Engelske guttenavnIfølge historieforskning, de fleste drevneanhlyyskyh kallenavn - et felles språk med ord - substantiver og adjektiver. Betyr at de nesten ikke sette mer fokus kallenavn rettigheter. Menns kallenavn århundrer siden endte på suffikset ing », som betyr forhold med en mann som het uten suffikset. I XI-tallet, forandret alt.
Tradisjonelle navn i England
Da England ble erobret av normannerne, angelsaksiske navn opprinnelig begynte å bli erstattet Norman - William, Robert, Richard. I dag den gamle tradisjonelle kallenavnet "bear" bare 8% av mennesker i verden. Av disse er den vanligste Edward og Mildred.
I det XVI århundre i England tillot barnet å nevne noen kallenavn som foreldrene valgte for ham, fordi gutter er mange av David, Adam, Abrahamov. I imyatvorennya i XIX århundre sterkt påvirket puritanerne. Siden den gang blant britiske mannlige navnene var som Benjamin, Daniel, Joseph og Jakob.
I tillegg til historiske prosesser i opprinnelsen og dannelsen av den tradisjonelle britiske kallenavn betydelig rolle spilt av litteratur. Forfatterne kom opp med karakterene, og i Storbritannia økende grad begynte å møte unge mennesker som er kalt Sherlock, Verne, Winnie, Time, Walker, Harold, Spike, Hlэn, Gable, Dunk, Trevi, Dell, Jai. Navnene på forfattere også brukt som kallenavn for babyer. Og nå kan du finne Defoe, Swift, Richardson, Fielding, Sterne, Scott og Dickens.
Mange gutter i England er to navn: personlig og mener. Dette er en gammel tradisjon. Gjennomsnittlig kallenavn tillater ytterligere individualisere personen. Veldig ofte bruker det de som har utbredt tradisjonelle personlige navn eller etternavn. Rollen som mellomengelsk kallenavn utføre rutine personnavn, og narytsatelnыe substantiver og navn, og selv navn. For eksempel, Franklin Delano Roosevelt eller James Harold Wilson. Nest mest populære menn kallenavn er Charlie Christian, Colin, Darren, Edward, Hugh, Jack.
Diminutiv form av tradisjonelle engelske kallenavn kan registreres eller brukes offisielt. For eksempel, den verdensberømte statsminister Tony Blair faktisk heter Anthony Charles Lynton Blair. Derfor skriver som hans sønn Benjamin, du kan godt kalle ham Ben, Dan og din venn kan være et pass Daniel eller vice versa.
Moderne engelske navn
Moderne menn navnene er svært mangfoldig. Stort utvalg til foreldre som ønsker å nevne guttens engelske kallenavnet, kalt hovedsakelig på grunn av det faktum at de tradisjonelle navn ble lagt til etter hvert lånt fra andre språk. Og hvis i XVI-XVIII århundrer. England menn var ofte Thomas, John Lucas, i XXI århundre ble populære kallenavn som:
Alford - gammel elv ford;
Arron - høyt fjell;
Benji - sønn av Sør;
Bob - kjent;
Barney - modig som en bjørn;
Bertie - lyse;
Alder - erobreren seier;
Verne - or Astarte;
Gabriel - en sterk mann av Gud;
Harry - hjemme hersker;
Joshua - Gud - frelse;
John - Gud er god;
Curtis - høflige;
Camp - mesteren;
Len - sterk løve;
Matthew - en gave fra Gud;
Mickey - som Gud;
Pierce - rock, stein;
Robert - kjent;
Seymour - St. Morusa;
Stevie - krone;
Franklin - æresborger;
Hank - Hjem hersker;
Edwin - rik venn.

