Hvordan å ydmyke mannen sa
 Stolthet og verdighet - de mest grunnleggende og viktigste kvaliteter som alltid har verdsatt og vil bli verdsatt hos mennesker. Flere hundre år siden kjempet for å bevare i en duell, og holdt dem beskyttet, sette over alt annet. Nå holdninger og livsprinsipper har endret litt, men likevel setter pris på alle akkurat som sin stolthet og ære beskytter dine kjære. Men det er de som prøver å dra nytte av det. For mange moralske ydmykelse - et våpen som virker på den indre verden av mannen, hans sinn og følelsesmessige tilstand. Med enkle ord en person kan føre til store smerter, men som trist som dette høres ut, mange fortjener en slik behandling. De kan få en god shake og tenke på deres liv, handlinger, holdninger til menneskene rundt dem.
 Hva er essensen av moralsk ydmykelse
 De fleste moralske ydmykelse utsatt egoistiske mennesker som viser mangel på respekt for andre, og de som prøver å øke sin egen selvfølelse. Hvis du smartere data "kopier" det er ikke nødvendig å gå inn i en kamp eller gi respons på rop stygt språk. Ganske mange å velge de riktige ordene som vil tjene som en utmerket følges lekse og vil senke sin verdighet foran andre - dette er essensen av moralsk ydmykelse. Etter å ha levd gjennom det, vil folk fortsette å prøve å beskytte seg mot slik behandling.
 De fleste problemer med krenkelse av verdighet og stolthet hos unge par. Og det er mye forskjell i som opptrer som et offer eller tyrann. I dette tilfellet er den ydmykelse den enkleste måten å øke sin selvsikkerhet og selvtillit. Årsakene til slik oppførsel er gjemt dypt inne i den enkelte. Dette kan være gamle babyen fornærmelser, disrespect kolleger i det siste, svikt, svakhet.
 Nedverdigende partner, forsøker en mann å presentere seg selv på en slik måte og finne en følelse av egenverd, som tidligere var ukjent for ham.
 Hvordan å ydmyke mannen sa
 I de fleste situasjoner best gjengi sitt misbruk samme mynt og fortelle ham noen ubehagelige ord til svar.
 1. Si sannheten. De fleste tar anstøt til andre bare fordi noen såre hans følelser eller pekte på kvalitet, som, etter hans mening, er ikke bra eller nedverdigende. Med andre ord kan du bare minne mann av hans feil eller kritisere hans utseende, ser godkjenning. Noen ganger er det nok å fortelle ham sannheten i ansiktet, men det må bli husket at folk er forskjellige, og at det for noen "orden" for andre - trist og vondt.
 2. Prøv å ta motstanderen alt sagt med humor. Loud uttalelser og trusler Svar vitser med et smil om munnen. Dette innebærer som regel en som mann ser at det ikke blir tatt på alvor.
 3. Mens i form av felles venner eller bekjente, fortell oss om hva sladder oppløse mann og opphøyer seg selv som over resten. Vanligvis, i selskap med folk ikke liker, og han blir nødt til å forlate.
 4. Finn pasientene selv og svakheter personen du ønsker å sette på plass. Noen mulighet starter en samtale om emnet, ikke la motstanderen "slip" og samtalen i en annen retning.
 5. Hvis du er brakt til en tilstand der en person rett og slett ikke ønsker å kommunisere, ignorere det - ikke svare på anrop, meldinger, i form av felles venner ikke å se på ham og late som det ikke er. Vis at for deg er det null - tomrom.
 Ære i sine prestasjoner, skape en situasjon der en person trenger er din hjelp, fokusere på hva du kan gjøre og hva han ikke "gitt". Stadig minne feil, feil handlinger - så du ydmyke ham enda mer. Men husk at i de fleste tilfeller er det nødvendig å gjøre en innsats og tilgi noen sin feil, eller du slår inn i en ond og hevngjerrig person, og at ingenting godt i livet vil bringe.  
Menneskets natur i utseende
 Uminnelige tider observert og pålitelig bevist at en persons karakter og selv hennes oppførsel ganske nøyaktig reflekterte i sitt utseende - holdning, ganglag, holdning, ansikt. Så, omtrent fem tusen år siden, Hermes Trismegistos, i sine skrifter, sa: "Hva er inni, så utenfor, ute, inne."
