Hvordan lære å skrive med venstre håndDe fleste av oss har møtt folk som skriver med sin venstre hånd. Hvis du betaler oppmerksomhet, vil du legge merke til at deres makt er vanligvis sterkt bøyd ved håndleddet. Det faktum at selv i barndommen, når de bare lærte å skrive, ingen tok seg for å hjelpe dem å lære å skrive med venstre hånd. Logisk, stavekontroll ønsker å se hva som er skrevet i dem, mens for en person som skriver med sin høyre hånd, betyr det ikke presentere noen problemer, mens venstrehendte har å smette unna alle måter. Men for å løse dette problemet er ikke så vanskelig som det kan virke, heller bare lære å skrive med venstre hånd, utføre noen enkle retningslinjer.
Teknologi trening skriftlig venstrehendte
Det første du bør ta hensyn til å prøve å lære seg å skrive med venstre hånd, er plasseringen av papiret. At det var rett, tenk at gjennom pulten din er midtlinjen som deler den i to deler i henhold til posisjonen (linje må også dele kroppen i to). Og bare halvparten av bordet, som ligger på venstre side av kroppen, og er designet for å skrive med venstre hånd.
Pass på at papir, øverst i venstre hjørne som skal være over til høyre, ble igjen på bordet fra deg. Takket være den riktige plasseringen av papir kan du raskt lære å skrive med venstre hånd, siden så hendene blir lei mye mindre kan du se godt skrevet, og skriveprosessen går lettere.
Det er viktig at du velger for å skrive penn eller blyant. Den første regelen er at for å håndtere lefty er litt høyere enn den høyrehendt - i en avstand på 2, 5-4 cm av papiret. I brevet bør du ikke altfor anstrenge fingrene og hendene så raskt som du blir lei, og trening vil være vanskelig.
I løpet av studien, bruker spesialpapir. Tenk deg pershoklasnytseyu og få razlynovannыe notatbøker, som skriftlige linjer du absolutt skal være rett.
Brev til den innledende fasen av treningen bør være stor nok slik som muskel minne napratsovuyetsya mye mer effektiv.
Noen flere anbefalinger
Før du prøver å lære å skrive med venstre hånd, nettopp finne ut hva du trenger. For motivasjon - er en viktig komponent for å lykkes, og lære bare for moro skyld av prosessen kan ikke alltid.
Ser ikke for kompliserte måter. Hvis du oppdager at du får svært vanskelig prosess, såre hender, fingre, kramper, etc., er det best å gi deg selv tid til å hvile pauser mellom treningsøktene, i en annen sak, er du sannsynligvis til å raskt gi opp sine mål .
Som du vet, repetisjon - mor til læring, så ikke glem den konstante og vanlig praksis. Prøv å ta notater i enhver mulig situasjon. Selvfølgelig, ikke trener, hvis du trenger å legge inn en annonse ryddig håndskrift eller sette sin autograf på et svært viktig dokument. Men her er egne poster, for eksempel i dagboken er viktig å "ikke" hånd.
Ta hensyn til den generelle utviklingen av venstre hånd, skiftende henne disse pliktene som vanligvis utføres ved lov. For eksempel kan du pusser tennene er det etc. Føler at første gang alle dine bevegelser vil nerastoropnыmy og vanskelig, fordi etter hvert vil du oppnå gode resultater.
Ikke bare skrive, men også trekke hånden, du prøver å utvikle. Først vil du derfor jobbe på motoriske ferdigheter og være i stand til raskt å lære å skrive med venstre hånd. Sekund, vil du oppdage en kreative talenter. For det tredje, bare moro og tilbringe tid.  
Hvordan ta vare på en papegøyeNyttige tips og råd for barn og studenter som ønsker å ha en papegøye.
Hvis du startet høyttaler papegøyer, husk - den grunnleggende mekanismen av imitasjon i papegøyer er veldig forskjellig fra mekanismen til reproduksjon av menneskelig tale.
Poenget er at menneskelig språk er nært knyttet til tenkning og kreativ prosess utfører en rekke sosiale funksjoner.
Det er velkjent at den vanlige bølgete papegøye kan huske og snakke hundrevis av ord og uttrykk.
Til din papegøye begynte å snakke, må du bruke mye tid på sine studier. Det er ingen tilfeldighet fleste ord kjente fugler som lever i ensomme mennesker, som har en tendens til å ha mer fritid.
Når du begynner å lære kjæledyret til å snakke, ikke bare forvente ham til fantastiske resultater. Først, mest sannsynlig vil det være i stand til å huske noen få ord som vil bli brukt uten noen sammenheng med deres mening og omgivelsene.
