Verdien av JuliaJulia - sunget og utrolig feminine navnet kommer fra det gamle Roma. Dette navnet må danne i nesten alle språk i verden i lang tid og går ut av stilen. Oversatt fra latin betyr det "krøllete", "fluffy" eller "July". Naturen av jenter som bruker det, helt oppfyller det - det samme kvikk, fleksibel, feminin, svært lik for å lukke det klingende ordet "Dziga". La oss se på det nærmere.
Stjernetegn: Aries
Antallet Fortune: 7
Suksess farge: lys - rød
Anlegget flaks vintreet
Animal skyts: hjort, øyenstikker
Talisman: amber

Verdien av karakter for Julia
Som barn Julia litt annerledes levende ivrig karakter, ikke uten, men noen capriciousness. Det er utsatt for plutselige humørsvingninger og plutselige fornærmelser, noen ganger vises rundt grunnløs. Utad rolig og behersket i sitt hjerte på samme tid det kan føles tusen ulike erfaringer, så aldri stole på ansikts jente å forstå hennes humør. Julia ofte litt feig, som en ekte dame hun er ofte redd for mus, insekter og mørke. Siden barndommen, avskyr hun gjenkjenne sine feil og nederlag i tvister svært vanskelig tolerere kritikk og kritisk sta. Lille Julia liker ikke å studere og gjøre lekser utelukkende på behovet. Men hvis barnet er fanget noe virkelig - det er ustoppelig. Ofte Julia er en uformell leder for jentelag på skolen fordi foreldrene til jenta med dette navnet må utdanne døtre beskjedenhet og verdighet til ekstra oppmerksomhet jevnaldrende ødelagt og ikke ødelegge denne art er utsatt for en påvirkning utenfra.
I håndteringen av jevnaldrende Julia manifesterer seg, herskap utmerket sans for humor og fantasi, men kommunikasjon med det kan være vanskeligere på grunn av hennes følelsesmessig ustabilitet. Julia - en jente på god og sostradayuschaya. Hun plukker alltid opp på gaten vanskeligstilte kattunger, valper, unger og øgler. Men når det satt ut for å oppnå noe, kan det bruke denne alt det innebærer er ikke spesielt ignorerer tanker og følelser med andre. Julia har ekstraordinære mentale evner som tillater det å fange venner og fans ikke bare skinnende utseende.

Verdien av Julia for familien

Utseende av Yulia vanligvis lyse og tiltalende, og tillegg av levende og livlig jente karakter er svært populær hos det motsatte kjønn. Men her bør det være forsiktige, så hemningsløs emosjonalitet og en tendens til å bli ledet av følelser kan spille det gjør ikke helt på hånden. I denne forbindelse bør foreldre Julia vier spesiell oppmerksomhet til utdanning av moralske prinsipper jenter til familieliv hun var fornøyd og ikke stresset hodestups inn i hver virvel.
Gitt vzbalmoshnosty og humør ustabilitet Julia at mannen må ha fremragende tålmodighet og logisk tenkning. Dette vil bidra til å beskytte seg mot familie krangler og sende Yulia spor, hvis, som vanlig, bestemmer seg for å endre tidligere vedtak. Det vil også hjelpe i utdanning av deres felles barn av eksempel på min mor kunne vokse ustabile og lunefulle mennesker.
Julia er vanligvis en god vertinne og krevende kone, noen ganger utsatt for utbrudd av sjalusi. Det tolererer ikke ved siden av en tyrann eller rohlyu. Hun elsker å ta imot gjester og tilberede ulike retter. Vanligvis familien - det viktigste målet i livet og verdien av en jente som heter Julia, så det kan kalles en ganske god kone.
Verdien av Julia Forretnings
Tynn og skarp sinn Julia kan hjelpe henne oppnå svært store høyder i sin karriere, med mindre det ikke forstyrrer med sin medfødte engstelse og ubesluttsomhet. Jenter med det navnet er ikke spesielt interessant og søke kunnskap, men med skikkelig flid og engasjement er i stand til å oppnå mye. Spesielt stedet Julia har innen administrasjon eller ledelse, der hennes rastløshet, krevende og kreative talenter kan brukes i sin helhet.
Julia er vanligvis utmerket diplomat og deftly unngår skarpe hjørner konflikt. Det kan infisere din entusiasme for selv de mest mindre prosjekt. Men Julia er veldig vanskelig å innrømme sine feil, pleier det å skylde selv i deres personlige tabber noen, men selv - det kan være en av de ubehagelige øyeblikk sammen med denne jenta. En annen Yulia mest behagelig å jobbe enn ikke - det vanligvis manifesterer seg aktiv og oppfinnsom fyr, respekt og kjærlighet hennes kolleger, og partnere i selskapet er alltid glad for å se henne i forhandlingene.  
Verdien av JuryNevne Yuri - slaviske form av det greske navnet George, som betyr "bonde". Han og sannheten er ganske enkel og upretensiøs enn fullt tilsvarer sitt navn. I dag er navnet Yuri er svært vanlig i vårt land på grunn av sin kortfattethet, mandig skjønnhet og god kompatibilitet med nesten hvilket som helst navn og patronymikon.
Stjernetegn: Aquarius
Antallet Fortune: 8
Suksess farge: blå
Anlegget Fortune: poppel, liljekonvall
Animal skyts Storfe
Talisman: smaragd

