Vi vet alle at katter elsker pomurlykaty. Og de kan gjøre i ulike situasjoner. Men hvorfor disse søte dyrene maler? På grunn av hva de kunne gjøre dette hele tiden?

 Hva skjer når murlykannya?


 Vanligvis purr vibrerende kalt rytmisk og ofte svært lang lyd slippes ut av dyr. Vanligvis maler alle medlemmer av katten familien. Men noen andre dyr som hyener, mongooses, grevling og selv bærer også kan gjøre lignende lyder.
Hvorfor katter maler?

 Hva skjer når murlykannya? I lang tid zoologer og forskere ikke kunne forstå hvordan en katt maler, som ingen kroppen ansvarlig for denne prosessen, i kroppen av katter er ikke der. Men i løpet av studiene nylig funnet ut at kattene Purr starte på grunn av noen elektriske pulser som oppstår i hjernen.
 Disse pulsene deretter mottatt av nerveendene til muskelen, som ligger ved siden av stemmebåndene. Men muskler slike lyder kan ikke gi. Og deretter i kurset er sublingvaltabletter frø, fint med lenke og ligger mellom base språk og bunnen av hodeskallen.
Hvorfor katter maler?

 Muskler provosere vibrasjon av de fleste bein, og som et resultat er det murlыkanyya høres at alt vi hører. Disse lydene kommer fra nesen og munnen til dyret, men at vibrasjonene er fordelt over hele kroppen. Og der de puster og inhalerer. Interessant, kan det bare male liten katt, struktur hyoid store platene litt forskjellige, så de kan bare knurring (og noen ganger grynt eller knurring).
 Forresten, hvis katten begynner å male på en mottakelse hos dyrlegen, han kan ikke lytte til hennes lungene og hjertet. Under studier har belyst noen kjennetegn murlykannya. Dermed er frekvensen på 22 til 24 hertz.

 Hvorfor katter?


Hvorfor katter maler?

 Hvorfor katter fortsatt maler? Mange tror at på denne måten viser de sine positive følelser, men faktum er at det er noen andre grunner, og mange av dem:
 •  De fleste kattene til å male er en manifestasjon av det faktum at de er fornøyd. Denne lyden ledsages nesten alle hyggelige følelser, slik at våre små brødre maler når følelsen beskyttet (i hendene på eieren eller i en komfortabel stol) når det spises (det er også morsomt, spesielt når maten er deilig), når de blir strøket.

 •  Selv maler kattunger som instinkter (dette gjelder også susing, fordi katter vet hvordan du gjør det fra en veldig tidlig alder) hos dyr med katter lagt nesten på genetisk nivå. Det er bevist at kattungen purr kan starte på den andre dagen av livet. Denne lyden kan prøve å kalle det en katt eller fortelle henne at alt er bra med ham. Nesten alle kattunger muhykayut under fôring, som viser at de er fornøyd.

 •  Nylig okotyvshasya katt bruker murlykannya kommunisere med kattunger, kaller dem til ham, berolige og så videre.

 •  Noen ganger katten maler for å tiltrekke seg oppmerksomheten til eieren, for eksempel når du blir spurt er eller ønsker å være i armene hans. Og noen ganger denne måten elevene hilse sin herre eller takke ham for noe.

 •  Det er en teori i henhold til hvilke katten ved hjelp murlykannya bruke stimulering av spesifikke hormoner. De blir syntetisert i hjernen, og tilveiebringe en avslappende, beroligende, analgetiske og krampeløsende virkning. Forskere var tilfeller når aktivt murkotily sårede eller skadde katter. Murchaty katt kan og hvis du går gjennom på grunn av noe eller føler frykt. Ofte disse lydene gi syke katter, be om hjelp eller prøver å forbedre deres tilstand. Dette er bare en antagelse, men fordi katter er svært rimelig, så alt er mulig.

 •  Men forskere fra University of California gjennomført en studie og funnet ut at vibrasjonsstimulanse purr bidra til å styrke bein. Dette er katten som lever et stillesittende livsstil (redusert aktivitet kan føre til visse sykdommer i muskel-skjelettsystemet), beskytte deg mot brudd og andre problemer. I tillegg, vibrasjon og også bedre blodsirkulasjonen, mens stillesittende livsstil, bremser det ned. Men dette er bare en antagelse, selv om det er berettiget.

