Verdien av ArthurAntagelig heter Arthur kom til oss fra keltisk språk som betyr at det "human-bear" (fra "kunst" - bjørn og 'Viros' - folk, folk). I russiske Variasjoner navnet er avledet Artya, Arturka, Tour, Atya, Artyusha.
Arthur - en av hovedpersonene i keltiske myter om ridderne av det runde bord. Historisk prototype ble gjort King Arthur Pendragon, som gjorde mange legender. Vanligvis heter Arthur kan kalles ganske sjelden. Det mest vanlige er blant de urbane befolkningen.
Verdien av navn Arthur kjennetegn:

Meld Stjernetegn: Aquarius
Farge: Hvit
Patron Planet: Neptune
Stone-talisman: kalsedon
Anlegget eik
Animal: bjørn
Sesong: vinter
Lørdager

Tegnet av Arthur
Som barn Arturchyk - nøktern og rolig barn som adlyde sine foreldre i alle ting. Og karakter og utseende som ligner på mor oftere.
Verken barnet eller den voksne spesielle talenter og hardt arbeid, kan Arthur ikke skryte, men alltid vet å skape et positivt inntrykk av deg selv.
Den viktigste ønske av Arthur - sikret og fredelig liv.
Venner Arturы er mange, men blant dem er det lite kjære, og de ofte endres. Mens mye av dette avhenger nettopp på ham fordi han bry forpliktelser liker og ikke liker å være ansvarlig for noen eller noe. En person med dette navnet velutviklet hukommelse, fantasi, intuisjon, men interesse i saken og pыtlyvosty det ikke viser.
Arthur kan bli handel arbeidstakere, skreddere, tannlege. Hans dagdrøm kan hjelpe ham å finne uttrykk i maleri eller litteratur. Det er i denne banen og ventet på ham kreativ suksess.

Forholdet Arthur

Arthur kan betraktes som en mann med høye moralske prinsipper. Gjennom diplomati og tapperhet er han populær blant kvinner og er deres favoritt. I tillegg har folk med dette navnet godt bevandret i psykologi. På grunn av disse kvalitetene kan det hvis du ønsker å nå en høy posisjon i samfunnet.
I nære relasjoner er avgjørende for en åndelig forståelse.
Gifter seg vanligvis ganske sent, veldig knyttet til barn og familier i indre anliggender, men deltar ikke, inkludert deres nemuzhskym okkupasjon. Gode ​​relasjoner han kan komme ut av det smukke kjønn heter Valentine, Anna, Love, Lydia, Raisa, Lyudmila.
Er i et forhold med en mann med det navnet med kvinner Joan, Stella, Victoria, Maya.
Helse Arthur
I Arturov svak er nesten alle organer unntatt blære og lever. Aktiviteten av blæren, kan imidlertid føre til radykulytam og ryggsmerter. For å opprettholde helse, en person med dette navn må ta anstrøk av havre, fiskeolje, krom, kalsium, mineraler, vitaminer og aminosyrer. Anbefalt grense bruk av svært kald mat (spesielt kjøtt) og drikkevarer, pass på utkast og kaldt, spesielt i den kalde årstiden.  
Verdien av VictoriaVictoria - gudinnen for seier i romersk mytologi, er verdien den samme som for Nike på gresk. Vanligvis denne gudinnen avbildet med vinger og laurbærkrans i hånden, som han gaver til vinneren. I Ukraina dette navnet kom i det attende århundre (etter Victor Peter den store).
Avledet former av navnet er Vicky, Vitus, Vykusha, Vyktorka, Vychka, Veta.
Spesifikasjoner som heter Victoria:
Meld Stjernetegn: Aquarius
Patron Planet: Uranus
Farge: Lilla
Stone-talisman: lazurite
Anlegget, mimosa, sedertre
Dyr: humle
Lørdager
Sesong: vinter

