Vanskelige omstendigheter - hva er deres rolle i våre liv?
 "Uansett hva laget ditt bra, hvis det var ingen onde,
 og så ut som bakken hadde forsvunnet fra hennes skygge? »
 (Mikhail Bulgakov er "Master and Margarita")
 Svaret er enkelt: vanskelige omstendigheter endre mann fanget i dem. Hva vi endre? Poenget er at å finne seg selv og forstå deres sanne natur mann bare kan byttes ut under press vanskeligheter som falt til sitt mye. Et mesterverk er født med marmorplater i verktøybevegelser skulptør - skarpt verktøy. Uformelig leire er forvandlet til et vakkert produkt under nådeløse fingre potter da også sparken i ovnen. Det er de vanskelige omstendighetene som vi uhozhdaem så ofte - er et verktøy for endring mot en menneskelig utvikling, søke selv.
 Etter å ha søkt deg selv - er den egentlige hensikten med menneskets eksistens. Dette synet er enig og religion, og psykologi og filosofi. Tvil føles eneste som blir behandlet med en meisel eller bakt i ovnen

 Det er en klok lignelse om hvordan ulike mennesker har ulike erfaring vanskelige situasjoner. Basert på denne historien, er det tre typer mennesker som er annerledes endring i atmosfæren aggressive omstendigheter. Så, din oppmerksomhet - lignelsen om egg, gulrøtter og kaffe.
 En klok mann kom til sin unge elev og klaget om sine vanskeligheter.

Vanskelige omstendigheter - hva er deres rolle i våre liv?

 "Jeg er så sliten lærer! Livet mitt er litt feil, for tungt. Noen ganger er det en følelse av at jeg prøver alltid å svømme mot strømmen, og det drenerer all min styrke Du er klok og vet mange svar. Si meg, hva gjør jeg? »
 Men i stedet for å snakke med støtte student guru tok tre av samme gryte, helle vann på dem og satt i brann. Den første potten han kastet rå gulrøtter, i det andre settet seil vanlige egg, og den tredje hit malt kaffe.
 Etter en stund med kokende vann fikk gulrøtter og egg og flavored kaffe, brygget i den tredje potten ble strømmet på en vakker boller.
 - Hva tror du er endret? - Spurte salvie i sin unge elev.
 - Gulrot og egg zvarylysya og en kaffe oppløst i vann - sa han.
 Og det var sant, men bare en overfladisk syn på ting - folk flest dømt på samme måte. Det er derfor de er aldri fornøyd.
 - Jeg vil lære deg å se på de ordinære fenomener og prosesser som skjer med disse tingene, både åndelig metafor - nøkkelen til å forstå den sanne natur av ting - salvie sa med et smil.
 Så, hva metamorfose skjedde med produktene? Gulrøtter, når firmaet har blitt til noe mykt og smidig. Egg første væske under påvirkning nådeløst varmt vann plutselig ble vanskelig. Ikke vi noen ganger ser i livet? Utenfor resistente folk kan bli mindre påvirket av problemer, mens andre som tidligere ble ansett for skjøre, tvert imot blitt sterkere i problemer og vanskeligheter.
 - Men hva skjedde med kaffe? - Spurte hans guru disippel gjør slurk fra kopp flavored drikke.
 - Oh! Siden det skjedde på moroa!
 I motsetning til sine to forgjengere, kaffe helt oppløst i fiendtlig miljø og gradvis oppløst, var i stand til å endre det. Kaffe, malt til et pulver slått en smakløs kokt vann i en utrolig velsmakende drikk. Dette er den tredje typen mennesker som får i et ugunstig miljø ikke la det overvelde deg selv, nei! Tvert imot - de er i stand til å forandre situasjonen, gjøre dem til noe bedre
 Hvem er du? Gulrøtter, svekket under trykk vanskeligheter? Egg, som ble sterkere zakalyvshys på brann? Eller gjør kaffe som har skapt noe nytt, noen gang gjort en vanskelig situasjon?
 Du kan ikke vite dette sikkert før du slutter å se de dårlige forholdene eneste negative på grunn av dette deres frykt og ellers unngå. Tross alt, hvis du plutselig finner ut at du opprinnelig opprettet det som kaffe, men aldri aldri måtte få behandling i kokende vann, vil det være følgende.
 Kaffe, som alt annet i denne verden har en holdbarhet. Så hvis du ikke forstår selv, begrepet kaffe blowjob og han mister sin smak. Denne kaffe eller ta bort umiddelbart, eller fortsatt koke, men deretter helle av den resulterende styggedom, ærlig skuffet i kvaliteten på den resulterende drikke og bortkastet tid
 Men hva om folk som i denne historien er de analogene razvaryvsheysya gulrøtter? De kan ikke gå så trist som det virker ved første øyekast. Faktisk, gulrøtter, yskupavsheysya gang i kokende vann, ikke er forutbestemt til å bli sterk. Men mannen - er en helt annen sak.
 Folk utenfor virket sterk, men slomavshymsya under vanskelige omstendigheter, ofte i deres liv funnet uventet støtte og motstand. Og, ved en tilfeldighet, er denne støtten opposisjon dem folk som tidligere presentert som svak, men i møte med problemer viste stort mot.
 Disse to typer mennesker liksom ubevisst trukket til hverandre hele tiden, og alltid finne dem som er på jakt etter. Eksempler på slike vennlig og par som har bestemt seg for å overvinne vanskelighetene sammen, veldig mye. Jeg er sikker på at du også kjenner minst én slik.
 Kanskje Ms skjebne selv disponerer det å la den sterke mann for å forsvare og beskytte noen, men svake mennesker som får en sjanse til å bli mer trygg i sine interne krefter? Kanskje ja, kanskje nei. Utvilsomt vil de fleste av disse typer mennesker samhandler godt, men noen er ikke helt fornøyd - sterke folk noen ganger ikke ønsker å se ved siden av en noen svakere enn seg selv. Den beste måten å svare på dette spørsmålet - anvende kunnskap lignelser i sine liv og for å analysere det samme resultatet. Etter alle svarene på spørsmålene er i oss - de trenger bare å finne.  
Gjetter på Book of Changes I Ching
 Kinesisk bok av endringer, I Ching - budskapet om universet, er ment å veilede menneske veiledning. Gjetter forteller sant hva du vil, og viser hvordan du justerer måte å få det du ønsker. Takket være tips og guider Ching, kan du ikke komme inn eventyr som vil føre til store problemer og økonomiske tap, eller snarere fortsatt og bestemmer seg for å ta opp noen virksomhet som vil få deg inn og styrker vil bare være til nytte.

