Medisinske egenskaper katter
 Livet er herlig katter de regelmessig eller spise eller hvile. Hvis berørings snakke om fordelene med katter, det første som kommer til hjernen - det er hva de fanger mus. En liten tanke, kan du huske at katter kan behandles, men det er lite som skal til alvor, men forgjeves! Katter virkelig behandle og er en vitenskapelig bevist. Etter å ha vurdert spørsmålet om hvorfor en katt maler, La oss studere sine medisinske egenskaper.
 Deretter vurderer vi:

 Hvordan behandler katter?
 Hvilken rase katter behandles?
 Behandling av katter?
 Riktig vare på kattene bør du lese denne artikkelen. Lykke til!  
Hvordan å bade marsvin?
 Ingen vet nøyaktig hvorfor landet gnager som liker vann og kan ikke svømme, oppkalt marsvin. Denne søte små dyrene ganske enkel hygiene som inkluderer børsting slikker poter og pels. Hvis oppdretter har bestemt at det er på tide å ta et bad bly, må han lære alle særegenheter vanskelige å dyr prosedyrer. Dette spørsmålet blir aktuelt bare når dyret langt hår, det blir skitne raskt, kusma og ikke har tid til å friske opp, hvis du for eksempel bor i sommer i kabinettet. I andre tilfeller bør bading være ekstremt sjeldne og ekstreme tilfeller.
 Hvordan lære en gris til sjøvann
 Vann behandlinger hos gris er ikke iboende i naturen, slik at dyret vil skrike hvis du prøver å tvinge ham til å svømme. Fordi den gnager ikke kan svømme, vaske den i et grunt fat nødvendig slik at den kan stå på bakbeina og foran gripe fingrene. Vanntemperaturen bør være høyere enn omtrent 35, som svarer til temperaturen av dyret, ellers hjertet ikke kan stå dysen kjæledyr og dyr.
 Vask marsvinet kan baby shampoo "uten tårer", så lenge ører, øyne og nese forble tørr. For å gjøre dette før bading tett munnkurv gnager lommetørkle og begynne skummende med tilbake til magen forsiktig tisse pels. Bevegelse skal være glatt til dyr tok det for spillet og var ikke redd.
 De viktigste anbefalingene for bading marsvin
Hvordan å bade marsvin?
 1.  Animal oppfører seg veldig aktiv, våt den blir glatt, kan gli ut av hendene dine. Hvis du haug dyr på badet, deretter falt, kan han skadet seg sitater.

   Såpe og sjampo bør ikke komme inn i øyne og ører gnager, så etter bading hodet gris tørk med en fuktig klut.

   For rengjøring kan du bare bruke spesielle funksjoner som anses hypoallergenic huden av kjæledyret ditt. Få en dyrebutikk sjampo og såpe, som ifølge veterinæren vil ikke være for aggressiv.

   For langhårede griser egnet balsam for hår som du bruker - så ingen hår gnager sputaetsya ikke zib'yetsya og vil alltid myk og fin raschesыvaemoy.

   Hos griser svakt hjerte, slik at dyret ikke tåler belastning. Dette inkluderer endringer i utetemperaturen fra der dyret kan også fange en kald. Å skylle, ikke bruk Douches og skyll gris vann samme temperatur som når man bader.

   Etter vann prosedyrer gris innpakket i et håndkle, gi vann til å bli absorbert og gre deretter håret kam væske.

   Dersom leiligheten kjølig, tørt help desk, som er laget av ull tilbringe flere ganger at huden under det snart tørket opp. Spesiell oppmerksomhet rettes mot magen. Men hvis kjæledyret er redd for høy lyd tørketrommel, er det bedre ikke å eksperimentere på dyr: gris vil frykte selv etter en bølge av vann og relaterte ytterligere lidelse.

   Etter bading er ikke anbefalt å gjøre ut dyret i løpet av 24 timer. I planteceller helt tørre, eller sagflis og skall, som alltid er til stede i boligen gnager, zab'yutsya i dyrehår og ha peremyvaty. Under naturlig tørking bør spille med kusma gjøre det mer bevegelse.
   Hva hvis dyret er redd for vann?
   Hvordan å bade marsvin hvis du besøker for første gang i vannet, det vyschala, dryapalasya og bite? Selvfølgelig, det første inntrykket en positiv intensjon blokkere helt umulig, men å redusere stressfaktorer.
   Først, for å venne dyret massasje: griser elsker å røre, bruke den for bading. Når gnager vil begynne å lytte til den taktile glede over hånden hans sakte helle vann på det og fortsette å massere ryggen.
   For det andre, prøv å ikke endre seg dramatisk holdning dyret - det naturlige signal om fare.
   For det tredje, alle dyr føler din begeistring, så snakk med kusma rolig stemme skarp som om du spiller med henne, bør hun forstå at svømming - er ikke bare langtekkelig prosedyre, som en del av et spill med regler du må ta .  
 så mye som spørsmålet etter og før du kjøper en hund er et valg kallenavn (navn) for en valp. Dette er ikke en katt som heter, som oftest vil svare på hans navn. I tilfelle av en valp kan ikke gå galt her, fordi for de neste 10-15 årene, vil dette være navnet på familier og kjære, så det er viktig å velge en god og riktig navn.
Hvordan velge et kallenavn for hunder