Verdien av karakter for George
Siden barndommen smart og smidig George i voksen alder endres ikke. Gutter med dette navnet ganske romantisk - de fengsle vakker utsikt, fuglene synger, kunst og alt vakkert. Gutt med det navnet liker å kommunisere med sine jevnaldrende, og alltid omgitt av en flokk venner på grunn av sin gjennomtrengende sinn og en god sans for humor, og selv dette ikke forstyrrer den naturlige tendens til skepsis og noen ganger ufrivillig flir.
George er ganske følsom. Han sympatiserer tett i poeng problemer, beklager kjæledyr, reagerer voldsomt personlige feil uten å miste, men medfødt optimisme. Tegnet av George minner elastisk og plastmateriale, som eventuelt kan trekke en sprettende ball for moro og en formidabel våpen som gummi køller. Utgang George selv anbefales ikke, fordi i avgjørende avslag vil ta minst opozoryvanye hensynsløs fiende - er det et skarpt sinn og et rikt ordforråd Yury utføre i all sin prakt.
En mann med dette navnet ganske oppblåst og standhaftig i beslutninger. Den skiller seg vanligvis misunnelsesverdig stabilitet i alt - i tanker, følelser og relasjoner. Han setter sjelden opp med fiender, ikke liker forandring av hjemmene sine, og ikke tilbøyelig til å endre sin utvalgte. Det samme fasthet hjelper ham å oppnå praktisk talt alle mål, identifiserte han seg selv.
Det bør også bemerkes Yuri naturlig artisteri som fanger opp og trekker den til andre, spesielt kvinner. Men George søker ikke å bruke billige triks for å vinne de vakre damene, og foretrakk en mer overbevisende sak sin fortreffelighet.
Verdien av juryen for familien
Uansett hvor populære Yuri kvinner med ekte elsker ham vanligvis ikke blomstre. Kanskje den følelsen sympati for noen Jurij ganske behersket i følelser og forstår ikke hans kjære sanne intensjoner. Falling in love en gang, vanligvis holder han den følelsen til mål. Han ikke brenner ukontrollert brann, brenning alle hindringer og erobre valgt trykk. Hans kjærlighet brenner jevnt og varme uten å brenne og forlate ødeleggelse. I et forhold med ham koselig og komfortabelt i godstolen, for å ikke gå lei, bør Yuri jevne organisere hjernerystelse relasjoner i form av uventede overraskelser eller reise. Vanligvis elsker - det viktigste incitament og verdi for Yuri, fokuserer det alt hva han ønsker for henne og bare henne han samovyrazhayetsya og hevde seg i denne verden.
Yuri trofaste mennesker. Han holder en følelse av sin kone og ikke anser seg verdig til å endre erobret slottet på en midlertidig, men kanskje et vakkert palass. Snill og hensynsfull elsker, prøver han å levere maksimal tilfredshet til hans kone, noen ganger på bekostning av sin egen. I et forsøk på å behage elsket det ofte blir en marionett i hendene på hans kone, fordi Yuri må lære å skille vennlige forbindelser av manipulasjon. Yuri er ikke en tyrann, men hovedrollen i huset kone bare ikke vil gi opp, latterliggjøring og skepsis peker det på sin plass.
George elsker barn. Mer som bare han kan videre barnebarn. Han er klar til å leke og drive med dem dag og natt, etter å ha lært alt han vet selv, og nesten falle i barndommen for biler og designere. Hans etterkommere vil vite nøyaktig hva ekte foreldrekjærlighet, og det viktigste å George spillene ikke glemme om utdanning av sine barn.
Verdien av Yuri virksomhet
Oversettelse heter George "bonde" kunne ikke være mer nøyaktig uttrykker sin holdning til arbeid. Han er hardtarbeidende og fokusert arbeid med ham - en ekte glede. Yuri kan implementeres i en rekke felt - fra medisin til konstruksjon, hans sjelsevner nok for alle bransjer. Yuri er ikke lett å høyere sirkler av makt, men hans utholdenhet og innsikt ofte drevet av sin egen karriere. Han aksepterer aldri de tvilsomme handlinger og ugjennomsiktig transaksjoner, er det vanskelig å Nadur. Å bli sjef, begynner Yuri å se ned på folk, og er human og forståelse. Generelt, Yuri lett og behagelig å jobbe fordi han ikke tror at "målet helliger middelet", og det er alltid mulig å finne en gjensidig akseptabel løsning på ethvert problem.  
Verdien av YaroslavJaroslav - opprinnelig slavisk navn, en av de få som fortsatt er populært i moderne ymyanarechenyy barn. Navnet betyr "lys eller solfylte Glory" til ære for guden Yarily som var skytshelgen for fruktbarhet i gamle slavere. Nevne Jaroslav veldig modig, klangfulle, svært velegnet for mange foreldre og eieren er vanligvis positive egenskaper.
: Tvillingene
Antallet Fortune:
Color of Success: rød
Anlegget flaks eik og brennesle
Dyr patron: fasan
Talisman: smaragd, kalsedon

