Verdien av MilanoDet er nok bare nydelig og feminin navn av alt. Ifølge statistikk, er den blomstrende populariteten til navnet Milan i 1997. Jenter med denne uvanlige navn registrert i 6000 med 10 tusen fødsler per år. Hvorfor er det så populært blant foreldre, og som er utstyrt med unike egenskaper?
Opprinnelsen til navnet Milan
Nesten alle kilder kor si at Milan har sine røtter fra gamle slaviske kultur og er noe mer enn et derivat av adjektivet "søt". Men det navnet er ingen av kirken kalenderen ikke, så jentene på dåpen tildele navn på kalenderen, og Milan er for verdslig liv - som en jente kan bli registrert i et register kontor, vil det bli skrevet i passet. I dag oppfunnet og mer originale versjoner av. For eksempel, som stammer fra den italienske byen luksus og mote sentrum. Sannsynligvis fordi jenter er født stor fashionista.
Tegn Milanos
Disse jentene kan ikke kalles normalt. Tvert imot, de har utrolig spontanitet som bare ikke vet hva som vil bli gitt i neste sekund. Denne kvaliteten er tydelig av veien og måte å kommunisere med mennesker, og stilen på kjolen. De er virkelig fans av mote, og være forberedt på det faktum at Milan ikke ønsker å skape ditt bilde i normale klær butikker. Det vil være av interesse bare globale merkevarer og butikker.
Samtidig er det ikke så dristig som utenfor. I et samfunn vil holde en litt reservert, reservert og selv kult. Det er imidlertid ikke uten så fine kvaliteter karakter som evnen til innlevelse, til å lytte til andres problem, kan det vise nåde og hjelp for gratis.
Denne jenta - unikt og minneverdig personlighet enn skryte litt.
Karriere Milanos
Milan er vanligvis født med et visst sett av talenter som tydelig innser arbeidet. Men hun vet at hennes verdt, og aldri vil bli undervist ideen. Det er disse ansatte ofte være økende, det vil bli respektert i øynene til underordnede, unngå kommunikasjon arroganse.
Imidlertid er det vanskelig å drive livslang noe annet. Milan er så variabel som det er uendelig trekke ukjente gitt. Så hun, ikke å ha oppnådd betydelig suksess i ett felt, enkelt satte all makt til den andre. Dermed vil det alltid sette pris på gjennom klarhet i tanken, for høy effektivitet og entusiasme. Milan vet å sette klare mål, men de sjelden oppnår. Hun foretrekker å være venner med menn enn med kvinner. Og det er egentlig bare et vennskap, som ikke er av det motsatte kjønn.
Milan i familieforhold
Uavhengighet og høy selvtillit gjør dem utilgjengelige for vanlige menn. Hun er ute etter en livspartner "for å matche", og hvis den finner, skal det være hans trofaste kone og en fantastisk mor til barn. Selv da hun giftet seg og trofast til sin mann, har hun ikke frata seg av kvinnelig flørte lykke. En mann skal være klar for denne gang.
For denne kvinnens familie vil gjøre en stor forskjell. De elsker kos og vet hvordan de skal lage den. Milanos gjestfri, dyktig og duk, og gjestene snakke. Men det er bedre å familiebudsjett fortsatt ledet folk fordi denne kvinnen kan gå for blakk og bruke alle pengene på ting, som vil bli publisert bare én gang. Generelt, ringer hans datter slik at du kan forvente at i livet vil det ta.  
Verdien av KarinaPå opprinnelsen til navnet er Karina to tolkninger. For den første versjonen av dens opprinnelse er italiensk heter Kara og verdien knyttet til oversettelse - "søt, vakker" eller "ser fram". Den andre versjonen av opprinnelsen til navnet slaviske. Karina i den gamle slaviske gudinnen kalt begravelsesritualer, som sørget over døde soldater. "Carita" slavere ment å sørge. Også er det en sovjetisk versjon heter Karina tolkning - ". Født i Karahavet"
Barndom Karina
Karynochka en rekke problemer til min foreldre egenrådighet og sårbarhet. Fra det hører vi ulike behov, er det underlig og mener at andre må adlyde hennes ønsker og å hengi henne rundt. På grunn av konstant ønske om å være i sentrum av oppmerksomheten, gjør det demonstrative handlinger. Ikke tenke på konsekvensene, men rett og slett "jobber for det offentlige," hun får ofte en dårlig situasjon.
Foreldre er veldig lett å gå på om jenta, så ofte i voksen alder hun forventer det samme innsending til sin mann. Jenta er veldig fokusert, ikke vant til å ta hensyn til hindringer.
Svært lik Karina på hennes far, selv om trekk har ofte min mor. Læring kommer lett til henne. Hun har lyst til å lære, og dessuten delta på flere klasser i vokal og koreografi. Selv om dette ikke hindre henne lang løgn i sengen om morgenen.
Jenta med samme navn - en stor elsker av eventyr. Jeg tror oppriktig at når det blir en voksen, så det må komme kjekk prins på en hvit eller noen andre hester, og ta henne med til sitt eventyrrike.
Karina voksenlivet
Karina har utmerket intuisjon og vet å bruke det med hell i deres liv. Det gir alle følgende arrangementer teller to skritt frem, så kan unngå forskjellige problemer. Selv om noen ganger arroganse og moodiness forstyrre henne lytte til tilskyndelser grunn og hans handlinger, blottet for logikk føre til skuffelse.
Karina Folk ser gjennom. Kvinner med dette navnet dyktig valgt nøkler til noen, selv svært lukket person. De kan lett lære andres hemmeligheter, og virkelig gi gode råd. Derfor kan man få et vellykket service arbeidere, psykolog eller lærer.
Blant Karina alle vet hvor stor elsker vet å snakke og lytte. Alle kjæresten kan trygt komme til henne å klage til vest eller nyte sin suksess.
Familie Carina
Karina - attraktiv kvinne. Alltid etter utseende og har sin egen stil. Hun elsker overflod, det er ikke å vite hvordan man skal leve et vanlig lønn. På grunn av dette ofte faller inn i samfunnet er ikke i det hele tatt gode menn som har makt og rikdom.
Karina fra barndommen berømt for sine romantiske drømmer om stor og ren kjærlighet for blahorodneyshemu av menn, er det ikke som den virkeligheten som hjemsøker henne. Hun bor i der eller uerfarne gutter, eller grov muzhlanы. Alt de er interessert i Karine - dette er et felles ønske, der det ikke er en unse av romantikk. På grunn av denne situasjonen Karina prøver å omgå sterke menn og flere notater pløsete "nonentities" som mest trenger støtte og omsorg. Og slik omsorg kan gi Karina helt.
Marry Karina kan være for tidlig, men ofte sin første familie erfaring er ikke helt vellykket. Grunnen til dette ligger i det lunefulle natur Carina og hennes store krav til menn. Ofte en andre ekteskap representant for dette navnet mer vellykket: hun er en god kone og en fantastisk omsorgsfull mor.
I seksuelle termer Karina nok initiativ, i stand til å ta tømmene i hendene i sengen. Han liker å fortelle partneren din om dine følelser alt det hun opplever i løpet av intimitet. Det liker romantikk representant for dette navnet. Hun er alltid glad middag med stearinlys eller en fin gave.
Med sine barn Karina elsker å spille. Hun liker å lese dem rote med det på lekeplassen. Ofte en kvinne med det navnet to eller flere barn.  
Яндекс.Метрика