Hvor vinteren frosker?
 Strålen har en enestående evne til å gjøre at temperaturen svarende til miljøet. På grunn av denne egenskapen, den kalde årstiden, og ble henholdsvis kaldere de trenger svært lite oksygen, samt konsumere mindre mat.
 Så hvor dvale frosker gjør?
 Det bør bemerkes at nesten hver frosk med de 30 mest vanlige arter har sine egne særegenheter vinteren. Noen av dem overvintrer på land, noen i vannet.
 For eksempel, med utbruddet av vinteren, frosker som bor i den nordlige klimasone dykke til bunnen av dammer og der, gravende ned i gjørma, er hele vinteren. Selv i den kaldeste periode, være der, frosken fryser ikke fordi prisene ikke fryser gjennom.
 Gress frosk i dvale er ca 160 dager, varierer avhengig av varigheten av forkjølelse. Ifølge observasjoner av zoo ansatte med Moskva, Rjazan og Kaluga regioner, går frosken i dvalemodus for opptil 6 måneder. Men i det siste tiåret, med betydelig kjøling i disse regionene, hvor i marsnatten temperaturen holdes på rundt 20 ° C, og vinteren udlynylos frosker til 200-210 dager. Selv om frosken og hadde et ønske om å komme seg ut av reservoaret, overvintret øverste laget av vann ville ikke gi henne det. Tilsynelatende er søvnvarighet proporsjonal med lengden av den kalde perioden. Derfor, i de nordlige regionene frosker dvale i opptil 8 måneder i sør - 4.
 Prøven eksotisk art retrett i dvalemodus amerikansk tre frosk. Under utbruddet av kald hud henne på føtter og tær fryse til is formasjon, slik at kroppen hennes er fylt med glukose. Proporsjonal med menneskekroppen slik glukose vil være avgjørende i å bringe mannen som falt i diabetiker eller død. For denne frosken blodsukker fører også koma, men upovilnyvshy metabolisme, er avlivning eneste frosk på hånden. Med utbruddet av varmen tiner amfibium, glukose er brent, gir energi til å starte bevegelsen.  
Hva å mate Yorkshire ter Pierre?
 Spørsmålet om hvordan å mate Yorkshire terrier primært opptatt av de som nylig har kjøpt en valp. Av den tiden barnet vokser opp, allerede vet noe fornuftig eier alle nyansene bare opprettholde det. Rasjonen kid York også, og voksne hunder bør alltid være med i animalske produkter i forhold til plante mat om 3 til 1.
 Dette bør lære valpe til det faktum at det er nyttig og nødvendig. Disse hundene er veldig hyggelig, og risikoen rozbaluvaty dem tsutsenyachomu stor alder. Yorkie utsatt for fedme, overfôring dem er nervøs med alvorlige konsekvenser. I tillegg fremmer spising intensiv vekst, noe som fører til problemer i skjelettet.
 De første dagene etter at du har en valp, kan du prøve å mate ham akkurat som han spiste i en oppdretter. I en alder av 2-4 måneder, de vokser raskt og har 4-5 ganger om dagen for å få et balansert kosthold som inneholder vitaminer og mineraler. I denne alderen, bør valpen være sikker på å få By: kokt kjøtt, ris og bokhvete, melkeprodukter, frukt og grønnsaker (unntatt kål, bønner, neper), to ganger i uken kokt fisk, egg 2-3.
 Siden 4 måneder, flytter til tre måltider om dagen, opp til ni måneder, så gi ham det samme som før, tre ganger om dagen, ta hensyn til kvaliteten på kjøttet.
 Fra ni måneder å gå fôring to ganger om dagen - morgen og kveld.
 Yorkshire terrier har vokst minst fem ganger i uken for å få kjøtt og økologiske kjøttprodukter (pølser ikke ikke pølse!). Det bør være kokt biff eller kyllingbryst, svinekjøtt og lam - helt utelukket.
 Fisken fortsette å gi to ganger i uken, men havet kokt, ingen små bein (hake, torsk, Argentina, safran torsk, havabbor, etc.). Alaskatheragra gi anbefales ikke! Fisken skal smuldre fint, bland med grønnsaker eller grøt.
 Egg kan gis sjeldnere - 1-2 ganger i uken er nok. Egg gi eller kokt, og legger den til hovedmåltidet, eller finhakket. Med korn fortsatt foretrekker ris og bokhvete i daglige diett grønnsaker og diverse dressing. Hercules kan gi tørr, eller hell over kokende vann.
 Frukt bedre rå, alltid med vegetabilsk olje - 1 ts per dag. Deres fint kuttet for barn - gnidd på et fint rivjern. Det er nyttig å gi tomater eller hakkede frukt uten skinn eller litt tomatjuice uten salt - 1 ts en dag, lagt til mat.
 Med magre meieriprodukter hovedsakelig kefir, gjæret bakt melk, bifidok ost kalsinert, bedre å gjøre det selv. For å gjøre dette, koke en liter melk, hell 2 ss der. l. kalsiumklorid og fortsetter å koke i 2-3 minutter for å fullføre prosessen stvorazhyvanyya. Cool, kast i en fin sil eller filter gjennom en brettet i flere lag med cheesecloth.
 Den resulterende serum ble ikke strømmet, det kan brukes til bakverk, og gi kjæledyret legge mat. Denne ost 97% absorbert av kroppen med kalsium, som er avgjørende for riktig dannelse av skjelettet og økt pup.
