Spells hår
 Vår håret er stor energipotensial, de lagt mye av energien til eieren.
 For magiske hår, negler, blod og sæd vurderes biologisk substans som bærer energi avtrykk den personen de tilhørte.
 Staver hår avhenger esoteriske tradisjoner og er annerledes. For eksempel, i landlige magi spell pleide å eie hår og svart magi - forholdet med eieren av håret gjennom håret hans.

 Binary spell
 Spell bruker hår som kalles binær. Det påvirker både på pryvorazhyvayuscheho og til noen pryvorozhuyut. I motsetning til konvensjonelle, enkel spell, den magiske binære pryvorote delt mellom to objekter, ikke bare rettet mot én person.
 Med andre ord, hvis en jente gjør stave håret fyr som bare liker henne, etter ritualet det er forelsket i ham.
 Under visse omstendigheter stave kan rett og slett ikke opptre på gutten, men han må jobbe mot jenta. All magi energi, i dette tilfellet, vil det fokusere på jenta og hun begynner å bokstavelig talt "dø" av kjærlighet, og gutten - nei.
 De uheldige konsekvenser, men hver magisk handling har alltid to sider.
 Generelle regler for spell
 For å gjøre det riktige staver hår, du bare utføre rituell: å samle alle de nødvendige ingrediensene og følg prosedyre.
 Når du utfører et rituale forbudt tenke på de fattige og om objekter som ikke er relatert til spell, fordi han hadde til hensikt å utføre ritualet av begjær, kan de dårlige og rare tanker bli en del av dette ønsket.
 Vi kan heller ikke tvile på resultatene spell, som i dette tilfellet, er maktesløs magi.
 Jage bort onde ånder, negative følelser forstyrre magi.
 For all spell nødvendig hår av en kjær, noen få, bare noen få hår. Forutsetningen er at håret må tas diskret, at de skulle bare stjele.
 Hår og blod
 Spell gjennomført første fase av månen eller en ny måne på fredag.
 Det bør ta et par av hans hår og koble dem med et par hår lover boy, så vri dem sammen.
 Punktering nål fingeren til utseendet av blod. Fukt håret med blod. Vikle blodige hår på lin serviett og legg den under puten.
 Sove på en seng av en slik "overraskelse" skal være 7 netter.
 Etter det begrave vev der stadig går favoritt. Han er nødt til å gå over duken.
 Spells kam
 Stjel kam kjære. Kam må være håret hans. Fjern hår fra kammer, deretter laste ned en klump. Ha håret floke med ham inntil bakvaskelse ikke fungere.
 På kammen bør begynne disse ordene:
 [Quote] «kam, hårbørste, stick hode, hår, kjære venn, du er brødre, hjelpe meg, kjære meg å hente den. Jeg verne deg, kjærtegn, nøkkel vann vask, men i stedet ønsker å møte sin elskede terskel-omfavnelse. Hår, hår, kam, kam, inspirere min kjærlighet. Dag etter dag, natt etter natt, la meg kjenne igjen og søt for meg tungt motløs, og etter syv dager, vil han komme. Ører - vitner hjerte - nøkkel munn - lås. Slik er det! ".  
Hvordan sjarm en fyr på avstand
 Gjengjeldt kjærlighet - ikke en god ting. Ulykkelig jente kjærlighet ikke spise eller sove. Mens kjæresten ikke viser noen følelser, selv i din side ikke ønsker å se på. På dette punktet begynner du å tenke hvordan å sjarmere en fyr på avstand. Men du må forstå at spell - ikke en god ting. Dette kan påvirke karma til visse konsekvenser. Men hvis vi bestemmer oss for å stave, er det nødvendig å strengt følge den nødvendige prosedyren.
 Hva trengs for å stave
 Viktigst - kan bilder pryvorazhyvaemoho også bruke hans personlige ting. Da han plotte. Du kan bruke den klar, men ordene å stave, og kan tenke på egen hånd, mye mer viktig å være oppmerksom på følgende prosedyre.