De første forsøkene bølget papegøye ligne menneskelig tale er ikke spesielt vellykket. Lydkvaliteten er dårlig, men ikke gi opp og fortvilelse. Over tid vil ordet bli mer tydelig og leselig.
Etter en stund kjæledyret ditt vil det bli forstått av alle. For å lære en papegøye å snakke, vil du bare trenger å bli gjentatt mange ganger ode til den samme setningen.
Parrot vil være i stand til å spille undervist av ord og setnings til området, med forbehold om refleks natur relasjoner som vil ta form i hans sinn mellom de innøvde ord og uttrykk på den ene siden og objekter og situasjoner - på den andre. For å gjøre dette, objekter opplæringsprosessen kjæledyr du ønsker å vise ham forbundet med dine handlinger.
Du sier setningen: "Gi Apple" fugl show med ekte eple. I dette tilfellet er det best å bruke flere ulike varianter av epler til papegøyer i ordet "eple" forbundet med noen bein, ikke bare det faktum at du viste ham.
Bare si, "Go", og deretter rozvernysya langt fra cellen og t. E. Den viktigste rolle i den raske assimilering av en papegøye fraser spilt av intonasjon. Hva er din emosjonelle språk, jo mer sannsynlig at fuglen ordentlig huske og lære å uttale.
Hvis du vil lære å snakke sitt bølgete papegøye, og deretter prøve å snakke en høyere stemme enn vanlig. Bølget papegøye spille mye lettere å kjøre kvinnelig stemme enn menn.
Hvis du har mulighet, gå inn med fugl i morgen. Imidlertid har mange arbeidsfolk oppnådd gode resultater, mens du arbeider med fugl i kveld.
Uttrykket er best for å lære å snakke høyt og sakte, uten variasjon, med samme tonefall som mulig på samme høyde.
Først lære en papegøye å snakke er en person. Andre familiemedlemmer kan delta i prosessen senere - etter at kjæledyret ditt vil tale det første ordet. Vanligvis, for å få fuglen til å uttale det første ordet tar ca 3 måneder. Imidlertid kan denne perioden være litt høyere eller lavere. Det avhenger av egenskapene til kjæledyret ditt.
Den mest gunstig alder for å lære papegøye samtaler - det første året av sitt liv. Et godt incitament til papegøyen begynte å snakke, kan tjene som et speil. De fleste av disse fuglene uttale sitt første ord er ikke i form av en direkte reaksjon på ordene til eieren, som er engasjert i deres læring. Kunne det første ordet vanligvis gjør ønsket om å tiltrekke seg annen papegøye, som han ser i speilet og som holdt stille. Men å spille alt forstyrrende objekter, som inkluderer et speil, må du rengjøre buret.
Hvis du vil ikke være lat og stå hver dag for å undervise i leksjonene med kjæledyret ditt, vil det en dag være sikker på å si sitt første ord.
Bølget papegøye kan læres opp til å uttale noen ord og setninger. Husk at vokabular som brukes av en fugl som ikke vil gjenspeile deres smak, evner eller tilbøyeligheter, og det kulturelle nivået av eieren, dvs. du.  
Hvordan ta vare på Sfinksen?
 Katter Sphynx rasen - en hårløse katter er kjent for sin vennlige natur og uvanlige utseende. Disse kattene kan bo i timevis i bevegelse, løping, spille og nådeløst etter sin eier. Sphinxes er veldig vennlige og imøtekommende, de raskt bli vant til sine eiere og prøve å være sammen med dem hvert minutt. Hvis en masse myke katter som andre raser å velge noen hemmelig hjørne leilighet for å skjule det, gjemmer seg på den tiden av husholdningen, sfinkser, derimot, liker å delta aktivt i alt som gjør sine eiere: de lage middag eller vaske klær eller bare se på TV.
Sfinkser god holdning til små barn og får sammen med kjæledyr. Rangert kjent kanal Animal Planet, sphinxes - den mest intelligente rasen av katter. Den høye intelligens av katter, nysgjerrighet, lekenhet, lykke og et sterkt engasjement for å gjøre eieren av denne rasen ønskelig for mange katteelskere. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en sfinks eller du allerede har en herlig kjæledyr, bør du vite hvordan du skal ta vare på din elskede kjæledyr, så han holdt seg i god helse og hans vanlige høyt aktivitetsnivå.
Samlet vare på katter av denne rasen er litt forskjellig fra omsorgen for katter av andre raser, men fortsatt har sin egen karakteristikk vedlikehold sfinksen:
 1.  Helse sfinksene. I katter, sfinksen god helse og et sterkt immunforsvar, som i stor grad forårsaket av høy kroppstemperatur på katter. Sfinkser får sjelden syke mer utsatt for sykdom sfinks katter (f.eks luftveissykdommer) og unge dyr, er det ønskelig vaksinasjons sfinksene.
