Hvordan bli millionær?Faktisk har de ikke blir for vanskelig, forteller oss hvordan den klassiske satirisk litteratur og erfaring må være så sparsommelig og initiativrike.
Sti til eier millioner starter med å snu lommer og samle ting i hele håndflaten, som klarte å finne. Det var i hans selvbiografiske bøker skrevet mange millionærer. Deretter kan du flytte i to retninger. "Samle penger og gå til en restaurant for å ta en kopp kaffe i den dyreste byen. Du vil ønske å gå tilbake, som vil provosere modus aktiv søk "- sier en av forfatterne. Men mest tilbudet starter-gris sparegrisen og slippe tilbake alle detaljene på lommene. Og så, enda bedre, til banken ved interesse. Generelt, hvis du bestemmer deg for å ta banen for akkumulering, men ikke desperat Entreprenørskap modul i lommen, bør det være skjebnen til noen regler.
Budet mager statsborger
Forstå hvorfor du det.
Spare for en regnfull dag er svært farlig og tvilsom sysselsetting. Med en lys fôring svart skjebne kan være hvilken som helst dag, ville kjøre. Ut av mineralvann, revet tights, ingen brød. Så mye for en regnfull dag. Tenk på noe global: et stykke av månen, en kontrollerende eierandel i oljeselskaper, ny leilighet, bare for å kontanter. Eller "Jeg ønsker å samle fire poser med ting, gå å bidra til banken for å ringe TV for å vise meg nyhetene." Ikke tsuraytesya tull sine ideer. Trenger formål. Trenger drøm. Ja, lurte han til eier frekkhet.
Vet hvor mye tid du trenger. Da lagt til tidsrammen er mer moro.
"I løpet av de neste to årene, ønsker jeg å gjøre leiligheten." Fremover! Det er som en konkurranse med sitt eget avfall.
Vet hvor mye du bruker og på hva. Hvis du ønsker å betydelige besparelser? Vi må holde ditt hjem kontoer. Forstå hvor mye du bruker per måned og nå pengene. Restaurant tre ganger i uken? Synd innvollene og din lommebok. Redusere kostnadene under besøket til supermarkedet. De fleste eksperter hevder at ved å fjerne all unødvendig siden matfat, er du
lurer på hvor mye penger ute av stand til å redde.
Kjenn din styrke. "Måtte du leve på en lønn! "- Ingen vits, og sannheten om livet. Driftige folk, folk tjener, på en lønn ikke er leve. De er tre eller flere. Den mest at jeg har sett - er fem. Men denne mannen er knapt nevnt sitt eget navn, før hodet hans var lastet med ansvar og oppgaver. Enkel inntjening som en hobby eller arbeider deltid, hvis det er ledig tid - det beste alternativet.
Innskudd for deres intensjoner. Sett til side en viss mengde av sin inntekt hver. For eksempel, forstår at du utsette styrker på 10% av hvert beløp opptjent. For dråpe, på en korn vil du ha noen alvorlige besparelser. Hva gjør noe også.
Vil gjøre penger arbeidet. Prøv å gjøre bidrag til bank eller post sbe-
rezhenyya mot renter i KKP. La pengene jobbe. Dette vil i det minste delvis dekker inflasjonen. Og bør alltid velge det bidraget som kan etterfylles. Konstant pluss denne type sparing - er at penger til minst gå bort. Selv en liten ting, som akkumuleres i lommene kan tilskrives finansinstitusjoner. Entre, ikke vil forsvinne.
Stopp kreditert. Avslutt med sine intriger med studiepoeng. En liten, så en annen for å dekke først, og deretter en tredje for å lukke de to første. Pluss boliglån og andre lån for ulike gledelige hendelser, shopping og hva du vil, men ikke mozhetsya. Selvfølgelig, sy klær Sack og podpoyasыvatsya vervyem ikke nødvendig. I en anstendig person og klær prypychchdya. Bare sveipe rate beregninger til otkladыvt av sine inntekter uten å føle dette er spesielt akutt.
Okkupere selektivt.
Vær forsiktig med pengene dine.
Det faktum at du har en bankkonto, kan skape en falsk følelse av ettergivenhet. Du kan begynne å låne venner under dekke av investeringen. Ikke verdt det. Låne penger humør. Det er egentlig ikke rettferdig, men også fra venner tyder på at du har en bankkonto, og hvorfor ville du ikke ta for uanstendig. Samtalen bør ikke flyte fra flyet "kan / kan ikke" ta. Da vil du ha plass til å manøvrere. Problemet er at ikke alle venner nedbetale gjeld. Selv dette varige forhold kan spille en grusom spøk: "Ja, vi er venner! Ha tålmodighet til bedre tider! »
Det viktigste - å venne seg til de økonomiske rammene. Derfor er det nødvendig å planlegge alt på forhånd og forsiktig. Ja til å utsette et par tusen i måneden var ikke dødelig utfordring for familier og budsjett. Vær tålmodig - et annet viktig punkt. Uansett hvor mye noen anstendig tilstand ikke ut over natten. Mann, OZNA vi ing minst mange trodde før du starter arbeidet.  
Hvordan å trimme katten din klør?Kan katter klør kutt
Selvfølgelig, ja. For hva ville du og kjæledyret ditt komfortabelt liv var ikke nødvendig å ty til slike ydmykende, etter min mening, prosessen med å fjerne klørne. Nok annenhver uke vare på klør. Hvordan å trimme katten din klør?