 Også trengte kirke stearinlys, alter (dress og noen høyde som har en flat overflate - bord, stol, nattbord, etc.). Ikke gjør uten oljebrenner, som legger aromatiske oljer aphrodisiacs - ylang-ylang, rose, geranium, jasmin.
 Velg et tidspunkt
 Velg tid for ritualet må nøye. Det er bedre å gjøre en spell på fredag ​​månefaser - en dag med Venus. Det er lurt å velge en spell og time av Venus - det kan bli funnet ved å se astrologiske tabellen. Hvis tid er valgt riktig, så planetkreftene gi beskyttelse.
 Forberede seg på rommet
 I dette henseende er det ingen ubetydelige detaljer. Så, først må du nøye rengjøre rommet. Deretter rydde rommet - gå rundt omkretsen, holder en tent stearinlys voks. Hvis på noen plass begynner å ryke og stearinlys knitre - er det å bo. Etter alt dette, gardin speil og blanke overflater.
 På østsiden av rommet du ønsker å sette alteret (helst tre). Det er nødvendig å spre ut hele veien tilberedes kirken og tenne et lys. Dette vil hjelpe deg å finne den astrale kommunikasjon med sine kjære. Som ting passe alt som har å gjøre med det, rørte han hender - tannbørste lommetørkle. Egner seg som hår eller bilder - du kan alltid få den nyeste i sosiale nettverk på internett.
 I forberedelsene er også viktig å fylle et rom duft av ylang-ylang og rose, sjasmin og geranium. Venus er som parfyme og forårsake deres favør.
 Personlig Cooking
 Det er viktig å lytte til ritualet. Du må ta et bad med skum eller havsalt. Sørg for å oppløse håret og splash dråpe parfyme på håndleddet hennes og halsen. Det er viktig å roe ned, prøv å gi opp noen andre tanker. Det er nødvendig å gjennomføre ritualet av "edru" head.
 Ritualet
 Komme opp foran alteret, ser på bilder eller ting du er glad i, bør du starte intone spell. Du kan bruke disse ordene:
 [Quote] Jeg For You (ditt navn) min kjære (navn fyr) Jeg ønsker å bli elsket og høyt som frisk luft, klar som solen. Tyahnysya til meg som et lite barn til hans mamtsi strekninger. All kraften av mine ord i ditt hjerte søker. Slik er det!  
Hvordan finne ut hvem som ga skader
 Skade - er ikke en levning fra gamle dager når hvert trinn trollmenn og hekser møtte. Men i vår tid ikke kan gi skade verre middelalder Witcher. En annen ting er at folk er ofte ganske sårbare for dette angrepet, mens det er flere måter å finne ut hvem som ga skader og fikse det.
 Ikke engang å ha psykiske eller paranormale evner, folk kan identifisere "skadedyr". Man trenger bare å se nøye og analysere oppførselen til entourage. Sannsynligvis husket noen energimønstre i oppførselen til kollegaer.
 Vanligvis skader - produkt hemmelig svart misunnelse. Skader i stand til å påvirke helse, relasjoner til familie og venner, personlige status tilfeller suksess i arbeid og kjærlighet foran.
 Skade kan lett oppdages: flyten av uforklarlige problemer med å følge etter hverandre, som minner om "mana", nærmer noen mørke krefter som innflytelse er svært vanskelig. Tror ikke at de som ga skaden vil få alle tre ganger så mye. Ja, det er sant, men denne skaden er ikke noe sted, og enkelt fiende vil bringe skaden igjen og igjen.
 Ikke nødvendigvis gå med dette problemet til magiker eller trollmann, så hvordan kan han sitert skaden kan være sin egen. Alle disse ritualene ikke krever spesifikk kunnskap. Det er nok å følge nøye instrukser deres prestasjoner.
 Ritualet av spiker
 Denne metoden krevde en normal spiker. Drepe den i terskelen av huset, er det nødvendig å snakke staver:
 [Quote] Hvem napartachyv meg og såret, gråte spiker. Hvis et eller annet sted i tre dager kommer ikke, så de alvor seks måneder omkomme.  
