Hvordan å arrangere et akvarium?Zooterapiya - nye utbygginger i medisinsk mote. Kontemplasjon og leve side om side med dyr avlaste stress og bedre humør. Dette kan også slike tause og skinnende dyr som fisk. Og så vi er fornøyd så lenge som mulig, de trenger en godt utstyrt hus.
Hva?
Bank akvarium. Det finnes flere typer containere. De varierer i størrelse. Små - mindre enn 25 liter, medium størrelse - 25-100 liter og stor kapasitet - 100 liter. Formen er også viktig, må du være klar over hva som er nødvendig Aquarium: firkantet, sirkulær eller annen form.
Den fremstillingsmetode. Akvarier er glass, ramme og rammeløse. Hver har sine fordeler og ulemper. Glasset kan sprekke hvis de gjør stor rammeløs utsatt for ytre påvirkninger kan sprekke, oppskrapet, som er laget av glass. Ramme akvarier sterkere, men kitt, som er behandlet sømmer kan være giftig. Hvis akvariet var ikke vann i lang tid, kan kitt rozsohnutysya og akvarium miste tetthet.
Glassmateriale av tanken kan være konvensjonelle, organiske og akryl. Gjennomsnittlig ripete glass vanskelig, men lett ødelagt eller sprukket, akryl vice versa. Akryl akvarier tillater ulike former, men gir bare en naturlig liten runde eller rektangulære akvarier.
Stå for akvariet. Støtte bør være fuktbestandig, stabil og passer inn i det indre på samme tid.
Dekke. Dekke akvariet - en nødvendig ting, fordi det er ikke bare på overflaten, men lampen for belysning. Noen ganger dekselet hvis det er proppet med alle slags tilleggsenheter kan koste enda mer enn akvariet.
Hvor?
Når du velger et sted for akvariet ta hensyn til følgende parametre:
Belysning. Det skulle være tilstrekkelig, men ikke for direkte sollys, ellers vil vannet blomstre.
Støy. Jo mindre støy - jo bedre. Også et sted hvor det vil bli plassert akvarium bør være borte fra dører og vinduer.
Tilgjengelighet. Akvariet bør være på et sted hvor det er lett å rengjøre.
Vibrasjonene. Fisk er veldig dårlig tåler støt. For eksempel, slik som på kjøleskap eller TV.
Standhaftighet sted. Det er best å lage et sted hvor levende fisk var permanent. Vikle og akvariet utsatt for stress er ikke verdt det.
Hva for?
Akvarium - er ikke bare vakker og beroligende, men også nyttig. På grunn av den akvarium øker luftfuktigheten, og følgelig reduserer risikoen for luftveissykdommer. Akvarium kan også brukes til reguleringsplan plass i leiligheten. Skillevegg mellom rom i en tank - veldig originalt funn. Fisk i huset - svært nyttig underholdning for barn. Denne disiplinen, lærer ansvarlig. For katter tilgjengelighet akvarium i huset også nyttig. Se fisken, vil det ikke bli kjedelig i fravær av eierne. Du trenger bare å tilpasse tett dekke til sine observasjoner ikke utviklet seg til fiske.  
Overrasker bursdags vennFor mange kvinner beste venn - er den samme søster, som jeg ønsker å dele de mest intime hemmeligheter, for å diskutere det siste innen mote, med menn og bare liker å tilbringe tid. Så det er ikke overraskende at fødselsdagen til en venn du ønsker å gjøre det til en real overraskelse. Hvis du er kjent lenge, vet du om hennes preferanser og ønsker, deretter finne ut hva du skal gi en venn denne ferien, vil ikke være for vanskelig. Men det var en gave til kjæresten overraskelse overraskelse, må du prøve.

Alternativer overraskelser for kjæresten bursdag

Hvis du vil at din gave til venn ble en overraskelsesfest ordne det. Du kan leie hennes favoritt kafé, holder karneval fest. Lage en gjesteliste, som tror du ville være glad for å se din venn, be dem til denne dagen for å komme til festen i kostyme. Til våre gjester ikke trenger å være kjedelig, spør DJ. Selvfølgelig kan en bursdagsfest ordnes og venner hjemme og lage sitt eget måltid.
