Kjæledyr - disse er fullverdige medlemmer av samme familie, som mennesker, de trenger omsorg og kjærlighet, oppmerksomhet, elsker å spise og sove, og av og til behov for sin herre. Katter - dette er en egen type favoritter, mange mennesker elsker puhnastyky og shkodynы ofte bli kjæledyr.
 Hvis du ønsker å være et godt vertskap for sine dyr, har vi mye å vite om det, dens behov og hvordan å ta vare, fordi så ønsker å vokse sunt og tilfreds skapning.
Hvordan å kutte katten din klør?

 Men hva jeg skal si, bortsett fra høflighetsfraser, eierne av slike dyr ofte står overfor alvorlige problemer, som bringer sine kjæledyr, som for eksempel podrannaya møbler og tepper, riper på hendene og møbler.
 Men hva kan du gjøre katter - aktive og rovdyr som lever i naturen i århundrer miljø, de pleide å klatre i trær, løpe og bevege seg mye. Uten klørne på katten som en mann uten hender, men ofte kjæledyr ikke kan gå på gaten, så å sette sin aktivitet spesielt hvor som helst.
 Klør vokse i kytsi et ønske om å klø dem og fett, noe som er en forutsetning fillete møbler. Noen ganger selv så, at når du oppretter fluffy vokse så mye at de begynner å forstyrre dyre klamre seg til tepper og stier, og selv vokse i myke pads!
 Her i hjemmet omsorg spørsmålet, og hvordan å kutte katten klør? Uansett, hvis du kan gjøre det, ikke skade helsen til denne prosedyren favoritt dyr?
 Beskjære klør katter kan, og noen ganger også nødvendig, spesielt hvis dyret ikke har tid til å slipe ned deres og de begynner å vokse, noe som fikk ham betydelig smerte. Du har sikkert lagt merke til mer enn en gang som favoritt furry vmyvayetsya, tygge og bite sine klør?
 Så derfor er det å prøve å redusere sin lengde, men hvis dyret ikke fullt ut gjennomføre denne prosedyren, så han trenger for å hjelpe.
 Noen veterinærer klør mot omskjæring, fordi på dette tidspunktet kan skade dyret, hvis uforsiktig tilbringe beskjæring. Likevel, hvis nøye og ansvarlig tilnærming til denne saken, er det ingenting farlig i dette, i noen tilfeller - det er helt avgjørende nødvendighet.

 Hva du trenger å trimme katten din klør?


 Hvis katten ofte riper, og etterlater store kroker på din favoritt sofaen, er det på tide å tenke på trimming klørne.
 For å unngå de ovennevnte situasjoner heller forfølge denne prosessen flere ganger i måneden, men du kan ikke benekte muligheten for dyret skjerpe klørne på skrape fordi denne okkupasjonen - naturlig, uten noe som det ikke kan gjøre mer enn en katt.
Hvordan å kutte katten din klør?

 Faktum er at når fluffy kjæledyr rengjøre nøye klørne på godstolen vert, ble han ikke tenke på hvordan å irritere ham, han bare fulgte sine naturlige instinkter. På denne tiden er han løslatt fra det gamle skallet i klørne, noe som er viktig fra tid til annen, vaske av.
 Prøv fra barndommen å lære en kattunge til et sted hvor han kan holde sin naturlige instinkt, deretter problemer i voksen alder vil være mye mindre. Omskjæring klør skrape kan ikke erstatte den oppfatningen at utfyller hverandre.
 Hvis du bestemmer deg for å prøve å gjennomføre en slik operasjon på hans dyr, husk vanlige negleklipper for dette formålet ikke bare ikke vil passe.

 Du vil trenge spesielle veterinær såkalte giljotin hagesaks, kan også trenge neglefil for å kutte ned etter klipping og polsk dannet skarpe kanter. Også, må du huske å hydrogenperoksid og bomull pads, en god ting - blodstillende blyant.
 Det faktum at katten er inne klo bunt av nerveender og blodkar at hvis såret saks, kan begynne å blø voldsomt og i kontakt infeksjon også betent. For å unngå at dette skjer, må du trimme nøye og oppmerksomt, og i tilfelle av svikt for å gi førstehjelp til et dyr.

