Dog Penger
 Penger opprette hendelser. Plutselig er det en viss mengde - og alt begynner å spinne. Hvis du i stedet pengene tapt - stjålet, ikke mistet betalt - jo mer vil være eventyret.
 Noen av vennene mine favoritt dachs spiste lønn. Faren til familien igjen pengene sine uvørent på spisebordet under pakke propahshym pølser. Hva gjør jeg? Vidshlopaly hund pokrychaly hverandre, men penger er ikke returnert.
 Min kone gikk til baugen naboer. Liker, redning, er det ingenting. Naboer sier at de fleste finanskrisen. Men de hadde tre hundevalp marmor, deres tispe oschenylasya tre måneder siden. Min kone besluttet at han kunne selge disse valpene og ba naboer til å gi henne "babyer" med krone. Naboer protesterte ikke. Da hans kone kom hjem med tre langt ikke små hunder, folk nesten kollapset med hjerteinfarkt. Men hans kone roet raskt samlet og gikk til fuglen markedet. På samme dag var hun i stand til å selge to valper for $ 300. Hun var veldig stolt av ham. Av den tiden lærte hun at en valp er $ 400.
 "Never mind, den siste valpen bare selge ikke mindre enn $ 600" - lovet en kvinne. Men handelen ikke gikk. En mann har mottatt følgende lønn og annen, som forhekset hund - ingen ønsket å kjøpe den, og det er det.
 En kveld en mann var på vei tilbake fra en tur med marmor og dohom egen glupsk taxi. Plutselig nærhet å stanse sølv "Mercedes", gikk bilen kjekk middelaldrende mann og ba ham om å selge marmor hund "for noen penger." Det viste seg at noen få uker siden hans hund - også marmor hund nesten samme farge - rømte hjemmefra, og hans lille datter er stadig gråter, ber henne om å returnere hunden.
 Mann etter mye overtalelse ble enige til $ 3000.
 Dachshund spiste ingenting med de pengene.
 Og du var den opprinnelige tilfeller berikelse?
Dog Penger
Hjem Zoo - hinder avtalenIkke hver tredje dag kyyivlyanyna hjem bor en hund eller katt, men det er også eksotiske dyr. Ingenting galt med det, tror, ​​bor alene i en leilighet eller et par firbente venner av mannen.
Men når noens leilighet ligger pakke med hunder eller katter, er problemer med naboer sannsynligvis uunngåelig. Og ikke alle kjøper i salget av slike leiligheter i Kaluga, enig selv å se på.
Selge leiligheten, som holdt dyr eller fugler ikke alltid lett. Vanligvis i svært avanserte tilfeller, er denne prosessen forsinket, men som de sier, er ikke nødvendig hver gang. Likevel, en god halvparten av kjøperne flytte inn på nettopp kjøpt en leilighet, uansett inneholdt i det før dyrene umiddelbart fornøyd overhaling.
Videre, hvis boarealet rent og ryddig, det faktum at når det finnes hunder, katter eller andre menneskelige venner, kjøperen ikke stoppe. Men hvis dyret forårsaket ødeleggelse av huset, kostnaden av sin betydelig redusert, så vel som fravær av en flat reparasjon.
Hjem Zoo - hinder avtalenMye flere kjøpere pines av spørsmålet, og ikke inneholde deres fremtidige naboer våre brødre. For en pakke med hunder eller katter på veggen eller gulvet ovenfor kan være et alvorlig problem, spesielt for allergikere.
Den eneste effektive måten å lære om disse uønskede overraskelser - snakk med potensielle naboer. I beste fall omtrent halvparten av kjøperne nekter avtalen, hvis du ser en flokk av firføtte leilighet. Og jo mer de er enige om å kjøpe hus, hvis manifest et lignende fenomen i naboens leilighet. Med mindre klienten i akutt behov for bolig, kjøpe "katt" eller "hund" leilighet, selv med en betydelig rabatt.
Med leie av slike boliger er fortsatt vanskelig. Hvis leietakere for en eller annen grunn (allergier, frykt, personlig misliker, etc.) ikke kan leve under samme tak med dyr, så klart de leier og ikke kjøpe dette elementet. Derfor, hvis du skal selge en leilighet i Kaluga eller i noen annen by, seriøst tenker på det. Kanskje minimal reparere og erstatte tapet og male gulvet dramatisk forbedre utseendet av leiligheten, og samtidig gjøre unna lukt. Mindre kontantinvesteringer lett vidshkoduyutsya da salget.
Det er naboer har kjæledyr komplisert. Og utganger kan være å bruke lydabsorberende materialer i behandlingen, gi fred og rolig kveld. I tillegg er innholdet i et stort antall katter og hunder i leiligheten, noe som resulterer i en forverring av levekårene for naboer, kan deres helse medføre noen administrative ansvaret, som alltid bør si kjærlig nabo holder barnehage i leiligheten.  
Hvordan velge en gave til bursdagen sjefIkke sikker på hva du skal gi hodet på hans fødselsdag? Han kommer med enorm fart. Så la oss se hva bursdagsgave å plukke den beste lederen.
Å begynne å realisere seg selv på hvilke omstendigheter du vil presentere showet ditt. Hvis en person ikke er en fremmed for deg, og du kommuniserer godt med det, er det best å gjøre det til en personlig gave. Det kan formidle personlig eller sendt til ditt hjem eller kontor.
Hvis du bestemmer deg for å lage en gave til hodet offisielle bursdag, før det må lese reglene for din bedrift. Offisielle gaver kan være svært forskjellige, dyr vin, sigarer og fine saker som en penn eller musematte datamaskin. Det hele avhenger av din fantasi.
Selvfølgelig, bør du prøve å lage en gave som vil være nyttig i hodet. For eksempel, hvis han ofte rir til andre land, kan vi heve det elektronisk ordbok.
