Verdien av AngelinaNavn Angelina kommer fra den mannlige navn Angelus, som i sin tur har greske røtter. Verdien av - "messenger" "messenger", "Angel". Det antas at navnene på Lina og Angela har en felles verdi, men det er misvisende. Andre alternativer navn - Angelina, Andelyna, Angel Эndzhelyna.
I energi, dette navnet er lidenskap, stolthet og vitalitet.
Feature navn:
Planet: Månen
Farge: lys grønn
Planter: vannliljer
Talisman: ørret
Stone beryl, turkis
Tegnet Angelina
I motsetning til "engleaktige" lyd og betydningen av hans navn, har Angelina ikke englenes natur. Det kan vise stahet og irritert av små ting. Spesielt utsatt for alvorlig natur jente som heter Angelina, hvis foreldre ikke kommer overens med hverandre.
Lite Angelina tar på siden av mor, kopierer den atferd og vokser som henne ikke bare utad, men også karaktertrekk. Hvis du har en dominerende kvinne, og Angelina er ikke sannsynlig å høre andres mening og tror noen myndighet for seg selv. Angelina mener bare i seg selv og sin styrke, han temperamentet hans karakter, lære av dine feil, samler erfaring, er kritisk til meg selv.
Psyche Angelina
I den indre verden av Angelina livet er harmonisk, hersker det fred og kjærlighet. Angelina utsatt for isolasjon og leve sine egne fantasier, som åpner eneste pålitelige og utprøvde folk. Det er ofte naive, spesielt i ungdommen tror på høy menneskelig moral og adelen. Å bli eldre, begynner hun å innse at verden er ufullkommen, og folk er i stand til å drive hor. Skuffet i sine idealer, hun stille tilpasset den "nye" verden.
Vennskap med Angelina
Kvinner med denne "engleaktige" kjærlighetens navn for å administrere og distribuere andre laget. Hvis Angelina er en venn, de fullt føler despoti hennes karakter. I forholdet til venner Angelina prinsippet, betyr det ikke tolerere juks og vil ikke tilgi svik. Selv i selskap med venner, og det er litt hemmelighetsfull og lukket, ikke åpne for andre, og ikke helt gitt moro.
Selvangelina
Mentalt sårbar Angelina velger kreative retning av aktiviteter knyttet til tanke- og fantasi. Det kan være en ballerina, danser, skuespiller, journalist. Angelina kan finne seg i restaurantbransjen, bli en kokk eller administrator. Hun helt gitt arbeid, selv glemme om sin fritid. Angelina kan være en skikkelig arbeidsnarkoman, som ingenting kan distrahere fra jobb, selv en pause for lunsj.
Det vil prøve å gjøre det gjøre alt på en dag, for å besøke alle de riktige stedene, og gjennomføre alle prosjektene. Hennes navn er innebygd energi, som vil doble dersom saken for denne kvinnen vil bli virkelig spennende.
Angelina Relations
Gjennom hele sitt liv, er Angelina forpliktet til å elske og harmoni. Tillitsfulle i sin ungdom, romantisk og lidenskapelig følelse, kan hun gifte seg tidlig og smertefull brenne. Til tross for den første nederlag i et forhold, betyr det ikke miste evnen til å elske en mann og i stand til å ofre seg for lykke.
En kvinne som heter Angelina tilhører overleve flere ulykkelig forhold før det vil nærme seg ideal og virkelighet, hun endelig finner sin enkel lykke.
Familie Angelina
Finne en kjær følgesvenn, begynner Angelina til å vri familie reir. Familien er hennes sans for livet og en måte å realisere seg selv, lykke og idyllisk kompensere for mangelen på disse komponentene i hans barndom og familie. Det er med glede husholdning. Angelina selv ikke er spesielt liker å gå på besøk, men frivillig inviterer besøkende til sitt hjem.
En kvinne som heter Angel vil mest sannsynlig være fornøyd med menn som har navn er Andrew, Vladimir Stas. Hun kan ikke ha flaks med menn som har navn Eugene, Andrew Roman.  
Verdien av IlonaIfølge de fleste kilder heter Ilona ungarsk opprinnelse. I ungarsk er det viktig "light". Kanskje dette er den ungarske navn variant vanlig navn Helen.
Karakter Ilona
Ilona - veldig nervøs og følsom, de er svært sårbare og for treg og utsatt for latskap. Glad Ilona vil være bare når hennes liv vil bli fylt med rikdom - hennes smak dyre smykker, overdådige mottakelser, kostbare møbler i huset. Naturligvis, Ilona ofte ikke klarer å nå det nivået av rikdom, hvor det er begått, så ofte eieren av det navnet lever i en fiktiv verden.
Men til tross for sin sårbarhet i visse situasjoner Ilona kan likevel vise vilje og utholdenhet.
Ilona er ofte spennende og lunefull, vennskap foretrekker menn som fra temperamentnosti sine relasjoner med kvinner dannet ganske lett. Bilder i adresse tilgir ikke, selv om synes at alt er glemt, langt fra det - bildene forårsaket det å huske nesten hele mitt liv.