Tegnet av Victoria

Victorias annen intern selv-tvil, som en livslang de søker å hevde seg. Det er ikke alltid en form for selvhevdelse synes rimelig å andre. Ofte de bøyes og stokk er ikke helt dekkende.
Kvinner med dette navnet er ikke veldig vennlig, men de få vennene som hun er, hun uselvisk gitt. Victoria - melankolsk. Det er for følsom, men på samme tid forskjellig kollekter. Det kan kalles en jente med hemmeligheter.
Som barn Vicky mer som foreldre. Flere treg i barneleker er sjelden initiativtagerne. Det er som når de leser boken, men vet at de fleste ikke ønsker å lære å lese lenge. Utenfor Wiki rolig, balansert, ikke pratsom, ofte selvstendige. Som de blir eldre blir mer livlig. En av de viktigste funksjonene i voksen Wiki ofte blir et show off.
Du kan ikke alltid skjelne tanker kvinne med dette navnet. Hennes taushet kan forveksles med misnøye, men faktum er at det er på dette tidspunktet bare se og lytte. Det virker engstelig og nølende, men faktisk har en stor innenlandsk reserver. Men hennes tillit mangler fortsatt.
Psyche Victoria
Livet Wiki ville være blottet for stress og emosjonelle følelser om hun hadde en så sterk kjærlighet tog. Vick er utsatt for plutselige endringer i humør, kan bevege seg raskt fra opphisset tilstand til den undertrykte og tilbake. Forskjellig temperament, men samtidig ikke hevngjerrig. Ofte hensynsløshet. Den kombinerer eleganse og oppmerksomhet krevende følelsesmessig.
Intuisjon Victoria
Victoria har dyp, men svært valg intuisjon. Det kan nøyaktig føle den emosjonelle stemningen av å snakke og gjette hans holdning. Victoria er svært sårbar, spesielt i ung alder fordi hun ikke var fornøyd representativitet. Men intuisjon Victoria tildeler høye forhåpninger fordi deres forretningsplaner veldig nøye.
Relasjoner og familie Victoria
For ekstern tetthet i denne mannen gjemmer stormfulle temperament. Victoria liker å være i sentrum av oppmerksomheten, uten kjærlighet til livet hennes, er hun ikke. Kjærlighet til Victoria - er innhyllet i romantikk seksuelle eventyr. Sex er forpliktet til poesi.
Før han valgte Victoria gjør svært høye krav kompis velger nøye. Ofte, selv etter at ekteskapet fortsetter å tvile på sine egne valg. Hvis det fortsatt synes at valget er riktig, vil det være oppriktig og tillitsfull til slutt vil bli gitt til hennes mann og elsker det dyrt, ofte kommer til å ofre seg på et tap. Ulike revnyvostyu, tilgi svik.
Vellykket seksuelt forhold fremover i Victoria mann ved navn Vladimir, Eugene, Edward, Sergey, Basil, John, Philip, Simon, Art. Et vellykket ekteskap venter på henne med Michael, Vladimir, Sergey, løve, Edward. Men å bygge et familieforhold med Dimitri, Vitali, Alexander, George Gregory, og det er ikke nødvendig.
Implementering av Victoria
Victor er veldig tiltrukket av vitenskapelig aktivitet. Det kan være en utmerket forsker eller ingeniør. Mange kvinner med hans navn og representanter for kreative yrker - artist, forfatter, dansere, musikere, kunstnere. Ofte valgt yrke Victoria pedagog eller lærer, fordi de elsker barn. Men det tiltrakk slikt yrke som lege, sykepleier, detaljist, designer, kokk, frisør. Det kan være en modell eller en modell.
Hvis det er gitt anledning, Victoria foretrekker å gjøre bare hva det virkelig interessant. Videre utføre sine oppgaver profesjonelt og det vil være i god tro. Å kjempe for en plass under solen, kan det ikke, riste andre albuene mot mål er det ikke typisk.
Victoria er veldig smart, bestemmer de seg for å tjeneste problemer med letthet, selv de som ikke er i tennene av andre kolleger. Men hans meritter kvinne med det navnet vil ikke stress på grunn av deres iboende beskjedenhet. Når myndighetene kan demonstrere effektivitet og aktivitet, men ble avvist umiddelbart Curb Your entusiasme.  
Basilikum betydningen av navnetNevne Basil kom i det ukrainske språket fra gresk, hvor den har en verdi på "kongelig". Men høres det greske ordet litt annerledes - "bazylyus." Det var trolig et kallenavn under perserkrigene, som er omtrent det femte århundre før Kristus. For noen tiår siden var det svært vanlig, men dens popularitet er ikke så stor. Men ifølge forskere i de kommende årene, kan situasjonen endre seg.
Kortform navn er Basil maismel, Jack, maismel, Vasyunya, Vasyuta, Bob, Vasyaha.

Funksjoner Vasyl:

Stjernetegn: Steinbukken
Planeten Saturn
Farge: blå
Stone-talisman: Garnet
Anlegget, trøffel, alm, tistel
Dyr: katt
Sesong: vinter
Lørdager

