Hvordan å pierce ørene hjemme
 Punktere øre i dag er enkelt - hver skjønnhet eller kosmetikk sentrum kan gjøre piercing. Kostnaden for denne tjenesten varierer - avhengig av dyktighet av master, interiør og så videre. Men for noen grunn har hull i ørene og hjemme. Vanligvis, på grunn av mangel på midler for master, til annen besøker salongen. Noen vil oppleve helt ny opplevelse og teste sin styrke. Derfor, informasjon om hvordan å pierce ørene hjemme - ikke vil være overflødig. Kanskje det vil være nyttig når noen presserende venner ønsker å pierce øret.
 Punktere øret er mulig uten spesielle instrumenter. Men vi må forstå at en slik uavhengig manipulasjon true eller skade nerveender på infeksjon. For å unngå forurensning, trenger ikke å nøye og nøyaktig, så resultatet er ikke verre enn de profesjonelle.
 Hva trenger du?
 Punktere øret hjemme er umulig uten bruk av verktøy:
 1. synål diameter bør være stor nok. Jo mer nålen, jo lettere da innsatsring.
 2. øredobber Straks - med kirurgisk stål eller gull. Kjøp øredobber med andre metaller, inkludert billige legeringer anbefales ikke - det kan føre til betennelse.
 3. alkohol eller andre desinfeksjonsmidler (vodka, konjakk calendula, denaturert alkohol), hydrogenperoksid.
 4. Cotton.
 Hvordan nummen?
 Den vanskeligste å selv piercing i ørene - et skudd. De som er veldig redd for smerte, kan vi anbefale å gjøre lokalbedøvelse. Egnet følger: små poteter Vask, skrell og halvert. Da potethalvdeler bør settes i fryseren og vente til potetene blir isete. Umiddelbart før piercing bør legge til hver mochtsi ørene på begge sider zakryzhanili potet halvdeler, og vente til øret, er dumme. Deretter kan du gå direkte til piercing.
 Hvordan å pierce?
 Prosedyren er som følger. Alkohol bør desinfiseres nål som vil stikke hull i øret (alternativt kan nålen bli kokt eller skjerpe den over bålet). Deretter bomullsdott tidligere dyppet i alkohol, bør tørkes øreflipp. Etter prosessen med hydrogenperoksyd. Og deretter begynne å pierce. Arbeidet må utføres nøyaktig, pre-set point. Det er viktig å holde nålen til prodezynfytsyrovannaya inn direkte, ikke hakket. Umiddelbart etter å trekke nålen trenger å bli satt inn i hullet på forhånd vasket med alkohol øreringer. Punktere igjen for å tørke med alkohol og hydrogen peroxide.
 Pakk ring i de tidlige dager ikke. Men fordi såret kan fester, bør du ikke glemme å tørke hull alkohol. Du bør også nøye rotere øreringene i øret mochtsi - det vil hindre den økende. Hvis noe går galt, som planlagt, så se en lege. Generelt vil samsvar med disse retningslinjene pierce ører er ikke verre enn å gjøre fagfolk i spesialforretninger.  
Hva kløende lepper
 Det er øyeblikk når de begynner å klø munnen. Hvis på dette tidspunktet å spørre dine venner "Hva kløende lepper?" - Du kan høre helt forskjellige svar.
 Tradisjonelle skilt
 Ifølge nasjonale tegn, leppene klø før jeg må kysse eller å få fra noen på leppene. Dette markerer også spesifisere for hver leppe separat.
 Hvis kløende overleppen, betyr det at du må kysse med en mann, eller en mye snakk, dele noen nyheter plitkuvaty.
 Hvis kløe i underleppen, må du kysse en kvinne eller et barn, eller en deilig godbiter.
 I stedet leger som ikke tror slike tegn, utvetydig erklære at kløende lepper i spesifikke sykdommer.
 Grunnene som kan klø lepper
 1. Effekt av værforholdene. Leppene kan klø under påvirkning av kald luft eller sol. Og han og den andre faktoren som påvirker måten våre lepper, noen ganger de begynner å tørke, kløe, og så brast, og bringer ikke bare vanskelig og lite tiltrekkende utseende, men også smerte.
 Behandlingen er enkel: smøres lepper leppepomade eller olje. Vegetabilsk olje er nødvendig for å varme opp og fukte den et stykke vatt eller bandasje. Deretter holder du nede lepper bandasje med olje og hold "komprimere" mens leppe ikke prosochatsya olje. Det viktigste - ikke vent til de begynner å sprekke. Når zachesalysya så umiddelbart begynne å smøre.
 2. Allergi og produkter. Ofte leppene begynne å klø etter at vi spiser noe frukt, for eksempel ananas. Mange kløende leppene mens de spiser normal fisk, for eksempel safran torsk.
 Det faktum at produktene inneholder allergener som forårsaker en slik reaksjon fra leppene. Disse allergener så små at det første er de ikke berørt i det hele tatt, og for det andre, er deres handling terminert snarest tørkes leppene med en fuktig klut.
 3. Herpes. De mest ubehagelige sykdommer forbundet med at kløende lepper er forkjølelsessår. Dette viruset er svært smittsom og smitte som overføres gjennom kyssing, personlige hygieneartikler og kjøkkenutstyr.
 "Skjult" i herpes nerve plexus (trigeminal hanhlyt) i kraniet, og under den aktive periode med "ned" til slimhinnene i menneskekroppen.