Ilona forsiktig og flink, men til tross for klokskap kan bygge et stort antall planer samtidig, og selv prøve dem alle innse, dypt inne i meg selv innser at dette er urealistisk.
Myndighetene blant indre sirkel for Ilona er ikke fordi en kvinne med det navnet alltid på utkikk etter en ideell så perfekt at det rett og slett ikke kan eksistere i naturen. Det er åpen verden, og interesse i å prøve til absolutt alle dens manifestasjoner.
Ilona vurdere svært viktig for dem å overholde reglene for moral, og de ikke pokazovosti, men først og fremst for seg selv. Hovedproblemet med denne kvinnens navn kan bli knust nervesystemet. På grunn av hennes Ilona ofte utsatt for depresjon, som kommer veldig vanskelig og lang. Så det viktigste for det - er å finne harmoni i oss selv.

Ilona Relations

For Ilona bekreftelse kan føre veldig aktivt sexliv. Men mens den mister sjelden hodet, hvorfor bestreber seg på å lage ekte kjærlighet og sex i hennes liv ble balansert. Velferden til sin mann Union vil i stor grad avhenge av hvor tilfredsstillende deres seksuelle forhold.
Ilona valg av livs betaler mye oppmerksomhet til en familie passer veldig nøye. For familien som for en kvinne som heter Ilona spiller en stor rolle, vil hun være klar til å akseptere behovet for å holde huset, er hun ikke fornøyd. Det vil imidlertid være glade for å oppfylle familiesaker, være aktiv i det, om det vil være i ro, og er overbevist om at hennes liv er ordnet og stabil.
Opprette en familie Ilona umiddelbart tas hensyn til at forholdet til sin svigermor svært usannsynlig vil oppstå som en ung familie er det bedre å finne en egen bolig.  
Hvordan starte en mekanisk klokke?
 Tid er penger - tid - den høyeste verdien er uforbederlig og samtidig en uendelig ressurs. Tid - er noe som er aldri nok. Og alt vi kan gjøre med det - det gjør ikke mister kontrollen og muligens. Ikke juster, bare følg vidmiryuyuchy konvensjonelle segmenter, verdier og symboler. Denne forståelsen har kommet til menneskeheten for lenge siden, og siden da klokken ikke vil forlate vår hverdag. City og klokker, mekanisk og elektronisk. Nylig, mote og praktisk gjennomførbarhet av å kombinere krefter de fleste se på som husholdningsapparater, sammenligner med en TV, mobiltelefon og selv mikrobølgeovn. Men de elegante og stilige mekaniske klokker fortsatt pryder håndleddene til de som vet mye om evige verdier. Mekaniske klokker aldri miste relevans, og ingen andre tilbehøret ikke så utfyllende bilde av en bedrift person med god smak, som en klokke på en lærreim eller metall. Kanskje det er en eneste detalj av ditt utseende, dekorative og funksjonelle samtidig. Men bare hvis du vet hvordan du skal velge, slitasje og omsorg for klokke. De to første stadiene kan være klarert individuell smak og evner. Men den tredje, at reglene for drift og vedlikehold av mekaniske klokker er vanlig og garantere kvaliteten på mekanismen manifestere seg best, og vil fortsette i årene som kommer. Du trenger å lære hvordan du skal starte de første mekaniske klokker. 
 Mekaniske klokker: prinsippet om drift, typer og deres egenskaper
 Prinsippet for mekanisk klokke ble opprettet da eksistensen av elektrisitet ingen selv mistenkt. Derfor, som en kilde til energi for timer brukte fjærer eller vekter. Moderne klokker og lommeur i mekanisk bakgrunn har samme funksjonelle systemet som sine prototyper. Det inkluderer:
 våren - den viktigste kilden til energi;
 trigger konverterer kontinuerlig bevegelse fjærer sikre nøyaktigheten og timer;
 tannhjul, forbinder med våren utløsermekanisme;
 mekanisme for å håndtere nøkler og fabrikkfjærer;
 oppringt og piler.
 Dagens modeller av klokker har flere mekanismer for å spore kalender dato, månefase, de forskjellige tidssoner, temperatur og trykk miljø. Disse lar deg navigere i rommet, for å måle tidsintervaller og sammenligne lokal tid med astronomiske. Noen enheter kan lyse i mørket og lage lyder. Men alle disse forbedringene hadde liten innvirkning på selve prinsippet om urmaker. Av og store, for alle vedlikeholdstimene mangfold av moderne produsenter, de er delt inn i to grupper som skiller seg i den type anlegg:
 1.  Klokke med manuell svingete;
   Klokke avtopodzavodom (andre navn - Automatiske mekaniske klokker).