 For å bestemme arten av det menneskelige i utseende ble opprettet og utdypet områder som:
 - Palmistry - er å bestemme innholdet og skjebne av diagnostiske linjer på håndflatene;
 - Frenologi - definisjonen av innholdet i de karakteristiske anatomiske trekk i skallen;
 - Fyzyohnomystyka - definisjonen av karakter i karakteristiske anatomiske trekk ved personen;
 - Fenotypolohyya - en moderne vitenskapelig felt, basert på sammenløpet av to fag som psykologi og genetikk.
 De tre første linjene er i hovedsak basert på statistikk som ikke alltid er pålitelig, og tillater stor variasjon i ytelse, og dermed redusere påliteligheten til endelige konklusjoner.
 Fenotypolohyya - denne retningen for å bestemme innholdet av det menneskelige i utseende, basert på nøyaktige vitenskapelige data over populære i dag genetikk og de nyeste prestasjoner av psykologi, uten noe som menneskelivet i moderne samfunn er vanskelig å forestille seg.
 Hvis vi ser bort fra den dype og ikke alltid opplagt vitenskapelig forskning, er det mulig å bestemme menneskets natur, som de sier, "blotte øye" er ganske sikkert å utvikle kommunikasjon stil kriterier som: figuren av mannen og hans holdning, ganglag av mann og selvfølgelig, på ansiktet hans.
 Bestemme rettigheter figur og holdning
Menneskets natur i utseende
 Bare se på den menneskelige figuren, kan man skille mellom tre typer mennesker og deres tilsvarende tegn:
 1. vystsertonykamy kalles fete mennesker. Disse menneskene har en snill og omgjengelig karakter. De pleier å være sterk og lykkelig familie. De er gode arrangører og politikere tåle kritikk.
 2. muskuløs atletisk utseende av folk som kalles somatonykamy. Mennesker av denne typen foretrekker å gjøre først og deretter tenke, selv om det kan bringe dem skade. Disse menneskene er av natur ledere, uansett hva de gjør, hvilke omstendigheter de måtte være.
 3. tynne mennesker kaller tserebrotonykamy. Disse menneskene foretrekker handling fremfor å tenke, drømme og bygge luftslott. Hovedformålet i sitt liv - for all del unngå skarpe hjørner, selv om dette kan skade en kjær.
 Gjett hva King er forskjellig fra de tjenere? Med andre ord, forskjellen mellom en person stolt av å ha sine synspunkter og leve det, fra en mann som på enhver anledning og overdro pleide å bo andres mening, men ikke å ta ansvar? Det er riktig - peiling. Kongen holdning "kongedømme", og er umiddelbart synlig for alle. Folk brukte slik respekt.
 Bestemme den menneskelige gangart
 Pace mann - også en viktig faktor i å bestemme menneskets natur, og nå skille mellom følgende typer definer passasjer:
 1. Enkel, som om dans prosesjon beskriver sin eier som noen lett går gjennom livet. Mann, prøver ikke å være bundet av noen forpliktelser. Normalt er han en multippel, enkelt og gir også lett glemmer sine løfter.
 2. Hvis en person går dribotyt og følte under hans usikkerhet, foretrekker en slik person å bo i skyggene, følelsen begrenset, å være i søkelyset, og ofte stenger i seg selv.
 3. Når en person energisk og sterk tempo, er det vanligvis trygg og selv cocky person med uhemmet karakter. Det går lett inn i et forhold og også lett å bryte dem uten å tenke på konsekvensene.
 4. Vekt og stokking sier at eieren er ikke veldig interessert i hva som skjer rundt. Disse menneskene er ikke så sterk nervesystemet og de er utsatt for depresjon.
 Bestemme mannens ansikt
 Arts bestemme innholdet av den menneskelige ansikt, sannsynligvis den mest populære og utviklet i noen detalj. Naturen av menneskelig ansikt bestemmes av et kompleks av symptomer, alt fra formen på person, og for alle dets bestanddeler - panne, øyenbryn, øyne, nese, ører, hake, lepper og selv hals. Basert på autoritative og svært detaljert guide og studert særegenheter av den menneskelige natur i ansiktet, kan du ikke bare bestemme egenskapene til en annen person, men kan lære mange interessante ting om seg selv.  
