Hepatovet for katter: programregler
 Hepatovet - en av de mest effektive verktøy i forskjellige leversykdommer hos dyr. Preparatet inneholder stoffer som bidrar til å gjenopprette normal funksjon i kroppen. Selv om leveren er i stand til å regenerere et uavhengig organ, svekket av rus og kroniske sykdommer, er prosessen vanskelig. Og det kan bare hjelpe hepatoprotective narkotika. Derfor Hepatovet for katter som foreskrevet i forgiftning og behandling av leveren.

 Når det er nødvendig middel?

 Husker at leveren er ansvarlig for å nøytralisere giftstoffer, fjerne overflødig vitaminer og hormoner, ulike mellomprodukter fra stoffskiftet. Når legemet opphører å utføre sin funksjon? Hvis hormonelle og metabolske sykdommer, sykdommer i fordøyelsessystemet, forgiftning, Defeat av ulike virus, og selv om feil fôring. Alt dette fører til leveren. Den kalles en gruppe av sykdommer karakterisert ved degenerative forandringer i leveren i fravær av inflammasjon. Her i slike tilfeller Hepatovet foreskrevet for katter.

 Det er også foreskrevet til dyr etter kjemoterapi og å redusere den negative virkningen av visse medisiner, de har på leveren (levertoksiske slike anlegg kalles).

 Stoffet

 Hepatovet fremstilt i form av suspensjon. Instruks for narkotika viser at det er sammensatt av lecitin, metionin, ornitin, evig og melk tistel. Egenskaper Hepatoveta forårsaket av disse stoffene. Metionin tilhører de essensielle aminosyrene. Det er involvert i syntese av viktige forbindelser - kreatin, hormoner, forskjellige vitaminer og enzymer, er en meget effektiv antioksidant. Ornitin normaliserer syre-base-balanse, stimulerer produksjonen av insulin. Helichrysum er en naturlig antibakterielt middel, øker sekresjonen av galle og har krampeløsende virkning på glatt muskulatur i tarmen og galleblæren. Melk har en moderat choleretic effekt, men det er et utmerket antiseptisk og anti-inflammatorisk middel.

Hepatovet for katter: programregler
 Bruk av stoffet


 Dosering Hepatoveta kan oppnevne en veterinær. Selvfølgelig varighet og daglige dose avhenger av sykdommen og av dyret. For kattunger daglig dose bør ikke overstige 2-3 ml. For voksne dyr, spesielt for medlemmer av store raser som Maine Coon, økes dosen til 6,9 ml Bruk denne medisinen oralt. Det anbefales å gi blande med en liten mengde mat - det er kompatibelt med noen formel og tilsetningsstoffer. Før du påfører slurry må være veldig nøye riste. Den gjennomsnittlige varigheten av kurset er 4-6 uker. Om nødvendig, kan én måned selvfølgelig gjentas.

 Kontraindikasjoner og bivirkninger

 Under instruksjonene av veterinær og den såkalte terapeutisk dose, er ingen bivirkninger. Det kan gi enda gravide katter, som det har ingen teratogene effekter på fosteret. Men Hepatoveta er kontraindisert. Spesielt kan i alvorlig leversvikt, epilepsi, hepatisk encefalopati og følsomhet for de enkelte komponenter av stoffet. Hvis symptomene på allergi vises, kan dyret bli gitt antihistamin og Hepatoveta bruk bør avsluttes.
Hva å mate kyllinger?
 Popularitet vokser broiler bønder har alltid vært høy. Denne rasen gunstig med andre i at unger vokser svært raskt, og i løpet av et par måneder å nå en halv pounds vekt. Men samtidig holde dem mer enn tre måneder meningsløst, siden slutten av tid bremser deres vekst og fôring blir ulønnsom.

 Hva slaktekylling matet når det vokser svært viktig. Kvaliteten avhenger mate hønene levedyktighet og vekst. Noen eksperter anbefaler de første dagene av deres spesielle balansert fôr tørrfôr. Den inneholder alle nødvendige mineraler, vitaminer, proteiner komponenter, malt mais og en spesiell enzym som gjør at kyllinger bedre fordøye og absorbere næringsstoffer. Fodder kyllinger trenger å mate ad libitum, og som piggete spise mat. Med denne fôring er viktig å sørge for at unger hele tiden var vann.

