Hvordan å tørke soppHvordan å tørke sopp. Det finnes flere alternativer for tørking av sopp:
Før tørking sopp bør rengjøres for smuss og ormer. Vasking sopp er ikke nødvendig. For tørrdrakt slike sopper som hvit, rød (osp), steinsopp, Mokhovikov. MEN sopp kan tørkes bare hvis du er kjent med soppen, og sikkert ikke samles ikke spiselig sopp!
4 typer tørket sopp som
Den mest praktiske måten å tørke sopp - tørk dem i elektrosushartsi (de kalles tørr vind). Electric er et metall bunn og vanligvis 3-5 eller flere plastskuffer for tørking. Sopp i en tørketrommel tørket ved å tilføre varm luft. Skuffer bør regelmessig endre steder som sopp på bunnen pallen vil tørke raskere enn på høyre. Sopp, avhengig av størrelsen på tørking i en tørketrommel i ca 6 timer (vanligvis indikerer elektrosushartsi hvor mange vil tørke sopp, grønnsaker eller frukt). Plus, slynger dette at tørket sopp kan produseres i leiligheten og hytte. Også i denne elektrosushartsi være tørket urter, frukt og grønnsaker. Strøm tørketrommel vanligvis ca 500 watt. Prisen avhenger tørre vinder fra selskapet, antall paller og kapasitet. Dens tørketrommel koster ca 500hryven. De er økonomisk og raskt tørket sopp. I denne suhovee ikke bare være tørket sopp store sterke, men små og ikke så ung. Tørket sopp anses når de ga alt vannet knapt bøye.
Tørket sopp kan på komfyren. Hvis landet du har en ovn, så det kan være tørket sopp. Men denne metode er ganske lang. Hvis en kveld sopp i ovnen er tørr, har dosushuvaty sopp igjen neste dag. For å tørke sopp i ovnen, kan du sette den på to mursteiner og grønnsaker eller spre på wire eller mesh eller passere på en stekeplate og legg dem på murstein. Mindre tørke sopp i ovnen når du tørke dem på en wire - egnet for tørking bare sterke og store skiver av sopp. Dersom tørre sopp i kjelen, kan det tørkes og små sopper. Ben rensing sopp bør kuttes i to. Lue kan være ganske tørr, og kan skjæres avhengig av størrelsen av soppen. Husk å klippe svampen i soppen hvis det er dårlig.
Hvordan ellers kan tørke soppen? Du kan tørke dem i ovnen. Hvit, rød eller steinsopp trenger så vel som i andre utførelser tørr skrelle og hogge. Jeg vil være på en stekeplate. Deretter sette i ovnen for liten temperatur og podvyalit dem. Deretter dosushuvaty til det punktet hvor de vil nesten bryte hvis de bøyes. Fra tid til å se til sopp i ovnen er ikke brent.
En annen måte å tørke sopp - solen. De bør også renses og skjæres og tredd på en tråd eller wire. På ledningen eller hyssing til å henge i solen. Sopp tørking i solen bør beskyttes mot regn, fuktighet og fluer, og dermed bør være luften. Sopp er tørket i solen i flere dager til den er tørr. Mindre av denne metoden i varighet, avhengig av været.
Tørket sopp er best lagret i en tøypose eller et putevar. Langt fra fuktighet og sterk lukt. De kan lagre tørket sopp i glasset, slik som en bank.
gribi
Hvordan du lagrer tørket sopp
Hvis du peresushyly sopp, og de er veldig ødelagte eller ut smuler av små sopp, kan de bli knust i sopp pulver. Denne soppen pulver kan brukes til matlaging sauser, sauser, supper, der ingen hensikt sopp. Butikken tørket sopp pulver i et glass tørr banker.  
Hvorfor kan ikke jeg ikke kan snakke?Vet du hvorfor du ikke kan si "umulig"? Ofte på gaten, i transport og andre offentlige steder, vi hører dette ordet. Det er vanligvis brukes til barn. Men foreldre vanligvis ikke tenker på virkningen og effekten av dette tilsynelatende vanlige ord. I å bruke den til å referere til barnet ditt, kan du uforvarende og ganske ubevisst unngå en av de største feilene i livet ditt.
Hvorfor kan jeg ikke si "umulig"?
Den første reaksjonen fra foreldre til enhver handling baby som kan skade ham - en advarsel gråte. Og ofte ordet som foreldre utbryte - "umulig". Responsen er selvfølgelig riktig, men det bør gjøres utelukkende med direkte trussel mot liv og helse for barnet.
Selvfølgelig bør alle barn vet og forstår betydningen av ordet. Men det må først forstå årsakene til forbudet, ikke bare høre "umulig".
Det er ofte et barn ikke forstår din grunn for ham gråte (gråte noen, selv faren han ville akseptere sin score). Så hva bør forstå barnet ditt med "umulige":
at det er forbudt;
han har gjort eller gjør galt;
Det den forbyr er "noe" å gjøre;
hvordan du gjør det riktig.
Å vite nysgjerrighet av barn, er det trygt å si at barnet må da gå tilbake til dette "noe" og prøve å fortsette den avbrutte forskningsarbeid.
Konsekvensene av feil forbud.
Psykologer mener at alle forbud lagt i barndommen i underbevisstheten og i voksen alder kan føre til negative holdninger til foreldre. Noe forbud (ikke rør, kan ikke, ikke kjefte, etc.)
skiller deg fra barnet ditt;
senker hennes selvfølelse;
hindre at det i kunnskap om i verden.
