Hva kløende øre
 De flestes skiltene er liksom forbundet med menneskelige kroppsdeler, og dette faktum er forklart. Våre forfedre levde i en liten begrenset verden hvor alle gjestene var en hendelse sammenlignes med bare at dagens VM finale, fullt perevorachyvayuschym liv. Gjest spilt og trist tilværelse igjen inkludert i sporet. Det var da en dyp, noen ganger til og med hellig betydning ervervet ganske vanlig, rutine hendelsestype nysing eller kløe i ett av ørene.
 Hvis kløe øre, ifølge kommentatorer nasjonale tegn, bør vi forvente tunge været endringer eller kraftig regnvær. Dermed eksperter hevder at betydningen som fødselsdato noen som føler kløende. Ører ble født i sommer og vesenoy signalisere den raske økningen i temperatur. De som feirer bursdagen til høsten og vinteren - kald og forutsi sterk snøfall.
 Et annet tegn er riktig, som ørene begynner å klø - for å fylle opp familien til noen du kjenner. Uansett hvem det gutt eller jente født inn i verden, et tegn som bekrefter at ørene spesielt følsomme for kløe venner av familien er spesielt sterk.
 En annen svært lyse arrangementet, som spår cheshuschyesya hørsel, ifølge forventninger om raske nyheter som kan endre liv. I denne henseende har imidlertid sine egne nyanser.
 Hvilken rett øret klør?
 Snakker om oppdateringer, høyre øre spår gode nyheter, takk til hvor velstand vil vokse og få bedre liv.
 Men det er tegn på at i en annen tolkning - høyre øre klør utilsiktede, skjønt, kanskje, hyggelige kostnader. Derfor, eksperter anbefaler, prøv ikke å bringe store pengesummer til butikken.
 Hvor er ledsaget av rødhet klør i øret, antas det at i det øyeblikket du noen diskuterer nevner du fine og gode ting.
 Unge ugifte jenter rødhet, ledsaget av et ønske om å klø hans høyre øre, lovet rask tomten og pratsom vakker brud.
 Hva venstre øret klør?
 Ifølge skiltene, oppstår et ønske om å klø hans venstre øre når nyheten om at du forberedt mye, ikke kan kalles optimistisk. Det var dårlige eller triste nyheter bokstaver venter på noen som føler kløe i øret til venstre. Men det er en sikker måte å nøytralisere dette dårlig omen. De sier at hvis øret skrape, og trekk gjentatte ganger lapp og spytte tre ganger over venstre skulder, et dårlig tegn ikke oppfylt.
 Snakk og sladder som spår cheshuscheesya venstre øre, også kan ikke kalles behagelig. Husk, hvis du har fiender og motstandere, noe som vil skade ditt rykte rettferdig? I så fall kan du være sikker på - de på dette punktet diskreditere din perfekt navn for å opprettholde sin fordel. Heller, dessverre, ikke gjør noe du ikke kan, så ikke bli opprørt, bare lære av situasjonen. Men så, etter å ha sett gårsdagens kjøling og misunnelse av venner, du trenger ikke å bryte hodet, lurer på hva holdning å ha endret seg.  
Hva drømmer biller
 De fleste av de tegn som vi ser i en drøm, først med en nøytral farge. Folk gi seg selv en spesiell drøm positivt eller negativt innhold.
 Søvn, som er sovende bugs, kan neppe kalles behagelig. Dette insektet vi forbinder med skader på avlinger og frastøtende utvendig utsikt, så forvent noe godt fra slike hendelser oppstår. Men er forferdelig bug, tror vi? Ulike tolkninger av drømmer har på dette diametralt motsatte syn.
 Liten drøm Veles
 Kompilert Veleslavom Magi, den drømmetyder natt gir tvetydig søvn, som inneholder feil. Se en drøm eller en vakker skinnende bille - et godt tegn. Zhuk, rustning som øser alle iriserende nyanser, eller til skarabé bille av Egypt - et symbol på lykke og tenne en masse penger. Vel, når søvn bille sitter på kroppen din - betyr det at du vil få penger uten stress og arbeid. Men selv bare snik nær elegant bille sikrer at din virksomhet popravlyatsya.
 Svarte biller bety tap eller død av en venn, krangler med kreditorer eller dårlige nyheter som kom langveisfra.
 Aesop drøm
 Den legendariske greske fabulist, i tillegg til poesi, berømt for nøyaktig tolkning av ulike drømmer.
 Ifølge drøm Aesop som kryper på armen eller i nærområdet bille betyr at du har en tendens til å overse og uforsiktig reservasjoner skjebne. Fiender rundt deg, skjuler, gjemmer sin egen styrke og tvinge deg til å ta det første skrittet fullt ut.
 Hvis du drømmer om en stor bille sittende eller flyr, betyr det livsproblemer og tilhørende svik av en kjær.
 Samlet sett ser dette insektet i en drøm betyr bedrag og svik som kommer fra slektninger.
 Tolkning Э.Tsvetkova
 Ifølge Ernest Tsvetkov, Dr. teosofi og en av de mest berømte stedene i esoterisk om drømmen om en svart bille, folk forventer stor uventet glede. I polert skall av insekter, i henhold til de mest Tsvetkov, går alle lys og solvarme og god. Å se en drøm bør slutte å bekymre - gleden som du har ventet allerede nær.
 Tolkning Azar (hebraisk)
 De sier de fleste tolkninger av denne tolkning gjort av Joseph, bibelsk karakter. Ifølge denne, troverdig, dokument, skyver mørk summende bille oss til alle slags økonomiske problemer eller stor sløsing med penger.
