Reserve trær trevinduer i plast, enten å gjøreOur House - vår festning, som skal være holdbare, pålitelige og høykvalitets vinduer. Og her er det et problem - enten berettiget utskifting av vinduer av tre med plast? For vinduer nylig blitt mer populært, men ikke hastverk med å gi opp tre - man trenger å veie fordeler og ulemper.
Fordeler og ulemper ved tre og plast vinduer
Kostnaden. Trevinduer ved montering av en liten overraskelse man med sin pris, ettersom materialet som de er laget, betyr dyrere enn plast. Men er det noen alternativer. Alt vil avhenge av profilen, tilbehør, rammer, tilleggsutstyr og dekning som du velger. Noen ganger er minimal utstyr valgt tre vinduer billigere enn plast med tredoble vinduer, dyre møbler og rammer ved hjelp av god kvalitet materiale.
Tidstjeneste i drift vinduet. Plast vinduer, med riktig pleie, kan vare 30 til 40 år, og tre analoge eller mer, avhengig av hva de er laget av tre. Hvis du bestemmer deg for ikke å spare ved installasjon av vinduer og ønsket å jobbe med eik, vet at det vil tjene dine barnebarn. Som du kan se, i dette tilfellet, er utskifting av trevinduer med plast ikke helt gunstig.
Miljøvennlig. Selvfølgelig har det naturlig materiale alltid vært den beste følges en sunn livsstil enn kunstig. Plast vinduer er farlig fordi forseglet for å hindre luftstrømmen i rommet, noe som er grunnen verre generelle helse, det er hodepine og svimmel, og mulige hyppige luftveisinfeksjoner på grunn av den tørre luften av stående
Puster eller ikke puster? Det er av den oppfatning at treprodukter kan passere gjennom sine porer oksygen, som har evnen til å "puste". Dette er ikke alltid tilfelle, fordi som et belegg ved hjelp av verktøy som beskytter mot virkningen av insekter, sollys og fuktighet. De i stor grad tette porene og redusere disse naturlig luftsirkulasjon. Du kan bruke våre råd og hver dag i all slags vær vinduet til luft i minst 15 minutter, eller installere flere fans som vil forbedre luftstrømmen.
Lyd - og varmeisolering. Som for isolasjon, er det klart - trevinduer bedre takle dette problemet, men de høres ikke bra på alltid fjerne så plast.
Noen ubehagelige situasjoner som presser å erstatte trevinduer i metall. Rammer på trevinduer kan endre farge i solen, men plast kan også pozhovtity med tiden. Wood skal være dekket med lakk eller maling hvert 5. år, eller de vil lett absorbere fuktighet eller rozsyhatysya, på grunn som det er forvrengning av rammen. En plast, med en kjedelig produksjon eller montering kan rozhermetyzuvannya og bringe noen problemer til sin herre.
Som du har sett, og tre PVC vinduer har sine fordeler og ulemper, så vil utskifting av vinduer av tre med plast avhenger av dine ønsker og økonomiske muligheter. Mens jeg håper at disse små funksjoner lette litt av ditt valg. Også ikke glem at fra mannen som er å installere windows, avhenger for mye. Derfor stoler bare fagfolk og vinduer vil tjene deg i mange år.  
Mat for hunder, hvordan gjøre det beste valgetPå valg av hundemat og hvordan ikke å skade ditt kjæledyr fabrikken fôr.
Den store debatten om hundemat - "Den gode, den onde og den grusomme." Hvordan du skal velge? Ifølge TV, kunne man tenke seg at feeds der ute som er annonsert, full av velsmakende kjøtt, vitaminer og mineraler, men er det sant? Ikke i det hele tatt. Den gjennomsnittlige person som kjøper på supermarkedet mat på en populær merkevare, uvitende om faren. Som ikke gjør det til en dårlig hundeeier - han bare dårlig informert. Hvordan visste han at hunden mat å velge mer nøye enn selv hans egen.
Selv om det er mange hunder som levde hele sitt liv i lav kvalitet fôr, betyr det ikke at det er - det beste valget. Dette er det samme som om du spiste på McDonalds hver dag. Du vil ikke alltid ha fast food, hvorfor skulle hunden din?
Høy kvalitet hundemat er meget godt absorbert, dvs. produksjonen er mindre ......... Foods inneholder lav kvalitet i første omgang fyllstoff som mais. Dette gir hunden en følelse av metthet, men svært dårlig fordøyd. Fôring av høy kvalitet hundemat betyr at hunden vil spise mindre, og tilbyr Iams å gi en hund som veier 10 kg 4 kopper mat. Brand holystyk klasse gir frekvensen av 1,5 kopper eller mindre! Matvarer klasse holystyk koste mer, men nok av dem til deg for en lengre tid enn noen splitter fra Rimi. Og siden disse mate hunden din vil også bli sunnere, betyr det enda mer sjeldne turer til veterinæren.