 Du trenger tre mynter av likeverd, blyant og papir. Gjetter her er annerledes i det, som forventet, for å få det riktige svaret, vil du kaste mynter med sine egne hender. Bare på denne måten vil stille opp riktig hexagram. Fordi den virtuelle monitor fortelling påvirker for mange utenforliggende faktorer, alt fra fart Internett og algoritme programmer tilpasset for tilfeldig utvalg. Og for et svar designet for deg, bør spådom delta bare hendene i kontakt med mynter.


 Start av spådom.

 Danne et spørsmål svaret på hvilken du ønsker å få. Du bør kaste en mynt seks ganger. Hver gang før innkastet mentalt gjenta som ber. Seks skudd - en seks linjer som du får. Etter hvert kast straks trekke den resulterende linje på et stykke papir fra bunnen og opp over hverandre (som vist). Husk, må du tegne en linje under. Hvis to eller alle tre mynter falt ørn opp (siden med armene) - tegne en heltrukken linje. Hvis du kaster 2 eller alle tre haler, deretter trekke prikkete.

 Du vil eie versjon av den kontinuerlige og diskontinuerlige (stiplede) linjer. De tre første linjene fra bunnen opp tre nederste (de er merket i svart), og de tre beste - de tre beste (uthevet i rødt).


Gjetter på Book of Changes I Ching Nå på bordet hexagrams lete etter sin topp tre blant annet ligger i den øvre horisontale rad i tabellen. En variant av de tre nederste i tabellen, finner blant den venstre vertikale kolonne. Skjæringspunktet finnes i tabell tredobler dine linjer på 90 grader angir antall Hexagram svare på spørsmålet ditt.


Gjetter på Book of Changes I Ching


 Selv de mest ivrige skeptikere er overbevist om at jeg Ching spådommer faktisk gå i oppfyllelse nøyaktig som skrevet i heksahramah. Men husk, du kan ikke legge boken det samme problemet på samme dag, selv om du ikke er fornøyd med svaret. Også, ikke mye opprørt hvis du faller en av de fire mest uheldige hexagram - 32 939 47. Etter advarsel tegn på noe dårlig er at alt kan korrigeres for å endre banen retning eller holdning. Ikke forgjeves I Ching bok kalt endring.