 Gamle russiske drøm
 Ancient erfaring drømmetydning drømmere russiske påstander om at bug eller andre insekt ben loskotlyve mener du tom sladder uheldig moro, avlingssvikt og komplikasjoner brød til dem som syke. Å nøytralisere dårlig drøm, russere trollmennene rådet korset like etter oppvåkning, og lese noen kjent deg i bønn.
 Tolkning Medea
 I drømmetydning, tilskrives en gammel gresk heks og prinsesse, den legendariske elsker Jason, biller spille noen få linjer. Det er påstått at mange forskjellige bugs, spesielt små individer til å trekke mindre tap små og irriterende hindringer i din bedrift.
 Hvis du drømmer mystiske skarabé bille, gjør deg klar for et bryllup eller annen krise, mest underholdende, endringer i skjebne.
 Vedic drøm
 Samling av hellige indiske tekster i Sanskrit biller anser et dårlig tegn. Sonny Vedaene sier at denne drømmen trekker sykdoms intriger av fiender og din egen avmakt i møte med fare.
 Moderne drøm
 Moderne drøm 21. århundre, gitt dagens realiteter, sa at alle slags bugs, komme inn i våre drømmer, spår små irritasjonsmomenter.
 Bildet av den lille sorte insekter som penetrerer ulike sprekker, tolket som et symbol på ondskap og forventede vanskeligheter.
 Men dor imidlertid bebuder bra. Profitt, nye følelser og gaver fra fremmede, hadde ventet mann så heldig å se denne bille i en drøm.
 Å vite hva din drøm betyr en dårlig hendelse, ikke bekymre deg. For noen nattsyn som kommer til hjernen vår er heller reservasjons anbefaling for handling. Takk Gud for hintet og prøver å være den mest forsiktige og forsiktig i områder av livet, som hindrer søvn.  
Hva drøm tiger
 Den kraftige muskelstyrke stål og myk, myk fløyel pels - sterk og trygg tiger alltid identifisert med den opprinnelige naturkraft, feie bort alt i sin vei.
 Denne skogen predator ofte til stede i våre drømmer, forårsaker deretter horror, så flott, full av farger drømmer, og tvinger beundre den edle dyret. Hva drøm tiger og lover oss møte med kongen av jungelen om natten våre vrangforestillinger?
 Tolkning Denise Lynn
 Den berømte mystiker og healer Denise Linn, forfatter av psykedeliske verk "Tidligere og nåværende liv drømmer", sier at tigeren, som du ser i drømmer, representerer en kraftig og energisk start, image, full av styrke og smidighet. Kjent okkultystka tyder på at disse kvalitetene er iboende i selve sover eller noen fra hans entourage, og denne personen vil snart spille en betydelig rolle i det virkelige liv.
 Gammel fransk drøm
 Den mystiske visdom av gamle gallerne, multiplisert med skarpe vidd ordinære landsbyen trollmenn og trollmenn hørt i denne boken sanne og detaljerte tolkninger av drømmer. Ifølge dette manuskriptet, som dukket opp tiger på kvelden er et tegn på fare. Dette er et signal om at dine fiender er klare til å flytte til en avgjørende offensiv. Men hvis du får en drøm seier over predator detractors usannsynlig å ødelegge livet ditt. Bildet av vinneren og favoritten av skjebne du vil bli utsatt for ikke bare drømmer, men virkeligheten.
 Noble drøm N.Hryshynoy
 Flere generasjoner av forfedre forfatteren samlet og registrert ulike tolkninger av natt drømmer. N. Grishin veldig systematisert konto og utstedt en av de mest komplette og autentiske drømme bøker av vår tid. Novgorod adelsmenn som levde i det 16. århundre, prysnyvshehosya tigeren tolkes som mangler, som er bestemt til å kjempe dyder sove. Utfallet av denne kampen vil avhenge av utviklingen av søvn. Kan du slå dyret - vil vinne i kampen mot sine egne mangler.
 Sigøyner drøm
 Magi nomadiske Roma som er ansett som de beste magikere og spåmennene, reflektert i tolkningen av drømmer. Hvis du hadde en tiger, sier sigøynere, ditt liv var sterk og slu fiende. Jakt dyret vil bety at i det virkelige liv du med hell unngått den fellen at du forberedt fiende. Og hvis du er heldig nok søvn drepe rovdyr kan feire - din virkelighet og konfrontasjon vil ende i seier.
 Store drømmer Tafsir ibn syriske
 Anerkjennelse av drømmer basert kapitler og vers fra Koranen har vært kjent siden de første muslimer. Ibn Sirin, en berømt teolog og følgesvenn av Profeten, først publisert vanligste tolkningen. Under tiger salvie ment grådig og egoistisk mann plutselig dukket opp i livet ditt. Som en erfaren kriger som unngår jakt kongen av jungelen, i det virkelige liv bør du ikke rote med lave og grådige venner som ser bare rundt sin egen fordel.
 Esoteric drøm
 Alle som har viet seg til tolkningen av gamle hemmeligheter og profetier i hans tolkning av bildet av en tiger som vises i drømmer. Hvis du bare så dyret - gjør deg klar for en alvorlig prat med sine overordnede. Lucky slagspill eller stor katt - vil din innsats i tjenesten noteres og verdsatt. Dersom et rovdyr viser aggresjon - din karriere er truet.
 Interessant Drømmen tolkning er gitt om drømmen om en hvit tiger. Dette regnes som et tegn på godhet og lys. Eneste jente han lover sjenerøs og edel brudgom, og mannen eller kvinnen - rik slektning som plutselig dukket opp.
 Til tross for at møtet med en tiger i virkeligheten ofte utgjør fare i riket av drømmer bør ikke være redd for voldelige rovdyr. Ta oppmerksom på alt som varsler deg til å sove, forberedt og møte alle de vanskeligheter som forbereder skjebne.  
Яндекс.Метрика