Blant de trendene de siste årene kan nevnes at den økende populariteten erverve kallenavn for barn som er scene-navn på kjente musikere, filmstjerner, tegneseriefigurer.Men alltid i nominasjonen av en nyfødt i Storbritannia er noen regler:
Mer mangfold - British er kjent for sin konservatisme, men spørsmålet om valg av navn, prøver de å unngå gjentakelser i en familie og ett sirkel av kommunikasjon. Men samtidig har et kallenavn som ble gitt til ære for en annen person anses hederlig.
Opprinnelsen spiller ingen rolle- Hvis du hadde kallenavn kommunikasjon og en spesiell sosial gruppe har alltid vært, men nå tradisjonelle navn av middelklassen samfunn Rupert Alexander eller Benjamin kan oppstå blant medlemmer av parlamentet.
"Nei" uharmoniske kombinasjon- Kallenavnet nødvendigvis kombinert med navnet, ser du, vil høres rart Jason Jackson, Mark Thomas Tomanson eller Mørk.
Currently foreldre å gi menn den tradisjonelle kallenavn stor originalitet, skriver spesifikt endre det: i stedet Oliver - Alyver, Daniel - Ranyэl eller Brian - Town.  
Retro moteTiår stil retro bekymret mange kvinner. Men nå til dags interesse i retro ikke går ut, men snarere øker hvert år. Og ikke forgjeves. Retro, i motsetning til andre stiler, slik at flere kvinner til å føle seg litt skuespiller.
Hver kvinne levende skuespiller. Jeg føler retro heltinne av en annen tidsalder vil ikke gi noen. Spesielt hvis du husker sine drømmer om transformasjon fra barndommen.
Moderne retro stil
Kombinasjonen av mote og moderne mote tidligere år, bruk av frisyrer, tilbehør, deler, antrekk av disse årene i moderne kjole - en retro presenterer kun de beste elementene i mange aldre, så han vil utforme en stund.
Ordet "retro" oversetter fra latin som "tilbake slått til fortiden." Retro dekker en stor nok mengde av tid. Tid begrenser retro fortsatt ganske vag. Mange motedesignere hevder at retro stil i harmoni eksisterende i andre halvdel av det 19. århundre til den 70. av 20-tallet. Det er noen høydepunkter historier som dypt påvirket dannelsen av retro.
Høydepunkter formasjon retro stil
20 år i det 20. århundre
Retro mote

År War sterkt påvirket utsiktene for kvinner, som i sin tur påvirket utseendet, og gjort sine justeringer i dannelsen av retro og mote generelt. Kvinner begynte å vise mer autonomi og uavhengighet. Sammen med mennene begynte å gjøre hardt arbeid, prøver å bevise for meg selv og den verden som ikke er verre.
I mote 20s som fortsatt kan bli funnet under navnet "Chicago style" inkludert korte hårklipp, lav midje kjoler, hatter, klosh, Goa, barzhetky som er populære som vintage elementer. Fra ut av moten korsett ble populære pantsuits og stil på unisex klær.
Mote delt i to områder:

- Jazz image;
- La Garçonne bilde av jenta i bukser.

Modellen av tiden - radmager jente med en flat brystet. Oholyalys hender korotshaly skjørt. Lange hansker har blitt en av de store tillegg til slitasje. I dag er de et viktig element i retro stil. Femininitet trykt. Vanskelighetene av krig og hardt arbeid ga frukt, og endringene var ikke bare et innfall, men en nødvendighet.
Retro mote

En spesiell plass i mote av 20-årene bør gis hatter. Til tross for at kvinnelighet "pryhlushayetsya" hat er obligatorisk del av klær i disse årene. Spesielt populær hat-klosh - litt flørtende retro lue som en bjelle.
Coco Chanel er den ubestridte dronningen av 20 mote. Hennes lille sorte kjolen og relevant i dag. Det brakte inn i mote plissert skjørt og bølge. Funksjoner av modeller i enkle silhuetter, men kostbare tekstiler som silke, sateng, fløyel.
Det er fra 20-tallet er tilbake og eklektisk stil Art Deco (fransk for "kunsthåndverk"). I Art Deco-stil blandet etnisk, avant-garde og eksotiske motiver brukt dyre tekstiler og luksuriøse ferdig.
30 årene av det 20. århundre
Retro mote