Hvis du planlegger å gjøre en bursdagsgave hode som en gave, som er lagret i en begrenset periode (vin, blomster, mat), er det bedre å forlate denne ideen. Disse gavene skal være til stede til folk du kjenner er ikke veldig bra, for eksempel kunder eller agenter for andre selskaper.
Når du velger flyktige gaver bør huske følgende regler:
Blomstene skal være svak smak, men være hyggelig. Denne buketten er perfekt for kontoret;
representanter for utenlandske selskaper til å presentere de beste nasjonale retter, samt kaker og delikatesser. Det siste kan behandle innenlandske selskaper og agenter og deres ledere;
vin eller sterk drikk en unnskyldning bare hvis du er sikker på at han vil like det. Denne gaven er ikke nødvendig å gi på kontoret eller sende det til kontoret. Rykte mann kan knapt hørbar med skade lukten av alkohol.
Mer nyttige tips hvis du bestemmer deg for å gi blomster til hodet:
bukett - en gave som vil glede spesielt vertinne, vert eller syk person. For kolleger eller veileder bedre å gi blomster i potter eller ikebana;
Rose aldri send mail eller bud.
Sende en gave, bør du sjekke den levert til.
Gavepapir er nødvendig og hvordan du gjør et visittkort. Hvis det er nødvendig, kan du spørre selgeren om å vikle en gave eller kolleger.
I alle fall gi bursdagsgave hodet - det betyr å gi ham oppmerksomhet og respekt. Området er gode råd og gode ønsker til alle større ferier i året!  
Hvordan du rengjør akvarietKontemplasjon av fisk som svømmer i et akvarium som kan roe en person og lindrer stress. Men det er vanskelig å roe ned når du ser på fisken, flytende i et skittent akvarium. Også, hvis tiden ikke blir ren akvarium, vil fisken bli syk og kan dø. La oss se på hvordan å rengjøre skikkelig akvariet.
Starte rengjøring er nødvendig å rengjøre akvariet glass. Vanligvis glass raskt vokse alger og bakterier koloniserer liten, på grunn av hva forverret synlighet. I lyse områder av akvariet vanligvis vokse grønne alger, som grønne fjær på steiner, glass og blader av planter. Hvis glasset eller blader av planter synes brun plakett, tyder dette på at utilstrekkelig belysning og formere seg i vann kiselalger.
Den enkleste måten å rengjøre glass fra alger har en spesiell skrape. Mange akvarister foretrekker å bruke magnetisk skrape til å rengjøre glasset. Magnetisk skraper består av to deler, hvorav den ene er plassert i vann, og den andre trekker sitt utenfor gjennom glasset. Så du kan kjøre en skrape på glasset og den indre delen av soning glass akvarium. Med denne kan du rense akvariet inne selv zamochyvshy hender.
Magnetiske skrapere er bare egnet for glass akvarier, da de kan ripe opp plasten veggen. Plast tank kan rengjøres med en skrape, som er en svamp på et trehåndtak. Ulempen med denne type skraper er at den ikke er egnet for dype akvarier.
Online kan du finne spesielle magnetiske plastskraper til akvarier, men de butikkene de er ganske sjeldne.
Hvis du ikke skraper å rengjøre glasset ved hjelp av vanlig oppvaskmiddel svamp eller nylon strømpe. I dette tilfellet er klart glass litt mer komplisert.
Som du kan se, kan ved hjelp av en skrape rengjøre glasset bare, men det løser ikke problemet med å fjerne løv og steiner.
En interessant måte å rengjøre akvariet dekorative elementer er bruk av visse typer fisk. Disse fiskene lever av forskjellig organisk, som bor i akvariet. Kan bli funnet i kjæledyr fisk for å hjelpe deg rengjøre glasset, jord, stein, gress og utstyr. For store og små akvarier anbefalt å kjøpe forskjellige fisk. Husk at disse typer fisk krever periodisk fôring spesielle matvarer.
Blant de mest populære fisken til å bidra til å rense akvariet, kan du velge antsystrusov, mollynezyy og guppyer. At de gikk på jobb, må du gi mindre fiskefôr. Hvis de blir stadig matet, rengjør alger de ikke vil.
Mange planter i akvariet snegler, i den tro at de vil bidra til å rense akvariet av alger. Denne metoden er ikke veldig effektivt fordi sneglene spiser lite og uregelmessig, på grunn av hva glasset ofte igjen spor av sporene, proedennыh alger.
Etter rengjøring briller problem løst, er det nødvendig å rense filteret. De fleste filtre i et filtermateriale er spesielt vanntett skum. Først og fremst er det nødvendig å slå av filteret og trekke dette skum.
For å rengjøre filteret, trenger du en god vask den under rennende vann skum og sett den tilbake inn i filteret. Med jevne mellomrom, omtrent en gang hver 1-2 måneder, må du helt demontere filtermekanisme og fjerne det fra skitt og slim. Foretrukket ren filter deler med en gammel tannbørste.
Hvis du tok akvariet mindre enn to måneder siden, kan du ikke vaske jord, forutsatt at fisken spiser all maten. Å lære at det er på tide å rydde jord, trenger den litt og flytte sin prynyuhatysya til bobler som steg til overflaten. Fraværet av blemmer eller lukten av dem sier at jorda er ren. Bad indikerer at jorda bør rengjøres umiddelbart.
Å rydde jorda kan brukes hevert: sylinder, som er festet slangen. Uvitknit sylinder i jorda og la det for en stund. Første gang vannet i sylinderen er gjørmete, vil skitt gradvis jag vann i bøtte. Når vannet i sylinderen på nytt blir gjennomsiktig, kan man stikke sylinder bort jord.  
Яндекс.Метрика