Spells eple
 Magi bruker ofte kraftverkene. Dette gress, blomster og frukt og grønnsaker. Planter trekke ser utsøkte og unike figurer, merkelige og spesielle smaker.
 Eple, blomstrende våren delikate hvite og rosa blomster, svært lik bruden i en brudekjole og hennes røde frukter som ligner hjerte, "sier" vi elsker.
 Verdien av epler ikke bare i dens ernæringsmessige kvaliteter, men også i energi "fylde", som er svært viktig for en magisk spell.
 Spells eple blir veldig sterk spell, forutsatt at frukt ingen vil røre, flytte til et annet sted eller engang vet om ritualet utføres.
 Hvordan velge et eple å stave
 Det beste alternativet ville være å rive hjertet fra epletrær. Dette bør gjøres daglig ritual ved daggry.
 Forstyrre eple - er dette også et ritual. Hva trenger du?
 1. Velg et egnet tre for frukt som er svært like det.
 2. Høflig referere til treet for å tillate Apple å forstyrre viktige mål.
 3. La på røttene av eple spiselige tilbud.
 4. forstyrre eple.
 Hvis du ikke klarer å forstyrre eple fra treet, så det må kjøpes på markedet, ikke i butikken. Når du shopper må du velge den vakreste, er det et rødt eple. Det må virkelig liker.
 Spell bruker epler oppstår når månen vokser nærmere fullmånen.
 Apple og stearinlys
 Morgen tåre (buy) frukt i kveld gjør staver eple.
 Tenn den røde stearinen, fokus og sette de to små biter av papir navnet ditt og navnet på en kjær.
 Brosjyrer rulle sammen, deres felles tråd binder og innskudd i midten av epler, halvert.
 Deretter kobler de halvdelene av en vakker rød sløyfe.
 Etter ritualet eple må fjernes på et mørkt sted for en uke. I løpet av denne tiden, kan du ikke ta på frukten.
 Etter 7 dager, bør vi se hva som skjedde med eple.
 Hvis pidsoh frukt, men holdt attraktiv og vakker form, ville det bety at spell begynte å bevege seg.
 Hvis frukten begynte å råtne, betyr det at spell eple fyren gikk galt under de rituelle feil ble gjort.
 Eple, bilder og hår
 For dette ritualet behov: hvite tråder, eple, favorittbilde, og håret hans.
 Skjær et eple i to og fjern kjernen.
 3 Koble håret elskeren med 3 henne og gjøre dem en ball.
 I midten av eple bilde fyr og satte en ball av hår.
 Koble de to halvdelene av frukt og pakk med hvit tråd.
 Punktere to eple tre tannpirkere, slik at bildet forble intakt.
 Fjern eple i et hemmelig sted per måned.
 I en måned kan du se hva som skjedde med eple. Hvis det tørket opp - magisk effekt når ødelagt - anstrengelser var forgjeves.
 Apple og ikon
 Dette staver eple nært knyttet til religion og tro på Gud gir.
 For dette spell trenger du: Vår Frue av eple bønn.
 Bønn kan være en hvilken som helst, så lenge det har vært forbundet med kjærlighet.
 Sitte foran ikonet før daggry og lydløst be henne om hjelp, presentere seg elsket.
 Plasser eple på ikonet.
 Gå utenfor terskelen av huset og lese bønnen:
 [Quote] Apple tørr, mens en tjener (objektnavnet) for mine sukk. Apple potopchet råte, mens slave (objektnavnet) ønsker å se meg. Virgin Mother, minne slave (objekt navn) om meg, Guds tjener (navn), min kjære tjener (objektnavnet). At han savnet, sax og lei. Hvordan vil tørke eple og slave (objektnavnet) Jeg vil ikke glemme eller en time eller en dag eller et år. Ikke sett om han bryr seg, som for meg lei, i hvert fall å se. La alt han gjør, og kjære-kjære meg til å glemme. Amen. Amen. Amen.  
Яндекс.Метрика