 Tolkning av hexagram.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Symbol på de seks yang linjer - en menn hexagram. Et godt tegn. Spring awakening tid bidrar foretak. Pass opp, du er på toppen av fjellet. Noen motsetning til deg, være sterk og standhaftig og suksess vil komme. Ønsket av utslippet blir nødvendigvis smart. Forstår usikkerheten i hans personlige liv, være klar.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Alt er vel, og for enda større suksess trenger din hardt arbeid. Som en mann av kunnskap tørst, prøver ikke å tenke på materielle goder. Ditt ønske umiddelbart, men oppfylt. Ikke la veien snart. Snart ditt miljø for å fylle opp en person føler en sterk interesse for deg.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Hexagram av de mest ubehagelige. Det er ingen serendipity eller flaks, alt vil smuldre med hendene. Zatayitsya og vente til et mer gunstig tidspunkt, lage planer for fremtiden, lytte til gode råd kvinner, og tre måneder senere alt vil bevege seg mot forbedring.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Pall hindrer din klar visjon av verden. Den skal komme, og likevel prøve å ikke ta forhastede beslutninger. Tips myndigheter kan berøre opp på ideen om hvordan man skal oppnå suksess. I kjærlighet, men likevel den samme. Betale mer oppmerksomhet til barn. Nye prospekter er i ferd med kjernedannelse.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Du er på scenen av å vente, samle krefter, et par måneder du trenger dem. Fest energi planlegger ytterligere tiltak for raskt å få hjelp og støtte fra en mann som skal vises i livet ditt. Å oppfylle ønskene trenger forsiktighet.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Registrer følelse av disharmoni og overhengende konflikt. Begrense deg, prøv å moderere sine krav og oppføre seg sømmelig. Ikke gjør noe eventyr, jo mer alene. Den beste måten å ta del i et kollektivt arbeid, ingenting perestrayvayte, fred og ro vil komme tilbake til deg mest. Problemer med data for å lære noen leksjoner.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Symbol bevisst privatliv. Du er som generaler planlegging, når du skal ta offensiven. Lykken er på din side, men husk å være forsiktig. Du vil ha noen nyheter. Nå en romantisk tid for deg. Alle saker i fremtiden kreve din forsiktig og forsvarlig planlegging.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Det verste er over, det var bare små problemer. Suksessen til samarbeid og deltakelse i felles saker. Butikk lojalitet og ikke otlыnyvayte av plikter. Oppfylle dine ønsker avhenger av hvor godt du klarer forslagene til venner og overordnede. Tid er ikke gambling