Hva du trenger å vite når du velger eier av hundemat.
Først av alt, har en hundeeier å bestemme selv om han vil mate fabrikken tørt fôr for hunder eller vil være i stand til å skaffe mat hund uten hjelp av fôrprodukter. Hvis valget falt på fôret, må du bestemme hva det er: tørr eller våt, noen klasse, klasse, etc.
På hva du skal se etter når du velger en tørr hundemat?
Ingredienser Ingredienser Ingredienser. Selv om du ikke har for vane å lese sammensetningen av chocolate chip cookies, som du kjøper til deg selv, men du må bare lese sammensetningen av tørr mat som du kjøper for hunden din. Det faktum at en vakker pakken sier at "formula sammensatt veterinær" eller "nå enda mer kjøtt," fortsatt betyr ikke at maten er faktisk bra.
God mat er ikke solgt i supermarkeder, og noen ganger ikke engang i store dyrebutikker nettverk. Selv om disse er i ferd med å innse at folk blir mer informert. Dine venner - det butikker som spesialiserer utelukkende i hundemat. Mange av dem er importert bare høy kvalitet hundemat og har kvalifisert personale for å hjelpe deg å forstå dette dynamiske verden av hundemat. Hvis du går allerede utstyrt med kunnskap, kan du velge selv, eller med hjelp av en medarbeider, den samme mate veggen din, eller Gray. Også huske på at ikke alle tørr mat passer hver hund.
Du tror kanskje at en mat passer perfekt til du finner en som virkelig er perfekt.
Men når den blir funnet, og se resultatet i hunden en god stol, så du vil nyte så høyt at naboene kaller oppkjøringen mentalsykehus. Hvis en høy kvalitet hundemat ikke kom, er det ingen grunn til å gi opp disse feeder, må du prøve noe annet. Bare utvalg tar litt tid.
Det er et svært viktig poeng at uansett hva hunden mat du velger, må du lese etiketten fra tid til annen. Ingredienser kan variere litt, eller kan variere rekkefølgen på deres liste.
Hvis du har sensitiv hund, kan du observere noen negativ reaksjon fra henne, mens du ikke liker og endret hennes diett. Produsenter er ikke nødvendig å informere deg om endringer, men selv om noen gjør slike rapporter. Bare ha det i bakhodet.
Hvordan lese en etikett tørr hundemat.
Nå se hva som er skrevet på etiketten tørr mat. Du, som eier av kjærlig, selvfølgelig du vil at hunden skal spise mat der mye kjøtt og lite filler.
I første omgang i listen over ingredienser av tørr mat, er alltid den som mest. I mesteparten av fôr i første omgang er kornet. Det betyr at du ikke betaler for kjøtt, men for en billig og fylling nyzkousvayvaemыy tørr hundemat i en nydelig pakke.
Hvis de to første ingrediensene som er oppført hundemat er kjøtt eller kjøtt måltid, er det veldig bra. Kjøtt måltid er kjøtt uten vann.
Kjøtt ingredienser på etiketten hundemat må også være i stand til å identifisere. Hvis det står "bird" - det kan være noe. Hvis "kylling" eller "turkey", så er det bra. Hvis det står "biprodukter" - er det heller ikke klart at det kan være. Av det er ikke bare leveren eller hjertet, men det er også en kylling poter, bein, hode og fjær. Og hvis etiketten hundemat er først kompanentiv biprodukter, er det ikke verdt et kjøp. Tross alt, se hvor mye en dyrebutikk all slags deilig hermetisert lever, hjerte ... og det viser seg at alle andre biprodukter i fôr peremololy, fordi de ikke har funnet en annen bruk. Det viser seg at det ikke er mat, men dyrt søppelpose. Ikke tørr mat slikt tilbud hunden din.
Hvis du ser en del av hundemat ingrediens, men vet ikke hva det er - er det sannsynlig at du vil ønske å unngå. Også ser ganske skumle ingredienser som "animalsk fett". Denne oljen kan være opprinnelsen til slaktede storfe - det kan bli ødelagt, syke eller døende dyr. Dette er ikke mulig!
Ofte hundemat korn lagt lav kvalitet, som er avfall fra produksjon av mat for mennesker. Denne ingrediensen har lav næringsverdi for hunder.
Vi har forstått fra animalsk fett, etc. Hva er igjen? Hva bør inkluderes i hundemat kvalitet?
Selvfølgelig, den første, andre og tredje del av hundemat ønsker å se kjøtt ingrediens. Dette bør være et måltid av kylling, laks, lam, kalkun, biff, etc. Husker at måltid med kjøtt - kjøtt er tørr. Dette er en stor ingrediens!
