Hvordan å avvenne katten pisyaty hvor som helst?
 Popularitet utvalg av katter som kjæledyr er ikke tilfeldig. Katter ganske mild, liten, omsorg for enkel og rimelig. Med katten, for eksempel, trenger ikke å gå så regelmessig, som kreves av hunden. Katten selv tar seg av sin renhet og med riktig utdanning som toalett bruker bare spesialdesignet for denne skuffen fylt. Men hvis noe går galt, kan disse pelskledde skapninger være veldig sta, kan de bevisst la ekle pytter på feil steder, og da oppstår til sine eiere spørsmålet som å avvenne katt hvor som helst.
 Finn ut hva som forårsaker untidiness katter
Katt kall til rekkefølgen er ikke så enkelt. Prøv ikke å bli irritert og nærme seg problemet fra et praktisk synspunkt. Det er mulig at hvis din fitte var i stand til å snakke, ville hun ha informert deg innlevert kravet, forklarer hvorfor det ikke kommer til å gå inn i skuffen. Først er det viktig å finne ut mulige årsaker til hennes oppførsel.
 1.  Skuffen er ofte ikke rent. Mange katter er veldig ryddig og delta skuffen en gang. Hvis det lukter igjen noen spor, vil dyret ikke bruke dem.
  Katten hørte den skarpe lukten av skuffen. Dyr kan ikke tolerere sterke lukter kjemiske rengjøringsmidler. Ideelt sett, når alt av skuffen ikke lukter. Vurdere det faktum at kattens luktesans er mye mer akutt enn hos mennesker.
  Katten din ikke liker masse som brukes. Noen studenter komfortable med de eventuelle fyllstoffer, og litt mer kresen. Materialer for fylling av skuffer kan holde seg til bena, forårsaker irritasjon i huden, ubehagelig lukt.
  Skuff for nær. Katt vanskelig å komme tilbake i skuffen, bosatte seg komfortabelt. Dyr trenger en romslig skuff, bred og gratis. Noen katter som skuffer komplekse former, uten skarpe kanter.
  Skuff ustabil. Hvis skuffen ustabil og katt i det rocka, stopper det fort ham skikket på grunn av instinkt for bevaring av sikkerhet.
  Katten gikk på toalettet før, og nå nekter. Dette skjer vanligvis fordi du bruker for duftende luftrenser i toalettet.
  Katt på noe fornærmet deg. Kanskje det ikke er fornøyd med maten, eller hjemme å spille med babyen sin når hun ønsker å bo enkelt. Postezhyte favoritt for sin oppførsel.
  Animal sjalu på deg til andre kjæledyr eller familiemedlemmer. Ofte slike situasjoner knyttet til advent av barnets familie. Nærheten til andre dyr også bærer en katt vanskelig.
  Katt syk. Innkalling av ekskrementer, vaner, tror ikke noen endringer. Inspisere dyret til veterinær. Katter noen ganger slutte å gå til skuffen på grunn av økt angst, som vises i bakgrunnen av sykdommen.
  Behandle katten din nøye. Ikke prøv å lede din innsats bare for å undertrykke dyret. Det er viktig å virkelig finne ut om din favoritt objektive grunner så oppføre seg. Deretter, når du sjekker de ulike faktorene kan fortsette å trene hunder.
   Hvordan å avvenne katt hvor som helst? Hint og tips
  Du må først av alt, å ringe etter hjelp hele hans tålmodighet til å avvenne katten til hvor som helst. Hold deg i hendene og fortsette med forsiktighet: Hvis du får motsatt effekt, være i stand til å etablere en felles plattform med en katt.
  1.  Ta en test og formidle et sted for søppel boksen. Prøv å endre fyllstoffer. Kanskje problemet skyldes et materiale eller en komponent fyllstoff. Legg merke til plasseringen av skuffen: Cat Corner bør være skjult fra visningen.
   Kjøpe de nye brettene. Du trenger to eller tre sterke brett med forskjellige størrelser og former. Alle bør nærme seg katt uten å komme nær den. Det er ønskelig at magasinet materialet var av høy kvalitet, tett og glatt. Noen ganger billigere skuffer raskt begynne å skrelle, blir glatt overflaten, absorberer lukt. I slike tilfeller, selv fjerne spor av ekskrementer, lar du magasinet stikkende lukten av vaskemiddel. Katt er ikke akkurat som det.
   Ordne skuffer i områder der katten har funnet en personlig "toaletter". Prøv å lære henne likevel gå inn i skuffen, men ikke hvor du vil.
   Når en katt begynner å gå deg plassert i skuffer flytter dem gradvis til rett sted. Bare ta deg tid, katten bør ikke umiddelbart løse dine triks.
   Gi katten din til å forstå at det valgte stedet absolutt ikke egnet for toalettsaker. Sett tilbake hennes favoritt leketøy, sette skåler med melk, en skål med mat. Chystoplotnoe dyret vil ikke spise og gå på toalettet på ett sted.
   Overvåker nøye status og endre skuff fyllstoff. Det er en lov for katteeier: brett bør vaskes hver gang det er skittent. Hvis katten din er kresen, begynte umiddelbart å skrive hvor som helst, må du endre filler etter hver tur på toalettet. Faktisk, vil du bruke en skuff, slik at dyret ikke pachkalo tepper, gulv. Noen ganger kan du regne med høy kvalitet filler, dens evne til å absorbere lukt. Men ikke alle katter vil selv i de beste fyllstoff for andre gang.
   Du kan prøve å bruke en mer tradisjonell og økologiske fyllstoff. Prøv å sette i papirskuffen, papir, sand eller sagflis. Noen katter liker det enkle materialer og ikke dyre fyllstoff.
   Betale mer oppmerksomhet til katten din. Prøv det berolige, lindre stress og spenning, ofte kjærtegne og snakke med henne. Hvis dette er assosiert med økt angst eller sjalusi, er sikker på å hjelpe.
   Følg komforten av katten din. For eksempel kan det lider av økt oppmerksomhet og små barn til å uttrykke sin protest, finne mer og mer plass til toalettsaker. Ikke la barnet fødte en katt ofte leke med brødrene sine i armene. Forklar barnet ditt at dette er dårlig fitte, hun blir nervøs og syk. Barnet må forstå at dyr trenger medfølelse, ikke forverre helsen hans.
   Vennligst handle målrettet, men forsiktig. Aldri truffet en katt ikke frata ham mat for ulydighet. Disse "pedagogiske arrangementer" sannsynligvis føre til et tilbakeslag. Katter liker ikke når de legger press kan begynne å gjøre ondt, hvis de fornærme.
   Hvis mishandlings katter på grunn av fremveksten av et nytt kjæledyr du har, må du overbevise henne om at hun også fortsatt elsker. Katten er veldig sårbar, sjalu, liker ikke nabolaget.
   Å bli trener. I din makt for å bruke metoden for å temme. Du kan gjøre dette bare hvis du er sikker på at katten din er sunt. Sette den i et lite rom, garderobe eller bad. Det bør ikke være for varm eller varm fuktig. Overføre til de samme katten ting: brett, sengetøy, boller, leker. O dyr med rom kun for måltider. Katten din må forstå at det er behov for å endre atferd. Hver gang minne henne om at skriving bør være i skuffen. Deretter kan du gradvis begynne å la henne soverommet. Vanligvis krever denne teknikken ca 7-10 dager.
   Installere med katten din kontakt. Se oppførselen til dyr og eliminere alle negative faktorer. Sjekk ut hva som kan føre til atferdsendring kjæledyret ditt. Spesiell oppmerksomhet til steder av interesse, er det filler. Å avvenne katt hvor som helst - helt løsbar problem.  
 Evnen til å male er en fantastisk funksjon av alle representanter for små katter. Growler kit - skape rolig, forårsaker ømhet og reduserer stress, som er et symbol på fred og harmoni. Noen gang lurt på hvorfor en katt maler? Vi vil fortelle deg om det.
 Virkningsmekanismen

