Verdien av kunstVerdien av kunst på grunn av sin opprinnelse. Det er det fra det greske navnet Artemy betyr "intakt", "med perfekt helse." I en annen versjon av navnet Artem oversatt som "dedikert til Artemis."
Nøkkelfunksjoner vegne:

planet - Venus;
Zodiac - Libra;
farge - blå, blå;
tre - ash;
plante - Chrysanthemum;
stein - beryll.

Barndom Artem
Artem vokser svært rolig gutt kompatibel. Det pålegger ikke hans mening menneskene rundt ham, prøver å være interessert i alt som er viktig for barn på hans alder, så mye lesing. Gjennom nysgjerrighet problemer med å lære på skolen, gutten uten navn gitt. Men på grunn av linearitet og objektivitet i Artem er konflikter med lærere og medelever. Dens viktigste karaktertrekk - goodwill.
Art ofte ser ut som sine mødre, både eksternt og internt.
Som barn Artyom lider av forkjølelse. Mest svakhet i kroppen hans er luftrør og bronkier. Veldig bra, hvis foreldrene er involvert slukke gutt fra den tidligste alder. Den mest gunstig for hans helse kan påvirke svømming.
Livet Artem
Vokser opp, forblir Artem så rolig og åpen. Han prøver alltid å unngå ulike konflikter. Han har mange venner, og mens aldri hevder å sole lederskap, men elsker å være i sentrum for oppmerksomheten. Imponerende venner for hans gavmildhet og initiativ.
Kunst kan være litt treg, spesielt refererer til de som er født i vinter. Men dette er ikke mindre og det gjør ingen skade på en bedrift. Bor balansert og fornuftig, er det ganske hyggelig å løse alle sine problemer.
En mann med dette navnet alltid prøver å være uavhengig. Denne kvaliteten av karakter, podet ham som et barn min mor hjelper ham veldig godt inn i voksenlivet. En annen funksjon Artem forskjellig fra andre gutter - fra svært ung alder han er en ekte gentleman som alltid oppmerksomme på damene som forårsaker dem beundring og interesse for hans person.
Det er Artyom, som har overdreven emosjonalitet og mangel på selvbeherskelse. Men i alle fall, alle medlemmer av dette navnet har en filosofisk legning og dens alltid bra å tenke gjennom trinnene.
Arbeid Artem
Artem nesten alltid vet nøyaktig hva han ønsker fra livet. Derfor yrke han velger for seg selv, på sine egne preferanser og interesser, ignorerer råd av venner og familie.
Det kan være ganske god politiker, spaltist og politiske nyheter journalist. Ledelse setter pris på en mann med det navnet for hans skarpsindighet og ønske om å gå videre, avslører det til ham en masse vekstmuligheter karrierer. For det er veldig viktig ros fra kolleger og samarbeidspartnere i slike øyeblikk han vokser inn i øynene og heller frimodig flytting til nye formål.
Elsker Artem
Elsker forholdet Artem - for resultatet av tilfeldige bekjentskaper. Enkel flørte og flyktig forhold nesten alltid ender for en romanse. Han er en dyktig seksuell partner. Sex med forskjellige kvinner han er alltid annerledes, det kommer an på hva det opprinnelige formålet med å sette det: fjerning av seksuell spenning eller mottar sanselige nytelser.
Mye oppmerksomhet er betalt Artem hans aksept av kjærlighet, fordi veldig ofte kan det føre til det faktum at antall partnere vokser og blir et transportbånd. En viktig rolle for menn med dette navnet som sin utendørs lekepartner. Han velger kvinner som skiller seg ut blant de slanke figur, delikate funksjoner. Bare med vakker og sexy virkelig sex Artem klar til å bygge en lang og alvorlig forhold. Derfor Artemov kone nesten alltid svært attraktivt utseende.