De fleste voksne ikke anser det viktig å forklare årsakene til forbudet barn (forutsatt at den er liten og ikke skjønner eller ikke ønsker å tilbringe tid), og dette fører til sine egne konklusjoner.
Som et barn, er som regel bare to konklusjoner:
"De er dårlig: de gjør - jeg tillater ikke." I dette tilfellet, alle følelser oppleves av barnet (aggresjon, sinne og bitterhet) vyplesnutsya sine omgivelser.
"Jeg er dårlig." Barnet uvitende bærer skylden. Deretter den form den har lav selvfølelse.
Også feil forbud kan utvikle latskap og apati. "Ikke dytte nesen" og "ikke bry" provosere et barns passiv oppførsel siden gjort jevn refleks være borte fra noe som ikke forstyrrer og unngå "hot" hånd.
Dreven bekymring om sikkerheten av barnets foreldre hindrer ofte ham vokse selvstendig og i stand til riktig beregne krefter.
Vi bør heller ikke begrense de kreative og fysiske impulser - et barn fører til kjedsomhet. I fremtiden kan dette føre til nevrotiske lidelser, stamming, mareritt under søvn, etc.
Som forbyr riktig.
Barn kan ofte ikke forstå "umulig", spesielt i situasjoner hvor noen "er" kan. Det viktigste "umulige" - for å forklare hvorfor. Forklar det tilgjengelig for barnets alder og hvordan du kan mer detalj.
Først må du lage et miljø der barnet vil møte færre ting. Hvis det viser seg at du ikke kan si nei vilje.
Second, barn som lever på en "bedre å se en gang enn å høre hundre ganger." Så hvis du vil ha noe å bringe til avkommet ditt, bør du prøve å holde denne informasjonen opptatt mer enn én av de fem sansene: berøring, hørsel, lukt, smak, syn.
Tredje, stopp irritert og uhøflige barn er svært følsomme for den emosjonelle forstand. Demonstrere sin irritasjon barn, må du vise sin svakhet. Barn føler seg vel, og som et resultat - din troverdighet begynner å fordampe med skremmende fart.
Forbud er rett og slett nødvendig, men forbudet bør være et middel for å beskytte barnet mot farer og har ikke som mål å forby noe. Og jo bedre du forklare barnet ditt hvorfor han forbød noe, jo bedre for barnet og for deg.
Unngå "umulig".
Imidlertid bør det bli husket at barn oppfatter verden rundt dem av følelser fremfor logikk (som voksne). Av den logiske de kommer i ferd med å vokse. Pass på å se barnet. Ofte han prøver å gjøre noe med deg, og i dette tilfellet er det bedre å gå for å møte ham, selv om det viser seg at han er verre enn din.
I vår verden er det mange "umulige" for voksne. Noen ganger vanlige fordommer eller overtro, for eksempel en tro på at man ikke kan bli kuttet eller råd skjønnhetseksperter og leger som ikke kan knuse kviser. De er alle forskjellige i sin betydning og din jobb som foreldre å lære barna å kunne vurdere graden av behovet for hver "umulig".
Hjelpe ham bli kjent med denne verden uten skader, men de fleste.
Forbyr bare de farligste, forklarer årsaken til hver forbudet.
Tilbyr alltid et alternativ til deres "umulig".  
Tatovering kinesiske tegnEt stort antall mennesker ønsket å sette en tatovering på kroppen din. Nylig på moten forskjellige kinesiske tegn. Mange satt på kroppen hans tatoveringer eksotisk med østlige symboler for innføring i den mystiske østlige verden.
Flere nylig, begynte mange litterære utgivere å tilskrive magiske hieroglyfer forskjellige verdier som tiltrekker folk med sin originalitet og særpreg. Noen så en nabo eller kolleger slik skjønnhet som det kinesiske tegnet, tenker at vil dekorere kroppen din også. Det er folk som er årsak til kroppen av kinesiske tegn, og rett og slett redd for å forårsake noe mer alvorlig. En liten "tatovering" med kinesiske tegnet for mange mennesker det virker ganske harmløs enn et stort spekter av farger, ord, kjeder, personnavn, og så videre. Virkelig, det er selvhypnose. Et par år tidligere, forskjellige bilder vakte oppsikt, nå, disse menneskene sier at de ikke har fantasi, fantasi og mot til å få en tatovering av kvalitet og kunstneriske inkarnasjoner.
I antikken ble de kinesiske forbudt å stikke tegnene, men det var lenge siden, endret i dag moderne dag alt. Et stort antall europeere, kinesiske tegn påfører kroppen sin, og deres sanne mening, ikke engang kjenner. Enkelte tegn trekke sin lille størrelse, som er, som det virker mye informasjon.
Masters of tegning kvalitet tatovering av kinesiske tegn er svært liten, så forhånd finne informasjon om bildet du tenker å fylle.
De vanligste kvinnelige tatovering-tegn - en skjønnhet, lidenskap, kjærlighet, og menn - fargede tigre, slanger og drager. Noen har kinesiske tatoveringer som representerer deres navn.
Østlige nasjoner er skeptisk om det faktum at de europeiske tatovering kinesiske tegn, som europeerne sterkt forvrenge betydningen av tegnet eller slutten ikke forstår.
Husk å fylle tatovering av kinesiske tegn, vil ingen mester ikke gå god for sin sanne verdi, fordi utgangspunktet bare kopierer hovedbildet. De fleste små skråningen tegn eller byste av noen del av karakter vil være en bety ganske annerledes.
Ta deg god tid, gjør det riktige valget, da denne tatoveringen vil følge deg når som helst, hvor som helst!  
Яндекс.Метрика