Labrador - er en av de mest populære og elsket av mange rase hunder. Dette er en ekte, lojal og utrolig glad venn. Men før du gjør et slikt kjæledyr, lære alle funksjonene og omsorg av opplæringen.

 Hva er denne rasen?


 Labrador - en rase som opprinnelig ble brukt som fungerer. Hundene ble reddet og guider. Forresten, er navnet på rasen oversatt fra portugisisk som "arbeidstaker".
Hvordan å behandle hunderase labrador?

 Beskrivelse utseende, kroppsbygning voksen hund ganske sterk, poter har en gjennomsnittlig lengde, bredt hode, nese litt langstrakt, består tykk ull av underull og ostovoho ramme. Hvis du studerer bildet, kan vi forstå at fargen kan variere fra fawn til brunt til svart.
 Denne svart eller brun labrador kan ha en flekk størrelse mindre bryst. Vanligvis hunder i størrelse enn kvinner. Deres vekst er ca 55-60 inches og vekt - ca 30-35 pounds. Veksten av kvinner er 52-57 cm, vekt - 25-30 kg.

 Hvor kan jeg kjøpe og hvor mye?


 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en Labrador, så ta deg tid til å studere annonsen. Private oppdrettere ofte lure kunder og tilbyr ingen fullblods av rasen og hybrid. Og det vil sikkert påvirke atferd, karakter og evner kjæledyr. Det er best å gå til barnehagen sjekket med et godt omdømme, og foreta et kjøp der.
Hvordan å behandle hunderase labrador?

 Pris valp av denne rasen kan variere fra 10 til 30 tusen og over. Kostnaden for disse hundene i kennel ofte høyere enn de private eierne, men når du får tak i alle dokumentene.
 Også i planteskoler ofte valper gjøre umiddelbart alle vaksiner. Og husk, for lav pris bør varsle. Før du kjøper Ta hunden til veterinær for å sørge for at det er virkelig Labrador retriever, og han er frisk og har ingen avvik.

 Labrador kjønnene velge?


 Gutt eller jente? Selvfølgelig er det noen forskjeller. Ja, hunder er kraftigere og har en lys ytre utseende, og holdbar. I tillegg hanner fraværende estrus, som for mange er ganske viktig.
Hvordan å behandle hunderase labrador?

 Men det hundene og ulemper: de er mindre lydig, mindre knyttet til eieren, har en sterk lukt og en mer markert spyttsekresjon, støyende, og markere territorium. I tillegg kan modne hanner utvise seksuell aktivitet for raskt og tydelig, noen ganger ut av sted, så det er bedre å tenke på kastrering.
 Som for kvinner, de er mer kompatibel og lydig, lojal og knyttet til eieren, bedre eksponert håndterbare, intelligent, mer rolig. Men en gang i seks måneder eller et år i estrus kvinner der ute som kan forårsake flekker på tepper og sofaer og stige til lukt.
 I noen tilfeller trenger du spesial bleier eller bukser for hunder. I tillegg, under løpetiden tispe kan være relativt ambisiøs og adlyde stopp.

 Karakter


Hvordan å behandle hunderase labrador?

 Viktige egenskaper Labrador:
 •  Mange tror at disse elevene noen ganger hensynsløs og dum, men det er virkelig ikke. Labrador - veldig smart og intelligent hund.

 •  Disse hundene er utrolig brukervennlig og raskt gå til kontakten (og i noen tilfeller kan være mindre).

 •  Det er verdt å merke mangelen på aggresjon på sine manifestasjoner labradorer rett og slett ikke kan.

 •  Disse studentene er veldig tålmodig.

 •  Dette er en ideell familie hund siden hun kommer godt overens med barn.

 •  Labrador er svært mobile og aktive, noen ganger også. Men hvis du bryr deg om ditt kjæledyr riktig, kan det kaos i huset unngås.

 •  Denne dedikerte og lojale venn.

 •  Labradorer svarer godt til trening.

 •  Denne hunden - en stor jeger.

 •  Labrador kan ikke la seg selv, har de ikke tolerere ensomhet og svært lang for sine herrer.

 •  Disse studentene er veldig direkte, noe som ikke kan rozchulyuvaty.

 •  Men vokteren av Labrador vil usannsynlig. Ja, hundene bjeffe, men noen ganger ikke tilfelle.

 •  Slike elever i akutt behov for oppmerksomhet verter og å kommunisere med dem, dette kan ikke bli oversett.

