Hvordan lage tyggegummi hjemmeFra antikken, tyggegummi er et attraktivt produkt. Den utmerker seg med sin malleability, interessant smak og forbløffende evne til å blåse bobler. Selv våre bestemødre kokt hjemmelaget tyggegummi, ved hjelp av forskjellige ingredienser. Oppskriften er så enkel at du lett kan gjenta det.
For å gjøre dette, en tube med tannkrem, og et lite nøste plaster panne. Preparatet er som følger. For å begynne, koke vannet. Deretter kan du slappe gips og slippe den i kokende vann i ti minutter gjennom tyktflytende massen skille fra laget av vev. Den resulterende klebrig masse retur og sender ballen tilbake i kjelen. Legg tannkrem til tyggegummi ervervet smak og mild smak. Vanligvis, mangler bare en spiseskje, men du kan sette mer. Femten minutter drenere vannet - hjem drøv klar. I tillegg til god smak, sammen det gunstig med at forberedt deg personlig, og det er absolutt ingen skadelige stoffer.
Oppskrifter tannkjøtt
En måte å gjøre et hjem drøv - bruk frukt. For fremstilling av tyggegummi vil trenge en bøtte av frukt eller bær, en halv liter vann, en liten mengde sukker eller fruktose. Kutt alle grønnsakene, fjerne dem fra bein, og skyll, dekk med vann og sette potten på bålet å koke. Det neste trinnet - belastning. Den resulterende juice kan spare eller har tidligere oholodyvshy. Fra massen for å fjerne skallet, tilsett sukker om nødvendig. Den resulterende strukturen bør settes på bordet, smurt og tørr i solen. En dag kake sving og la stå i et par dager pidsushytysya. Utmerket frukt tannkjøtt klar.
Det er en annen måte å gjøre tyggegummi. For å gjøre dette, kjøpe en spesiell basis. I tillegg vil du trenge en smakstilsetning, melis, glyserin, mais sirup og sitronsyre. De tre siste ingrediensene og bland sende i mikrobølgeovnen i et minutt. Når grunnlaget vekt vil bli oppløst og klissete, legge til smaken. Alt du trenger å gjøre raskt til blandingen avkjøles. Deretter med melis, lage en bakke å utdype. Det hell massen og rør til den er tykk. Den resulterende gummi kuttet i en plate og nyte en hjemmelaget produkt. Du kan lage forskjellige figurer.
Å vite hvordan å lage tyggegummi, kan du overraske din kjære, men viktigst bli en magiker for barnet ditt når han innser at huset åpnet en fabrikk som produserer tyggegummi.  
Verdien av AndrewNevne Andrew (Andreas) kommer fra antikkens Hellas. Dens betydning - "modig", "modig". Andrew gutter navn kalles inn, og det er veldig populært nå. Ikke rart den ortodokse og katolikker ære for St. Andrew.
Energi utstråler vegne effektivitet, kommunikasjon og flid.

Feature navn:

Planet: Uranus
Farge: lilla
Plant: anemoner
Talisman: jungelen katt
Stone: Amethyst

