Kaniner er en utmerket kilde til kost kjøtt og ned, så avl er svært lønnsom virksomhet, eller virksomhet. Som de fleste avlsteknikker, så det er ingen big deal hvis du følger de enkle tips som vi (forfatterne weblog Vse-Sekrety.ru) som er beskrevet nedenfor.
Hvordan å avle kaniner

 Nyttige tips om hvordan å avle kaniner

 Det riktige valget. Hvis du bestemmer deg for å avle disse interessante dyr som kaniner - tenke på om arsenalet ditt som du trenger for dette vanskelig sak. Ditt hjem må være en annen ledig celle, eventuelt separat vidsadyty av små kaniner kanin. Når du velger en kanin - kjøpe bare rolige dyr, så hvis kaninen er aggressiv, deretter sine hekkefugl kan ikke være ønskelig.

 Reproduksjon. For reproduksjon må ta en kvinnelig kanin i et bur og satt til menn. Ikke i noe tilfelle må ikke forveksles for en kanin i dette tilfellet vil være mye vanskeligere osvoyitsya og han tilbringer mye mer tid sniffing sitt nye hjem. La noen kaniner i 10 eller 20 minutter, se på turen. Det skjer slik at kaninen oppfører seg aggressivt, prøver å flykte eller slåss. Da er det bedre å skille dem fra hverandre. I noe tilfelle ikke forlate kvinne med en mann i lang tid, fordi kaniner kan bli gravid to ganger. Første kull kan være tidlig, og den andre - tvert imot - sent. Det er svært skadelig for helsen til kaniner. Ikke prøv å famle premature babyer i mors liv, kan det bare skade henne. Selv erfaren veterinær kan være skadelig. Normalt graviditet hos kaniner vare 28 dager - en måned. Ingen måte ikke å gjenta paring fra første hvis mindre enn 40 dager.
Hvordan å avle kaniner
 Fasiliteter. Hvis kvinnen er gravid, gi det alle nødvendige. Mer høy og vann. Du trenger ikke å bruke en annen klut eller håndkle. Den kvinnelige kontakten selv foreta en slik telling. Hvis du finner et hår - ikke fortvil. Hun avbryter henne fra brystet til innersåle sporet. Noen ganger kanin "føles gravid og bryter av hår, men graviditet er ikke alltid til stede. I svangerskapet, kan den kvinnelige ikke heve opp, snu eller gjøre noen brå bevegelser. Gi henne rolig.

 Fødsel. Etter fødselen, babyer fôring din kanin "for slakting". Greener, grønnsaker, har høy kanin å komme seg fra fødsel. Tilstedeværelsen av forskjellig raslingen i cellen, samt blod og Piper babyer vil du innse at kaniner er født. Hunnen vil prøve å rengjøre buret overflødig blod og lukter. Dette gjør det for beskyttelse mot rovdyr. Kaniner er født, ofte ved daggry, når du sover. Så ikke glem å se i morgen i et bur.
Hvordan å avle kaniner
 Walk. Hvis kjæledyret ditt er ikke aggressiv, er det tillatt å la ham gå en tur. Å gjøre dette er nødvendig hvis kaninen vant til dette, men la oss ikke mer enn en time. Hvis den kvinnelige oppfører aggressivt - er det bedre å forlate ideen. Se på hvor sporet. Hvis det ligger i den overbygde delen av cellen, er det best ikke å åpne denne delen. Uansett, før du berører henne nest - gni hendene på halm med avføring hunner, mens i hendene på sin lukt er til stede, som i enhver uønsket innblanding kvinne kan forlate sine barn, truende deres påfølgende død hvis du ikke i stand til å amme babyer.