Hvis man ser kornet i første omgang, betyr det i foret mer kornet enn kjøtt. Noen veldig smart selskap knyttet til førsteplassen bare kjøtt og korn. Dette betyr at det er mindre kjøtt !! En må se kjøtt måltid, ikke bare kjøtt, fordi kjøtt med vann veier mye mer enn kjøtt måltid.
Hundemat ikke inneholder korn, men de har overflødig protein. God mat for Sobko bør inkludere brun ris, havre eller bygg. Det finnes også andre avlinger. Hvit ris er mindre nyttig enn brun ris. Ikke nødvendig i kosten som søtstoffer og vitamin menadyon. Denne komponenten av gode og ansvarlige produsenter fôr høstet fra sine formler, slik at det kan skade helsen, og absolutt ikke nyttig.
Det er også linjer bolshynestve hundemat - mate eldre og mindre aktive hunder. Du må også se nøye på etiketten feed. De fleste produsenter av slike mat i bulk består av fyllstoff, dvs. korn og lite bruk komponenter. Det er klart at mat for eldre hunder må være lav-kalori. Men trenger du til hund alt spist - vыkakyvala. Dette organet noen god vilje. Ansvarlige produsenter hundemat laget med kvalitet mat og sunne ingredienser. For eksempel blir det tilsatt nyzkokalloryynыe grønnsaker. I disse produsenter bare mate mindre daglig rate, men hunden ikke føler deg sulten.
Internasjonale selskaper som produserer hundemat fra avfallsprodukter for menn.
Mest populære produsenter av hundemat er, i tillegg, også kjent produsenter av ulike produkter for mennesker. Dette er en fin måte å gi en avfall-fri produksjon - resirkulere avfallet sitt gratis, og også sørge for at de bringer inntekter. Etter at hunden fortsatt ser ut som en pose. Disse store bedrifter dra nytte av det faktum at i god måtte gå i søpla. Hva aksjeselskap eid av produksjon av dyrefôr?
Nestle - Alpo, Kom 'N Get It, Mighty Dog, Chief-Blend "," Fancy "Feast, Friskies, Kit' N Kaboodle, matbutikk Cat og Nestlé Purina
produkter som Dog Chow, Pro Plan, Beneful og Purina One
Colgate-Palmolive - bakke Science Diet-feed
Del Monte - 9 Lives, kibbles `n biter, sykle, lønnsom sted
Naturens Oppskrift, og Award
Procter & Gamble - Eukanuba og Iams
Mars - Pedigree, Advance, Cesar, Whiskas og Sheba
En annen ledende Dyremat, Nutro, ikke et multinasjonalt
selskap.
Unntatt Nutro, disse merker hundemat som inneholder avfall fra produksjon til konsum. Funny billig måte å resirkulering og i endene av kjeden er en favoritt av deg. De fleste av disse merkene er allment annonsert, så de presenterer i ditt hjem og i hodet. Det er lett å tro det som står på emballasjen og munter og glad hund som malte det ...
Les etikettene på emballasjen
Du har ikke lei? La oss se på noen feeds som ofte uerfarne forbrukere kjøper, og se hvorfor de ikke er så gode som de føler. Jeg velger den vanlige pakken med flere fôr - alle fremmet merkevarer. Noen er bedre, andre - verre, men ingen er virkelig bra. Men innen min prøve det gjenspeiler den virkelige bildet av den forferdelige serien, som produserer disse selskapene.
Hill Science Diet (voksen Large Breed)
Maismel, mel, kylling biprodukter, soyamel, animalsk fett (konservert med en blanding av tokoferoler og sitronsyre), kyllinglever smak, vegetabilsk olje, tørket egg pulver, linfrø, glukosamin hydroklorid, L-karnitin, chondroitin sulfate (konservert med en blanding av tokoferoler og sitronsyre), mineraler (salt, kalsiumkarbonat, ferrosulfat, sink-oksyd, kobbersulfat, manganoksyd, kalsium jodat, natriumselenitt), rosmarinekstrakt, beta-karoten, vitamin (cholinklorid, vitamin A, vitamin D3, vitamin E supplement, L-Ascorbyl-2-polyfosfat (sorry -?. ca. Trans.) (kilde til vitamin C), niacin, tiamin mononitrat, kalsiumpantotenat, pyridoksin hydroklorid, rydoflavyn, folsyre, biotin, vitamin B12 supplement).
Den første ingrediensen - mais, som er svært dårlig fordøyd og er fylt. Bakken kylling slakteavfall betyr at det er ingen reell kilde til normal kjøtt, det er det vi diskuterte ovenfor. Sovevaya mel, som er "protein dårlig kvalitet fyllstoff som anvendes for å kunstig heve proteininnholdet i lav kvalitet mating". Endelig kan usikkert opphav av fett faktisk inneholder noe. Denne maten annonsert på TV, ofte fremmet av veterinærer. Og er det virkelig søppel.
