Hvordan fortelle sex bølgete papegøye?
 Vi bestemte oss for å kjøpe bølgete papegøye? God fugl ikke bare glad for å være med deg kommunisere, men også bli din beste venn. Du kan tilbringe en papegøye med ekte lærdom å lære ham å snakke og utføre ulike triks. Disse fuglene er veldig smart, godt til trening. Mange ønsker å ha bare to papegøyer, fugler ikke å bli lei, og noen bestemmer seg for å plante små papegøyer. Det er viktig å huske på at to-papegøye gutt sannsynligvis vil komme i konflikt og kjempe. Noen ganger krangler ending skade eller død av en av fuglene. Det er nødvendig å vite kjønnet på bølget papegøye før du tar det inn i huset. Det beste alternativet - kjøpe to kvinner, eller en gutt og en jente.
 Hvordan fortelle sex bølgete papegøye? Noen tips
Identifisere kjønn bølget papegøye kan være flere grunner. Imidlertid er det ikke lett. Inspisere nøye fjærfe, se på det og ikke glem å anbefalinger for å unngå feil. Ellers må du sete to gutter fra forskjellige celler, eller vil du ikke være i stand til å avle papegøyer, kjøpte to hunner.
 1.  Voskovytsya. Color nadklyuvnoy voskovytsы - den mest markante trekk ved kjønns bølget papegøye. Voskovytsya plassert på den øvre del av nebbet, er tilstrømningen av neseåpningene. Fjær henne der. Bare finne voskovytsu og merk sin farge.
  Voskovytsya ung hann. Siden 40 dager voskovytsya mannlig blir solid, rosa-lilla og deretter blir lilla.
  Hvordan fortelle sex bølgete papegøye?

  Voskovytsya unge kvinner. Kvinner har 40 dager voskovytsu lys blå eller beige skygge. Fargen er ujevn, og rundt neseborene er klar kant.
  Endre farge voskovytsы hanner. Bølget papegøye-gutten har lilla voskovytsu først, og deretter blir det blå.
  Transformation nyanser voskovytsы kvinner. Fra 6 måneder voskovytsya hos kvinner lyser og deretter blir brun. Men det er en tid da du lett kan forvirre en kvinne med en mannlig: 4 til 6 måneder voskovytsya jenter også blå. Det er viktig å vurdere alder av en kvinne. Du kan kjøpe den eldre jente, som allerede har begynt å danne lys iris rundt eleven, og ringen rundt neseborene pobleklo. Men det er bedre å ta hensyn til atferden til fugler, papegøye fordi det kan være for gammel.
  Jenter og gutter, karakteristiske trekk. Vær oppmerksom på oppførselen til fuglene å finne ut kjønnet bølgete papegøye sikker. Kvinner er mer beskjeden og stille. De synger enkle sanger, ikke som samfunn. Du kom til buret med fugler og bølgete papegøye umiddelbart begynte å vise deg alle fordelene, tweet og gi forskjellige lyder, som kjører foran deg? Dette er definitivt en mann! De er mye mer aktiv, modig og omgjengelig kvinner. Og lære dem å snakke enklere.
  Godt mønster. Hanner tiltrekke seg en spektakulær bølgete mønster som går på ryggen og hodet. Linjene er veldig klar. Gradvis, de er litt uskarpt, men fjærdrakt kjøper nye nyanser, varierte og fargerike. Papegøye-jentene kan ikke skryte av en slik fantastisk kjole.
  Velg papegøyer nøye, ta hensyn til detaljer. Da vil du være i stand til å bestemme kjønn bølgete papegøye og gjøre en stor mengde fugler.  
Hvordan ta vare på en skilpaddeDe fleste av oss er vant til fra barndommen å ta med kjæledyr en katt eller hund. I dag, kommer til dyrebutikk, kan du bli mester selv de mest eksotiske dyr. Derfor er dine favoritt site nyttige tips fortelle deg i dag hvordan ta vare på en skilpadde hjemme.
Før du kjøper en skilpadde, for å finne ut hva slags skilpadde du ønsker. De mest populære typer skilpadder for å holde seg hjemme er den sentralasiatiske Tortoise og chervonovuha terrapin.
Hvordan ta vare på en skilpadde land.
Hvordan ta vare på en skilpaddeMange gjør en stor feil å tenke at Tortoise kan leve uten spesielt utstyrt for hennes hjem, gå på gulvet i leiligheten. Faktisk, land skilpadder er svært følsom for trekk og kan lett bli syk. Stor sjanse for at eieren ikke kan legge merke kjæledyret ditt, og en skilpadde komme. Bredden terrarium for turtle være tre ganger så lang som legemet av skallet for å gi den et sted for "fleksibilitet". I terrarium bør alltid observere temperaturforhold (22-32 ° C). Bunnen skal fylle jord tykkelse på minst 3 cm. I terrarium, plassere en liten boks der skilpadden vil skjule hvis ønskelig. I sommermånedene kan du gå sine skilpadde utendørs, og helst gjøre det på gresset. Ikke klippe negler land skilpadder, de de trenger å grave et hull. En endring i terrarium jorde ikke mer enn en gang i måneden.
Hvordan ta vare på en skilpadde med vann.
Hvordan ta vare på en skilpaddeDen vanligste arten av skilpadder for hjem forvaring - en chervonovuha terrapin. Essensen av denne typen omsorg for skilpadder er å skape et komfortabelt hjem for henne. Det er feil å tro at skilpadder hele tiden i vannet. Ja, de elsker å svømme, og nesten 90% av sin tid med vann. Men, likevel, i akvaterariumi bør være en liten øy som skilpadde kan få. Ellers kan kjæledyret drukne. Over denne øya sted spesiell lampe som alltid vil opprettholde optimal temperatur. Mate skilpadden bør et slikt utvalg av mat, både planter og dyr. Hvis dyret er en lang tid å få opp den samme maten, skilpadde kunne alvorlig syk. Vann i akvaterariumi endring ikke mer enn en gang i måneden. Det er det, nå vet du hvordan du skal ta vare på en skilpadde.  
 Riktig pleie bølget papegøye hjemme ganske lett, viktigst holde rene burfugler i tid for å gi riktig mat og drikkevann, samt opprettholde optimalt inneklima for kjæledyr.
Hvordan ta vare på papegøyer?