 •  Hjem


   Det er best å inneholde et slikt kjæledyr i et hus på landet for å gi ham god plass for utendørs spill. Men leiligheten er fine. Hunden må nødvendigvis være hans personlige plass, det vil tillate henne å føle seg trygge og forstå hva det er - et familiemedlem. Det er viktig å velge stedet tatt en ansvarlig måte. Så, passer ikke støyende eller blåst plass. Ikke nøy pet på badet eller kjøkkenet. Ideal - hjørne av stuen.
  Hvordan å behandle hunderase labrador?

   Utstyre ditt kjæledyr overnatting. Postylku seng eller sette en myk messe. Du kan også velge hund kurv eller eske med leker. Everyday poeng rekkefølgen på bostedet kjæledyr, ikke glem våt rengjøring (men ikke bruk sterke vaskemidler med en stikkende lukt).

   Funksjoner omsorg


   Hvordan å behandle hunderase labrador? De viktigste viktige punkter:
 •  Bading. Generelt, alle labradorer elsker vannet og svømme med glede, ikke bare på badet, men i alle vann, inkludert pytter. Men for å utføre denne fremgangsmåten kan ikke være altfor ofte, detergenter (med spesielle) vaske bort det beskyttende lag av huden av dyret, noe som kan føre til noen problemer. Pretty en svømming 2-3 måneder. Bruke en spesiell shampoo nødvendigvis for hunder, og det er for Labrador. Hell først kjæledyret med vann, så det Skum godt, presser håret med hendene. Deretter vaskes skum og la hunden ordentlig obtrusytysya (dette vil fjerne det meste av den gjenværende håret i vann), og deretter blot med et håndkle eller pakk Labrador klappe ham. I løpet av sommeren, i nærvær av et hus på landet og hageflekk kan pet vann fra en slange, vil det være nok. Etter å ha gått i tilfelle av forurensning, tørk av med en fuktig klut belegge.

 •  Gre. Disse prosedyrene skal være planlagt og avholdes en gang eller to ganger i uken. For enkelhets skyld kjøpe en spesialbørste. Venne hunden til scratch fra en tidlig alder.

 •  Hver en til to uker for å rense øret kjæledyr. Bruk en myk klut fuktet i sterile flytende parafin eller en spesiell væske for å rense ørene. Hvis det er dårlig lukt plakk Tillat kjæledyr til veterinæren.

 •  Bør undergrave klør som de Veksten. For første gang, må du kontakte veterinær og lære prosedyren, siden skjære kan skade blodkar.

 •  Tannpleie er en nødvendighet. Få en dyrebutikk spesiell rensing bein.

 •  Hvordan å mate?


   Mat spiller en viktig rolle. Inntil tre måneder valp skal spise seks ganger om dagen, tre til fem måneder - 5 ganger, fra 5 til 7 måneder - 4 ganger per dag etter 10 måneder - bør tre ganger, og etter et år går til to måltider.
   Ikke perehodovuyte Labrador, er denne rasen utsatt for fedme!

   I kosten bør inneholde matvarer som hele korn (spesielt havre og bokhvete), kjøtt og fisk, meieriprodukter, egg, grønnsaker, vegetabilsk olje, og frukt. Grov fisk og grønnsaker bør koke kjøttet kan behandles med kokende vann. Ikke la kjæledyr stekt, krydret, søt, marinert, røkt, mel og bønner og halvfabrikata.

   Walking


  Hvordan å behandle hunderase labrador?

   Gang bør være vanlig og lang nok til kjæledyr kan kaste ut energi. Gi hunden lek og sosialisere med andre hunder og mennesker. I den kalde årstiden slitasje kjæledyr, kan han forkjølet.

   Trening


   Hvordan trene en Labrador? Høydepunkter:
 •  Begynne å trene på et tidlig alder, men ikke tvunget inn i det, evaluere humør kjæledyr.

 •  Lære kjæledyret grunnleggende kommandoer.

 •  Ta hensyn til sosialisering.

 •  Venne hunden til leiekontrakten. Hvis det begynner å bryte et sted, stoppe og si "Fu".

 •  Fra en tidlig alder venne valpen å rengjøre.

 •  Ikke la kjæledyret er en felles tabell over "tigge".

 •  Alle lagene motiverende.

 •  Ros pet for god oppførsel, oppmuntre implementeringsteam.

 •  Se inn i øynene til en hund.

 •  Ikke la hunden ta mat fra fremmede.