 Å gjennomføre prosedyren?


 Bevæpnet med alle nødvendige verktøy, er du klar til å gå. For prosedyren, er dyret bedre å plante seg på kne eller lå på en flat horisontal flate.
 Så først, Verve hjelp av en assistent, vil ett dyr takle vanskelige notat, katter liker ikke slike prosedyrer kan begynne å klø og snøft.
 Sekund, sjekk din dyreklør - trykke på (forsiktig!) Med tommelen på toppen av klør og ben under puten litt trekke de andre fingrene. Hvis klørne gjennomsiktig, er det lett å vurdere i lys rozhevenkyy blodkar, noe som bør unngås. Vanskeligere er mørk, full av pigment, klør, fordi de ikke er gjennomskinnelige, og er derfor nødt til å trimme øyet.
 I dette tilfellet, ingen skade på dyr, fortrinnsvis det samme kantbeskyttelse og fremgangsmåter bare å bruke mer.
 Og husk at avlingen skal ikke diagonalt, og alltid tilbake. Bevegelsen må være rask og nøyaktig, fordi puhnastyk ikke være lenge tåle en slik fremgangsmåte. Hvis du fortsatt er påvirket fartøyet og dyret gikk korset, deretter raskt feste et stykke ren klut eller bomullsdott med peroxide, kan du strø talkum morgen.

 Hvis blødningen er svak, så vil du sannsynligvis klare seg på egen hånd, men med en sterk spøke: bruke en bandasje undertrykkende og så snart som mulig kan du ta katten til veterinær.

 Etter inngrepet, klør polsk neglefil for å kvitte seg med kritiske deler. Neste økt beskjæring kan gjøres tidligst to uker. Hvis du ikke nøle med å utføre denne prosedyren på egen hånd, er det best å stole på fagfolk som kan bruke det så raskt og smertefritt for dyret ditt.
 De sikkert annerledes, men hvis du dyre helse av kjæledyret ditt, er det bedre å stole på bena hennes i hendene på erfarne og høyt kvalifiserte spesialister.  
Hvordan lære valpen til toalettet

Metoder venne valpen til toalettet er ganske enkelt, men krever at du nok tålmodighet og forståelse. Jo før du begynner på alvor og trene hunden din til å gå på toalettet, jo raskere og enklere det er klar over at krever tett.
 Lærer valpen bør være ute etter, da hans mor vil opphøre å holde etter rengjøring. Bare i dette tilfellet undervisningsmetode er trygg.
 Grunnleggende opplæring til ryddig oppstår når det er en ny valp hjem. Det anbefales å umiddelbart legge kjæledyret disponibel bleie på et bestemt sted, noe som ville være akseptabel for deg som toalett for hunder.
 Viktige krav til toalettet - en hund uten tilgang andres omsorg.
 Neste skritt er å drive overvåking av kjæledyr, og på den tiden da han vil gjøre sin sak ved overføring til en bleie, og han må gå å kjærtegne det.
 Det ville være bra å fange valp som falt i med den hensikt å gå på do for et forbudt område. Og send den til stedet der den selv er et toalett.
Hvordan lære valpen til toalettet

 Grunnleggende regler venne
 Hvis valpen gjøre sitt arbeid på feil sted, ikke klandre ham, er det lite og slike ting kan gjentas regelmessig. Vi må huske på at valper som folk kan vise alvorlig patologi i oppførsel, og de viktigste årsakene til denne sykdommen er akkurat din alder banne i en liten valp som fører til slike sykdommer.
 Hva er mer kjærlighet og forståelse sjefen vil behandle dyret ditt, jo lettere vil det være lærerikt prosess i ung alder av dyret, og aller viktigst - det vil gi deg et stort antall positive følelser.
 Ikke stoppe prosessen hvis du har det i gang, lære deg å styre ditt kjæledyr hver dag for å inspisere.
Hvordan lære valpen til toalettet