 Tips om valg kallenavn for hunder
 Når du velger et navn bør ta hensyn til rasen valp, fordi du ser vil høres latterlig hvis du kaller en liten taxi Herre og formidabel hyrde Pipoyu. Som mennesker, hunder kallenavn indirekte, men påvirker dens oppførsel, så hvis du ønsker å kalle en hund et ekte navn (utenlandsk eller russisk), sørg for å se hva dette betyr eller det navnet.
 Vurdere sin status i samfunnet. For eksempel vil det høres rart navn "smultring" som hørtes fra leppene til en solid mann i klassisk kjole. Men det samme kallenavn, men sa en tenåring eller eldre - veldig høres "kult" fordi det vennlig morsom og original.
 Forresten, om originalitet. Du bør ikke overdrive det, fordi, for det første, noen originalitet til slutt forsvinner, og for det andre, ofte på grensen til dumhet originalitet. Ellers går frem som en spøk:
 Kjøpte en hund som heter Sekas. En datter ble født her. I to års tid i en overfylt buss, går fra å gi datteren sitter på fanget. Hele veien stille, plutselig på slutten av veien, tilbake og si "Hvordan kan jeg se sekasu vår savnet." Takk Gud for at ikke lenge igjen å gå
Hvordan velge et kallenavn for hunder
 Hvis du fikk en voksen hund, gi den et nytt navn er ikke verdt det! Hunden kan ikke alltid adlyde deg, og vil derfor ikke bli behandlet så vel som til sine tidligere eiere.
 Jo kortere og enklere moniker, så det er lettere å huske som eiere og valp. For en gutt hund (hund), bedre å velge et navn mandig, men vakker. For eksempel: Dyson, Damon Tai, Gray. Disse kallenavn er spesielt egnet for hunderase Stafford. Hvis du har en liten hund, men en hund, bedre dette kalles mykt: Post, Tim, Havryusha.
 For hunder "jenter" (Mote) naturligvis passe hengiven navn som Lakki, Leila, Lyme, Dana, Daisy, Sandy, etc.
 I tillegg er det noen nyanser om å velge et navn for en valp:

 Kalle hunden slik at det var lettere å uttale navnet i kommando eller gråte (vinket til henne hund).

 Navnet bør ikke ligne teamet (Sid - Sit, Funtyk - Fu og lignende). Det er spesielt vanskelig å skille mellom teamet og vil navngi valp som er bare begynnelsen sitt liv.

 I noe tilfelle ikke kalle en hund en lang, som består av flere ord navn. Fordi til slutt vil du likevel redusere kallenavnet til en bruker i uttalen.

 Å ha en hund navn, prøver ikke å forvrenge eller endre kallenavnet, gi hunden en mulighet til å huske kombinasjonen av lyder. Men selv da hundeførere anbefaler ikke å endre navn på hunden laskavishi. Eksempel: Lyme - Laymochka.

 Valget av kallenavn er bred, og nesten ingenting er begrenset, så ikke prøv å komme opp med et navn for valpen 1-2 dager. Lær alle utvalg av navn, og du er sikker på å finne en som vil like best.