Art - verdens møreste mann. Han vil gi sin vakre kone all hans oppmerksomhet, omsorg og hengivenhet. Falling in love en gang, en mann med det navnet klar til å forlate sin rase for flyktig glede og vie resten av hele livet av en som var i stand til å erobre hans hjerte.
Som Artem alltid veldig tett åndelig med sin mor, føler han veldig godt og forstår problemene med sin kone. Men noen ganger dette affiliate forhold til sin mor fører til konflikt mellom ektefeller av problemet og datter-in-law. I slike tilfeller vil Artem alltid ta stilling til mor, og hvis kona ikke lære å gi, kan det føre til nedbryting av familieforhold.
Barn av personer med samme navn som. I hans familie er de alltid minst to. Han bruker alltid mye tid med dem, pampers og bidrar selv når de vokser opp og gi fødsel til sine familier.  
Lily betydningen av navnetVersjoner av opprinnelsen til navnet Lily er mange. En av dem - det latinske. Han ga "liv" i navnet Flower «Lilium» (Lily). Den andre versjonen - Bibelen. Den sier at verdien av navnet forbundet med Lilith (trans Fra Heb "Stille natt"..) - Den første kvinnen i verden, ifølge den bibelske legenden. Noen forskere mener at navnet Lily har kommet til oss fra den gamle sumeriske språket, som var populær i hjemmet Lisle navn, dens mening - ". Luften, vinden"
Barndoms Liljer
Nysgjerrighet Lily vises i tidlig barndom. Det må alltid trenger å være klar over alle hendelsene. Det er mye av sin fritid på å lese bøker fordi han anser dem en kilde til ny kunnskap.
Lily er svært optimistisk, kreativ og elsker skremmende drøm. Drømmer noen ganger gå utover alle mulige grenser og slå inn fantasy. Jenta med dette navnet har en unik minne, slik at hun skal gå på skole veldig enkelt. Nesten alle skolefag Lily er gitt uten problemer. Videre er det stadig engasjert i noe mer enn pensum. Den lever et stort ønske om å lære noe nytt. Når Lily mentalt slutter å virke, kan det også falle inn i en depresjon.
Voksne betaler Lily mye oppmerksomhet, vurderer det er bokstavelig talt i sentrum av universet. På grunn av denne jenta kan bli svært egoistisk og på et tidspunkt den skjøre og delikat jentas foreldre begynner å skjule den lille tyrann som er i stand til å forfølge henne, hvorfor skulle det ikke verdt det. Veldig mye det er manifestert i konstant utpressing foreldre all den mest moderne og vakker med klær, leker, underholdning.
Jenta heter Lily design ferdigheter er godt utviklet. Hun vet hvordan å plukke en god antrekk for deg selv og aldri vil spille med ødelagte leker som visuelt ikke ser estetisk.
Lily jevnaldrende nyte. Det kan være sjelen til enhver bedrift, slik at ikke holder lenge onde liker å spøke og ha det gøy fra hjertet.
Karriere Liljer
Etter videregående skole, Lily får alltid høyere utdanning. Universitetsstudier gitt henne like lett som på skolen, og noen enda Lily bestemmer seg for å gå videre og fullføre Masters graduate school, og noen får en ny grad. Lily smart, kunnskapsrike og målrettet, besitter stor intuisjon, men bruker den sjelden. Mest interessant å hennes vitenskapelige arbeid, så Lily kan få utmerket vitenskapelig konsulent eller lærer. Dessuten kan en kvinne med samme navn bli oppfunnet, så lenge det fungerte godt koordinert team.
Blant profesjonene Lily velger ofte de som kan realiseres hennes grenseløse fantasi, fiksjon forfatter, motedesigner, kunstner.
Levende Liljer

