Problemer med skolen fotograf
 I Moskva, et stort antall skoler og høyskoler, flere tusen barnehager, og hvor mange av dem over hele landet, i regionen. Og i alle disse institusjonene møtte potensielle kunder fotograf som har spesialisert seg på å skyte barnegrupper.
 En spesifikk arbeid slike fotografer. Tenk deg, må du fjerne de fire avgangsklassene, alle sammen, helt alene, med lærere uten lærere. Vi må legge alt i vignetten tidligere koordinert med alle foreldre og bakgrunner uveta, størrelse portretter og inskripsjoner. Med inskripsjoner real pisking, Gud forby mix og Ivanov signere Petrov og Sidorov Vasechkynыm. Tenk deg at start, hvis kundene ser? En skyting selv? Uvanlig mann rozhubytsya støyen tretti Gavrikov, som var fraværende fra fornøyd mulighet leksjon. Det er en slik skrikende, er det vanskelig å høre deg selv. Arbeidet har i mange timer uten pause. Og ingen rom for feil.

 I barnehagen synes alt enklere. Lydige barn, de fange interessant prosess. Spesielt de liker drakt skyting. Men det er vanskeligheter som oppstår rundt hver sving, deretter tar av seg hatten til feil tid, det ville ha å drikke, så hva som er viktig. Alle fremstilt, sitter på en stol, føtter, nese rant. Vi starter i begynnelsen. Jeg står opp, justerer, sitte ned, gir alt dette tiden må husokkupasjon. Bena er summende, vondt i ryggen.
 Men du endelig filmet deres skole eller barnehage. Nå det viktigste - å bli behandlet. Gå til laboratoriet, men dette der det er en mulighet til å engasjere seg i trykte bildet, velger det beste rammebilder klasse eller gruppe. Og stole på denne saken er ikke verdt mynylabov operatører kan napaskudyty. Og denne planen mange poeng. Men resultatet i form av lysende enkeltpersoner barna verdt det.  
 Hvis en person får et kjæledyr, og han er observant, i utgangspunktet satt til en dyp forståelse av å være, som han bestemte seg for å tilbringe en del av deres liv, må noen gang fastslå at hans kjæledyr har sine egne, individuelle karaktertrekk, manerer og kommunikasjonsfunksjoner på temperament.
 Selv om katter og regnes av mange som et eventyr Kipling "walk alone", dvs. uavhengige, ikke arrogant, selvtilfreds og noen ganger ondskapsfulle skapninger sjansen til å finne et andre hjem i en katt person mer enn nok. Fra dette starter vi!
 Innholdet i artikkelen er som følger:

 Først stå for en annen katt, ikke mesteren!

 Regler hvordan å ta vare på kattene?

 Hvordan vet du hva han ønsker katt?

 Hvordan bestemme innholdet av katten?

Vedlikehold av katter

 Først stå for en annen katt, ikke mesteren!
 Vanskeligheter med å forstå katter noen ganger berører en akkord. Å nyte katten til deg, eieren, ser nedlatende, noen ganger anerkjennende og gjør seg klapp, som som en gave eller stor avtale, i henhold til sitt utseende. Men siden tre denne trehhodovalaya katt eller katt) spilte med en gjenstand eller familiemedlemmer som tre kattunger.
 Typiske svobodolyubyvost katter og uavhengighet, deres uavhengighet, dypt forankret i deres genetiske lager, som er grunnen til opplæring og utdanning som katter hund dressyrovok umulig. Så velg en politikk for innlevering og, spesielt noen voldelig ileggelse av noe, grusom og uakseptabel. Det eneste akseptable måten kontrakt og vennlig forståelse. Hvis dette ikke følges, katten raskt bli sjenert eller irritabel, aggressiv.
 Hvis katten eller katten stille sitter på hendene og litt tid kommer til å hoppe av, la, i alle fall kan ikke bli tvunget til å holde et kjæledyr, så det kan bli tatt svært alvorlig katt forsøkt hennes frihet. Men flere av katten og holdt trolig foretrekke å hvile på et trygt sted, ikke ohranychyvayuschem hennes bevegelsesfrihet.
Vedlikehold av katter

