Hvorfor ikke pingviner fly?Penguins trolig den mest fantastiske skapninger på jorden. De lever og heve avkom på jorden, og havet mat ekstrakt. De går rett folk.
Jeg kan svømme som delfiner. De tilhører familien av fugler sveve i himmelen, men kan ikke. Hvorfor ikke pingviner fly?
Evolusjonen har gjort jobben sin
Forskerne hevder at i det siste disse fantastiske fuglene kunne fly høyt på himmelen. Men over tid, de mistet evnen til å fly. Hvorfor ikke pingviner fly? Endret sine levekår.
Penguins måtte lære å spise fisk. Og de individene som er dypt under vann. For å få en "pingviner måtte dykke og svømme. Med flygende fugler utviklet seg de inn flytende.
Vinger har forandret seg og blitt som Wesley finnene. Kroppen har blitt strømlinjeformet og fjær blir tettere og tettere. Moderne pingviner har alt du trenger "utstyr" jakt under vann.
Vinger av fantastiske fugler og vinger vanskelige å ringe. De ikke bøyes. Formen ligner en finne vinger og vingefjærene mangler. Bein som forbinder vingene til kroppen og muskler lar forlemmene utføre skrueformet bevegelse av vannet. Når en fugl flyr gjennom luften, bare bruker den energien til å løfte vingen. Når vann er forskjellig.
Penguins har for press når du løfter vingene, og når den senkes. For større vann motstand av luft. Fordi naturen har utstyrt dem store blader, som er montert ansvarlig for muskelbevegelser av vingene. Stabilitet pynhvynyh "gay" er gitt i reell sammenheng albue område av skulder- og underarm bein.
Slikt organ, som pingviner, kan ikke finnes noe mer i en familie av fugler. Strømlinjeformet ideell for bevegelse i vannet.
I hrudynnoy region pingviner kjølen er klart uttrykt. Det er bare deres pynhvynya, funksjonen. Dette er ikke noe fly eller i flight fugler. Sternum godt utviklet muskler. I noen arter av pingviner muskelmasse på brystet er tretti prosent av den totale kroppsvekten. Den kraftigste flygende fugler kan ikke skryte av en slik en muskel.
Hofter pingviner i svært korte ben og sterkt vippet tilbake. Det er derfor fuglene gå rett. På føttene flipper er å hjelpe pingviner under vann. Det er bena utføre en styringsgruppe funksjon. I andre vannfugler hale. I pingvin Halen er kort og brutal. De er ofte avhengige av det når hvile på land.
Alle fugler flyr bein. Dette gjør dem enkle og vektløs flytur. Evolution fratatt penguin skjelett letthet. Sine bein er ingen intern hulrom. Tetthet skjelett pingviner er mer som pattedyr enn fugler. Inkludert oss. Hvorfor ikke folk flyr som fugler? Kan hindre alvorlige bein.
Nesten alle fugler er områder på kroppen, blottet for fjær. Penguins er ubrukelig. De, men trenger en tykk penn dekke for å holde varmen kroppen under vann. Og naturen tok seg av det: to centimeter av fett under huden pluss tre lag med vanntett, veldig hardt, tett presset til hverandre fjær.
Penguins se godt under vann. Hornhinnen er øyet er veldig flat, og eleven kan krympe og strekke. Dykking til store dyp, penguin fort blir vant til den nesten totale fravær av lys. Et annet resultat av evolusjons tilpasning - utmerket forståelse av den blå delen av spekteret. Det er kjent at den røde del av spekteret som ikke kan trenge gjennom vannsøylen. Hun har forsvunnet i det øvre laget.
Ørene av pingviner som ørene av andre fugler. Men andre fugler ikke senkes under vann. Dermed kan vannet ikke kommer inn i øret. Men naturen tar seg av det. Når pingvin stuper hans konkylie rose spesielle fjær. Vann kan komme inn.