Gjetter på Book of Changes I Ching
 For din nåværende posisjon er ikke så typisk suksess og lykke. Du vet ikke situasjonen, men dette er bare en overgangstilstand. På den måten hendelser som må endres til det bedre. Du finner dem som pengene strømmer inn i hendene selv. Og etter tre måneder det virkelig skjer. I mellomtiden, i hvert fall ikke krangle yzmatыvayte seg sterkt på jobb.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Nå trenger du bare å være forsiktige, for å gå rundt og tenke på deres situasjon. I favør vil skape respekt for overordnede. I forkant av den lykkelige begivenheten. Den nåværende tidspunkt er ikke egnet for flørting. Hevder å redusere levetiden til et minimum.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Jeg ønsker deg lykke favoriserer, beveger karrieren oppover. Å følge din suksess så lenge som mulig, og fikse hans prestasjoner i andre tilfeller. Ditt ønske vil bli oppfylt og kunstig akselerasjon fra din side er nødvendig. Ikke bruker penger.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Nå har du massevis av folk som ikke er verdig til deg. Være årvåken for noe vesentlig før du holder den. Ubegrunnet krangel med noen fra venner, hevet øyenbrynene fra dine kjære. Drømmer gå i oppfyllelse for ca 80% og deretter gradvis. Hør Tips ordnede, men de fleste beslutninger fattes. Snart vil alt forandre seg.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Uansett hvor du gikk, er et godt samfunn sikret. I denne perioden kan du trygt engasjere seg i kampen for et høyere formål, vil du støtte ham som du ikke forventer. Nå, på grunn av mild stress, er du litt usikker og urolig. Men ditt ønske vil bli gitt så hvor seriøst du vil være i stand til å behandle eldre.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Dette er en god Hexagram. Spesiell følelse av frihet, rikdom, både materielle og åndelige termer. Utføre dine ønsker å blomstre i fremtidige saker så Konsentrer vilje til å gjennomføre dem. Ikke overbelaste deg selv, men ikke la ut av synet av sine viktigste mål.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Den symbolske betydningen av Hexagram - gren, unbowed av vekten av snø. Moderat gunstige omstendigheter. Snart vypryamytsya gren og ta sin posisjon. For å bli en mester i situasjonen, er oppfører moderat og behersket. Alt vil forbedre til det bedre. Drømmer gå i oppfyllelse hvis du ikke avvise hjelpe andre.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Lykke til på veien. Lovende tid for moro, men ikke bli båret over. I utførelsen av nye ideer i spillet vil du bli ledsaget av lykke. Se under føttene dine mot suksess og pohryaznyte i detaljene og kommersialisme. Drømmer, vent litt. Ikke bruke mer enn du tjener.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 En god tid for å styrke lederskapet. Selv om endringen mål, være tro mot prinsippene. Fornøyd med små seire så langt, og de tiltrekker seg stor. Ikke svømme mot strømmen. Drømmer. Du forvente store endringer i livet.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Du må være medlem av transformasjon i de personlige andres liv. Alle nøye analysere og evaluere, være herre over situasjonen. Oppfyllelse av ønsker kan hindre en lidelse i forhold til den indre sirkelen, og opp og avklare forholdet. Være forsvarlig med økonomi.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Vil lykkes, hva ville du kommer fra! Jo flere resultater enn vellykkede fremtidige omstendigheter vil oppstå. Kommende periode gir muligheter for en stor suksess, og i mange områder. Gå til oppnåelse av målene bestemt, men unngå fornærme venner og få dem til sjalusi.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Beregning osmyslit situasjon å se hvordan ting går virkelig. Du kan endre arbeids- og oppholds. Sørg for å holde viktige ting innenfor dens innflytelse, tenk nøye og all hjelp vil komme der ikke forventet.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Hvilke tanker gjør du har torturert og ulykkelig. Prøv å bedre forholdene i en ny sak. Stor suksess avhenger av flittig arbeid. Forstyrrer kontinuerlig fordøyelsen tanker om hvordan kunne det skje at du er et offer for urettferdighet. Bare fjerne den aktuelle leksjonen og glemme. Noen hjelper oppfylle dine ønsker.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Dette hexagram er gunstig bare for saker knyttet til teater og show. Du skjule sine sanne farger, og omkringliggende oppfører seg på samme måte. Tilfeller kjærlighet er problematisk, men mulig suksess i show business. Drømmer gå i oppfyllelse med en forsinkelse. Ta dette livet for hva det er og få leksjoner.
Gjetter på Book of Changes I Ching
