American CuisineAlle som elsker å lage mat, stadig på leting og funn. Bare dette gjør at du kan stå ved komfyren i godt humør. Men problemer oppstår nesten umiddelbart når vi blir konfrontert med oppskrifter andre land. Intet ansvar for feil tilberedt måltid er det ikke.
Ofte møtt med oppskrifter vertinne når forberedt amerikansk mat. Som amerikansk mat har vedtatt adored mat og tradisjoner fra andre land og folk, har disse rettene endret litt fordi de anses som sjeldne og unike.
Mange har hørt om amerikansk mat og dens "fordeler" fordi det ikke er stort ønske om å lære om det, noe nytt. I utgangspunktet, det amerikanske kjøkken popravlyayutsya folk veldig raskt. De går hele dagen til restauranter og spise fet mat og galt, og selv store porsjoner. Men det er de som er forberedt hjemme ved å kjøpe kun fersk mat og dovaryuyut deilig.
Ikke glem at amerikansk mat er svært mangfoldig, på grunn av sin klimasone, slik at kjøkkenet er også forskjellig fra stat til stat. I områder som er nærmere til innsjøer og hav, utbredt sjømat og fisk i midten av kontinentet - biff og kalvekjøtt, nærmere til hendelsen - foretrekker krydret krydder som selv satt i desserter. I Amerika trygt importert laks fra Alaska og fra Maine - hummer og biff.
Kulturminner kjøpt fra europeiske og andre nasjoner som bosatte seg i utpekte områder mye effekt på amerikansk mat. For eksempel, fisk og brød produkter lettere å finne i North Dakota eller Minnesota. I New York, kan Chicago og Pennsylvania smake deilige pannekaker, rugbrød kvass suppe og selv utarbeidet en spesiell oppskrift amerikansk mat.
I de senere årene, amerikanere besøker ideen om sunn mat. Mat skal være nesten ikke fett, men rik på ulike vitaminer og protein. Amerika er også sliter med høyt alkoholforbruk. De annonserte noen byer "edru". I byer som for lav alkohol øl er bare solgt og som ikke har råd, må du gå til en nærliggende by, som ligger på tvers av tusenvis av miles.
Flere amerikanske mat oppskrifter
"Reker cocktail"
Du trenger noen ingredienser: reker, persille, eddik, selleri, ung løk og olivenolje. Krydder: grov sennep, salt, hvit pepper og cayenne pepper.
Litt persille og selleri å vaske, tørke og hogge fint, legge til tre hoder av unge løk skrelles. Og visp i en emalje bolle ss sennep, tre spiseskjeer med eddik og ca 100 ml olivenolje. Legg grønnsakene går, pre-krydret med salt og krydder. Skyll godt pund reker (skrelles) under rennende kaldt vann, la renne og plasser i en salat. Lukk lokket og la salaten stå på et kjølig sted i minst to timer. Hva ville denne retten var å ende amerikansk sende reker med majones på bordet, noe som legger en krydret sennep.
"Lom-Lomi"
Kjøpe ingrediensene for en fantastisk deilig, enkel og rask tilberedning av amerikansk mat - salat med laks: en halvkilo røde tomater, litt små løk, 150 gram laks (fersk og kjølt). Et slikt antall produkter beregnet for fire små porsjoner.
Forberede tomater, vask, halvert, så fjern frøene og marg kutt i små terninger. Skrelte løk skåret i ringer trenger og laks i tynne strimler. Legg alt i en bolle og bland. Innen minutter kan du bringe til bordet med dressing. For å gjøre dette, ta en skje med sukker, tre spiseskjeer med ris eddik og rør til det er oppløst sukker. Deretter legge til et par spiseskjeer sitronsaft, vegetabilsk olje, salt, pepper og sennep pulver. "Lom-Lomi" serveres kald.

Bon appetit!
Endre sexFor noen tiår siden om sex endring og folk trodde ikke. Dusinvis, om ikke hundrevis av mennesker ble tvunget til å leve i kroppen, de ga natur, ble de dømt til lidelse og misforståelser gjennom hele livet. I dag sex endre driften ingen overraskelse, transseksuelle ikke lenger ansett avvikere, de er ikke lenger utstøtte.
Hva driver folk til å endre sex
Shemale - folk som føler disharmoni mellom deres psykologiske og biologiske kjønn. Vanligvis disse menneskene føler ubehag selv fra en tidlig alder, barnet regner seg en etasje, og andre, spesielt foreldre - til en annen. Derfor er nesten alle transseksuelle liv til å kjempe for sin "I". Blant transseksuelle er tilfeller av selvmord og dyp depresjon i ulike former, de bare ikke kan stå presset av samfunnet. For å unngå dette, hvis folk ikke kan tilpasse seg deres biologiske gulvet eller psykisk, eller sosialt, viser endringen av sex.
Hvordan er sex endring
Det viktigste punktet er å endre kjønn diagnosen transseksualisme. Endre sex utføres bare hvis fullt bekreftet diagnosen. Før operasjonen er pasienten en psykiatrisk undersøkelse, til sex endre driften har blitt løst, konkluderer du flere spesialister. Også gjennomført en undersøkelse kromosomer og generelle helse.