Historiske hendelser 30s er en krise i verdensøkonomien og i mote - en tilbakevending til femininitet. Er oppsiktsvekkende kjole fashioned stedet malchukovыh bilder i retro stil. Skjørt og gevinst økt raffinement. Korte kjoler sydd volanger. Gjennom lysbilder feminin og enkel eleganse. Fra "Chicago style" forbli nakke og hår.
Marlene Dietrich, Katharine Hepburn og mange andre kjente skuespillere er blitt modeller for stil og gjort en stor innvirkning på mote. Chic idoler fulgt av å se på dem, begynte å bruke pels klær, gardiner, som har blitt en integrert del av retro. Krisen og mangelen på midler sluppet løs fantasien for å bruke vintage-tilbehør.
I de 30 årene av konfrontasjon av to kjente designere:
- Gabrielle Chanel;
- Elsa Schiaparelli.

Fra den klassiske stilen til Chanel stil Elsa Schiaparelli forskjellig kreativitet og unikhet. Disse var fortroppen sjokkerende lyse kjoler. Elsa Schiaparelli hadde en ekstraordinær fantasi og måten den var altfor uvanlig, for eksempel sko lue, bag, telefon eller kjole med hummer. Takket være den ekstraordinære designer tenker veldig populært i Hollywood. I 1936, med innlevering Elsa kom på moten fuchsia farge.
40 år i det 20. århundre
Retro mote

World War II i 40. årene av forrige århundre radikalt forandret mote igjen. Inngikk Relevans militær stil. Skjørt korotshaly. Jakker ble minnet uniformer kjøpt alvorlighetsgrad. Sjal gradvis erstattet retro hatter ble populært med turban skjerf. Knapper var klut stropp. I krigsårene, silke og nylon var i militæret, fordi skjørtet ble laget av skrap materialer, tepper, gasbind. Avbildet på beinet sømbeholdninger imiterte.
50 årene av det 20. århundre
Retro mote

Krig minimalisme endret femininitet og eleganse Dior. Det er takket være ham stil ny titt på den tiden var den mest populære. Det inkludert en multi skjørt under kneet, sørg for hat og korsett (eller belte). I dag er disse elementene er mye brukt i dannelsen av retro.
60-70 20. århundre
Retro mote

En viktig rolle i mote trend i disse årene har gjort velkjent skuespiller Marilyn Monroe og Brigitte Bardot. De spurte seksualitet og fargefølsomhet i retro klær.
Men nærmere 70th mote begynte å endre seg. Var brukt lyse farger, geometriske former og enkle silhuetter som er viktig i dag i retro stil.
Mote 60-70th år - en ærlig dyp cleavage, stramme capri bukser, trange kjoler, ungdomsdemokratiske antrekk. I mote endelig inngått en mini-skjørt.
80 år i det 20. århundre
Retro mote

Fashion Retro disse årene har vært fokusert på åpenlys seksualitet i kjole. Underliggende lå skinnjakker, sko med høye hæler, brede rette jakker, jeans, Slinky, smykker tilstrekkelig stor og dyp utringning direkte.
90 år i det 20. århundre
Retro mote

Dette er den tiden av minimalisme. I mote unisex. Grunnleggende retro klær besto av mørke og hvite kjoler med minimal prosessering. Men på slutten av 90-tallet mote igjen våknet og begynte å gå tilbake til glamour, luksus og lyse farger.
Retro stil i dag
Som du vet, elsker mote gjentas. Det er derfor moderne designere ofte bruke alle typer vintage bilder.
Oppmerksom på at bruken av retro i dag innebærer en viss kunnskap om den tiden kjoler som du ønsker å ha på.
Foruten klær ikke glem om den retro frisyre, fordi uten det på din måte vil være ufullstendig.  
Яндекс.Метрика