   Appetitt sfinksene. Sfinxene nesten planteetende, og siden de har en meget høy metabolisme og øket kroppstemperatur, disse kattene er meget god appetitt, spesielt i den kalde årstid, når Sfinks kreves mer energi for å opprettholde den vanlige kroppsvarme. Mate kjæledyret ofte, men rimelige porsjoner, for å forebygge vektøkning og påfølgende helseproblemer katt.
   Mat sfinksene. Det er best å plukke opp Sphinx balansert kosthold, kan du kombinere den bearbeidede fôret med naturlig mat eller stoppe bare ved spesialiserte feed. Sphinx bør få nok vitaminer, mineraler og proteiner. Sørg for å la Sphinx kjøtt (kylling, biff) for å gi det ønskede nivået av kroppen hans protein. Av og til kan du gi fisken (helst kokt). Ikke glem å legge i kosthold kattene minst noen grønnsaker (kokte rødbeter, blomkål) og spirende havre å bidra til å gi kroppen med katten fiber og vitaminer som trengs for fordøyelsen. Ost (uten krydder og for mye salt), ost, yoghurt naturell - alt dette kan bli gradvis lagt til kosthold Sfinxen.
   Rense ørene. Periodisk sfinkser ører bør rengjøres med en bomullsdott dyppet i varmt vann for å fjerne skitt. Ører sfinkser ubeskyttet hår, så de kan fort bli skitne.
   Eye Care. En gang om dagen gni øynene sfinksen med en bomullsdott dyppet i en løsning av prekær kamille te eller buljong å fjerne slim.
   Grooming klør. Annenhver uke klør på forlabbene av Sphinx trenger zistryhaty (bare selve tuppen av neglen) saks eller spesielle kohterezkamy som du kan kjøpe i hvilken som helst butikk veterinær.
   Rengjøring av søppel boksen. Sfinkser, som alle andre katter liker å være ren toalett og fjernet, eller de kan velge en annen plassering for toalettet, der ikke så skitne. Betimelig plukke opp søppel boksen og bruker ikke klorholdige midler som deres skarp ubehagelig lukt kan skremme ditt kjæledyr.
   Allergiske reaksjoner på sfinksene. Hvis kjæledyret ditt er kløende og huden på hans plutselig var det noen utslett, er det sannsynlig at det var en allergisk reaksjon på et stimulus. De vanligste matallergier så tydelig (for eksempel noen typer fôr som inneholder ingredienser som kjæledyret ditt ikke tolererer eller produkter som inneholder overflødig fargestoffer og konserveringsmidler). Hvis denne tilstanden er utviklet umiddelbart etter endringen av fôr, prøve å eliminere det nye fôret, forårsaker allergi. Hvis utslettet ikke går må du kjæledyr veterinær.
   Utetemperatur. Sfinkser virkelig liker varmen, men det betyr ikke at de ikke tåler vinterkulda, selv under den kalde gulvet og sfinkser egentlig ikke liker. Vinter katter av denne rasen elsker å komme under dyna eller strekke ut på batteriet. Mange eiere kjøpe spesielle varme klær for sine hunder.
   Svette. Sfinkser mye i bevegelse, slik at de kan svette. Vanligvis svette er utgitt i små kvanta og uten skarp lukt (hvis dyret er sunt). Deres glatt hud kan noen ganger tørke med våtservietter for å fjerne utvalget.
   Bading. Sfinkser gjerne bade i varmt vann og selv spille med leker i badekaret (spesielt hvis du venne dyret til å svømme med små barn). Bade sfinks kan være 1 per uke eller mer. Bruk en baby shampoo eller spesiell sjampo for dyr, masse katter i varmt vann, tørk av med et håndkle. På grunn av ull eller sphinxes, i et par minutter, disse kattene er helt tørre.
   Soling. Sfinkser som soling i moderate mengder er det enda nyttig, og de kan lett endre farge og tilegne seg selv fregner! Men ikke la kattene i den varme solen i lang tid, slik at de kan få solstikk og brent.
  Holde disse enkle regler for omsorg, sparer du helse og morsom personlighet av sin elev. Sphinx - helt unik katt, deres fleksible sinn og milde natur trollbinder alle som forsøker å gjøre dette til en katt hjemme. Mange eiere av disse flotte kattene finne sine sphinxes - ikke bare katter og ekte familiemedlemmer eller snarere en slags fantastiske dyr, natur og ligne katter og hunder, samt nysgjerrige og smarte aper samtidig.  
Яндекс.Метрика