Sex endre driften før psykologisk forberedelse. I løpet av året, skal pasienten lever som om sex endringen har skjedd. I mange land praksis endre dokumenter og kommunikasjon miljø.
Hvis pasienten per år ikke har endret sin beslutning begynner hormonbehandling. Biologiske menn forskrivere som inneholder progesteron og østrogen, biologiske kvinner - legemidler som inneholder androgener. Resultatet av hormonbehandling er endringer i utseende og oppførsel. Menn begynner å vokse brystene, kroppen blir som en kvinne. Kvinner stemme er grovt, stoppe menstruasjon og klitoris blir større.
Drift sex endringen er gjort bare noen få år etter oppstart av hormonbehandling. Det består av flere etapper.
Menn er fjernet penis og testiklene dannes vagina, kjønnsleppene og klitoris. Også skaper en kvinnes bryster.
Kvinner som tilhører utsette lengre test. Første brystene fjernet, deretter dannet penis. Bare noen få måneder, kan du fjerne de indre organene.
Mennesker som har gjennomgått kjønnsskifteoperasjon kan aldri ha egne barn. Men studier viser at folk flest ikke angre på beslutningen.
Endre kjønn, kontraindikasjoner.
- For ung alder. I noen land er sex endre driften forbudt dersom pasienten ikke har nådd en alder av 21 i andre land -25 år;
- Homoseksualitet;
- Narkotikaavhengighet eller alkoholisme;
- Tilstedeværelsen av barn;
- Psykisk sykdom;
- En offisiell ekteskap.  
Dårlige vaner av ungdomDen kritiske perioden av utdanning - er ungdomsårene, begynner det med 13 og slutter 16. Disse årene er mest vanskelig for foreldre. Tenåringen begynner å handle selvstendig forberede seg til å bli en voksen, noen ganger uavhengig. I vår moderne verden er det så mange dårlige fristelser som trekker tenåringer, røyking, narkotikaavhengighet, alkoholisme, og mer. I denne alderen kontrollere svært vanskelig barnet ditt. Det er trist og skuffende er når alt går ut av kontroll, synes barnet i en motbydelig selskap som påvirker dens ekkelt og gjør utdanning har dårlige vaner.

Mange foreldre ikke fullt tror at deres barn kan gjøre dårlige ting. Dette er også et stort problem.
Dårlige vaner - alkohol, narkotika, røyking
De vanligste problem tenåringer - er alkoholisme. Tretten barn har en tendens til å sterkt påvirke av skadelig informasjon som de ser hver dag på TV, høre på radio, sett på billboards og så videre. Barn begynner å brenne med ung alder, feilaktig tro at det legger en status eller, som de sier, "coolness".
Hvordan man skal håndtere dårlige vaner av ungdom
Foreldre bør først snakke med barna, snakke om konsekvensene av dårlige vaner, alkoholmisbruk og de forferdelige konsekvensene som venter dem (se faktiske hendelser og fakta om bestemte personer, venner og kolleger). Snakker i alle fall bør ikke være påtrengende og tvangsmulkt.
Forebyggende samtaler bør gjennomføres med tenåringer hele tiden, i alle fall, er forebygging mye bedre behandling av avhengighet. Derfor snakker med sine barn i førskolealder, da dette er en alder de begynner å utforske verden og sannsynligheten for kollisjon er ikke et barn med problemer vokser to ganger. Gjøre feil og voksne, som forbyr strengt matche stemningen av alkohol. Barn fortsatt gjøre det motsatte, fordi forbudte frukten er søt. Tenk på deg selv som en ung mann.
Først av alt, bør diskuteres med tenåringer spørsmålet: alkohol, tobakk og narkotika. Mange folk røyker, bruker narkotika, misbruk av alkohol, men vet hvordan disse dårlige vaner påvirke kroppen.
Tenåringer trenger å vite at kroppen skal tas bare mat og ikke noen andre stoffer som kan være farlig for liv og helse.
Vilkårlig bruk av narkotika lett kan provosere betydelig dysfunksjon av kroppen, forverre den generelle helsen og med føre til døden.
Forklar tenåringer at dårlige vaner er egne sykdommer som følger av psykisk og fysisk avhengighet.
Forklar til barn fra barndommen som trener og tar vare på kroppen din trenger hver. I fem år, må barnet vet hvilke produkter og hvilke medisiner alene ikke ta narkotika av førstehjelpssett, voksne noen ganger Alkohol og barn helt siden det påvirker negativt dannelsen av barnekropper.
Nærmere ti år om dårlige vaner av ungdom trenger å komplisere og utvide, det er å betale mer oppmerksomhet. Debatt, ikke lese noter. Barn i denne alderen av enkle grep interessant og informativ informasjon. Viktigst, å heve henne, og hun vil gi frukt.
Ikke gå glipp av muligheten til å snakke så mye som mulig med barnet ditt, kan du prøve å forklare så godt som mulig og å bringe tankene informasjon som vil hjelpe barnet å finne en vei ut av situasjonen.  
Яндекс.Метрика