En uventet overraskelse kan gå for en bursdag jente når hun elsker spenning og ekstrem underholdning. Hun vil elske hvis du som en overraskelse for henne å holde din ballongferd, fallskjermhopp, ri på hest, dykking under vann tour. For de mer eventyrlystne, få en venn av hans selskap - det ville være hyggelig. Tro meg, det er en overraskelse vurdere med verdsatt.
Også i hennes dag kan gi kjæresten din en profesjonell fotoseanse. Spesielt denne overraskelsen vil være viktig hvis kjæresten din er veldig beskjeden og sjenert. Photoshoot hjelpe henne å slappe av og gi tillit.
Utvilsomt vil din venn sette pris på overraskelse bursdag du gjør til sine egne hender. For eksempel, kan du bygge en improvisert bukett av hennes favoritt sjokolade og andre søtsaker, bake henne en kake eller en kake, vakkert utsmykket den med krem ​​eller lage sine egne sjokolade. Hvis vennen din er å se på sine tall, kan du kjøpe monokromatisk skjorte, jeans og bruke maling fra spray for å gjøre dem opprinnelige inskripsjon eller uvanlig bilde.
Og du kan arrangere en kjæreste minneverdig ferie, nøye rozplanuvavshy underholdning til dagen for hennes fødsel. Bly i hennes skjønnhetssalong, registrere deg for en massasje, yoga, fitness, vannaerobic, gå med henne til en god film eller besøke en interessant utstilling. Et gavekort for kjøp av dyr parfyme eller smykker vil også være svært nyttig, selvfølgelig, hvis du har råd til det. Men de banale sjampo, ansiktsmasker eller fuktighetsgivende kremer er usannsynlig å være kjæresten din for en real overraskelse denne festlig dag.
Til gave kjæresten din virkelig ble en uventet og hyggelig overraskelse, tilordne den til et møte uten å si noe om hvor du har tenkt det heldig, og ta den til målet. Spesielt ville det være fint om du tar det til frisøren, spa på slutten av dagen. Mens hun vil slappe av og hvile, vil eksperter jobber på hennes utseende, noe som gjør din venn enda mer attraktiv.
Tror kanskje du går med en venn her om dagen for å handle, og hun har lagt merke til en ting som hun likte. Det kan også være en stor overraskelse. Videre vil du være sikker på at bursdagsgave ledsagere vil være nødvendig og ønskelig.
Et annet alternativ for en overraskelse bursdag jente - vegg avis med det beste bildet. Du kan dekorere morsomme skjorter, ønsker eller ta form av en collage. Hvis du ønsker å gjøre venn av dere aldri har glemt, gi henne en kopp, en pute, en skjorte med ditt vanlige bilder.
Velge en overraskelse for en venn, er det nødvendig å ta hensyn til sine individuelle fordeler, spesielt tegnet til liv. Med fantasi, være original, kreativ tenkning, unngå banale gaver - og deretter din venn vil sette pris på en overraskelse at du så nøye forberedt. Gave - en slags manifestasjon av kjærlighet til mennesket, så ikke ta det for styrke og fantasi.
Hva overraskelser gjør ikke en venn for hans fødselsdag
Først unngå gaver som er i stand til å sette din venn i en vanskelig posisjon, sette henne i et dårlig lys før andre. Etter å ha bestemt seg for ikke trengte hennes parti for å komme hjem til henne uten avtale, og også i selskap med dine felles venner. Kanskje bursdagsbarnet ikke ønsker å ta imot besøkende, veldig opptatt eller gjør det bare behandle uventede gjester.
En annen tvilsom alternativ - blind date. Du må skiltene bachelor søt som du tror er perfekt kjæreste og du har besluttet å introdusere dem til bursdagen hennes? Selvfølgelig, hvis din venn er ikke helt desperat, så er det lite sannsynlig å appellere til en tvilsom fornøyelse. Så det er bedre å sette dette arbeidet en passende anledning.
I tillegg bør du forlate ideen om å gi pryyateltsi for ekstravagante klær som din venn ikke vil være i stand til å bære. Allikevel noen klær - er ikke den beste bursdagsgave.  
Hvorfor kan ikke vaske retter i et parti?Med retter innebærer mye tar, og tradisjoner. Sin vask - forbeholdt kvinnen, husfruen. Når hun vasker kopper og tallerkener, vasker det bort fra sjelen hans egoistiske følelser og egoistisk begjær. Dette er dens mening.