 •  Mange har lagt merke til at når en person blir syk, katten mirakuløst gjenkjenne problematisk sted, rettet mot ham og begynner å male. Noen mener at måten elevene behandler sine mestere. Purr mange har forsøkt å bruke til å ta opp noen menneskelige sykdommer og problemer, men så langt er denne metoden for behandling studert, og dens effektivitet er ikke bevist. Men purr allerede mye brukt av psykiatere og psykologer for å bedre pasientene. I noen byer og selv land er mål sentre "katt omsorg" som kan komme alle ivrige etter å få sin del av "murlykannya."

 •  Med murlykannya katter kan kommunisere med hverandre. Dermed ett dyr av katten familien slike lyder kan vise sitt ønske om å kommunisere eller å bli bedre kjent. En sterk og dominerende katt kan surre hvis ønsker å vise et annet dyr som ikke ønsker ham til å angripe og bli involvert i en slåsskamp. Noen ganger kan en katts purr rapport at de redd for at de er svake. Dermed dyr beskytte seg mot angrep og prøve å tiltrekke fienden.

 •  Hva om katten maler ikke?


   Som nevnt, alle katter maler. Men tenk hvis katten ikke gjør det? Det kan være ganske alarmerende signal som annonserer problemet. Inspisere dyret nøye for å utelukke sannsynligheten for sykdom eller sykdom.
  Hvorfor katter maler?

   Du har sannsynligvis ikke har et kjæledyr humør. Prøv å ta ham i hennes armer, hjerneslag, forsiktig snakke med ham. Hvis det ikke er lang purr, vise katt veterinær. Mangel murlykannya kan indikere problemer med tilkoblinger eller til og med hjernen.
   Ovenfor er det bemerket at i løpet av vibrasjon legen kan høre hjertet. Men mange veterinærer bruker en interessant metode. De inkluderer vann fra springen, zbavlyayuchy trykk til et minimum. Høres pågående strømmer av vann, sannsynligvis ligner vibrasjons utstedt hyoid bein. Når en katt lyd hører male opphører.
  Hvorfor katter maler?

   Nå vet du litt mer om disse tilsynelatende familie, så det er absolutt ukjente og uforutsigbare dyr som katter. La kjæledyret alltid gleder deg med sin purr.  
   Kanskje hvis nise lært av navnet sitt, ville det bli meget overrasket, fordi disse dyrene har ingen tilknytning til sjøen, og absolutt ikke relatert til disse grisene. Men hvorfor den "sjø"?
   Det faktum at dette dyret kom til oss fra Amerika, som er hentet fra havet, derav navnet har sitt første stykke. Hva er interessant, og det andre ordet i tittelen var ikke forgjeves, fordi disse fantastiske gnagere noen ganger gi reell hryukayuschye høres akkurat ut som ekte griser!
   Forresten, kan Europa møte andre navn: "Indian gris" eller "Marsvin", som også er ganske klart.

   Det viser seg at de første menneskene som klarte å temme disse gnagere var gamle stammene i Sør-Amerika, fulgt av indianere, de brakte et stort antall raser griser. Du kan bli overrasket, men de ble ikke avlet som husdyr, samt en verdifull kilde til velsmakende kjøtt, forresten, kan disse rettene på menyen indiske befolkningen sees den dag i dag.
  Riktig pleie av marsvin

   I vår region, er disse herlige dyrene dyrket utelukkende for dekorative formål, oppdrettet og krysset dem, noe som resulterer i et stort antall vises underarter marsvin, som er helt ikke ligner på hverandre: kort, langhåret, selv uten hår eller med en lett pistol.
   Hvis du er interessert i hvordan ta vare på marsvin, har du sannsynligvis allerede fått denne kjæledyr eller til like prydyvlyayetesya, noe som betyr at du er på rett spor. Faktisk kan vare for disse dyrene ikke kalles vanskelig å takle det, selv et barn, men likevel viktig å være oppmerksom på at det skal være daglig.
   Disse morsomme dyr - svært vennlige og imøtekommende etablering som elsker å være i rampelyset, alltid aktiv, de elsker å kjøre og sitte i hendene på eieren.
  Riktig pleie av marsvin

   Marsvin er veldig viktig å føle en del av teamet, fordi i naturen de lever i flokker, 10-25 dyr, så hjemme, er det bedre å holde i par eller små grupper av samme kjønn, helst kvinne. Selvsagt, hvis du ikke forventer fra sine avdelinger fremtidige avkom.
   Hvis du bestemmer deg for å holde marsvin i ett eksemplar, da har du hver dag for å gi henne oppmerksomhet, spille og se på samme celle har til å sette i et offentlig område, at skapningen ikke føle seg ensom.
   Ellers når skipets ledelse har fått liten oppmerksomhet, kanskje hun føler seg deprimert eller syk i det hele tatt, og det er derfor disse elevene er ikke egnet for svært travle mennesker.