Hvordan å avle kaniner
 Lykke til!  
Dekorative kanin omsorgSett med dekorative kanin som kjæledyr - et godt valg. Til å begynne med dekorative kanin som er svært vennlige etablissementet, som perfekt mottagelig for trening. Kaniner ganske ren, og i god tro omsorg du vil ikke ha problemer med lukt i deres liv. Du ser problemer med hans walking. Nok som med jevne mellomrom vil du tillate ham å surfe fritt på utsiden av leiligheten din, og i varmt vær gjør det til plenen flere ganger i uken. Kostnader til vedlikehold og kanin vare på den mindreårige i forhold til omsorgen for andre kjæledyr.
Hvordan velge dekorative kanin
For å få et sunt og godt preparerte dyr, ikke for lat til å betale et besøk til en spesialitet butikken eller barnehage. Velge Gnagere, ta hensyn til hans utseende. Pelsen skal være glatt og preparerte, ørene rene. Dyr bør ikke være slapp og livløs - et tegn på dårlig helse. Sjekk at alle nødvendige vaksinasjoner mottatt kanin. Hvis tilstanden og kvaliteten på tidligere dyr vare du fornøyd, så fortsette å kjøpe.
Hva bør være i buret for dekorative kanin
Selvfølgelig, jo mer romslig celle, jo friere vil det føles kanin. Det beste alternativet ville være en celle område på en meter med 60-70 centimeter. Hvis du ikke kan kjøpe et hjem for kjæledyret ditt, følger det av det faktum at cellen skal være minst fire ganger kaninen. Høyden bør tillate kaninen for å strekke seg vertikalt hele veien. Stangen cellene trenger ikke å males for å unngå å få lakkpartikler inn i kroppen på en kanin hvis han vil tygge dem. Magasin celler bør ikke være Trellis, kan det skade pads sitater kanin. Det er egnet plast skuffen og bedre bruk substyle.
Bygging av celler for dekorative kanin
Hvis mulig, få en krybbe høyet å forhindre at den liggende på bunnen og ikke strukket rundt omkretsen av cellen. Også nødvendig automatisk dosering drikker for kanin. Ta hensyn til bolle matere - praktisk hvis det er suspendert og flyttbare, lett å vaske og kanin kan ikke slå den. I cellen må være en retrett hus for kanin bedre hvis den er laget av tre nehvoynыh steiner og umalt. En viktig egenskap er brettet dybde på ikke mindre enn ti centimeter. I skuffen er ikke nødvendig å legge fyllstoff for kattesand, kanin kraft av vane vil tygge dem. Seng i den nederste skuffen papir, avis eller papirhåndklær, hånd, og på toppen dryss sagmugg.
For sliping tennene satt i bur kanin små fragmenter av tykke grener av trærne, pre-clearing dem fra forurensning og obdavshy kokende vann.
Dekorative kanin bur bør utsettes for rengjøring hver dag. Hus for ensomhet plukke opp en gang i uken. Periodisk generell huset rengjøring av kjæledyret ditt. Du trenger varmt vann og en svak løsning av kaliumpermanganat. Ikke prøv å bruke vaskemidler og rengjøringsmidler, og de lukter fortsatt påvirke helsen til kaninen.
Å ha en celle i en leilighet, unngå trekk, sjekk for å se at det var langt fra alle varmekilder og batterier. Direkte sollys er heller ikke ønskelig for kanin. Ikke satt høyt over buret etasje, kan en kanin falle ut og bryte.
Servering dekorative kanin
Ikke bare på forsvarlig omsorg, men også om riktig ernæring hjemme avhenger av helsen til dekorative kanin. Den beste og egnet for fysiologi av kanin mat - en gress eng planter slik som kløver, løvetann, og så videre. De inneholder alle nødvendige for livet av kanin materie og mineraler som inneholder kalsium, styrker skjelettsystemet. De inneholder grove fibre for å sikre normal funksjon av mage-tarmkanalen, regulere vitale funksjoner og arbeid av gunstige bakterier i tarmen dekorative kanin, og det minimum av fett som hindrer fedme.
I vinter, grønne gress erstatte god kvalitet høyet, bark. Nyttig litt tørket frukt, kan en liten mengde gis nøtter, litt frukt og grønnsaker.
Korn - er unaturlig mat for kaniner, kan de forstyrre fordøyelsesprosessen og dermed skade helsen.
Bading dekorative kanin