 Etter klikke på navnet til valpen, kan du lese vår artikkel om hvordan å heve en hund!
Hvordan velge et kallenavn for hunder
 Vi skal være takknemlig hvis du vidpyshitsya kommentarer om hva slags kallenavn du valgte.  
Hvordan rengjøre kattens ører?
 Tilstand ører katt sier mye om hans helse, tilstedeværelse av ulike sykdommer. Det er viktig å regelmessig kontrollere dyrene ørene for å sjekke hvordan de er skitne som det ser ut. Vanligvis katten ører bør rengjøres omtrent en gang hver 10-14 dager. Husk at under inspeksjon og rengjøring bør følge anbefalingene, ta hensyn til en rekke nyanser. Dybden og grundighet av rengjøring vil avhenge av tilstanden av kjæledyret ørene, graden av forurensning. Survey ører bør regelmessig, ideelt sett - hver dag. Bare ikke hver gang foreta en grundig gjennomgang fordi det vil irritere dyret. Den beste dagen for å inspisere overflaten ører, og hver 3-4 dager mer nøye, othybanyem ører. Forhånds reservert de riktige tingene og huske rekkefølgen av handlinger for å rense katteører kvalitativt og raskt, noe som sikrer full sikkerhet av dyret. Ta hensyn til den psykiske tilstand av kjæledyr: vel, hvis du kan lære ham å denne prosedyren at han oppfattet det positivt og ikke redd inspeksjon og rengjøring.  Vi tilbyr psykologisk komfort når du rengjør katteører
 Det første du må ta vare på kjæledyret ditt for å skape de mest komfortable forhold. Du trenger ikke å gi dyret press irritere ham, for å prøve å fullstendig immobilisere. Resultatet vil være negativt fordi katten vil bli sint og bekymret, prøver å kjempe tilbake. Fortsett med forsiktighet og bruke teknikker trening.
 I katten bør etableres positive assosiasjoner med prosedyren gjennomgang og renhold ører. Før inspeksjon og må spille litt. Sørg for å behandle kjæledyret hans favoritt mat etter rengjøring ørene. Du vil merke at snart kjæledyret ditt vil være glad for å vente på neste inspeksjon.
 Ikke prøv å være helt ekte dyr. Når du pelenaete katt teppe eller teppe kostnad for mye bør ikke, i alle fall ikke koble pet poter. Det gjør vondt ham til å bite deg, med en katt blir sint, redd. Klare ører i slike omstendigheter ville være mye vanskeligere.
 Noen dyr som lytter til musikk, med interesse forholde seg til forskjellige lyder. En flott måte - inspisere og rense ørene, inkludert pre dynamisk melodi. Keith vendt bort, vil lytte. Du kan enkelt gjøre alt som er nødvendig.
 Fortsett nøye, ikke gjør noen brå bevegelser. Unngå skader og riper i øret, legge press på den.
 Screaming for dyr skjelle ham hvis det bekymret pauser, ikke. Ubehag i denne situasjonen, selvfølgelig. Være tolerant.
 Inspiser og rengjør ørene katt bør grundig trygg, må alle bevegelser være nøyaktig. Tenk om alle detaljene i forkant, forberede de nødvendige elementer for å ikke kaste bort tid og ikke være nervøs. Katt overført din fred i sinnet, så det vil føle seg trygg, vil være mindre bekymring.
 Forberede de nødvendige elementene og inspisere ører katt
 For inspeksjon og rengjøring av ører katten vil du trenge forskjellige ting. Sørg for å forberede seg på forhånd.
 1.  Myk lite teppe eller teppe. Katten må nøye vikle, men ikke for stramt. Klem dyr pote binde ham ikke. Men spelenat kjæledyr trenger, at det kan være lettere å beholde den.
   Ganske lite lys lommelykt. Med den kan du enkelt foreta en gjennomgang. Du trenger ikke å gå tilbake katten, oppnå ønsket vinkel. Hold lyset ikke skinner pet øyne.
   Bomull pads, stikker. Noen eksperter mener at bruk av spisepinner er ikke nødvendig. Men for å forsiktige skritt å forhindre skade. Husk at hjemmelagde pinner ikke bør gjelde.
   Spesiell gel, salve for rengjøring ører. Betyr at du vil være i stand til enkelt å kjøpe i butikken, veterinær apotek. Hvis du bestemmer deg for å fjerne forurensning fuktig bomull pads, bruk kokt vann i stedet for ost.
   Godbiter for å oppmuntre ditt kjæledyr etter inngrepet.
   Undersøke katten ører, bestemme hvor mye de er skitne. Alvorlig raid bør skyte lengre og mer grundig, trenger flere plater pinner. Pass på å se etter i ørene av svarte prikker, brune åser og vekster, rødhet og alvorlig skrape. Alle disse symptomene kan indikere de forskjellige sykdommer. Hvis du finner noe sånt skulle gå til veterinæren.
   Rene katteører
   Oppmerksom sekvensen av handlinger og følger anbefalingene. Så vil du være i stand til raskt, sømløst rene katt ører. Prøv å ikke bli irritert, holde ro og gjøre de mest tillitsfulle.
  1.  Først spille med kjæledyret ditt. Deretter vise ham bomullspinner, kjøre. La den berører ukjente objektet er tilfreds med at det er trygt. Du kan stikke å klø bak øret. Så det ikke blir brukt.
    Forsiktig zapelenayte katten at han følte ingen ubehag. Velkommen snakke med dyr. Hvis en katt blir skremt, leke med ham et teppe, la ham bli vant til. Deretter satte katten i et pledd til knærne. Alle elementer må være nyttig for deg.
    Ta en titt på øret, ved hjelp av en lommelykt. Ører må nøye bøye ryggen, innpakning henne ut. Smerte ikke forårsake.
    Får ren hvis lett synlig plakett er opphopning av smuss. Ta en kjøretur eller, dynket med vann. Du kan bruke en spesiell salve, gel. Husk at ull skal ikke være vått, ellers dråper falle inn i øregangen.
    Bevegelsen skal være forsiktige. Send dem utenfor, ikke inne. Ikke prøv å trenge for dypt inn i øret, som du kan føre til at katten smerte.
    Oppmuntre ditt kjæledyr etter rengjøring ørene, katt behandle en favoritt godbit.  
Яндекс.Метрика