Hurtig laget suppeFoto måltider på pakken quick-matlaging suppe veldig lovende. Men se tørket "noe" som vi finner innenfor, ofte gjenspeiler appetitt unna. Hva vi tilbyr å spise?
Veldig interessant eller virkelig sette i en krukke hevdet "kyllingfileter", "ung kalv saus" eller er det sobachatynku. Ifølge uavhengig undersøkelse viste (heldigvis, og overraskelse) som matcher den type kjøtt på pakken. Men hvorfor biter av kjøtt "i quick-matlaging suppe liker ikke kjøtt? Det viser seg at produktet er utsatt for alvorlige tørking. Under denne prosess taper kjøttet sin form, fibrene blir ødelagt, og produksjonen av reseptbelagte matvarer definert ganske enkelt ikke mulig. Som du nyte utsiktene kalv fra forrige århundre?
Men det er ikke så ille. Blant innholdet i pakken quick-matlaging suppe er en ekte pose med gift! Dette mirakel Blandingen inneholder all den billigste, dårlig kvalitet og skadelig tenkelig. Her og palmeolje (som er verre, kanskje, mekanisk), kunstig fett skadelige fargestoffer, fosfater (hindre fjerning av væske fra kroppen), og den allestedsnærværende "forrett" - MSG.
Hvis du spiser mat som inneholder disse stoffene stadig vanlig person ikke liker suppe, synes smakløst og kjedelig. Supper europeiske merker ikke inneholder MSG, men også næringsstoffer, og stå som et komplett måltid. Emballasjen til hver suppe rask matlaging er påstanden om at alle smaks- og fargestoffer "smakstilsetninger". Den virkelige svindel, en solid kjemi! Blant annet består av instant supper er giftig guargummi. Dyr som foreslår å prøve disse produktene gikk som ild.
Tilsynelatende, om du ikke ønsker truyitysya, innskudd pose med gift-krydder og Kush ufarlig for helsen vermyshelku. Men det vil ikke spise stille, fordi disse makaroshky kontinuerlige raske karbohydrater. De provosere økning i blodsukkeret, noe som fører til rikelig produksjon av insulin, derfor, til diabetes. Det bør sitte på en diett et par uker, og det vil være stor sjanse for å gjøre gastroenteritt, gastritt og selv få til legevakten.
Så trøstende øyeblikk kan vi oppmerksom på at produsenten ikke bedra oss, indikerer tilstedeværelse av vitaminer. De kan faktisk være inneholdt i det tørkede produkt til det punktet. Denne teknologien brukes for behandling av mat som reiser ut i verdensrommet. Men bedre, kanskje, for å svelge en pille vitaminer vanlig ...  
Hvordan bli kvitt lukt skoDe fleste mennesker står overfor problemet, som er sjelden snakket høyt, men at det er ikke mindre akutt. Hvordan fjerne lukten av sko, fordi det bringer med seg mye ubehag? Fra begynnelsen for å finne ut årsaken ubehagelig smak, og deretter gå videre til handling laget for å eliminere den.

Selvfølgelig har en meget viktig rolle i utseende eller lukt ingen personlig hygiene. Unødvendig å si at føttene skal vaskes minst to ganger om dagen, ikke bare skylles med vann, men pass på å bruke såpe som vil håndtere bakterier.
Hvordan bli kvitt lukt skoMen hvordan å fjerne dårlige sko hvis du øver personlige hygienetiltak, men det bringer ikke resultater? Du trenger ikke bruke sko for været, altfor trange sko eller tilbringe hele dagen i samme par. Tenk at støvler eller sko er komfortable og ikke brakt deg ubehag. På jobb, sørg for å ta en variabel par sko, for eksempel i løpet av vinteren innendørs er mye varmere enn på gata og du går hele dagen i noen støvler. Naturligvis føttene lider av det.
Personer med økt svetting også lurt på hvordan du fjerner lukt fra sko. De er spesielle kremer, deodoranter, spray, deodoranter og talkum pulver. Svette de er usannsynlig å redusere, men kan eliminere ubehagelig lukt i det hele tatt. En obligatorisk forutsetning for deres søknad er flushing om natten.
Viktig er kvaliteten på skoene og sålene og sokker og strømper som du bærer. Det er ønskelig at den forannevnte ble laget fra syntetiske materialer.
Alle de ovennevnte er flere tips for å hindre utseendet på smaken, men hvordan du fjerner lukten av sko hvis han har allerede dukket opp?
Tips om hvordan du kan bli kvitt lukten av sko.
Konvensjonelle midler som nesten alle har et hjem, å bli kvitt lukt.
For eksempel, kommer til unnsetning hydrogen peroxide og tørr pensel. Rene sko eller støvler inne peroxide, og deretter forsiktig gni børsten.
En god måte er også den kaliumpermanganat, svak oppløsning som kan vaskes innvendig sko.
Normal mat brus også være nyttig, hell den i skoene over natten, deretter slette den. Forsiktig med støvler og sko i svart, fra brus kan bo flekker.
Vel, hvor gjøre uten såpe, ønsker du å vaske skoene inne, tørk med eddik og eddik når den er tørr - utvannet ammoniakk.  
Canning FishHermetisering fisk i mange husmødre svært populære. Men noen mennesker har utviklet en falsk idé om størrelsen på fisken. De tror at bare store og mellomstore fisk kan få utmerket hermetikk, men det er det ikke. På grunn av den svært liten fisk virkelig utmerket kokk hermetisert hjemme. I begynnelsen all fisk dekorert bankett tabeller.