Prøve så snart som mulig for å trene en kattunge til en obskur for en prosedyre som trimming klør (spiker). Bare husk å trene en kattunge til å skrape.
Stryke føttene, gradvis flytte til puten, trykk forsiktig pads til utseendet klør. Disse enkle øvelser for å gjøre så mye som mulig og deretter for ditt kjæledyr grooming klør vil være ganske vanlig.
hvordan å trimme katten din klør?
hvordan å trimme katten din klør?
Vel, hvis under prosedyren vil være søvnig kattunge eller hvile. Ikke prøv å fange den i løpet av spillet og komme til klipping negler. Du trenger ikke å tvinge "vri" Kitten og prøve å tvinge henne til å oppnå. Men det er tilfeller at til tross for beste innsats ikke kan venne seg til hygieneprosedyrer. Så sørg for å gi råd innpakket vrednulyu ikke å skade seg selv eller kattunge under skjæring klør.
8 Enkle tips for å trimme katten din klør
Først av alt, vaske hendene og behandle alkohol tsyptsi
1.Vozmyte kattunge i hånden. Klappe ham, snakke med ham forsiktig og stille
2.Lapku bør holde forsiktig, men sikkert at det ikke har glidd til feil tid
3.nazhmite myk sentrum pad å klore avslørt
4.Posmotryte klo lys, vanligvis svært godt synlig fri kant som kan klippe og deretter rosa stoff inne kohotka - det er nerveender og blodkar som uønsket skade, så vær forsiktig og varsom
5.Obrezhte frie kant klør, og etterlater et par mm rosa tkany.Esly nødvendig, kan det være litt pidpylyaty slutten Claw, så han klamret
6.Povtoryte prosedyre med andre klør
7.Hvalyte og klappe en kattunge selv om han ikke oppfører seg veldig lydig. 8.Mozhno som gi noen godbiter eller vytamynku
Hvis det hendt at du klippet klo lenger nødvendig, og det begynte å blø - ikke få panikk! Stille og behandle skadde katten klore hydrogenperoksid. Klør kan forbønn for noen tid, men vanligvis stopper blodet raskt nok.
Angå kohterezki (trimmer) si følgende, ikke nødvendigvis at det var en spesiell kohterez. Du kan klippe klørne spiker clippers mann, så lenge de var opptatt av å klippe og klo, ikke brutt den. Først av alt, praktisk! Hvis du ikke har tid til konstant beskjæring, så ta hensyn til antytsarapky for katter.  
Hvordan pusse tennene hund?
 Sykdommer i tenner er svært farlig for hunder. Hvis tiden gjelder ikke til veterinær, kan infeksjonen komme sammen med spytt i fordøyelseskanalen av kjæledyret ditt og forårsake betennelse i indre organer. Det er derfor det er så viktig å utføre regelmessig forebyggende tannsykdom hos hunder, pusse tennene minst 1 - 2 ganger i måneden. Det er enklere og billigere å gjøre det selv, men hvis du ikke er sikker på at du kan pusse tennene hund, prøv å se for profesjonell hundefrisør. Foreslå en god spesialist kan du nesten ethvert forum oppdrettere.
 Faset instruksjoner om hvordan du pusse tennene hund
 1.  Kjøp en dyrebutikk spesiell tannkrem. Du kan ikke pusse tennene hund ved hjelp av midler beregnet for oral hygiene person. Dette skyldes det faktum at kjæledyret må svelge en bit av pasta, og det er kanskje ikke den mest gunstige måten påvirke status av kroppen. Tannkrem for hunder som er utviklet med den spesielle strukturen i tenner, spytt og selv preferanser (smak og aroma det kan for eksempel simulere ferskt kjøtt).
  Hvis det er mulig kjøpe tannkrem du ikke gjør det, kan du prøve å lage det selv. Du trenger å blande kritt, lime juice og brus i like proporsjoner. Smake en feed hund er usannsynlig å like det, men det renser effektivt.
  Hvis hunden din ikke avviker rolig karakter må spørre venner eller kjæledyr som de støttet det under rengjøring. Ta med hunden for å prøve å gi en liten mengde tannkrem å snakke med, skjønte han at noe forferdelig du gjøre med det ikke kommer til. Trekk den forsiktig huden på den ene siden av kjeve hunder og fett lim tannkjøtt.
  Påfør lim på tannbørsten og starte rengjøringen. Børste tennene med hund trenger intern og ekstern side, topp til bunn, med penselen i 45?.
  Prøv å gjøre minst åtte bevegelser for å pusse hver tann. Spesiell forsiktighet bør rengjøres overkjeven hunder, fordi det er der det er ofte tartar.
  Den siste fasen av renhold - en liten massasje tannkjøttet. Det er nødvendig for å stimulere lymfe og blodårer kjeve. Sett en finger massasje myk børste (kjøpe det som tannkrem, kan du i en dyrebutikk) og masserer tannkjøttet hund først ned, og deretter - sammen, jevn sirkelbevegelse. Hvis ingen pensel, kan du holde en finger massasje, børsting hans peanøttsmør.
  Etter hele prosedyren må berømme kjæledyr for god oppførsel og behandle det med noe velsmakende.
  Regelmessig børsting vil hjelpe hunden din unngå mange helseproblemer og redde deg fra unødvendige kostnader for tjenester av en veterinær. Som en ekstra forebyggende tannsykdommer og styrke emaljen kan også gi hunden en spesiell rengjøring av rør. Men ikke glem at håndbørste ikke blir erstattet.  
Яндекс.Метрика