Den mest intelligente hunderase
 Smart hund som et menneske, kan manifestere seg i mange forskjellige former. Som for de beste kvalitetene av rasen, kan de utvikle bare med deltakelse av eieren. Alle må huske at selv de mest intelligente hunderase aldri vil være lydige mot sine egne, slik at de definitivt trenger å utdanne og trene. Vurdere nærmere smarteste rasen av firbente venner ifølge eksperter fra hele verden.
 Border Collie
Den mest intelligente hunderase
 Mange kan virke rart, men det er ansett som den mest intelligente rasen Border Collie. Dette er en virkelig flott gjetere. Dette er en meget hardt arbeidende, og viktigst smart hund. Deres intelligens er så godt etablert at hunder trygt kan brukes på ulike felt: som en barnepike, verge eller gjeter. Ja, de er gjetere. De kan lett mate andre dyr.
 Puddel
Den mest intelligente hunderase
 Hvem ville trodd at når det kommer til hva de fleste intelligente hunder, være på toppen av denne rasen som en puddel. Faktisk er det svært aktiv og intelligent rase som fortsatt ofte brukt til jakt. Dessuten kan puddel svømme godt. Denne evnen mange ganger hjulpet jegere få spillet sitt fra dype reservoarer. I dag puddel tar mer dekorative rolle, og jakten er involvert er ekstremt sjeldne.
 Schäferhunden
Den mest intelligente hunderase
 Tredjeplassen vår hit parade tar tysk Shepherd. Det bør bemerkes at for mange mennesker, er denne rasen en sann utførelse av høy intelligens og utspekulert hund. Forresten, er dette den største hunden i verden av "umnyashek." Denne hunden er ganske lett å mestre ny på laget. Noen ganger nykommer er enkelt å lære din venn noen triks. Samtidig er det meget sta hund. For eksempel, hva noensinne mistet interessen og ikke gi de nødvendige insentiver, vil tysk Shepherd gjøre noe for å ikke utføre kommandoer til sin herre. Men vil hun vinne, eller i det minste ikke bli straffet. I dette aspektet, kan denne rasen bli kalt mester triks. Vi kan trygt si at "tysk" er den mest populære rasen i dag. Det er ofte brukt i politiet og hæren. Det kan være en god hyrde. I tillegg er det en egen advokat og venn av familien.
 Golden Retriever
Den mest intelligente hunderase
 Dan rase hunder kan kalles en sann intellektuell. De er klar til å gå nesten hva som helst for å glede sin herre eller annen person. I begynnelsen er disse hundene mye brukt som assistenter vakter. De er også en utmerket måte å takle rollen som en guide, hjelpe de blinde til å overvinne store avstander. Golden Retriever har en fantastisk luktesans, som ofte brukes under søk- og redningsoperasjoner.
 Doberman
Den mest intelligente hunderase
 Hovedmålet med denne type hund er å beskytte sin herre. I tillegg er hunden ofte invitert til å tjenestegjøre i politiet. Doberman kjent over hele verden for sin utrolige utholdenhet og hurtighet. Dessuten er det iboende og humørsvingninger. Denne hunderase absolutt alt har sin egen synspunkt, det er ikke det andre. For eksempel, hvis utleier lei av treningsøktene dine, Doberman kan bare snu og dra. Hvis en hund til å betale litt mer oppmerksomhet, er det en favoritt pet og en annen, ikke glemme dens viktigste formål - beskyttelse.
 Collie
Den mest intelligente hunderase
 Denne type hund er noe som minner om collie, men det er helt annerledes hund. Dette Shepherd ble avlet hovedsakelig for beite flokker av husdyr. Dette er arbeids hvorfra de er i stand til å håndtere evaluering "5". I dag er denne rasen aktivt bor i store byer. Det er verdt å merke seg at dens skjønnhet det kan bringe glede selv i den mest forhatte mann. Denne muntre venn og rastløs Smoothie, som er lett å lære selv de mest originale og sirkustriks. Collie vil være hensiktsmessig i enhver familie.
 Labrador Retriever eller
Den mest intelligente hunderase
 Denne rasen anses ideelt når en familie har barn. Dessuten er de ideelle for folk som er aktivt involvert i sport. Uansett, er denne rasen svært attraktive. Labrador er en veldig mild, intelligent og vennlig hund. Det bør bemerkes at denne type hund er bra ikke bare eieren, men også til andre mennesker. Vi kan si at tilstedeværelsen av sinne - en defekt i denne rasen. Labradorer er mye brukt i politiet. Det viser seg at de er i stand til å påvise selv den minste dose av medikamenter. Det er også en fantastisk guider. Ofte disse hundene er reddet.
 Papylon
Den mest intelligente hunderase
 Dette er en av de mest muntre bergarter som vert varsler sin bjeffing om alle viktige hendelser som skjer i hagen eller utenfor leiligheten. Dette er en form for små bjeller som advarer om fare. Papylonы til alle tider vært standarden for eleganse. Denne hunden ofte kan bli funnet i en rekke meget rike familier. I de fleste tilfeller er de kjøper kvinner.
 Rottweiler
Den mest intelligente hunderase
 Dette er en av de sterkeste hundene som har en kraftig kroppsbygning. Flott for arbeid i politiet hund samt en gjeter. Dette er en trofast følgesvenn. Rottweiler veldig lett å trene, men de krever for en sterk eier, som kan vise oppfinnsomhet av hans karakter. Hvis du trenger en rimelig og trofaste assistent, så er dette et flott alternativ.