   Hus for kjæledyr


   I marsvin må være et hus, et sted hvor slitne rampelyset dyr kan finne et hjørne for personlig rom. Noen eiere for dette formålet noen ganger bruke gamle akvarier, men dette er ikke det beste alternativet.
   Den sikreste løsningen - en en-etasjes bur, noe som nødvendigvis må improvisere en ly huset der dyret vil håndtere hvis nødvendig.
  Riktig pleie av marsvin

   Gjør det mulig og hendene, mye arbeid det vil ikke. Men fra alle typer stiger, attraksjoner og hengekøyer kan frafalles fordi marsvin er ulike korte ben, og derfor dra nytte av dem egentlig ikke kan.
   Veldig praktisk hvis bunnen av buret er utstyrt med et plastbrett som er lett å ta av og rengjøre. Vanligvis er det fylt med halm, høy eller noen tre filler, så lenge det ikke var for liten og ikke fikk ledelsen i luftveiene.
   Endre høyet ha hver dag eller annenhver dag, fordi griser ofte går på toalettet, noe som betyr at leiligheten vil spre seg raskt lukt. Velge høyet eller annen filler, sørg for at det ikke ble podmochennoe eller hadde noen tegn til mugg. Tre filler kan endres sjeldnere, hver 3 til 4 dager, men det bør bemerkes at støv fra ham enn fra høyet.
  Riktig pleie av marsvin

   Ofte marsvin er gnagere pen: de velger et sete som blir brukt i stedet for toalettet. For enkel vare på en slik celle, kan det sette en liten skuff med lave støtfangere, og han kastet et lite filler. Dimensjonene av buret bør være minst 40x40 cm, og fortrinnsvis mer.
   Sørg for å utstyre kjæledyr boller, er det ønskelig at dette ikke var en vanlig bolle med vann, noe som lett kan slå dyret og våt. Bedre kjøpe vertikale drinkers, som er suspendert på et rutenett celle, bruker kokt eller filtrert vann.

   Mat og pleie


   Som for amming, for dette trenger du to stativer - en for tørr mat, og ett for grønt. Det er nødvendig å påpeke at maten i marsvin bør være så balansert og mangfoldig, består utelukkende av næringsmidler av vegetabilsk opprinnelse.
   Den viktigste diett er høy og grønt fôr. Den første fullt please, sjekk for å se at det var tørket helt til slutten, ikke la det lukt eller mugg. Forresten, kan du høste sine egne, aller viktigst, spor, så han fikk ikke giftige urter.
   I konvensjonelt utstyr, disse dyrene er veldig glad i Banan og løvetann, sommer de noen ganger gi tynne grener av frukt busker eller trær, også egnet bark av eik eller lønn.
   Forresten, er det viktig å vite at lilla kvister for disse dyrene - den visse død.

   Og ikke glem frukt og grønnsaker, men av det totale kostholdet for dem å spille bare 20%. Det kan være epler og agurker, salat, kål, persille og litt frukt.
   Husk at helt frata dem av slike produkter kan ikke, men likevel, for grisene - en delikatesse, som skal vises i sitt kosthold bare i begrensede mengder, ellers kan det føre til alvorlig sykdom for de fleste kjæledyr. Vanligvis 100g vekt på kjæledyret bør utgjøre ca 5-6 m våtfôr.
  Riktig pleie av marsvin

   Som for hårpleie, er det viktig å huske at de langhårede marsvin bør alltid kam, for dette formålet, en spesiell kam og børste. Prosedyren er heller bruke 1 per uke: først gjennom mønet rozplutuyutsya håret og deretter børste kan gre overflødig hår. Korte nok griser for å gre ut to ganger i uken, men bare under skifte ham.
   Fortrinnsvis er dyret vant til denne fremgangsmåten siden barndommen. Det skal også bemerkes at grisene hurtig vokse klør som for den normale dannelse av fingre dyret må kutte en gang i måneden eller to, om nødvendig.
   Haug av griser sjelden, kan du bruke baby shampoo eller et spesielt verktøy for marsvin. Making bade prosedyrer, sikre at det ikke kommer vann inn i øyne og ører gris.  
  Яндекс.Метрика