Hermetisering fisk hjemme kan gjøres på flere måter. La oss snakke om en av dem. Du må først rense fisken godt, gut og stek i frisk vegetabilsk olje. Tiden, stekt fisk, forbereder vi en spesiell saus som alle forbereder seg på sin egen oppskrift. Sauser fra hverandre nesten utvisket. Du må steke løk og gulrot olje til de er gyllenbrune, og deretter legge litt vann, sukker og salt etter smak. Alt dette må protomytysya i 15 minutter. Det neste trinnet i å bevare fisk hjemme koker vanlig glasskrukke å lage stekt fisk og gå til toppen for å fylle banken pre-forberedt saus. Deretter sette på bank jern lokk med en spesiell zakatochnoy biler tette dem.
Den andre fremgangsmåten for konservering av fisk i hjemmet. Fisken bør rense innvollene, og skyll godt under rennende vann. På bunnen av emaljert gryte, og potten er bedre eller ulme, sette gulrøtter og løk og noen korn av svart pepper, laurbærblad par, så dette laget bør sette en rad med fisk, og på toppen igjen sette det samme laget av grønnsaker, som i bunnen av kjelen. Deretter sette et lag av fisk. Og så å fylle hele beholderen. Den neste fasen av å bevare fisk hjemme på denne måten - å legge en \ 4 eddik (ett kilo fisk) og 3 \ 4 kopp vann rom og salt etter smak og kopp vegetabilsk olje. Deretter så tett som mulig prøver å lukke pannen og la det å vansmekte 4-5 timer på lav varme. Nå at fisken er klar, skal det oversettes i banken, legge vegetabilsk olje, lukke metallokk, kork og sterilisere.
En tredje metode for konservering av fisk hjemme. Få mer småfisk, for eksempel bass, børster, karpe, etc..d. rengjør den. Deretter koker de steke grønnsaker med revet gulrot slitt og finhakket løk. Tilsett sukker, salt, vegetabilsk olje og et utvalg (tomatpuré, tomatjuice eller tomatsaus), og bland godt alle ingrediensene. Deretter ved bunnen av kokeren Lay rå gulrøtter, så fisken, salt, pepper, løk og tomat. Deretter gjentar igjen, gulrøtter, fisk, løk og så nesten til enden trykkoker. Dette helle eddik, tilsett krydder til 100 gram helst hvitvin, laurbærblad, sort pepper og 1 \ 2 kopp vann. Slukk alle om en time, men denne gangen for lite fisk, hvis du har en stor fisk eller kutte store skiver det bør settes ut ca to timer på svak varme i en trykkoker. Når tilberedes, lå sammensetning utarbeidet i små banker. Holdbarhet av denne fisken er ikke bra, selv om det er lagret i kjøleskapet, vær forsiktig!  
Poserer for en fotoseanse på gatenHvis og reiser spørsmålet om hvor du skal holde en foto session, er det ofte svaret antyder selv - "Outside! ". Dette er en fin, billig og munter. Men selv kaster skjellsord, utendørs foto session - dette er en av de mest populære variantene av skyting, og det er ikke nødvendig for så mange forhold - urbane eller landlige omgivelser, litt utspekulert og tålmodighet til å forberede bildet og utgjør på en del, og bit av talent allerede fotograf, som for øvrig kan godt være kjæresten din.
Valgfri bygge photoshoot ute bare i den klassiske sjangeren bildet. Dermed urbane landskapet, hvis du sikkert kan finne passende innredning i fasader av bygninger eller elegant finish parker, kan du velge fra en liste over emner av historiske stilarter - gotisk, renessansen, antikken og så videre. Passform og mindre avanserte emner innenfor den klassiske stilen, romantiske, nostalgiske, og så videre. Heller ikke kansellert og sjangere lavstori en spasertur eller en fotoseanse, og hvis disse sjangrene er lei i byen, er det på bakgrunn av det landlige landskapet de vil se frisk og interessant.
Å realisere sin idé om en fotoseanse på gatene i den mest effektiv og vakker Like viktig er å betale og veldig valg av positurer. Det bløff underliggende modell. Selvfølgelig kan du ikke være en slik opplevelse som fagfolk på feltet, men du må vite det grunnleggende, eller risiko for skyting for å fange opp hele tiden for å få et resultat av "noe galt". Da snakker vi om prinsippene og poserer de mest aktuelle stillinger for fotografering utendørs.
Etter å ha definert tema for fotoseanse, valg av positurer du bør allerede være basert på akseptert metode. Derfor, for eksempel, er romantisk positur i en fotoseanse ikke egnet for bildet i stil med "fashion" som han i sin tur fullstendig ødelegge stilen "mørk". Denne artikkelen er ikke nok til å dekke alle sjangere og stiler, så vi gi råd bare på den universelle, de mest populære fagene for en fotoseanse.
Poserer for en fotoseanse på gaten