 I de første dagene av broilere som var like greit propoyity verdt av stoffet som stimulerer vekst, fjerner mulig rus og optimaliserer forbrenningen. I tillegg kan preparater av denne typen kan hjelpe i parasittiske sykdommer og infeksjoner. Sjekk ut deres hjelp veterinæren, som det finnes ulike nye produkter hvert år.

 Hva å mate kyllinger, unntatt fôr? Hvis det er mulig, fortrinnsvis fra de tidligste dager for å gi kyllinger yoghurt. Hvis vi kan lære kyllingene, vil de være mer aktiv og aldri falle på sine føtter. Disse kyllingene sterkt behov for protein, så hvis ingen yoghurt, kan du gi dem whey eller whey. Også nyttig i form av protein for kjeler er ost, men det kan gi tidligst den tredje dagen. Siden den tid, kan du gradvis innføre grønn fôr i det daglige kostholdet. For eksempel, skiver gulrot topper, fjær løk, løvetann, hvitløk. Det eneste du bør ikke gi bete topper, kan det bære.
Hva å mate kyllinger?
 En uke senere, en fjerdedel av fôr korn erstatte poteter, servert i en blanding. Kokte poteter gnidd med kli og tilsett yoghurt. Utgangen fra meshanka skal komme løs. Den trenger å bli matet raskt, fordi det raskt zakysnuty og dermed kan gi magesykdom. Faktisk, jo mer mangfoldig mat i kyllinger, jo hurtigere de vokser og utvikler bedre. Starter fra fjerde uke slaktekylling kan legge litt hakket fôr mais og hvete. Også bra å spise kylling skåret i små biter agurk, epler og alt som vokser i hagen, bortsett fra at den bete. Med denne fôring kyllinger vil vokse svært raskt og uten tap.

 Sportsdrikke minst viktige enn å fôre kyllinger. Drikking slaktekylling viktige for å holde stadig fylt og vannet bør være kul, ikke mer enn 30 grader varmere vann de drikker veldig, veldig motvillig. Matere og drikker bør være utstyrt slik at de alltid er dekket og unger kan finne dem når som helst. Rene matere bør være hver dag, hver femte dag, vask med varmt vann eller koke.

Den største katten i verden
 Hjem katt er en underart av skogkatt som ble domestiserte ca 10 tusen år siden, rundt Midtøsten. Ved noen anslag, antall huskatter i dag - minst 600myllyonov!
 De er så forskjellige!
 Totalt inferred ca 200 raser anerkjent felinolohycheskymi organisasjoner - fra helt blottet for hår sphinxes til langhårede fluffy persere.
Den største katten i verden
 Som for størrelsen, så den minste katt rasen ansett Singapore, den gjennomsnittlige vekten av en voksen representant for denne rasen om 2kg Fra Singapore kattene kom inn i Guinness Book of Records som den minste katt rasen.
Den største katten i verden
 Tittelen på den største huskatt utfordring bare to katt avle Maine Coon (Meynskaya enotovaya katt) og Usher. Vaskebjørn hunder lenge og godt holdt dette mesterskapet. Vekt voksen katt er i gjennomsnitt 10 kg, tilsynelatende de ligner gaupe (dusker på ørene, tiger gangart) eller kamыshevoho katt, men i motsetning til vill er veldig vennlige. . Det er representativ for rasen, katt med p Reno, Nevada, heter Stewie ble kåret den lengste katt i verden - fra spissen av nesen til haleroten sin lengde 1232 cm. Bare noen få år siden, Maine Coon katter på Olympus de største kattene i verden presset representantene for rasen Asher.
 Cat-leopard
Den største katten i verden
 Denne nye og sjeldne så langt (ca 100 arter i verden) innenlandske katter rasen ble avlet amerikansk bioteknologi ledet av britiske gründer Simon Brodie. Genetikk krysset vill rov katt - langbent afrikansk serval med asiatisk Leopard. Usher - så ble kåret til katt, leopard, forresten, til ære for den hedenske gudinnen. Dette er ikke den første opplevelsen streife fjerning av "perfekt på alle måter" dyr.

