Hvordan å behandle diaré hos katter?
 Dyr, akkurat som mennesker som er utsatt for smittsomme sykdommer, stress og klimatiske faktorer. Katter i dette tilfellet er intet unntak. Tvert imot, kan deres sensitive nervesystemet utløse utvikling av sykdommer selv følelsesmessige grunnlag. Diaré eller diaré hos katter - et ganske vanlig fenomen, og dens utseende kan bidra til mange årsaker, fra viral etiologi og slutter tilpasning av dyr til den nye plasseringen. Hvordan finne årsaken til diaré hos katter og riktig utvikle metoder for behandling?
 Hvorfor katter lider av diaré?
Diaré hos katter kan være på grunn av innflytelsen av en rekke faktorer. Liste over de vanligste årsakene:
ingen diett, kosthold svikt, mate dyr "av bordet", som fører til en overflod kropp katt krydret, fet eller salt mat, samt overfôring;
tilstedeværelse på menyen prokysshyh og foreldet produkter;
endre vann, ikke frisk eller bedervet drikke;
Overgangen til en ny diett, en endring av tørr mat til hermetikk eller en annen og vice versa, den første av fôring kattunger;
"Rocking" dyr i transport under lange turer, spesielt i en trykkende plass;
stress som besøker veterinærklinikker utseende i huset til fremmede eller nye dyr flytting.
I alle disse situasjonene, diaré lett elimineres ved å justere kosthold katter eller hun skapte forholdene til rette for en rask tilpasning til den nye plasseringen eller nye omgivelser. Mye mer alvorlige tilfeller hvor diaré er et tegn på parasittangrep eller alvorlige infeksjonssykdommer og kroniske sykdommer. I følgende liste er slik:
innvollsparasitter, som det er mange, alt fra rundormer og slutter ljamblii og selv trichomoniasis;
bakterieinfeksjoner forårsaket av E. coli - som salmonellose;
infeksjoner av viral etiologi, den farligste av dem er feline distemper;
sopp sykdom;
funksjonsfeil av det endokrine systemet og fordøyelsessystemet;
nærværet av kreft.
På de første manifestasjoner av diaré og fravær av andre symptomer, som feber, slapphet, svakhet, kortpustethet eller fullstendig tap av matlyst, for tidlig å få panikk og løpe til veterinær klinikken helt valgfritt. Først analysere situasjonen. Husk at ingen nylig i kjæledyret stress eller feil i dietten. Vurdere om det er tider når en katt kan bli infisert med en sykdom av hjemløse eller syke dyr. Hvis du har grunn til å mistenke en alvorlig sykdom, må du kontakte en veterinær. Hvis det ikke er grunnlag - prøve å eliminere diaré alene, og hvis dine handlinger ikke fører til forbedring av dyret må gå til en lege.
 Løsning diaré hos katter
Hvis du finner tegn til diaré i ditt dyr (hyppige tarm avføring flytende konsistens) Følg disse anbefalingene:
 1.  Om natten, slutte å mate katter (kattunger for denne gang bør reduseres til det halve).
  Sørg for at en bolle med dyr har alltid vært rent kokt vann.
  La oss benkull hastighet på 1 tablett pr 10 kg og liberal syk katt avkok av kamille. For å lykkes med disse prosedyrene er best brukt sprøyte uten nål.
  Når synlig forbedring gradvis begynne å mate kjæledyr mat lehkoperetravlyuvanoyi med en lav carb diett. Det kan være hvit eller kokt kylling eggeplomme, kosthold katt paier eller baby puré.
  Ved normal diett og skal returnere etter sykdom gradvis, og kombinerer tradisjonelle diett produkter.
  Vær forsiktig med å syke dyr; husk at med deg, avhenger ikke bare hans helse, men lille katten livet, og lykke til med kjæledyret ditt!  
Hvorfor kan ikke ta bilder av katter?Mange lurer på hvorfor du ikke kan ta bilder av katter. Selv de som prøver å holde av ditt kjæledyr nær kameraet, kan ikke alltid forklare hvorfor det er slik en merkelig oppførsel. "Ja må vi! "- En av de mest vanlige forklaringer. Men er eier av en katt eller katter ikke lurer på hvor det gikk forbud mot fotografering? Det er nødvendig å bedre forstå dette problemet til å ta avgjørelser på egen hånd, uten å blindt følge andres instruksjoner.