 Vitaminer gi valpen hver dag i to måneder, og legger til maten. Antallet og sammensetningen avhenger av alder og type av valpe foring. Mineraler er viktig for valper og voksne hunder. Men de er også skadelig å overdose valp som ekteskap. Hos voksne hunder ekstra mineraler nettopp vasket.
 For bedre fôring kontakt med hundetrenere i klubben og veterinær under gjennomgangen av veterinærer før den planlagte vaksineringen.
 Hva annet du trenger å huske på catering Yorkshire Terrier:
 1.  Den første morgenen fôring må inneholde flytende mat;
   Kjøttretter alternerer med melk;
   Ett bryst er bedre å gjøre grønnsaker;
   Ved tidspunktet for endring av tennene til å utelukke fast føde;
   15 minutter etter startfôring, om ikke spist mat, ren bolle;
   Hunden skal alltid være ferskvann.
   Det er strengt forbudt i alle aldre til å gi York følgende produkter: terningspill og andre skarpe bein, skinke, pølser, svinekjøtt, pølse, fete oster, rå protein. Ikke mat York mel produkter - pasta, paier, kaker, ferskt brød, søtsaker, rå fisk, iskrem, buljong, juice (unntatt tomat).
   Ikke misbruk: poteter, korn, sitrus, melk (voksen hund bør ikke gi i det hele tatt). For ikke å overfeed York, vet du at det er ganske 1stolovoy skje toppløs mat hver 500hrammov vekt.
   Mange vet ikke omfanget Yorkie mat, dette fører til fedme, slik at hunden må periodisk veies. Å avgjøre om fedme i York eller omvendt, ikke mistet kjæledyret raggete, kan være litt (!) Klem den sidelengs. Ribbeina skal være følbar når trykket, men ikke altfor bule.  
Stell og vedlikehold Trachemys
 Hold fangenskap skilpadder krasnouhye ikke så lett som det kan virke. Selv om disse skilpaddene mye av sin tid i vannet, er det fortsatt ikke en fisk, og i vannet, de trenger alltid en tomt. Så hold krasnouhye skilpadder må gjenspeile disse egenskapene til sin eksistens.
 Voksen Trachemys trengte en tank på minst 100 til 150 liter, hvor minst 25% av arealet bør ta. Best utstyre bank side av tett, ikke tsarapayuscheysya overflaten. På land kan du helle jorda (småstein, grus), slik at den ikke ssыpalsya vann. Vannstanden i noe tilfelle skal være mindre enn bredden av skallet skilpadder, som så den ikke velter dersom ulykken vil være på baksiden.
 Vann i seg selv må være rene og oppvarmet til en temperatur på 20-26 C. Selv om ledningsvann med mild klorinnhold ikke er for skilpadder stor fare, er det bedre å forsvare sitt tidligere. Endre vann bør være i den grad av forurensning, men minst en gang per uke. I akvariet kan installeres eren og pumpen. I nærvær av vannpumpe kan du erstatte en per måned. Over landområder bør sette lampen fordi land skilpadder liker å sole seg. Isle of land bør ikke være for høy til kanten av akvariet til turtle kunne ikke komme ut.
 Care Trachemys må anta henne riktig foring. Konvensjonelt fôr skilpadder (bloodworm, kjøtt, blekksprut) gi den nødvendige mengden av protein, men ikke fylle kroppen shell kalsium. Best fylle opp kalsium, noe som gir liten skilpadde mager fisk med bein, vannlevende eller landsnegler. Du kan gi en liten skilpadde levende fisk (f.eks guppies) og biter av tint fisk som abbor familie. Stor fisk bør være sikker på å trimme rib bein, forlater virveldyr.
 Husk at kjøtt - svært dårlig mat for skilpadder. Mer egnet live feed utgraving og meitemark, tubifex, bloodworm, etc. Som tilsetningsstoffer kan brukes kjøtt reker, blekksprut, rå lever. Dette fôret er spesielt nødvendig for unge voksende skilpadder.
 Du kan velge å lage god, næringsrik fôr blanding for Trachemys basert gelatin. Dens struktur inkluderer:
 - 70 g gulrøtter;
 - 50 gram kål;
 - 50 g epler;
 - 145 g fiskefilet;
 - 100 g blekksprut filet;
 - 2 rå egg;
 - 150 ml melk;
 - 20 drops "Tetravyta";
 - 10 tabletter hlytserofosfata kalsium;
 - 30 g gelatin;
 - 150 ml vann.
 Gelatin helle varmt vann og brakt til en fullstendig oppløsning i vannbad. Den tilberedte løsningen helles knust i en kjøttkvern solide komponenter, og deretter legge pisket egg og melk og bland godt blandet. Når de injiseres inn i den knuste glycerofosfat og vitaminer, blandes og settes i kjøleskapet. Før mating av den resulterende masse bør være skåret i terninger og oppvarmet til romtemperatur.
 Med alderen, bør bidra mer til slanke Trachemys planteføde. Dette kan være ung kål, salat, dammer og akvarium planter: duckweed, anaharys, kabomba, Spirogyra, vann brønnkarse, etc. эdohonyum. Skilpadde under 2 år bør fôres daglig, og voksne - 2-3 ganger i uken. Hvis en skilpadde mates ikke for lang tid, kan det falle i dvale, mens anbefales ikke dens kjølvann.  
Яндекс.Метрика