Verdien av Yaroslav for naturen
Som barn Jaroslav manifestert gutt rolig og sterk, ikke utsatt for utslett beslutninger og prerekanyyam. Han elsker å lære og lære noe nytt som vil være svært nyttig i voksenlivet. Lite Yaroslav fra en tidlig alder, være ansvarlig og strategisk sinn - han er i et travelt og som regel alltid tenke på hvert trinn før du forplikter deg. Dette Yarik ganske sta og urokkelig, barndom med rimelighet er nødvendig for å overtale foreldrene til ham eller gjør innkjøp.
Til tross for all sin fred og pragmatisme, er Jaroslav mann omgjengelig og enkel steder for seg selv noen samtalepartner. Han kan kommunisere fritt på et emne på grunn av sin vid horisont og enestående takt. Med alt dette Jaroslav ikke en fan av bråkete fylt montering, er det mer som en rolig og vennlig eller familiesammenkomster, varm atmosfære og kjente temaer. I slike selskaper Yaroslav alltid i søkelyset - han dyktig speaker har en strålende sans for humor og en følsom stemning av andre. Jaroslav nesten aldri går til konflikt og alltid prøver å glatte ut de skarpe kantene på kommunikasjon spøk eller unnskyldning.
Jaroslav ganske solid mann. Sine avgjørelser er nesten aldri gjenstand for revisjon, og overtale ham til å uinteressant det er praktisk talt umulig alternativ. Han er vanskelig å oppleve personlige og profesjonelle tilbakeslag, mens Jaroslav ofte søker støtte og støtte fra slektninger og nære venner.
Jaroslav familie og business
Merkelig nok, dybden og pragmatisk Yaroslav gjør ikke det spesielt ettertraktede ungkar - det er vanskelig å leve med, på grunn av sin relativt høye krav og noen ganger veldig egoistisk holdning overfor andre. Jaroslav ikke endre hester i midtstrøms, så det er ofte betraktet som en partygoer, selv om den seksuelle kraft av mannen ofte påvirker sine partnere - Yaroslav absolutt samozabvenen i nære relasjoner og prøver å bevise seg selv og partner til maksimal nytelse.
Kona til Yaroslav standard bør være klok og tålmodig kvinne. Hennes mann og la ham rolig av natur, men krevende og noen ganger også undertrykkende, så hans kone skal være i mislighold under sin ubestridte diktatur. Vel, eller i det minste det bør vurderes det slik det er. Jaroslav kone vanligvis ikke endres eller ivrige relasjoner side, med tanke på familien fremfor alt annet. Han er i stand til å tilgi svik av sin kone, hvis ikke sinnssyk kjærlighet, i hvert fall med motvilje mot å endre sine hjem.
Næringsliv Yaroslav ville heller vellykket. Senior echelon personer med dette navnet er ganske sjeldent, men det finnes gode utøvere i administrasjonen, økonomi eller medisin. Bare helt i stand til å utvikle talent Yaroslav i ulike kroppsarbeid - snekker og smed, dyr oppdrettere eller bygging, jordbruk, jobber med maskiner. Ofte Yaroslaviv kan finnes i rekkene av de geistlige takk igjen hardhet av sin tro.
Jaroslav forsiktig og delikat offiser ansvarlig i alle områder, slik at han kan være klarert uten frykt utføre komplekse oppgaver. I sin karriere, er han ikke spesielt ambisiøs og ofte foretrekker å forbli i sine trygt sted og ikke å bryte frem med fare for å miste alt. Dette Jaroslav helt lite krevende å arbeidsforhold, kan det betraktes som en slags "asketisk".  
Яндекс.Метрика