Subject romantikk poserer for en fotoseanse i gata

Ikke til stående stilling - kroppen er polupovorote til fotografen, i hendene - fokus fotoseanse (du kan tilskrive romantikk - blomster, kosedyr, ballong, bøker, bilder og så videre). Hode tiltet litt fremover, skuldre zsutulyvsya, se - uansett hvor du går, men ikke direkte inn i linsen, kan det være litt høyere, vil det gjøre ser mystisk.
Ikke til stående stilling, det andre alternativet - lene ryggen mot, for eksempel, bygning eller wall street lampe, og du må like å gå på en støtte, kaster hodet bakover. Bena er laget på forhånd. En fot strammes litt nærmere veggen enn den andre. Du kan selv bøye det ene beinet ved kneet så lite og så mye som mulig - å sette føttene på veggen. Skyte denne posisjonen kan i profil og forfra.
Ikke for situasjonen der du sitter. Romantikk innebærer nesten alltid positurer i skyhet, ømhet, åndelig skjønnhet. Å passere den, sitte ned, for eksempel, fortauskanter, Trekk føttene og legge ssutultes utstrakte armer på føttene. Du må sitte i profilen til fotografen og returnere den eller bare en person, eller til og med skulderen belte.
Poserer for en fotoseanse på gaten

Poserer for posisjon når du ligger, innen skyting utendørs ikke er velkommen vanligvis ikke søker til slike plattheter. Passer bare dem på de steder der det er den minste snev av den menneskelige faktor. Så søkje på bare utgjør en liggestilling. Du kan implementere denne posisjonen på en vakker benk i parken eller ryggen mot et tre, blir gjort i parken, men ikke velge disse Postures utelukkende på bygater, hvor de er upassende.

Tema helligdager i positurer for en fotoseanse på gaten

Feiring som tema for fotoseanse, tillater ikke den minste klem rammen, tvert imot - det bør være en bølge av følelser. Advance please tilbehør og attributter ferien, kan du ta popcorn, søt bomull luft eller såpe baller klovn attributter og så videre.
De beste positurer dette emnet kan kalles stillinger som formidler bevegelse. Ja, du har lov til å lure rundt i rammen, for eksempel, hele tiden blåser bobler, mens det på samme tid eller i bevegelse (gå i rammen), eller i en sittestilling. Det nøler ikke med å holde følelsene, de er grunnlaget for dette temaet.
Egnet utgjør også der du trenger å strekke seg, løfte hendene på høy, skrevs, hoppe i luften og utover. Du kan ta en haug med ballonger og hoppe opp hvis du forbruker, og kan simulere den sterke vinden vyvernuvshy gammel paraply når det skjer i vinden, og helle mot paraplyen, som angivelig vridd. Dette vil være aktuelt hvis det i tillegg til paraplyer, og du holder hodeplagg. Det er ønskelig at dette var en bowlerhatt eller a la Charlie Chaplin.  
Яндекс.Метрика