 Bur for bølget papegøye


 La oss starte med cellene i et kjæledyr. Den skal plasseres i lys og varme hjørne rom, som ligger omtrent på høyden av menneskelig vekst, borte mot trekk og arbeids ovner, inkludert stasjonære batterier og radiatorer.
 Som å danne celler, er det best å velge en rektangulær flate tak produkter som runde og polygonale celler heller upraktisk å rengjøre. De obligatoriske delene av cellene skal være: dyp skuff, to eller tre stativer (for grunnleggende, supplerende fôr og mineral), drikker og ikke mindre enn to av tre eller plast zherdochek tykkelse fra 1 til 15 cm.
 Det anbefales å installere en spesiell beholder i buret for papegøyer svømming (spesielt om sommeren). Det kan bli fylt med varmt vann, og hvis papegøyen liker å svømme, sand, hvor han vil bli glad for å rense fjærene og antenne, bli kvitt parasitter.
Hvordan ta vare på papegøyer?

 På bunnen av buret bør helle sand, selvfølgelig, ikke den nærmeste lekeplass, og sjø, elv eller spesialdesignet for papegøyer (kan kjøpes på hvilken som helst dyrebutikk). Denne sand inneholder sporstoffer og mineral komponenter nødvendig for normal funksjon av fugler. Også i buret bør alltid være fersk mat og vann.
 Naturligvis renheten av cellene - en forutsetning pet innhold. Gjennomføre generell rengjøring bur, som inkluderer rengjøring alle delene og erstatning sand bør ikke mindre enn, eller enda bedre to ganger i måneden, men vask og tørk forer og drinkers trenger daglig.
 Omsorg for bølgete papegøyer nødvendigvis inkluderer følgende nøkkelpunkt - behovet for å nøye overvåke drikkevannet. Hver dag, det er behov for sent våren og sommeren selv to ganger om dagen for å endres (stillestående vann forårsaker alvorlig magesyke hos fugler). Papegøyer trenger å helle kokt, flaske eller samlet vann ved romtemperatur og i den varme årstiden legge noen dråper sitronsaft, som ikke bare renser det, men også bidra til å styrke fjær kjæledyr.
Hvordan ta vare på papegøyer?

 Mat bølgete papegøye


 Grunnlaget for matkorn er bølgete papegøye mat, som kan kjøpes i en dyrebutikk. Når du er ferdig frokostblanding blandingen er ikke, så la oss fugle havre gjennomvåt overnatting i vann og deretter vasket under rennende vann eller hirse. Forresten, kan disse korn spire i en liten kapasitet og som sådan satt i et bur med en papegøye. Diversifisere diett ørene av hvete, som også er nyttig for å hindre gjenvekst av nebbet fugler, linfrø, solsikke, gresskar, ville gress, korn, nøtter (vanligvis additiv dose bør ikke blande).
 En viktig del av dietten av papegøyer er finhakket urter - dill, johannesurt, knotweed, løvetann, plantain, lus, men av persille og basilikum bør forlates. Forresten, sørg for å la oss klappe friske grener av frukttrær - de vil hjelpe ham ren nebb.
 Ikke glem om proteiner, som florerer i kokt kylling egg, ost og cottage cheese, melk vыmochennom foreldet hvitt brød. Av og papegøye må mates friske grønnsaker og frukt.
Hvordan ta vare på papegøyer?

 Men fet, stekt og krydret mat, kjøtt, rå kjøtt og kjøttprodukter, alvorlige mage for animalsk fett, grovt brød, sterk te, kaffe og alkohol bølget popuhaychykam kontraindisert.
 Og den siste. Venne ditt kjæledyr til en rekke "meny" i begynnelsen, fordi fuglen raskt blir vant til en diett og deretter omskolere det vil være svært vanskelig.  
Яндекс.Метрика