 Hva som bør og ikke bør gjøre
 Du trenger ikke å skjelle kjæledyret, fordi det kan skape sinne på sin herre med en håndfull av innhold, men endre funksjonaliteten av kroppen kan han ikke fordi dyret begynner å rydde opp i virksomheten - spising, som er den viktigste grunnen kaprofahii opprinnelse, noe som er ganske vanskelig gitt, skal .
 Wean, gjør det, vil hunden er vanskelig.
 Hvis hunden din ikke har passert toalett trening, zastelit overflaten av gulvet med avisen eller vugge. Etter en kort periode bleier bør etterlates bare på visse steder, gradvis å produsere en reduksjon i sitt område og karm.Skabb hos hunder: symptomer, behandling og forebygging
 Skabb - en av de mest vanlige og ubehagelige infeksjonssykdommer. Siden det kan oppstå mange kjæledyr eiere. Skabb hos hunder er vanligvis forårsaket av såkalte akaryformnыmy midd. Disse organismene er parasittiske på hunder, men noen ganger kan være farlig for mennesker. Så forebygging og behandling av sykdom bør gis fulle oppmerksomhet.

 Symptomer på skabb

 De første kliniske tegn:

 rødhet i huden på dyret,

 utseendet av skalaer,

 kløe,

 En tynnhåret områder.


 Parasitter som forårsaker skabb hos hunder foretrekker stammen, dekket med kort hår:

 kneledd,

 øre

 overflaten av buken.

Skabb hos hunder: symptomer, behandling og forebygging
 Men hvis sykdommen vil utvikle seg, er det mulig å overvinne hele kroppen. Denne pet føler ganske intens kløe, som er vanskelig å fjerne fordi det ikke er kontrollert av glukokortikoider. Dermed kan de kliniske tegn på sykdommen ikke gå glipp av. Men hvis du ikke tror på dem, verdt å se bilder. Når de første tegnene bør kontakte dyrlegen som om tiden dette er gjort, kan huden på dyret danne sår og i alvorlige tilfeller utvikle alvorlige komplikasjoner (generell infeksjon, pigmentering og keratinisasjonsvirkninger av huden).

 Hvordan diagnostisere skabb?

 For behandling av sykdommen er ekstremt viktig for hans diagnose. Etter skabb kan forekomme, så vel som chuck eller andre soppinfeksjoner. Kløe og skabb er regnet som en av de mest karakteristiske trekk, men de gir ikke et klart nok bilde. Den eneste måten å være sikker på at vi har å gjøre nettopp med skabb - en mikroskopisk undersøkelse, som tar skrape overflaten av huden, alen helst skakatelnыh ledd og ører.
 Dessverre er omtrent 40% av den negative mikroskopi ikke fullstendig utelukkes sykdommen. I nærvær av symptomene veterinærer foreskrive visse medikamenter prøvebehandling. I løpet av 3-4 uker blir det klart hvordan du går frem.
Skabb hos hunder: symptomer, behandling og forebygging


 Hvordan å behandle skabb?

 I de fleste tilfeller, veterinærer foreskrive antibakterielle og antiparasittære legemidler, både generell og lokal handling. De mest effektive acaricider, at narkotika designet for å bekjempe midd. I forbindelse med dem kan brukes insektmidler - legemidler som hemmer aktiviteten til noen leddyr. Typisk, fond og at, og den andre typen er uløselig i vann. Fordi de blir brukt i en emulsjon. Hvis huset bor noen hunder trenger å behandle alle, uavhengig av om de har symptomer. Etter skabb kan lykkes stoppe tidlig.

 Men dette, i tillegg til å ta narkotika av denne typen, må du rengjøre hundens hud. Det er for dette, samt på kassa andre flått. Ringen påføres det angrepne hud. Med en pipette til å plassere lesjon drypper olje. Etter en stund flåtten er ingenting å puste, så kan du trekke det slik at kjevene var ikke under huden. Når parasitten støtes ut, det berørte området tørkes med alkohol.

 Forebygging av skabb

 Dette er en farlig sykdom som kan overføres til mennesker. Derfor, når du arbeider med syke dyr er viktig å observere god personlig hygiene. Å forebygge sykdom skal jevnlig gjennomføre klinisk undersøkelse hunden veterinær og unngå kontakt med kjæledyret forvillede dyr. Når de første symptomene på skabb bør holde dezakaryzatsyyu lokaler. Dette gjøres ved bruk av en 2% vandig oppløsning av alkali. Gjenta prosedyren krevde en uke etter primærbehandling.
Яндекс.Метрика