Karakter Andrew
Andrew mange positive trekk i karakteren. Siden det er lett å kommunisere, er han glad, liker å spøke og snakke om et emne. De karakteristiske trekk er dens utholdenhet og målbevissthet med som når han målet. Og han alltid har et formål som den er begått, den personen ikke sitter uvirksom og hans sinn er alltid opptatt grublet gode utsikter. Han tenker alltid nøktern og beregner sine handlinger på forhånd. Men er det som blir fanget i noen tilfeller brått mister han interessen for ham og begynner å søke etter andre klasser.
Andrew elsker å støtte og hjelpe, han får glede av det, og selv vurdere det deres moralske plikt overfor andre. Han lytter alltid og gir praktiske råd. I sine handlinger styres av Andrew interessene til sine kjære. Han prøver å være ærlig og rettferdig for folket.
Psyche Andrew
Vanligvis travle liv manifesterer Andrew varm hjertelighet hjemme. Svikt og feil drømmer kan styrte ham inn i en tilstand av depresjon og latskap. Han har et godt utviklet fantasi, men med dette navnet ofte interessert i religion og det okkulte. Det tiltrekker seg alt ukjent og mystisk. I tvister Andrew viser respekt for motstanderen, men med mannen som tillot hans bilde til å ta opp alle stopper kommunikasjon. En av verdiene av mot er hans navn, så han foretrekker å skjule sårbarhet og følsomhet selv fra nære venner.
Negative egenskaper Andrew
Noen ganger, nå suksess, kan Andrew glemme om folk som hjalp ham. Han er arrogant og sarkastisk. Humørsvingninger brått endre hans vennlige natur og han er hevngjerrig, intolerant til svakhetene i andre, egoistisk. Hans overdreven følsomhet og sårbarhet gjør det stolt og egoistisk. Ofte hans suksess blende ham, og han er for arrogant.
Vennskap med Andrew
Det er alltid mange venner. Han lader sin energi optimisme. Venner vet at i vanskelige tider kan alltid stole på Andrew, som la alle sine ting og komme til unnsetning. Selv i øyeblikk av sterke følelser og sorg han vil aldri bli venner laste sine problemer. Tvert imot, vil det sende ut enda mer vitalitet eller ønsker å tilbringe litt tid alene.
Fangst av Andrew
Han liker å lese historisk litteratur eller skrifter som motiverer den. Han liker sport og hvis Andrew er ikke en idrettsutøver, han fortsatt jevnlig besøker treningsstudioet eller spille amatørfotball. Bekymringer for fiske, rekreasjon i et telt, turer til fjells og bare nyte restaurant. På kveldene etter jobb liker å se filmer eller spill. Ofte Andrew vet hvordan å lage mat, og han likte det.
Implementering Andrew
Menneskets kraft, gir kraftig ytelse og levetid optimisme. Andrew alltid på utkikk etter et yrke som vil bringe ham overskudd. Han er en av dem som foretrekker å jobbe for seg selv, er han glad i virksomheten og har gave overtalelse. Andrew er på ingen hast til finansielle prosjekter. Etter å investere litt penger i tilfelle han tålmodig venter på ham og fortjeneste.
I økonomiske saker Andrew lagring og rasjonell bruk midler, å utsette noen av dem. Han nærmer seg arbeid manager, kan det også være en idrettsutøver. Andrew passer til ethvert arbeid knyttet til organiseringen av prosessen, mennesker ledelse og nytenkning. For eksempel, en non-profit organisasjon, leder av gruppen eller på jobben, formann. Sittende og rutinearbeid "office plankton" ikke for ham.
Andrew Relations

Kvinner elsker Andrew. Det vanligvis sjarmerende og fysisk attraktive mennesker. Hans styrke, humor og munter gnist i øynene av fascinerende kvinner.
Som en partner han søker ingen skjønnhet, men heller tålmodighet, følsomhet og forståelse. Han elsker smiger og komplimenter, gaver og tjenester. Noen ganger er han ikke engang trenger fysisk nærhet, og bare ønsker å sove i armene til kvinnen han elsket.
Gifter seg det grunnleggende kjærlighet, ofte ganske sent, og på grunn av høy selvfølelse, ikke hans kone ikke endres. Siden det vil være en lykkelig kvinne som kunne hindre hans ønske og dele interesser.
Han er veldig aktiv i seksuelle relasjoner. Han elsker sex og er ikke skamfull for å si det. For ham fysisk intimitet - er en form for selvbekreftelse, så Andrew kan være et stort antall partnere. Han liker feminin, delikat utseende og sterk ånd av kvinner. Seksuell lyst og glede kvinner er viktige for ham sin egen, så han alltid spør om fordelene partner. De fleste kvinner er glade for intimt forhold med denne mannen.
Kanskje en god følgesvenn for livet Andrew vil være Irina, Natalia, Elena og Lyudmila.
Men, Olga, Marina, Anne og Joan han var ikke veldig imponert.  
Verdien av ArseniyArseniy - et navn som kom til oss fra gamle greske kulturen. Dens verdi er assosiert med oversettelse: Gresk Arseniy - "modig".
De viktigste kjennetegn ved dette navnet:
Planet - Mercury;
Zodiac - Gemini;
Stone - ametyst;
farge - blå;
plante - iris;
Bird - svelge;
dag - onsdag.