La oss se en annen mat. Purina selskapet vises ofte på TV-reklame og viser glade og muntre hunder. Hva er det egentlig?
Purina (Beneful Original)
Maismel, mel, kylling, slakteavfall, mel og maisgluten-pulver, hel hvete, oksefett (konservert med en blanding av tokoferoler og sitronsyre), rismel, oksekjøtt, soya mel, sukker, sorbitol, trikalsiumfosfat, vann, dyr fordøye, salt fosforsyre, kalium-klorid, dikalsiumfosfat, sorbinsyre (konserveringsmiddel), L-lysin, MONOHIDROCHLORIDE, tørkede erter, tørkede gulrøtter, kalsiumkarbonat, kalsium-propionat (konserveringsmiddel), cholinklorid, vitamintilskudd (E, A, B-12 , D-3), farger (Gul 5, 40 Rød, gul 6, blå 2), dl-metionin, sink sulfat, monostearate hlytseryla Holdige sulfate, niacin, mangan sulfat, kalsium pantotenat, kobber sulfat, pyridoksin hydroklorid, folsyre , menadione natriumbisulfit kompleks (sorry -. ca Trans.) iodate kalsium, natrium selenitt (Kilde Vit C.).
Annen mat laget av mais. Tilfeldighet? Nei, dette er et billig fyllstoff. Produsenten tjener penger ved hjelp av billige materialer. Mer kylling innmat enn normalt kjøtt, korn og mer verre, (inneholder mais gluten måltid mindre protein enn bare maismel) sin manifestasjon. Mel fra hele plenytsы vanligvis så behandlet at det har nesten ingen næringsstoffer. "Ingrediensene i pulver (mel) - det er bare støv som gjenstår etter å lage produkter for mennesker." Og den siste av de viktigste ingrediensene - en biff talg, som er en lav kvalitet Fôr smaker som er svært billig produkt.
Hva om Eukanuba? Dette er et veldig stort selskap, det har en franchise-Superdogs. Det er et datterselskap av Iams. Veterinærer også ofte fremme sitt produkt. De må være bra, ikke sant?
Eukanuba Original (Adult Maintenance Formula)
Kylling, kylling slakteavfall hvetemel, maismel, durra, bygg, fiskemel, kyllingfett (konservert med en blanding av tokoferoler og sitronsyre), ris øl, naturlig smak (kylling), tørket betemasse, tørket eggepulver, gjær, klorid kaliumsalt, natriumheksametafosfat, kalsiumkarbonat, linfrø måltid, cholin-klorid, jernsulfat, DL-metionin, vitamin. E, betakaroten, sink oksid, vitamin. En acetat, kalsiumpantotenat, biotin, rosmarin ekstrakt, vitamin. B12, tiamin mononitrat (kilde vit. B1 av), inositol, pyridoksin hydroklorid (kilde vit. B6 av), vitamin. D3, kaliumjodid, folsyre, kobolt-karbonat.
De bruker kylling, er denne ingrediensen et hakk av fôr som vi har vurdert i dette. Men hvis det fjerne vann, tørk den ville bli flyttet på listen for cornmeal. Dette betyr at maten består hovedsakelig av kylling innmat - som tidligere. Den inneholder maismel som et billig fyllstoff som tidligere. Broom - en god kilde til karbohydrater, men det er svært vanskelig å fordøye hunder, så det er ikke den beste ingrediens for hundemat. Bygg - er god, men den fiskemel - veldig ubestemt ingrediens, og kvaliteten kan bare gjette. Og fordi det er ikke menneskelig karakter, det var alt stengt ned эtoksykvynom at produsenten ikke er nødvendig for å indikere på pakken. Det er ikke ment for konsum, men det er bra for hunden din? "Hunden forbruker 300 ganger эtoksykvyna enn tillatt for folk (basert på vekt). Mange produsenter av dyrefôr betyr ikke alltid at en ingrediens på emballasjen, men noen ganger peke "E" "
Kyllingfett - god ingrediens. Men ut av denne listen er bare to viktigste ingrediensene er god. Og folk tror maten utmerket.
Hva om veterinær dietter for sammenligning ingredienser - de oppfyller sin pris? Det bør bemerkes at vet.dyetah av ingredienser er vanskeligere å forstå enn vanlige mate.
Nå er det bare å bestemme seg for din egen og dine hårete venn og hans mat. Det er et alternativ i form naturalky, men dette har jeg spesielt ikke forstår. Verden hundemat er i stand til å forvirre noen, men jeg tror det du leser er, i det minste hjelpe deg å bestemme hvor du skal begynne.  
Яндекс.Метрика