 Det starter med rødhet i lepper og sykdom ledsaget av kraftig kløe. På dette stadiet av sykdommen et presserende behov for å starte behandling og medisinering bruk basert på acyclovir.
 Den neste fasen av herpes - betennelse ledsaget av bobler. Da boblen sprakk, og det dannes skorper.
 En person med herpes pasient bør observere god personlig hygiene. Du kan ikke røre hendene til sår og skorper på leppene, gre dem kysse andre mennesker, kan du bruke en leppestift med en venn, tørkes et håndkle.
 Utestengt og oral sex, som en mulig overføring av herpes viruset til kjønnsorganene partner. Genital herpes er mye slemmere og mer farlig enn herpes på leppene.
 Når du begynner å klø munnen, er det mulig at, i motsetning til det mange tror, ​​det vil "signal" ikke å kysse, men snarere til deres forbud.  
Hvordan å drikke SambucaUtvilsomt, traff nattklubber er bare Sambuca, denne sterke alkoholholdige drikker. Men få vet hva som egentlig er en sambuca med hva den kan og bør drikke, og generelt hvordan å drikke dette svært Sambuca. Så når nattklubber gutta behandle jenter denne cocktail, noen ganger det fører til morsomme eller vanskelig situasjon, og alle bare fordi hun vet noen punkter knyttet til hvor godt du trenger å drikke denne drinken. Men for å redde deg fra denne forlegenhet, vi ønsker å introdusere deg til Sambuca og fortelle noen enkle regler for hva som er nødvendig å drikke denne cocktail og, viktigst, hvordan å drikke dette drikke og underholdning.
Hva er Sambuca
Først av alt, det er ganske sterk alkoholholdig drikk, eller mer presist - anis likør, som er basert på slike ikke-flavored ingredienser som vann, sukker og nøytral alkohol. Å gi sambutsi spesiell smak og aroma, og at det var behagelig å drikke, la hun til olje eldste, sine hvite blomster, sitronskall og anis korn. Et slikt preparat regnes de riktige komponenter for fremstilling av sprit.
Takk eldre blomsterelskere Sambuca føler duft som ligner anis smaken bønner. Spesial anysovomu frisk smak av drikke sitron legger tonn. Videre er det lagt sitronskall drikke denne cocktailen er mye hyggeligere. Men hyggelig drink - dette er bare halve kampen, fordi alle må vite hvordan å drikke Sambuca.
Hvordan å drikke Sambuca i Roma
Det antas at fødestedet til Sambuca er Italia. Det er derfor viktig å vite hvordan å drikke tilbudet denne cocktail i dette landet. For eksempel i Roma denne drinken sterk drikk, sier de "on the fly". For å gjøre dette, ta et lite glass, satte ham to kaffebønner, hell dem anis likør, deretter satt fyr på. Den riktige måten er den ene når de drikker Sambuca etter brannen slukkes, og drikke litt kjølig. Men unge mennesker i dag, som ønsker nye opplevelser, ofte gjør en stor feil hvis ikke riktig drikke Sambuca, det vil si uten å vente på kjøling, helle en drink dette. Følgelig av sin egen dumhet og deretter lide.
Derfor, i slike situasjoner Roma aldri oppstår, fordi her alle vet hvordan å drikke Sambuca. I tillegg er det dette drikke og drikke i sin reneste form. For å gjøre dette, ta anis likør og bland det med juice, som gir den en delikat og subtile smaken av grønn anis. Denne cocktailen er for øvrig ikke bare om natten, men i løpet av dagen, fordi den har evnen til å kjøle ned kroppen og slukke tørsten.

Hvordan å drikke Sambuca i nattklubber

For å forstå hvordan å drikke drikke, trenger du å lære og huske noen grunnleggende trinn som vil ikke bare vise din kunnskap om bruk av dette cocktail, men også spare deg fra alle slags ubehagelige eller ulykkelige situasjoner.
Så, først av alt, en servering av Sambuca skal ikke prevыshat40 gram. Drikk mer av drikken på et tidspunkt er vanskelig, og farlig. Derfor er det anses riktig spesifisert del.
Videre, med hensyn til glasset. Riktig anses stor avrundet glass som hindrer spredning duft og gi deg muligheten til å oppleve all sin rikdom. Denne glass helles cocktail, da de varmet den i brann.
Det neste trinnet er hvordan å drikke Sambuca være avfyring av brennevin. Når du har gjort susen, et glassdeksel hånd, tett, og riste meg litt rystet. Hvis du gjør alt riktig, bør hånd slukke brannen og ingen varme du ikke bør føle. Drikk Sambuca bare trenger når du inhalerer duften av drikke.
Gjør denne operasjonen tre ganger brenn Sambuca resulterer i en energidrikk og drikke i ett jafs. Og her, kanskje det viktigste punktet: umiddelbart etter at du drikker en cocktail, må du puste gjennom et sugerør restene av et par av Sambuca, som få sekunder er lagret i en omvendt glass.
Den siste delen av hvordan å drikke Sambuca, anses inhaling noen dråper av dette cocktail nese. Men dette trinnet tør ikke alt.
Noen tips om bruk av Sambuca
Å drikke, cocktail riktig, trenger du å vite noen viktige punkter. Eksperter anbefaler en matbit før du drikker dette cocktail fordi det ganske raskt slag i hodet og du kan umiddelbart få drukket. Heller ikke anbefalt å sitte mens over fra Sambuca kaster varmen. Forbered deg på å være at inhalerer varm damp vil være svært vanskelig, spesielt den første tiden.  
Яндекс.Метрика