Hvorfor kan ikke ta bilder av katter
På nettet kan du finne mange bilder av katter, som starter med fødselen og slutter med senilitet. På denne bakgrunn anbefalingen ikke til kjæledyr grasiøs fotografere ser litt rart. At så mange mennesker stille "naplyuvaly" forbudet, er dens seriøsitet avhørt.
Og likevel, når du ikke kan ta bilder i speilet, spørsmålet bekymringer eneste personen som hadde makt til å bestemme hva han bør eller ikke bør gjøre. Men dyrene ikke har dette valget - det handler om eieren eller en fremmed. Så før du tar et bilde av en katt, er det anbefalt å vite innholdet av forbudet mot denne handlingen.
Det er fire hovedgrunner til at du ikke kan skildre en katt i minnet:
Du kan se i øynene hennes egen død. Denne overtro har gått tilbake til de dager da kattene tilskrives mystiske egenskaper og forholdet til den andre verden. I noen land fryktet og forsøkt å omgå bare sorte medlemmer av katten familien, mens andre - i hvert glomerulus sett utførelse fluffy tomten som ønsker å skade mennesker.
Forsøk på å "forevige" bildet ble oppfattet som et kjæledyr utstedt en dødsdom på grunn av vilkårlighet hadde ikke råd til disse uavhengige vesener. For tiden er det færre mennesker som tror på profetien om "utseendet til døden." Kanskje dette er på grunn av mangel på en hypotese om at massen av bilder katt ser ut som en tilbakevisning av denne troen.
Photo "stjeler" helse og lang levetid av kjæledyr. For dette signerer et bilde bærer en bit av sjelen, som er avbildet på bildet. Og hvis fotografiet er en katt, ikke en katt, vil han snart gå ut av huset eller til og med dø. Fortsatt ikke klart hva en slik fundamental forskjell mellom katter og katter.
Vi kunne ikke tro at en bit av informasjon, hvis ikke påvirket av hendelser bilder per person. Noen synske kan fortelle ikke bare fortiden, men også mulig fremtid avbildet i snymke.Esly kan påvirkes og lese informasjon fra mennesker, fra dyr - og enda mer! Så, hvis vi grave litt dypere, den "stjålet helse" - er ikke et bevist faktum, men muligheten for innflytelse - en overbevisende argument.
Den eneste råd her: minste prøve å spre sine kjæledyr bilder. Anbefalt visning bare stole på sine nærmeste mennesker, forlot ideen om "eksemplarisk staff" tilgjengelig på Internett-sidene.
Bedervelige dyre øyne. Vi vet at katter er redd for plutselige glimt av sterkt lys. Slutten er ikke kjent om dyret er i sikte som helhet, men midlertidig oppfatning av verden er tydelig endring. Derfor katten utstillinger stamtavle dyr oppdrettere forbyr å ta bilder med blits rettet (det eneste unntaket - de spredte lysstrålen er rettet vekk fra katter).
Pet vil være nervøs og bekymret. Dette er en rimelig forklaring, som er utbredt. Hjemme feiring kan finne en gjest, besluttet å reflektere på alle sider av familiens kjæledyr. Men i en støyende gruppe når dyret kom inn i territoriet til fremmede, er han neppe bli sterkt posisjonert til posering og økt oppmerksomhet til personen. Så er det noe rart hans forsøk på å skjule eller flykte fra irriterende fotograf? Men i en mer fredelig måte når de ikke distrahere katten fra de vanlige klassene, han veldig rolig reagerer på skyting fra forskjellige vinkler.
Metoder "reassuranse" når fotografere katter
Til møysommelig arbeid ved å fotografere kattene ikke bestod forgjeves, må du følge de viktigste anbefalingene fra erfarne fagfolk på dette området:
Mate kjæledyr. På full mage katter oppfører seg mer avslappet og rolig.
Vær tålmodig. Hvis skyting gikk i feil linje, kan du alltid gjøre en ekstra pause eller ønsker å reorganisere under "modellen". Du kan ikke lage støy eller forårsake en katt til å gjøre hva han ikke liker.
Tiltrekke seg oppmerksomheten til en katt. Det finnes mange verktøy for å fokusere for noen få sekunder se dyr på ett punkt. Du kan ta en lang pinne med en børste, metning leketøy penn eller noe lyst til å tiltrekke seg oppmerksomhet. Hvis ikke tidligere ta vare på dette, er lengden på fotografering neppe være tilstrekkelig til å få gode bilder.