 •  Hvis kjæledyret er skyldig, straffe ham. Du kan ta hunden for huden og øke stemmen, og peker på korrupt emnet. Hvis pet snarls, prøv forsiktig flate det (ikke mye!), Så du vise sin overlegenhet.

 •  Vær rolig og ikke heve stemmen unødvendig.

 •  La Labrador valp vil bringe lykke inn i ditt hjem!  
  Katt skur - hva gjør jeg?
   Velkommen fluffy skjønnhet, komfortabelt krøllet opp på master i fanget, bringer oss positive følelser. Men noen ganger en stor mengde hår som mister elskede katt, gjør eiere føler bitterhet. Det er ikke bare estetisk ubehagelig, fordi økt molt kan være et tegn på alvorlig sykdom.
   Hvorfor katten skur?
   Den mest naturlige forklaringen på hårtap kan betraktes sesong molt. Av og ull på humming oppdatert, døde hår faller ut, slik vokse ny sunt hår. Vanligvis skiller bestemt intensitet molt to ganger i året - vår og høst, forbereder dyret til den kalde vinteren eller varm sommer.
   Men katten som bor i leiligheten, kan denne prosessen bevege seg litt og da hjemmefavoritten lite skur i løpet av året. Imidlertid er disse hårtap vanligvis små og ikke forårsake angst eiere.
   Mye verre hvis katten plutselig ble ganske raskt falmer. Veterinærer ringe flere årsaker til dette fenomenet:
   1. dermatologiske sykdommer. Dersom det i intensiv molt, merker du et kjæledyr i alvorlig kløe, rastløshet, og håret faller er ikke ensartet, og utklipp, noen ganger utsette skallet hud - umiddelbart vise dyre veterinærer. Kanskje din favoritt Tinea, demodicosis eller hud parasitter, trakasserende katten.
   2. Underernæring. Mangel på essensielle vitaminer og mineraler i dietten riktig valgt mating eller allergisk for en bestemt komponent i menyen ofte føre til økt hårtap. I dette tilfellet ofte hos dyr som en alvorlig kløe og utslett.
   3. hormonelle endringer. Hvis katten din har nylig ble en mor, er det naturlig at håret det vil miste mye mer intens. Det er tilfeller når helt friske dyr helt lysily etter fødselen. Dette skyldes hormonell ubalanse i kroppen elskling og etter amming alt tilbake til det normale.
   4. Sykdommer i indre organer. Ofte intens tap ull provosere akutt nyre- eller leversvikt, og patologi av fordøyelseskanalen. I tillegg til økt molting, slike brudd er også andre symptomer - manglende appetitt, oppkast, gul sclera og slimhinner.
   5. Stress. Spesielt sårbare individer kan godt miste håret på grunn av separasjon fra den elskede herre, eller selv når du flytter inn i et nytt hjem. I dette tilfellet vil det pet hjelpe din kjærlighet og oppmerksomhet, og som et alternativ, å lage lys beroligende.
   Hva om katten røyter mye?
   Det første du må gjøre en ansvarlig eier - viser dyr lege. Veterinær, samle de nødvendige tester for å bekrefte eller avkrefte tilstedeværelsen av interne årsaker molting. Hvis din favoritt er alvorlig syk, hun vil utnevne adekvat behandling og bedring etter stop loss naturlig.
   Saken er mer komplisert med forskjellige vitaminmangel og allergiske reaksjoner. Her vil eieren må vise stor oppmerksomhet og intuisjon, prøver å finne årsaken molting. Introduksjon til diett pet multivitaminpreparater og forsøk på å identifisere allergenet ved elimineringsprosess vil vinne og dette angrepet.
   Hvis årsaken til hårtap var feil kosthold, ta kontakt med din veterinær eller oppdretter vil bidra til å balansere kosthold og katter som trengs for å mette kroppen stoffer.
   For å redusere forekomsten av molting noen art pet kam ofte anbefalt. Vaske katt spesiell sjampo næringskondisjonerte rommene har også en positiv innvirkning på kvaliteten på ull og reduserer molt.
   For de som ikke har tid til å klø daglig avdeling, er det spesielle stasjonær kam, tørke om at katten alene blir kvitt døde hår. Eieren i dette tilfellet kan bare fjerne klatret ned.
   For å unngå utslag av allergiske reaksjoner på hår hos mennesker under intensiv molt så ofte som mulig anbefales å rengjøre møbler og utføre våt rengjøring.  
  Яндекс.Метрика