Hva gjør du når det er ingenting å gjøre
 Det moderne mennesket føles enorm byrde, både fysisk og informasjon: arbeid, husarbeid, barn, utdanning, idrett, store mengder informasjon du ønsker å lære og forstå. Ofte tid til overs for noe, og hobbyer og interesser visne inn i bakgrunnen. Men det er også disse øyeblikkene, for eksempel når en person er på ferie eller sykefravær når det er absolutt ingenting å gjøre hjemme. Plutselig angriper kjedsomhet og apati, alle hastesaker behandlet og av de fire veggene er tortur. Mange mennesker søker tilflukt i en drøm, søvn og ikke virkelig vondt, men ikke bruke all min fritid er i seng, dessuten, slik at du kan få ned planen for søvn, og da vil du møte et nytt spørsmål: "hvordan å slå søvnløshet"
 Hva du skal gjøre hjemme, for ikke å gå glipp av
 Faktisk erobre kjedsomhet og bezdelye er ikke vanskelig: når det er ingenting å gjøre, du trenger bare å huske visse handlinger, ha et gode som kan tas på dette tidspunktet. Først, ikke går pine leger hevder at etter tristhet og kjedsomhet kommer kraft og entusiasme, så venter på bølgen løfte humør kan resirkuleres en haug med nyttige ting. Så når det er ingenting å gjøre hjemme, kan du gjøre:
 1. selv, det vil si å ta seg tid til seg selv elskede, ta et avslappende bad, lytte til rolig musikk, lage et velsmakende kaffe peremiryaty innhold garderobe, drømme om nye bilder og lage en handleliste - gjøre alt hva en typisk dag noensinne ikke nok tid.
 2. Kreativitet. Kanskje du har lenge drømt skrive en historie, kan du prøve deg selv som kunstner, kryssord kompilatoren eller mester i treskjæring. Nå er tiden i stedet for trist, går du videre til realisering av drømmer og prøve deg på en ny bedrift.
 3. House. Snarere er huset et sted der hele tiden ikke nådd, pantry, badet, kjøkkenet shuflyadky eller vindu. Ren, demontere, forkaste alle unødvendige trekk for transplantasjon vakre blomster potter endre gardinene på kjøkkenet - og du vil føle en bølge av styrke i en ren, oppdatert leilighet.
 4. Venner. Vi har alle venner og kamerater med hvem vi alltid glemmer å ringe eller skrive: snakke med venner i Skype, sende bilder med en siste ferie, kan du ringe en venn eller invitere henne til å besøke. Men savner det gøy, men bedre ikke gå glipp av, og arrangere en morsom temafester!
 5. Internett. Faktisk, selv om du er en ivrig motstander av Internett, er det mye nyttig og relevant informasjon, og massevis av underholdning for enhver smak, alt fra spill, skyttere, slutter intellektuell søken. Du kan lære nyhetssider, blogger, forum, du kan også delta i diskusjonen på et emne av interesse for deg. For mennesker med interesser som det er mange interessante ting: Tips for voksende orkideer, oppskrifter, nye retter, mønstre, tips om bilreparasjoner, etc.
 6. selv. Når det er ingenting å gjøre hjemme, kan og må vi supplere sin kunnskapsbase for å vokse intellektuelt og lære mye. Last ned boken, som lenge har hørt positive tilbakemeldinger, starter endelig lære et fremmedspråk i opplæringen, gjenta trafikkreglene, er glemt, se video tutorials på sminke eller Photoshop, bare bruke et par timer på å se filmen kvalitet - tid brukt hensiktsmessig for deg selv, aldri bortkastet.
 7. Sport. Ja, hjemme, også kan tilbringe tid sportsnyheter ristet, gjør knebøy, yoga eller pozaymavshys postrybavshy tau. Seng på gulvet matte og engasjert i minst 30 minutter om dagen - resultatet vil ikke ta lang tid, og i pene muskler, vil du føle en bølge av styrke og handlekraft.
 Fortell kjedsomhet fast "nei"!
 Hvis du tror, ​​selv sitter hjemme, kan du finne mange hyggelige og nødvendig arbeid. Det viktigste - ikke vær lat og vise mer fantasi og prøve å lene seg tilbake og velte seg minst fordi det er vanedannende. Få opp av sofaen, ta et par styrkende trening, drikke varm te og begynne: verk, forbedre deg selv, chatte med venner, lese, bli bedre. Det er viktig å gjøre alle de morsomme og glans i øynene, så kjedsomhet bare forstå at hjemmet ditt det er ikke fornøyd - og du vil passere en fest!  
Яндекс.Метрика