Tegnet av Basil
Basilikum - en lys mann hvis sjel sies å være vidåpne. Uansett hva han ikke var involvert i livet, det gir ham nytelse. Denne mannen hardt nok til å buste. Han er veldig rolig, noen ganger også flegmatisk, men samtidig annerledes åpenhet og velvilje. Nesten hver person Basil kan forholde seg til.
Mann Jack - ikke veldig aktiv person, foretrekker han å målt og alt gikk som vanlig. Sin intuisjon er ganske godt utviklet, noe som gjør ham i stand til å føle seg god forbindelse mellom ulike fenomener og koble dem på en intelligent måte.
En mann ved navn Jack skiller sterk vilje. Det kan forstyrre handlingene til andre mennesker, hvis de gjør dumt. Men på samme tid, han sjelden bestemte seg for å gripe inn i saker av andre.
Basilikum - mann mektig og sterk. Han kjenner sin egen verdi. Ofte annerledes fantasi, aldri trist, alltid streve etter perfeksjon. Spesielt sterke bånd med familien har, forpliktelse til sine kjære føler ikke dette, så gi dem nesten total frihet. All innenlands ulempe godt tolerert og ydmykhet, klager aldri andelen.
I livet Wasi ofte sliter. Men hans bemerkelsesverdige minne og nysgjerrighet tillate ham å takle problemer og finne svar på nesten alle spørsmål.
Helse Basil
Vanligvis helse hos menn med kallenavnet sterk nok, men til tross for dette, Basil ofte bekymret for det. De bør unngå stimulerende medikamenter og nerve stress, bør mer mosjon ikke forsømmelse god hvile og søvn. Vel, hvis Basil vil takle det, vil det hjelpe ham å bli sterkere både fysisk og mentalt.
Hvis Vasey og har helseproblemer, oftest de er knyttet til lunger, hjerte og endetarm. For å hindre utvikling av sykdommen, må han ta infusjon av havre, fiskeolje, bifidobakterier. Hans diett må være produkter som havregryn, ris, fet fisk, sjømat, yoghurt, kefir, gjæret bakt melk, yoghurt.

Familie Basil

I forholdet til kvinner Basil vil alltid strebe etter å demonstrere sine ridder kvaliteter. Han blir veldig glad dersom hans ønske om å bli merket kvinne, som de er rettet. Fordi Basil er en menneskelig plikt, tanker om skilsmisse fra sin kone han ikke oppstår bortsett også komme fra en rekke saker. Selv om hans kone ville være dårlig eller vertinne vil ha en dårlig humør, knapt våger han å forlate det og gå med familien.
Hans syn på livet, familie og materiell velstand vil avhenge av valg av kone. Hans kone må være en kvinne med sterk karakter, men utholdelig, ikke vite grådighet og vet hvordan å lede et godt liv.
Hovedformålet kone Vasey hvis hun ønsker hennes mann gikk vellykket mann er satt foran ham høye åndelige mål, vil oppnåelse av hvilken hjelpe ham oppfylle. En god kone vil gjøre det bra med Basil huseieren, utmerket elsker, fordi denne personen er ofte sammenlignet med et stykke leire, som setter visdom kan blende den rette mannen.
Basil vil lykkelig gift kvinner ved Oles, Margaret, Anna, Julia. Men forholdet til Lydia, Inna, Love, Catherine, Helen, bør det unngås.
Den store begivenheten i livet til Basil - fødselen av sitt barn. Til barna føles det så sterk følelse av at de ligner den overordnede.
Seksuell Basil

Seksuelle impulser i mannen med kallenavnet kan kalles mer dempet. I sin plan for å tilfredsstille sansene, slik at det dominerer sine seksuelle lyster. Økt seksualitet er annerledes, bortsett fra at av Basil etternavn Philipp.
Implementering Basil
Plukker omfanget av folket med dette navnet over nøye. Han er en født oppfinner med store, nesten ubegrensede muligheter. Ofte innehar lederstillinger. Men dette er alt perfekt arrangør er en ulempe - ønsket om å gjøre alt selv. Dersom forhold vil oppstå på noen måte, kan være menneskehater.
I finner virksomhet Vasili bestemt aktivitet, kan han sjelden vente på å ta initiativ. Prøver å unngå for skarpe svinger og avreise fra etablerte tradisjoner. Men det er en annen iboende kraft - selv i de mest monotont og kjedelig jobb han kan gjøre noen enkle.
Ofte kan gi opp sin karriere bare fordi han ikke ønsker å røre ambisiøse tanker egne venner.
Vellykket kandidater kan bli vellykkede gründere Basil med etternavn V., og I. Ya.
Basilikum verdi som en ansatt for sin toleranse, rettferdighet, følelse av plikt, ansvar. Dette ovenfor så gunstig kombinert med hans rapport. Dette gjør den til en uunnværlig medarbeider, hyggelig mann som vet misunnelse, grådighet, lett glemmer forårsaket harme.
Med Basil kan få gode regnskapsførere, lærere (fordi han elsker å gi råd og lære andre at han vet), sosionom, instruktør.
I utgangspunktet, folk med dette navnet er i stand til å utføre nesten enhver jobb om nødvendig. Dette skjer på grunn av deres ansvar.
Intuisjon og tenker Basil
Basilikum god intuisjon, men de stoler på henne sjelden som foretrukket logikk. Hovedprinsippene for personer med dette navnet er validitet og reliabilitet.
Basil besitte analytisk tenkning, og analytiske ferdigheter de ofte strålende. Å gjelde for Basil i lange diskusjoner bør ikke, som under et skred av hans argumenter, vil du bare begravet.
Altfor perfekt deres atferd Basil irriterer ofte andre.

Hobbyer Basil

Vanligvis folk med dette navnet kjærlighet spill som hockey og fotball, men foretrekker å opptre som seere og fans enn spillere. Basil vil gjerne heie på favorittlaget ditt på stadion eller sitter på sofaen å se på TV med venner som i hans liv er svært viktig.  
Яндекс.Метрика