 Regler hvordan å ta vare på kattene?
 Fôring katter eller katt kan selv nødvendigvis satt i tjeneste regime. Fôr må på en og samme tid, strengt på grunn av hennes retter, som ville være ønskelig fra tid til annen eieren satt ved siden av det eller heve hendene på et stykke av godbiter. Innrømmelser i form av hyppig tigge klag, krevende meow kjæledyr fra helt utelukket. Dette fører ofte til overbærenhet spesielle irritabilitet katter med en tom mage, innfall, avhengighet til mat tilgjengelighet til enhver tid og i enhver form, og selv tjene som et insentiv til å stjele mat fra bordet og håndvesker.
 Toalett trene en kattunge å være av interesse som en tilførsel av tålmodighet og mangel på skarpe angrep på venstre på feil steder spor av avføring. Ikke i noe tilfelle bør ikke bli straffet Kitty Slippers, høye rop og tыkanem munnkurv gulvet og brett. Deretter, etter katt eller katt vokse hevngjerrig, unrestraint veldig nervøs i stand til misnøye eller på noen frykt å gå på do i de mest uventede og uautoriserte steder, som om de senere straffet. For å være mer effektive resultater hvis dyret trygt bære et brett designet det under eller umiddelbart etter opravlenyya sine naturlige behov en alvorlig tone samtaler mens du beveger den i en skuff skånsom stryke.
Vedlikehold av katter
 Brettet bør plasseres i et rolig og skjult optimalt varmt sted, helst uten unødvendige kjemiske tilsetninger. Denne strenge, obligatorisk regel for vertene - regelmessig rengjøring og skift skuffen filler. Da katten blir vant til hans toalettseter med mer villig.
 Erfarne oppdrettere katter anbefaler (spesielt britiske og skotske raser) og bare spilt, med mange års trening pelskledde dyr (inkludert eksperter Side Vse-Sekrety.ru) - liten alder å lære katter å sitte på hendene og stille, i nærvær av fremmede, oppfører seg, og hendelsene rundt gester, samtaler og bevegelser av mennesker. Periodisk mild, lys stryke et kjæledyr eller andre sjeldne forfremmelse, inkludert de rolige, milde ord adressert til dyr, fremme utdanning i katter eller katt gode manerer og edel respons på hendelsene.
 Angående skade møbler klør, kan vi ikke ignorere de store plass lekeområder for katter som er utstyrt med spill tilbehør, sittegrupper og skarphet klør. Men disse byene har råd til ikke alle tilhengere av pelskledde kjæledyr. Noen ganger det beste alternativet er å kjøpe noen flere tilbehør for skarphet, rekreasjon og spill og deres plassering i en egen og fri for fremmed mest rørende sted leilighet eller hus.

Vedlikehold av katter

 Hvordan vet du hva han ønsker katt?
 Å bringe en katt, må du forstå! Oppførsel katter krever spesiell oppmerksomhet og interesse i sin umiddelbarhet uttrykk for følelser, følelser og ønsker. Funksjoner atferd i en gitt situasjon i livet kan presentere i større eller mindre grad i ulike sketsjer på sine katter, men ifølge erfarne eiere av ulike parodier, er det viktig generalisere, de fleste er nødvendig for å forstå egenskapene til de vaner og oppførsel pelskledde kjæledyr.
 Det viktigste karakteristiske trekk uttales oppførsel er posisjonen av legemet cat - hale hår, ører, og stillingen av hovedlegemet. Hvis katten er veldig spent, hun truet eller skremt det dårlig, så er det en karakteristisk skarp susing, tilbake bøyer, danner en hump, kan du angripe eller plutselig livreddende flukt fra dyret. I spill i denne posisjonen, særlig mangel på spenning og leken bevegelse av hodet på toppen - ned og sidelengs.
 Her er noen atferd hos katter:

 Vertikal posisjon av halen, den urchanyy rolig, litt krum rygg og nærmer seg en av dem som kom husholdninger viser en vennlig hilsen og en dyp plassering furry venn. Hvis halen er hevet vertikalt, men tuppen av hans stadig rister, katten utålmodig og med en voksende appetitt venter på godbiter. Men hvis katten er, halvlukkede øyne, men halen er i konstant bevegelse rundt, av og til gjør som piskeslag, er katten hviler, men noe som plaget henne, eller hun ser for noen i napivdrimoti. Horisontale hale med ulik pomahyvanyyamy - katt eller annen måte misfornøyd eller skuffet.

 Purring kattene uttrykte en følelse av tilfredshet, fred og tilfredshet. Noen ganger male og er en indikator på anmodning om å behandle kjæledyr sammen med myke bevegelser av beina på eieren eller en dyp følelse av sted til mannen.

Vedlikehold av katter

 Hvordan bestemme innholdet av katten?
 Individualitet katter temperament skilles i de første seks månedene av livet. Det de også er fire kategorier av mennesker. Hver funksjon er interessant i sin egen temperament og egner seg utmerket for å bygge relasjoner med kjæledyret mitt.

 Katter er mer optimistiske-balansert, rolig type atferd som morsomt. Motvillige til å ta kontakt og vise tålmodighet til andre dyr og mennesker. Det er lett å inkludere overganger, enhver endring i situasjonen.

 Katter, melankolsk, derimot, er ofte knyttet til bare én eier, veldig sjalu, for å sette frykt for forandring, for å skape noe nytt i huset med en klype salt. Krever spesielt forsiktig oppmerksomhet, de er enkle å fornærme. Men venner er veldig riktig, fordi den grunnleggende temperament notat - full tillit til noen.

 Cats-flegmatisk mest tålmodige og balanserte. Kan eventuelle endringer i miljøet og relasjoner bære liten eller ingen konsekvenser og tiltak i atferd. Venne seg til den stillesittende livsstil er ofte veldig lat med alderen.

 Katter-koleriske som choleric - Personer skiller mobilitet, kommunikasjon i en hvilken som helst mulig manifestasjon, aktiviteten av hver celle hårete kropps. Men dette krever en spesiell tilnærming i opplæringen. Ikke lider straff, i noen form, selv tøffe skrik og retningslinjer. Ellers er det problemer så få aggressiv og hevngjerrig kjæledyr. Når god og imøtekommende, rolig tilnærming sving til lojale og muntre venner.

Vedlikehold av katter
 Med riktig håndtering katten eller katt, vennlig og imøtekommende, mottar personen riktig behandling og dyr, selv som uunnværlig terapeut. Katt eller katt føler alltid en person som bruker sin beliggenhet, noen sykdom, smerte eller fred i sinnet. Deretter umiddelbart furry venn vil bli plassert ved siden av eieren eller problemområder slik at snart smerten og problemene vil gradvis avta i løpet av den utrolige kraften i healing energi.  
Яндекс.Метрика