Hvis ingen av husholdningen ikke ønsker å vaske skitne retter, deretter i huset ikke forståelse og lykke. I familien hvor fordelene og egoisme råde, kan lykke ikke være. Interessant, og stole på dine retter kan være fremmede? Og mest hjelp i en merkelig kjøkken med skitne retter? De sier at net.Pochemu ikke kan vaske retter i et parti?
Kan jeg vaske retter i et parti?
Merkelig nok, men de fleste moderne mennesker er svaret nei. Er vi alle egoistisk og egoistiske i sine følelser?! Jeg ønsker ikke å hjelpe sin nabo i vanskelige tider sliter med et fjell av skitne retter?! Er det en god posisjon, forklarer hvorfor du ikke kan gjøre oppvasken unna. Vi har samlet på denne anledningen all informasjon. Er det sant og ekte, bestemmer du.
Den tradisjonelle aspektet
Les "overtro". Interessant faktum: godt wishers vite sikkert om du kan feire bursdagen på forhånd, men kan ikke forklare. Også ting og kjøkkenutstyr.
Vaske skitne tallerkener og glass har en mystisk betydning. Denne metoden for å tiltrekke huset til lykke og rikdom. Kjøkkenutstyr, igjen i vasken over natten, som den åpne døra. Velferden til familien vil gå.
En god vertinne tar alltid vare på sin container. Det tillater ikke opphopning av skitne retter. Selv mens matlaging frokost eller lunsj vil opoliskuvaty retter. Og sist hensyn til hans belønning. Ren oppvask i familien trekker bare gode gjester. Skitne samtaler bare onde mennesker. Til gjengjeld kan du lett forstå dem til å bli lenger i huset eller ikke? Hvis ikke vasket oppvasken før solnedgang, bedre forlate ugjestmilde huset.
Slike "nært" forhold mellom huset og kjøkkenutstyr ikke tolerere innblanding fra utenforstående. Ifølge nasjonale tegn, besøkende, vasker retter, vasker borte fra hjemmet
lykke og fromhet;
suksess og penger;
brudgom ung, ugift elskerinne.
Note assistanse bringer onde. Hellig forhold til oppvasken bekreftes også i tolkningen av drømmer.
Bad:
gifte folk vasker retter - familien er mangelen på forståelse, spenninger, skjult fra nysgjerrige øyne;
Oppvask ektefeller - familie bekymrer kronisk mangel på penger;
oppvaskmaskin vasker retter - vertinne vanskelig gitt sine egne beslutninger.
Good:
kvinne drømmer at hun tar oppvasken, deretter tørker seg godt mellom paret bare kjærlighet og lojalitet, deres harmonisk forening.
At alt var vel, bør hun ta oppvasken selv. Lykke og velvære for hans familie kan ikke stole på noen.
Energidimensjonen
Eiendommen til hver person full av energi alle levende mennesker i den. Dessuten, denne beskyttelsen, vokter makt. Ikke rart de sier: "Mitt hjem - min slott." En fremmed på kjøkkenet bringer hans energi, denne merkelige huset.
Vel, hvis din assistent vil blahozhelatelem. Men når oppvasken misunnelig, ønsker deg det onde i huset for å unngå krangel og konflikter. Dessverre er ikke alle dårlige mennesker passende stempel. For vennlig smil kan skjule for år dyret glise.
Det psykologiske aspektet
Ikke alle husmødre innrømme til hans kloster kjøkken parti. De pleide å gjøre alt på egen hånd, på sin egen måte. Andre, selv deres husstand, dagligdagse oppgaver ikke stoler på. Kanskje assistent betyr dårlig vask eller svamp i feil retning guider. Litt bekymret elskerinne, nidkjært vokter sitt kjøkken.
Så før du klarer en utenlandsk shell redskaper med noen andre, tror nok en gang. Du vil fortsatt vaske kopper, tallerkener og gryter annerledes. En grundig vertinne etter avreise begynner alt peremyvaty.
En annen ting er når du blir bedt om å hjelpe. Sent, var det mange gjester, og du - svært nær venn eller en venn som du kan stole på uten frykt for lykke, lykke, penger, energi og brudgom datter hjem. Har du mislykkes, men ønsker ikke dårlig.  
Яндекс.Метрика