 For noen år siden, takket være innsatsen til sine ansatte ble avlet hypoallergenic katt! Nå kan de som drømte om en lodden venn og hadde en slik mulighet på grunn av en allergisk reaksjon, realisere sin drøm, men det vil være svært kostbart.
 Forresten, Usher allerede få beryktet forfatterskap Brodie omstridt skaperen rase Savannah utledet på 80-tallet av forrige århundre. Mens du går rettssaker og utført DNA-analyse, gjenstår det faktum at Usher - opprettholder de største rasekatter. På høyden nå de en meter og veie opptil 14-15 kg.
Den største katten i verden
 Som det er rart, men til tross for flere vill eksotiske arter, rov glise, kraftige ben og imponerende størrelse, Usher imøtekommende forskjellig karakter. De er ganske upretensiøs, vaner - typisk husholdning katt, som skal sove, leke med barn, gni på benene og forsiktig pomurlыkat vert.
 Kjøp kotenochka!
 Kostnaden for en liten Usher er 22 tusen. Dollar. Hypoallergene alternativet vil koste en annen 6000 mer. Interessant, når du kjøper du garantert fullstendig vaksinering, årlig helseforsikring kattunge, 10 år rådgivning i lys av Veterinary Medicine, Dr. Ronald Tripp, internasjonalt anerkjent ekspert på katter, deres psykologi og omsorg.
 Komplett med små lunder er:
 • implantert mikrochip-ID;
 • sett av grunnleggende og flere tips om vinyl klør;
 • et sett av omsorg, inkludert leker og luksus mat for kattunger.
 Hele verden er relativt
 Men tilbake til Guinness Book of Records. Du forstår, ikke nødvendigvis tilhører den minste type katter å få tittelen på den minste katten i verden. Han var, forresten, himalayan katt fra Illinois heter Tinker. Han veide 680 g, var 18 inches lang og 7 inches tall -. Resultatet av hormonell ubalanse i kroppen. Likeledes er det ikke nødvendig å representere den største katten arter, for å få den "heder" title "den største katten i verden." Det ser at begrepet "store" investere. Hvis den "største" - er "tykk", da katter er blant slike vinnere. Dessverre er disse registreringer av elevene er ikke svært gledelig sine eiere, fordi en stor mengde fett legger helsen til dyrene sine, og er et resultat av metabolske forstyrrelser.
 "De fleste fett katter" for å være?
Den største katten i verden
 Feiteste katt i verden var den australske Himmi katt som veide 21 kg og var 84 cm omkrets!

Den største katten i verden
 Forrige rekord Record Book veide 20 kg, kalt Spice, han var opprinnelig fra Connecticut. Har du ikke tid til å erstatte dem kommer rødhårete fett fra USA, som veide 18 kg, rekord umiddelbart anket veldig lik ham seks røde Tully fra Danmark, den veier 1925 kg. Hjemmet katt forsikrer at det er ganske vanlig, og vekten har fått på grunn av sin vedvarende latskap. Championship Tully begynte umiddelbart å utfordre sine pelskledde kolleger fra ulike land. Nylig besluttet Guinness World Records Administration å avbryte kategorien "tykkeste katt", med rette fryktet at eierne ønske for berømmelse kan skade helsen til kjæledyr. Dermed blir absolutt rekord av fett, Himmi kunne ikke bevege seg uavhengig, og døde av lungesvikt i en alder av 10.
 Samme, samme, samme
Den største katten i verden

Den største katten i verden
 Og dette forsegler fedme er åpenbart ikke i fare, han ville livnære Etter Hercules - mest ifølge Guinness World Records katt, trenger du en dag i minst 45 kg mat! Selvfølgelig er det ikke en vanlig huskatt, mens han levde blant menn, men Liger, hybrid. Mother of Hercules - Tigress, far - løve. I motsetning til andre lyhrov, Hercules annen god helse, snill og lydig. Forguder henne lærer, lege Bhagavan, og veier 408 kg rekord med en kroppslengde 3,6 meter og 18 meter vekst!
 Her er de, huskatter. Hvem er best? Svaret er enkelt: den som er growler i nærheten av deg  
Яндекс.Метрика