Velger i stedet for den vanlige ny. Du kan ikke bare fotografert kirkegården for å etablere en hensiktsmessig entourage. " Dyrs atferd er mer forutsigbar i sin vante miljø. Så det er bedre å legge noen nye møbler i en kjent plass enn fullstendig endre sin plass av skyting distribusjon.
Videresende en flash "fra taket." Sterkt lys i øyet ikke liker dyr og er neppe til fordel for hans syn. Fagfolk prøver å sende lys opp, at han falt spredte stråler på alle katt.
Gransking av rasen. Fotografer prøver å fremheve fordelene med katter så mye vekt på individuell tilnærming. Hvis du er i alle fall hele fokuset er rettet mot overraskende store pupillene, så en annen skytesenter kan være en lang buskete hale.
Katter - fantastiske skapninger. Når kasserte fordommer til side, bilder av dyr blir en del av et lykkelig ekteskap.  
Hvordan Waller Janko i katter?
 Eiere av katter er nyttig å vite hvordan vendelrot for katter. Kanskje du har hørt at katter begynne Shalit, sniffing eller prøver anstrøk av vendelrot. Og kanskje mest prøvd å gi katten litt og se på reaksjonen hans. Imidlertid kan en slik "underholdning" heller nebezobydnoe klasser og medføre konsekvenser. Dessuten, hvorfor bevisst krenket og tvunget pet kaste ut sine energi uvanlig måter. Hvordan fungerer vendelrot for katter?
 Valerian root inneholder forskjellige syrer, en av dem - isovalerinsyre. Det er veldig farlig: faller på slimhinnene i munn og tarm og forårsake brannskader hos barn. Hvis personen vendelrot har en beroligende effekt, så katten - akkurat det motsatte. Dyret begynner å rulle på gulvet, vri, rive tapet, sette håret på slutten, for å henge gardiner og piss i hjørnene.
 Zoologer har funnet ut at vendelrot lukter lukten av feromoner som finnes i urinen til voksne. Også vendelrot påvirker sentralnervesystemet av katter. Det er derfor, som forskere tror, ​​lukten av vendelrot introduserer en gris i en tilstand av eufori. I tillegg er stoffet aktynidin - et stoff som kan forårsake avhengighet og avhengighet til det representanter for katten rasen. Dette gjelder også for store rovdyr.
 Vendelrot for Cats - som et rusmiddel som forårsaker hallusinasjoner, forårsaker katten rømmer fra en mental eller forfølger, eller han jakter usynlige fiende. I tillegg inneholder vendelrot skjær alkohol, og katter kan ikke motstå påvirkning av alkohol. Og fra den første testen kjæledyret blir en alkoholiker, han trenger en ny dose.
 Mye mer farlig virkning av tabletter. Det kan føre til alvorlige allergier gjennom den inneholder syntetiske stoffer. Katter etter disse tablettene bisnuyutsya og deretter sovner fort.
 Men det er tider når du tar vendelrot bare trenger: kramper i mage-tarmkanalen og hjertesvikt, men kan gjøre det bare på anbefaling av en veterinær og i de doser som han vil utnevne.
 Det er katter som ikke liker vendelrot eller likegyldig til det. Noen er redd for lukt. Vet ikke hvorfor, men fans av katter vendelrot enn blant katter. Kattunger generelt likegyldige til det. Og med alle raser mindre påvirket hennes handlinger Siamese katten.
 Hva overdose?
 Gjennom sin narkotisk effekt vendelrot vanedannende og avhengighet. Etter å ha prøvd for første gang, jeg vil ha et annet kjæledyr. For å få til å få en ny del katter de går til ulike triks: ser vendelrot tabletter og deres bitt kan åpne en flaske skjær eller bryte den. Hvis katten har tatt mye av vendelrot, faller den til side, kroppen kjøre kramper, banker skum fra munnen, og øynene rullet. Et dyr er et presserende behov for å ta med til veterinæren. Ellers kan det lider død av hjerteinfarkt, hjerneslag eller respirasjonsstans på grunn av den sterke nervøs spenning.
 Fra å ta vendelrot kjæledyr kan få panikk, og denne situasjonen vil vare noen dager. Videre er det helt ukontrollert og kan også angripe verten. Derfor er det klart at bare for moro å gi katten vendelrot ikke kan. Hvis du likevel ønsker å ringe din venn caudatus tilstand av eufori kunstige midler, bruk denne kattemynte. Det er helt ufarlig for katter og ikke-vanedannende.  
Яндекс.Метрика