Hvorfor maler katten?
 Første rente er prinsippet av de unike egenskapene til katt - purr. Hele poenget med å generere elektriske pulser som er i hjernebarken av katter. Arv gjennom sentralnervesystemet til musklene i nærheten stemmebåndene, de gjør dem krympe.
 Katter har en spesiell "murlыkayuschyy maskin", som ligger mellom bunnen av hodeskallen og basen språk og er en tilknyttet sublingual tynne ankler. Når musklene rundt stemmebåndene kutte, fører det dem til å vibrere, og i sin tur, røre i pit "murkotlyve system."
 Høres maler katten ut av hennes munn og nesehulen, og vibrasjon sprer seg til hele kroppen på dyret. Så det virker som kroppen som katter ikke legge øret - overalt høre drønnene passivisert. Selv hjertet og lungene hos hunder lytte murlыkayuschey ikke mulig.

 Så hvorfor maler katten?

Hvorfor maler katten?
 Prinsipp male forståelig, men det fører til kjøre beskrevet mekanisme? Det viser seg at katten maler ikke bare glede.
 Med purring katt opprettholder din helse - purr direkte påvirker prosessen med sirkulasjon, noe som gjør det mer effektivt.
 Beroligende lyden av purring katt-mom gunstig for unge kattunger. Hans sang "katt kattunger gjør det klart at alt er greit og ikke å bekymre deg. En lyd kattunger betyr det samme - murlыkayuschyy kattunge vanligvis sunn og energisk. Også Kitten maler når suge min mors melk.
 Purr kan bli hørt på møtet mellom to hannkatter. Murlыkayuschyy dominant katt katt slave gjør det klart at ingen aggresjon mot det føles og ikke vil angripe.
 Livstilfredshet, lykke og overflod av andre positive følelser - årsaken til at en katt maler. Det er dette purr forventer sine studenter de aller fleste eiere. Katt maler når strøk henne eller ga en deilig skive av bordet, sette på en seng i kurven sin og sette peisen. Denne myke myke skapninger så få trenger å være lykkelig!
Hvorfor maler katten?
 Mye avhenger av graden av feline volum purr. Hvis katten maler stille, det vanligvis ber om, etterspørsel fra eiere til å gjøre noe (til fôr, for å ta våpen, etc.) Hvis lyden er høyt purr, betyr dette at katten er fornøyd og dermed uttrykker takknemlighet.
 Men ikke bare positive følelser kan utløse maler katten. Dette dyret kan produsere lyder murlыkayuschye og når de opplever frykt eller føler seg utsatt for angrep. I dette tilfellet purr - en demonstrasjon av deres sårbarhet. Katten ser ut til å si: "Se, hva jeg er liten, ikke skade meg! »
 En annen grunn til at purring katter - det er deres sykdom. Hvis katten er syk eller skadet, vil det purr å roe seg selv eller be synd eierne.
 Det er alle årsaker som kan utløse maler katten. Oppmerksomme vert det meste av kjente, som er årsakene til hans katt maler - og alltid klar til å tilfredsstille alle innfall eller henne til å dele med henne hennes lille katten lykke.  
Яндекс.Метрика