Lily alltid omgitt av mange fans på grunn av at noen ganger "onde tunger" knopp av det er ikke veldig bra rykte. Den mest representative for det navnet på det lønner seg ikke mye oppmerksomhet. Vanligvis skjer det at mamma Lily bringer det denne kvaliteten. Hun sier jenta i tidlig alder som tomt snakk kan slå den ut av den rette måten, så de bør ikke skjerpe sitt fokus og Lily bør denne regelen. Men det er ikke alltid til sin fordel, da det skyver vekk fra mange venner og til og med venner.
Som voksen, Lily blomstrer, er flørtende, elsker å flørte med menn. På grunn av dette, hun er ikke alltid velformet relasjoner med venner, de er veldig sjalu på henne, selv om nesten hver og en av dem vil ha henne til å lære mye.
Lily har en voldsomt temperament. Hun ser ikke noe galt å fjerne seksuell spenning kombinert med tilfeldig seksuell partner. Selv om seksuelle spill ikke kan kalles en veldig modig kvinne, men som ikke stoppe det fra å være følsom for mannlig hengivenhet. En viktig rolle i intimitet Lily spiller hennes humør: hvis sex ikke er satt, da ingen mann ikke vil gjøre det.

Familie Liljer

Selv gifte lilje syn på sex ikke endres. Det er ikke så bekymret for hans troskap til sin mann, men aldri mister hodet. Dersom mannen ikke passer henne som en seksuell partner, er det ikke mot søk "trøst" på siden. Når et ekteskap er gjort alle utmerket, Lily - hengiven kone. Den eneste ulempen det kan være at livet ikke er inkludert i utvalget av interesse, så klasser fra hjemme Lilies folk bør ta over helt.
Det er tider når Lily familien blir bydende kvinne, svært ambisiøs. Barn kan håndtere det på en sak til sak. Det er ikke gitt til arvingene selv, men det er visse tider da Lily fordypet i sine problemer og oppdra barn engasjert dag- og natt folk.  
Verdien av DeanVarianter opprinnelsen til navnet noen. Noen kilder hevder at navnet kom i det ukrainske språket fra gresk (den "Dynamis", som betyr "styrke"), mens andre indikerte arabisk opprinnelsen til navnet (som betyr "tro, religion), i den tredje - jødiske (i betyr "retten"). Bibelen Dean - navnet på en av døtrene til Jakob og Lea.
Karakter Dina
Foreldre til jenter med at moniker har ofte vanskelig fordi det kan gi dem en masse problemer. Skarphet og temperament uten noen åpenbar grunn gjør det uhåndterlig tid. Dean er svært sårbar, kanskje dette er grunnen til slik oppførsel det. Ikke å under selvtillit døtre, fedre ikke å glemme dette. Jente med dette kallenavnet behov for omsorg og varetekt, med god, hvis hun ville ha til å bekymre seg for noen (for eksempel et kjæledyr).
Vokser opp, blir Dean en mann, klar til å hjelpe mennesker i nød. Og det kan hjelpe enda spørre - gjør det uselvisk begynner på riktig måte. Slike lovbrudd i seg selv, og det vil ikke, være i stand til å klare seg selv.
I løpet av årene, blir Dean mye mer irritabel og provoserende, ta det på seg selv er ikke mye problemer. Ofte er det altfor kategoriske uttalelser og kutting av det frastøter andre. Folk som kjenner Dinah kaller det utspekulert, og som regel er denne beskrivelsen ikke galt, fordi kvinner med dette kallenavnet - kjent prysposoblenky.
Den store massen av Dina arbeid vil fokusere på læring. Hun leser hver bok i huset og nærmeste bibliotek. Dersom det er forhold tidlig lære å kjøre. Sin karakteristiske flid og praktisk i det hele tatt. Men også rundt søker fordeler for seg selv.
Implementering Dina
Dina - strateger som har en skarp analytisk sinn, ha evne til å samle og forsiktig veiing av fakta, bestemme den sanne essensen av ting. Dette for egne formål Dean vil bruke et arsenal av taktiske triks. Stor lese alle mennesker, kan det finne en partner for ethvert foretak. Det kan ta en lederposisjon, og godt vise seg i kreativitet.
Gjennom utspekulert og kunnskap om mennesker kan oppnå høy-Din økonomiske situasjon. Hjelper henne i denne smarte holdning til penger - ingen gjerrighet, men det er ingen avfall.
Dina Relations
Dinah kvinne kan kalles en ekte husmor, å være en god vertinne, ofte opptrer hun som familiens overhode. Hun - en sann og trofast kone. Men hans indre verden vil bevare det ved å åpne sjelen eneste virkelig elsket. Det gjør ingen krangler og skandaler i alle situasjoner, være galt og riktig, vil de prøve å løse konflikten fredelig trener forsiktighet.
Lykkelig forhold hun kan gi mennene heter Arkady, Abraham, Adrian, David, Nathan, Ruslan, Rustam, Timur, Eldar. For å unngå traumer forhold med en mann ved navn Artyom, Leonid, Nazar, Pachomius og Neil best unngås.  
Яндекс.Метрика