 Du forventer en stor endring i nær fremtid. For nye ting før du kommer ned til ikke komme i en dum situasjon. Det er sannsynlig at din adresse sladder og dommer noen. Det vil være ganger når venner for hjelp ikke kan telle. Vær forsiktig når du arbeider med personer av det annet kjønn lytsemeryaschymy.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Føler du at du er forvirret i miljøet. Ikke vær nervøs, som uviktige hindringer. Den flittige og samvittighetsfulle arbeid vil raskt eliminere dem. Alle datoer med nummer 7 vil bli viktig for deg. Nærmer dramatiske endringer i formue. Snart alt ville fungere, og samtidig øke penger.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Enhet av enkelhet og klarhet - som vil være til nytte. Verdige planer utføre en verdig måte. Tid høyest aktivitet har ennå ikke kommet. Noen ganger får du dreven bekymring kjærlighetsforhold. Men dine ønsker oppfylt i tide.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Ikke kast bort din styrke forgjeves, din skjebne pause. Vente ut henne uten å kaste bort energi på ting snart å finne det mer nyttig og hyggelig bruk. Drømmer gå i oppfyllelse hvis du ikke setter for høye bar. Hjelp vil komme fra folk som har samme problem som deg.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Du snakker mye, spise mye og er sladre om folk sårer dette ikke bare de, men oss selv. Drømmer gå i oppfyllelse, men senere enn ønskelig. Ikke klag til mye, se en lege og gjør deg klar for fremtidige endringer i livet.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Du føler lykke, Men Curb Your temperament ikke å skade deg selv og andre. Overdreven selvtillit til noe, er din dom ikke helt sant. Ikke tving domahaytesya suksess. Ikke fornærme andre branner. Behersket osmyslit situasjon. Ønsket oppnås gradvis.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Dette er en av de fire mislykkede hexagrams. Denne perioden av livet ditt er preget av ødeleggelse og tap. Prøv å redusere til et minimum de blåser av skjebnen og formue tålmodig vente slå i din retning. Etter 5-6 måneder vil begynne å forandre seg til det bedre. Denne perioden er nødvendig for selvransakelse.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Alt vel like utenfor, er du illusjoner eller selvbevisst. Ikke stole på flaks, lytte til hverandre og til å ta hva folk sier. Ytelsen vil ønske gjennom intervensjon av mannen, eldre alder.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 I den sinnstilstand der du nå følger suksess og lykke. Nærmer uventede hendelser og til nytte for deg, enten din handlingen vil bringe lykke. Resultatet vil overgå forventningene og gi en enestående ro din sjel.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Du bevege seg i ulike retninger og revet fra hverandre. Lagre tålmodighet og alt vil slå nytte deg. Endringen er ikke nødvendig ennå. Tålmodighet vil føre til oppfyllelsen av begjær. Tilbring en intern inventar, ordne opp i de planer og intensjoner for fremtiden.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Restraint vil hjelpe deg å vinne og selvsikkerhet vil være ubrukelig. Hexagram favoriserer underholdning, sommermoro og kartlegge fremtiden. Gjennomføringen vil starte etter en kort periode med meditasjon.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Ditt ønske om å komme i forgrunnen ikke veldig lønnsomt for deg nå. Er du klar rastaptыvat andre, men de trenger du ikke tenke. Dine ambisjoner i øyeblikket er ikke bra, som i behandlingen av hans folk skal følge takt. Drømmer om å oppføre seg litt mer beskjeden, finne en middelvei på dette problemet.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Flaks rett rundt hjørnet. Du vil motta anerkjennelse og respekt som telles på høyre. Fremtiden vil bringe enda større belønninger. Frimodig stepping frem og stolt på hans heldig stjerne. Ønsket oppfylt forsinket. Spare de pengene du vil bli belønnet vakkert.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Nå flaks følger deg, men overdreven selvtillit som fulgte, som situasjonen endrer seg. Må alle bevisst ikke bli båret bort altfor amorøse eventyr. Rundt deg synes å dele en favoritt, og hvorfor de noen ganger feilaktig vurdere din oppførsel, men snart alt vil falle på plass. Drømmer senere.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Plasser hvor godt hjerte. Der vil du finne og velvære. Tror ikke at gresset er grønnere et sted. Ikke la landet, fordi deretter sørge for at du gjør en feil. Nyter fred i huset til å kommunisere med venner og familie liv. Drømmer med hjelp av noen utenfor.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Periode av livet, blottet for harmoni. Stemningen er dårlig, den følelsen av at alt du trenger å klamre seg til. Selv små ting utlede fra seg selv. Ikke vær nervøs, fordi situasjonen er løst. Se opp for ord og ikke holde noe nytt, som er alt rundt deg en masse ting, den egentlige ønske ikke svare.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Dårlig tegn. Jo mer innsats investert, jo mer angre. Nå er du ikke interessert i skjebnen til Fortune, men vanskelig å si hvorfor. Fordyp deg i en undervisnings eller forskningsaktiviteter, og du vil finne dem i fred. Noen venner vil støtte deg. Spor kostnader, er det fare for å bli stående uten midler.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Periode med problemer og bekymring bak. Igjen, vil lykkes i arbeidet, slik at trer i kraft umiddelbart, ikke gå glipp av muligheten til å få et perfekt resultat. Gammel ønske er oppfylt, og den nye litt senere. Du vil finne fremveksten av nye venner, nyte en tur og en god periode for inntjening.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Hva du gi til andre, vil skjebnen tilbake med renter. Ikke klandre deg selv til sløsing, som vil bli rikelig belønnet. En god tid for refleksjon og planer for intellektuell aktivitet. De fleste ønsker oppfylt, og du vil høste mer enn sådd.

Gjetter på Book of Changes I Ching
 Gunstig og fruktbar tid.

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
Яндекс.Метрика