Bade dekorative kanin unødvendig ønskelig i det hele tatt. Fysiologi håret hans slik at den er i stand til å rense seg selv. Hyppig bading kan forstyrre balansen i huden og føre til irritasjon og hudsykdommer. Hvis svømming er uunngåelig, og deretter prøve å gjennomføre prosedyren uten å skade psyke og helse kanin. Vann for bading bør være mellom åtte og 30-40 grader. Utelukke noen vaskemidler, sjampo, balsam og mer. Vask under rennende vann kanin kan ikke, legg den i en bøtte med vann forberedt på forhånd en viss temperatur. Gni det, la bli vant til det uvanlige situasjon og følelser. Hands vaske alle forurensede områder i kanin hår, unngå området rundt ørene og øynene. Tørking bør kanin innpakket i et tørt håndkle, i alle fall ikke bruke hårføner for å tørke.
Elsker ditt kjæledyr. Hengivenhet, oppmerksomhet og forsiktig vedlikehold gjør at din fluffy en å være sunn, glad og å behage sin herre.  
Hvordan lære en papegøye for hånden?
 Når huset synes dama bølget papegøye rom fylt med høyt og joyous kvitrende. Men noen eiere av papegøyer vil være fornøyd med sin søte kjæledyr sitte i dagevis vil være i et bur, håndlaget fugl - det er mye mer interessant. Men papegøye å sitte uten problemer på hånden, vil trene med ham. Denne prosessen vil ta litt tid. Men det viktigste du trenger - er tålmodighet og fred, bare fred ".
Hvordan du installerer tillitsfulle relasjoner med sine fjærkledde kjæledyr og sørge for at det er fri fra frykt du satt på armen? Plasser buret med en papegøye i øyehøyde - så det vil være lettere å bli vant til ditt nærvær, og du er mye lettere å kommunisere med ham. Den første gangen han vil uunngåelig måtte være redd, gi ham tid til å venne seg til lyden av ditt hjem og til situasjonen i sitt eget hus. Papegøye forsiktig kommunikasjon, slik at ikke all din leilighet bosatt pet skal behandles likt. De første dagene av fuglen er også viktig med tanke på å etablere et tillitsforhold.
Kom til buret, forsiktig snakke med studenter - over tid det vil opphøre å være redd for din tilnærming. På dette punktet kan du begynne å tenke på hvordan å lære en papegøye hender.
Begynne å lære ham ikke å være redd for hendene. Alle de "pedagogiske" aktiviteter gjøres best når dyret er sulten, for eksempel i morgen. For å starte, kan du prøve å utvide den hendene over mat barer et bur. Ikke umiddelbart, selvfølgelig, men vil papegøyen begynner å ha en favoritt godbit. Når du innser at han ikke er redd for hendene - hold "master celler. Riktige hender objekter i cellen, flytte noe, la papegøye blir vant til deg. Når du ser at han var rolig reagerer på hånden - spør ham en favorittrett, å sette et måltid på hånden. Nå, for å få vil "vkusnyashku" fugl fatt på hånden. Kanskje papegøye umiddelbart besluttet på et desperat trekk, men hvis du stoler på, før eller senere vil det skje.
Ikke bekymre deg hvis temme gå lenger enn du forventet. Og ikke prøv å tvinge ting, skremmer dama en gang, risikerer du å komme tilbake til hvor du skal begynne - mistro og frykt, og andre gang for å vinne plasseringen av fuglene vil være mye vanskeligere. Så ikke mas papegøye og aldri passe buret, hvis du ikke er i ånden.
Det neste trinnet - temme utenfor cellen. Det bør bevege seg når en elev flytter fryktløst arm inne i hans hjem. Bare fjerne hånden fra cellen. Forhånds forberede seg på rommet for å finne det trygt papegøye - Lodde vinduet, lukke vinduet.
Å lære en papegøye til hendene er utenfor cellen, igjen kalle på hjelp fra sin favorittrett. Putting godbiter på hånden, kan du ringe fugl ved navn, og din papegøye glad for å ankomme for å spise. Etter hvert begynner han å fly, selv når du er i dine hender er ingenting velsmakende for ham, papegøyer er veldig sosialt, og hvis vi kjenner igjen denne fuglen du vert, venn og ledsager - hun gjerne arrangert på hånden din, bare for å snakke om disse tingene.
Jo mer du ta små papegøyer, jo mer sannsynlig vil det være manuell. Men selv om du fikk den fuglen som voksen, med litt innsats, mye tålmodighet og kjærlighet, du kan lære den til hendene.  
Яндекс.Метрика