I keiserpingviner økt kanten av det ytre øret. Disse personene er i stand til å dykke veldig dypt. Men en slik konstruksjon ytterkanten høreapparat beskytter det indre øret trykk. På en dybde på bare lukker den.
Pingviner svømme godt. Stand til stor fart under vann. En fartsovertredelse, hopper på overflaten som delfiner. Som de sporer ned fisken synes det er ikke kjent ennå.  
Hvorfor kan ikke ta bilder sover?Hvorfor kan ikke ta bilder sover når bildet oppnådd med dem spesielt hyggelig? Det er en fundamental forskjell mellom å ta et bilde av en voksen eller barn? Du kan vurdere et forbud bilde gravid hvis du ikke kan se om babyen sov inni henne eller ikke? Hver profesjonell fotograf til å sette minst ett av disse spørsmålene, men svarene alltid komme ut annerledes. Hele poenget med festing av fordommer fotograf som leverer tjenester til forskjellige personer.
Hvorfor kan ikke ta bilder av sovende
I en verden av så mange forbud er uten alvorlige begrunnelse at utseendet på en annen moderne mennesker oppfattet med skepsis. Det sies at du ikke kan ta bilder av katter, så plutselig husket om sove mennesker. Vel, hvis det var den lave kvaliteten på bildet, ikke det samme! Den vanligste årsaken er et sted kant logikk og påviste fakta.
Før du bestemmer deg - enten for å ta opp kameraet i sengen sovende mann, er det anbefalt å vurdere nøye det eksisterende forbudet forklaring:
Har problemer med sjelen. Noen bilder av sovende mennesker kan se lyspunkter ved siden av dem. Deres utseende kan forklares med lysglimt fanget på kamera blenderåpning, eller ... avdød menneskesjel. Inntil nå, kan forskerne ikke forklare 100% nyansene fysiologi av søvn. Mens noen anser søvn som resten av kroppen (hjernen fortsetter å arbeide i en spesiell modus), mens andre snakker om å reise til parallelle verdener.
Hvert menneske sjel forlater kroppen under søvn, fotografen hans uforsiktige bevegelser kan skade sin integritet. Og deretter fotografert kan starte "slit": å lide uten grunn, tiltrekke sykdommer og problemer i sitt liv. Ingen bevis for dette faktum. En rekke eksempler som viser hvordan den ene eller den andre synspunkt.
Fotografert person kan snart dø. Denne ideen gytt en tradisjon i Europa for å skape boken "død", som samlet inn bilder av døde slektninger. Kanskje denne seremonien og bli glemt over tid om bildene er sover ikke eksplisitt nevnt så sovende mennesker. Fotografer kan ikke bare kle den avdøde i festlige klær, men også sette ham i en stol med en avis i hendene eller enda en tabell for familien "tea party".
Hele utseendet til den avdøde som om å si "jeg kort lukket øynene eller sove." I tradisjonen utvandret fra Europa mot slutten av det nittende århundre, og skaper frykt i live før fotografere dem sover. For mange uforståelig prosessen var rask løsning mann på kortet, så "langt borte" prøvde å gjøre det så sjelden som mulig i spesielle tilfeller. Noen mennesker fortsatt stor tro på at vi ikke kan fotografert kirkegården for å ikke komme dit snart.
Økt bio sårbarhet. Nylig, mer oppmerksomhet tilt synske. Dermed, evnen til å lese menneskelige biofield for sine fotografier tillate noen innblanding i det fjerne. Det er én ting eksternt "pidpravlyayut" aura å forbedre helse, og noe helt annet - når det bevisst skade. Hva forsvarsløs mann sovnet, så det er lettere å få skaden, sjarm eller få noe gjort mot personlig frihet. Er det egentlig?
De som tror på slike ting kan bare gjemme seg fra fremmede sine bilder og ikke sette seg selv på skjermen sove. For dem, blir alle problemer et rop: "Forbannelsen forlot meg !!! Hvordan å fjerne det? "De som ignorere disse overbevisningene fredelig liv og overvinne midlertidige problemer med tanken:" Og som ikke skje? ". For dem, hvert problem - det er ikke en grunn til å bli hengt opp på det, men det er løsbar problem.