Barndom Arseniy

Myk, godmodig, ærlig, snill - det er en liten liste over de kvaliteter som har den Arseniy fødsel. For foreldre er det en gave fra Gud selv, fordi sluhnyanishi barn kan neppe bli funnet. Han er veldig følsom og er utstyrt med mange kreative evner.
Arseniy voksende flittig gutt. Siden barneskolen, han alltid alene, uten en alarm foreldre feire alle leksene. Skolen møter Arseniy "excellent" og pausene foretrekker ikke å haste seg med klassekamerater, og lese et nytt kapittel i boken. Han har drømmer og noen ganger midt i tanken i noen minutter uten å høre noen og planlegger for fremtiden.
Han har venner, men en leder blant dem, er han ikke, og foretrakk å være i skyggen, selv om det er fremmed for konseptet med livsglede. Spesielt mye moro med dette gutt som heter bringe opptredener på skolekonserter. Han vil være glad for å lese god poesi fra scenen, treffer alle presentere deklamatorskymy sine evner.
Arseny ikke kalles en mann som har en meget god helse. Det kan være hjerteproblemer, hva bør være mye oppmerksomhet så tidlig som i barndommen. Gutten med det navnet ikke bekymre turbulente følelser eller sinne eller overdreven glede å forhindre hjerteinfarkt.
I tillegg, med dette gutt som heter svak tynntarmen, noe som kan føre til sår. Så fra en tidlig alder foreldre må gi ham en fiskeolje og ulike enzymer.

Voksne liv Arseniy

Når Arseniy eldre, hans karakter helt forandret. Han er fortsatt som respektabel og oppriktig person som barn. For denne unge mannen med dette navnet verds venner. Men i livet Arseniy noen ganger det er tider hvor du ikke kan gjøre uten stivhet av karakter. Det interessante er at det kan takle de vanskelighetene perfekt, viser alle som kan være ganske sterk i sin tro. Selv om det fortsatt i stor grad en mann ved navn Arseny prøver å finne en rolig og svømme for det. Ofte denne trenden det er en vitenskap.
Arseniy intelligent, ærlig og har en god følelse av ansvar. Han ville ikke bli sannsynliggjøre for personlig vinning. Disse kvalitetene hjelpe en mann med samme navn for å hevde seg i livet og utmerke seg i vitenskap. Sin ulempe er lav selvfølelse, noe som hindrer en nå betydelige høyder, men på den annen side er verdsatt kolleger.
Hans vei Arseniy kan finne som lærer ved skolen, en lærer i videregående skole, ingeniør eller designer. Det er ofte evnen til å skrive. Han kan skrive interessante historier, slik at det å bli en berømt forfatter, hvis bøker kan godt være de beste selgerne. Arseniy har ingen spesiell interesse i stor overflod. Men noen ganger er det en følelse av at pengene har interesse for det, fordi mannen med samme navn gitt til å tjene penger lett uten store anstrengelser.
Familie Arseniy
Å være veldig romantisk og følsom Arseniy forstår flyktig forhold mellom en mann og en kvinne. Han er villig til å elske livet, å bære sin favoritt armfuls av blomster, og hvis du ønsker å synge serenader henne om hans utenomjordisk kjærlighet. Noen ganger jenter ikke forstår dette bisarre oppførsel av menn, trygg på at prinsene og ridderne eksisterer. Men det er akkurat dette!
Og bare én poveryvshaya ham som er klar til å lytte til hans argumenter netter av det sublime, blir hans følgesvenn for livet. En mann med dette navnet vil skrive hennes dikt, bøker og vie synge ballader. Arseniy - en uttalt motstander av skilsmisse, slik at eventuelle problemer i familien, bestemmer han seg for å leve sammen med sin ledsager til alderdom.
Fra sin kone forventer han god rengjøring. Også hans kone har til å ta kontroll over økonomi, fordi for Arseniy det er ikke det viktigste, og han absolutt ikke kan gjøre det.
Som en familie mann med det navnet barna aldri hører om krangel og skandaler fordi det ingenting ikke vil tillate det. Han kan og vil lære alle i huset hans for å løse problemer uten å ty til høye rop. Arseny føler en stor følelse av ansvar for sine barn. Han alltid gi dem alt de trenger, passe på at de hadde en god utdannelse og ditt hjem. Spesiell kjærlighet en mann med det navnet gir døtre, som han kan gis. Barna vil alltid sette pris på sin far for avholdenhet store godhet og utenomjordisk kjærlighet til moren.  
Яндекс.Метрика