   Den første krever regelmessig vedlikehold til sin primære funksjon av eieren. Sistnevnte krever ikke menneskelig inngripen, hvis noen gang brukt og er ofte på hånden, mens du er på farten. Du kan finne og hybrid mekanismer timer, blir automatisk, innrømmer de mulighet for manuell pidzavodu. Men først, du trenger bare å vite hva slags inkludere din klokke (eller hver av dem), til riktig og rettidig sin start.
   Plante ingeniør mekaniske klokker
   Spørsmålet om anlegg og andre finesser håndtering mekaniske klokker det er som regel de som først ble konfrontert med en tilsvarende mekanisme. Hvis du tidligere har brukt utelukkende elektronisk klokke, bør du sjekke ut de foreslåtte anbefalinger. Og begynne med, lese bruksanvisningen som følger emballasje produsenten i dine timer. Det bør bli angitt på basis av den type mekanisme reguleringsanlegg. Og så, ifølge ham, handle ved å variere ordningen:
  1.  Klokke avtopodzavodom redde eieren slipper å huske den vanlige gjenvinningsanlegg - i tilfelle er på armen hver dag i ca 8 timer. Dette er på grunn av deres skjult i legemet av rotoren i bevegelse under vibrasjon. Denne våren trekker rotoren og dermed sikre sin opphold i rutine tilstand. For at systemet skal fungere problemfritt, eieren bedre ikke sitte stille i flere timer og gå, bevege hendene og gjøre trening og fysisk aktivitet, spesielt i de øvre ekstremiteter.
    Nøyaktigheten og sammenheng avtopidzavedennya driftstimer avhenger av kvaliteten, alder og selv landets produksjon. Blant urmaker fagfolk er det en oppfatning at japanske klokker automatisk søke heller enn, for eksempel, Swiss. I praksis er alle disse alternativene bare undersøkt empirisk. Hvis du ser at din hånd klokke med automatisk svingete dag til dag kjører jevnt og ikke lede deg, så din motor aktivitet for å støtte dem nok energi anlegget. Hvis du oppdager noen glitches - prøv pidzavesty mekanismen manuelt, som scenografi mekaniske klokker med manuell svingete.
    Klokke med manuell svingete kreve periodiske oppdatering fjærene. For å gjøre dette, fjerne dem fra hånden og finn dial siden av hodet (krone) av anlegget, som er i de fleste modeller av klassisk design som en liten kul eller liten hjulet på kroppen klokke, fungerende vinkelrett på det. Tuppene holde på denne boken og dens hodet i retning fremover, det vil si klokken. I prinsippet kan rotasjonsretningen varierer i ulike timer, noen ganger til og med lov vekslende rotasjon hodet frem og tilbake. Men som en generell regel, er det bedre å gjøre det i en retning på klokken. Drei kronen av anlegget ikke er kontinuerlig, men små "biter" til den naturlige posisjonen av fingrene.
    Antall rotasjoner for hver modell i timene som er markert med produsentens instruksjoner. I gjennomsnitt, til bare 20-30 rpm oppnå full anlegget. I hvert tilfelle styrt av en følelse av motstandsfjærer. Hvis du føler at den nådde hele veien - ikke trykker mer. Jakker våren bølge kan være begrenset til 10-15 vekker oppsikt, men i dette tilfellet må du starte klokken ofte bedre hver dag. Du kan finne anbefalingen om å gjøre det i samme tidsperiode for å gi en mest mulig ensartet og nøyaktige målinger kurset. Faktisk er det ikke nødvendig, men rett og slett praktisk: sette en klokke vanligvis starter samtidig (for eksempel om morgenen eller ved sengetid), vil du ikke glemme det og ikke møte sin bråstopp.
    Auto Plant timer med kinetisk energi garanterer ikke fravær av feil som skyldes normal glemsomhet og andre grunner, konvensjonelt referert til som "menneskelige faktor". For disse tilfellene oppfunnet mange hjelpemidler. For eksempel, det er spesielle bokser avtopidzavedennya. Hvis du ikke er sikker på at nok ble rystet klokken din i løpet av dagen, bare sette dem på natten i denne kapasiteten, og det vil gi den nødvendige grad av mekaniske vibrasjoner. En slik anordning vil være nyttig for eiere av flere klokker, og noen av disse er slitt bare av og til, og andre ganger ligge uten å bevege seg.
    Men selv de timene som er satt i gang med alle reglene, krever periodisk forebyggende vedlikehold i veiviseren. Hvert 2-3 år bære dem urmakere å rengjøre, smøre og bekrefte riktigheten av mekanismen og koordinering av alle delene. I et profesjonelt miljø, dette sett av prosedyrer som heter "repassazh" og anses nødvendig for å støtte funksjonalitet timer på riktig nivå. Svikt systematisk repassazhem truer rask slitasje og forringelse av nøyaktigheten av klokken. Selv om det er kjent mekaniske klokker med besluttsomhet mindre nøyaktig enn elektronisk og / eller kvarts. Men med forsiktig håndtering og riktig omsorg vil de tjene deg trofast, indikerer gang bestiller livet ditt, og det gjør en kvalitet klassisk stil.  




Яндекс.Метрика