 Shepherd Dog
Den mest intelligente hunderase
 Basert på tittelen arter, når det blir klart at denne hunden har en alvorlig pastushymy instinkter. Det vil alltid være veldig glad når eieren finner hennes nyeste verk. I dag er denne type hund sjelden brukt til sitt formål. Stadig eiere er Australian Cattle Dog til å delta i ulike konkurranser, fordi det er så lett å trene. Det er i stand til å utføre selv de vanskeligste triksene. Dette er en virkelig aktive og utøvende hunder.  
Hva øgler spise?
 I naturen finnes flere arter av øgler som spiser annerledes. Dette faktum bør vurderes i nærvær av kjæledyr i hjemmet, og gir en rekke boforhold. For eksempel, små og mellomstore individer foretrekker å gjestebud på virvelløse dyr fauna, ormer, bløtdyr, edderkopper, insekter, små virveldyr.
 De store øgler, for eksempel tag eller øgler jakte på frosker, slanger, fugleegg, kyllinger, fisk og liten familie. Noen reptiler vise selektivitet for mat. For eksempel spiser iguana kun planteføde, Moloch elsker maur, skinks rozovoyazыkyy mettet bakken muslinger. Menyen syneyazыkoho slektning som en siderett til virvelløse dyr som brukes bladene og skudd av planter og gassiske gekko elsker nektar, pollen og masse av moden frukt.
 Hva øgler spise hjemme
Hva øgler spise?
 I dag kan man ofte observere et bilde av hvordan gaten i bånd vandre hjem iguana menneskelig vekst. Dette er representative for de store reptiler som er i stand til å bite og smertefull kamp halen. Menyen må være til stede grønnsaker, salater, frukt - jordbær og plommer. Iguaner kan mates fra hånd, men mangel på respekt for henne kan hun bli sint. Kostnads ​​iguaner avhenger av dens størrelse, hva er mer, jo billigere. Sjeldne arter fanget i naturen for å administrere innehaveren samme mengde vill.
Hva øgler spise?
 Ofte en liten hjem vind ørkenen øgle kjent som en gekko eller zublefar dag, som gir minst problemer. Videre har Animal et meget attraktivt utseende, silkeaktig leopard hud og vakre grå øyne. Dyret blir fort vant til folk og gjerne går til hendene, men ikke i stand til å eie boliger slaktet på avsidesliggende steder. Som mate henne behovet fluer, kakerlakker, sirisser, mygg.
Hva øgler spise?
 Felt øgler i fangenskap veldig smektende, nekter å spise, gå ned i vekt og dø. Hjemme, bør husdyr fôres frukt- og grønnsaksblandinger. Kjøttetende arter spiser fluer, gresshopper, bloodworms, meitemark, kakerlakker, ormer, larver mel og kjøtt. Jo mer variert meny, jo bedre de føler. Mate øgler trenger hver dag.

Hva øgler spise?
 Ofte i å bygge forskjellige live kameleoner: enkel Jemen, var Brookesia eller trehrohye Jackson som spiser fluer, kakerlakker sirisser. Til tross for at butikkene stadig solgt tørr mat, levende dyr skal fôres insekter. Leverer utrolig glede overvåke kameleon jakter bytte. Salget er vibrerende simulatorer levende dyr brukt som mat. Alle øgler trenger vitamintilskudd, de er alltid på salg. Som redskaper bør brukes petriskåler og ugjennomsiktig produkter.
 Overnatting øgler
 Størrelsen og formen på terrarium velges avhengig av størrelse og type bosatt. For levendefødte, Warblers, zheltopuzykov, veretenyts og grønne øgler trenger designe horisontal type. Tre prøver som brukes til å leve på vertikale flater og dyreliv, begge bruker samme plan, bør plasseres i en kubisk terrarium. For eksempel må en familie på 2 Warblers øgler ligge i zmeepytomnyke størrelse ikke mindre 60h40sm. For iguaner ikke kan holde serpentarium, hun rolig går rundt i huset, men er redd for trekk.
 Å lizard terrarium nødvendig, tett plantet planter, som alltid bør være vann. En tropisk fauna pleide å bo i forhold med høy luftfuktighet og slikke dråper dugg på bladene. Hvis vannet ikke er nok, bør planting sprayes hver dag. Reptiler bør gi ly nær varmeelementer og forutsi tilstedeværelsen av jord som de gjør Burrows. Behovet for varme er avhengig av hvilken type øgler. Derfor, for enkeltpersoner viviparous egnet kilde som viser temperatur 28 ° C og egyptiske shypohvost vant til 40 ° C. Å være i et varmt sted, enkeltpersoner faller inn i en døs. Dermed belastes de mangler energi.
 Innholds øgler forskjellige etasjer i samme bygning truer deres stadige konflikter. Det er bare visse tider der de kunne vokse, og andre ganger øgler er i stand til å drepe hverandre. Sammen эublefarы levende, men etter befruktning, begraver den kvinnelige egg i sanden og flere av dem ikke bryr seg. Det var et frø Holder skal beite på insekter pinsett med liten størrelse.  
Яндекс.Метрика