede, tvil).
 Psykologi av menneskelige ansiktsuttrykk og gester gir en kamp uttrykk og hender og hodebevegelser som følger historien. Ellers er det en stor sjanse for at noen som lyver.
 - Falsk. Forsøk på å berøre nesen eller klø den.
 - Rente. Skråningen mot høyttaler eller nikk.
 - Usikkerhet. Berøre kroppen eller hodet skrape.
 - Aggresjon. Komprimering palmer i nevene eller pohruskuvannya fingrene.
 - Forvirring uttrykt i de travle, nervøse bevegelser, prøver å styrte en usynlig fibre fra klær.
 Som du kan se, noen følelser og følelser umiddelbart gjenspeiles i ansiktet og duplisere menneskekroppen. Kjenne de vanligste manifestasjoner av visse følelser nøyaktig kan gjette hva som virkelig mener motstander.  
Яндекс.Метрика