Det er ikke etisk. Faktisk sover mann, og gjør det later ikke til et godt skudd, kan ikke kontrollere kroppen hans. Åpen munn posopuvannya, kan bustete hår være vakker når det gjelder fotografering, men bare forferdelig i henhold til "modellen". Hvis ikke tidligere fått samtykke til å ta bilder, jo bedre å vise raushet og å benekte det. Eller deretter umiddelbart vise bilder av folk avklaringer: "Kan jeg beholde dem eller slette? »
Du kan ta bilder av sovende barn
Når det kommer til barna, deres mødre begynner å miste hodet. Selv medisinsk fremskritt og redusere dødeligheten blant spedbarn ikke kunne vinne mange tabuer rundt livet. Andre restriksjoner har en spesiell plass å fotografere barn under søvn. Det er flere argumenter for å fotografere sovende barn, eller å skade den.
Årsakene til forbudet mot å fotografere barn under søvn:
Økt sårbarhet sjel og bio. Denne uttalelsen faller sammen med hvorfor noen fotografer er lei av å sove mennesker til fotografering generelt, ikke bare barn.
Du kan skremme Guardian Angel. Selv de som er langt fra kristendommen, ønsker å tro på å beskytte folk fra onde overnaturlige krefter. Hvem andre kan håndtere, hvis ikke skytsengel? Når hjertet ikke kan ta den plutselige død av et barn, bare finne årsaken til forsvinningen av Defender. For å forklare dette prøver å finne "det ikke var" i fremtiden for å unngå slike alvorlige feil. Dessverre, dø eller bli syk kanskje en gutt som aldri fotografert eller sover eller søvnløshet i staten.
Barnet blir urolig. Et par bilder av babyen sover neppe ødelegge hans karakter. Det eneste unntaket er oppførselen til fotograf: bråkete flash og lukkerklikk kan føre til en kraftig frykt nyfødt baby eller eldre. Våkne opp, kan han brast i gråt begynner å stamme, utvikle en frykt for mørke eller noe annet. Derfor sover på barn prøver å være rolig.
Fordeler med å fotografere sovende barn:
Svakhet og mangel på frykt. En fremmed kan varsle barnet. Men selv om fotografen har lenge blitt godt mottatt og godt i familien, ikke alle barn blir enige om å posere foran kameraet i lang tid. Hvis et stillbilde mens du sover baby, bildene kommer ut vakker, og barnet er ikke å være redd for fremmede klikk og stamme av forespørsler "å sitte på ett sted."
Vakre bilder. Sovende barn kan stille omgi interessante objekter, strikkede ting leker. Bilder kommer ut veldig øm og rørende, forårsaker ømhet og med fremmede.
Gode ​​minner for fremtiden. Innen år barn er svært rask vekst og endring, og minnet gradvis erstattet av nye hendelser i deres liv. Med alderen kjølvannet av nostalgiske notater og så ivrig etter å stupe igjen på et tidspunkt da barna var veldig ung. De beste bildene kommer på et tidspunkt da de er søte sopily i sengene sine, og foreldrene virket ledig tid etter rengjøring av leiligheten og vaske barnas klær.
En spesiell plass fotograferer gravid. Ingen kan forstå nøyaktig våknet babyen sover. Hvis vi tar hensyn til det faktum at leger er fortsatt 100% ikke kan forklare årsaken til spontan abort, så ikke bli overrasket stort antall fordommer om kvinner "i familien måte."
En av dem sier at fotografering kan stoppe intrauterin fosterutvikling. Men så mange bilder av jenter i tidlig graviditet, og senere på, sier noe annet. Vi må leve og nyte alt rundt. Hvis bildet oppløftende, hvorfor forlate en slik glede?  
Яндекс.Метрика